The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2011, 20:20
Przypominam z Kim My ostatnio odpadliśmy..
Odpowiedz cytując
małpa
Member

Od: 10.2010

Stary 03.05.2011, 20:21
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Swietnie zabezpieczony mecz - przeciez jakby Kotorowski obronil to by go zajebali.
Co do meczu to fajne spotkanie od momentu wyrownania przez Legie.
no właśnie zajebista ochrona meczu. Żadnych prowokacji policji czy służb ochroniarskich !
W ogóle na stadionie nie widziałem policji, pewnie się skitrali gdzieś wokół stadionu albo na sektorach buforowych, ale nikogo nie prowokowali.

Ty byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe w ogóle ? Zajebiste właśnie jest to, że masz niskie barierki, a nie siedziesz jak małpa w klatce
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.05.2011, 20:21
Wypada pogratulować. Przypuszczam, że Legia jeszcze zagra poważnie z nami, a reszta a na resztę już leją ciepłym moczem (szkoda).
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 03.05.2011, 20:22
juz jest zadyma
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2011, 20:22
jest jakaś akcja na murawie
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.05.2011, 20:23
Dziwiłbym się jakby nie było żadnych ciśnień ;]
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 03.05.2011, 20:24
Nie wiem z czego się tak większość cieszy , prawie jakby Wisła wygrała ten puchar .

Ja nie oglądałem , znam tylko wynik , z kibicowskiego punktu widzenia mi zwisał . Z punktu widzenia Wisły to gorzej że wygrała go Legia , bo w meczu z nami na Reymonta Lech się zepnie na 200% i będzie bardzo ciężko o zwycięstwo , co zresztą może skutkować przegraną w wyścigu z Jagiellonią .

Z Legią w Wawie z założenia miało być łatwiej , a teraz po sukcesie ich morale nieziemsko urosną . Gdyby przegrali to by ich tylko bardziej zdołowało , a na puchary na pewno nie spinali się tak jak Lech .

A tak apropo polskiej piłki ( co się tyczy także punktów dla Wisły ) w pucharach lepszy wynik miał szanse ugrać Lech, Legia z takim współczynnikiem odpadnie już w III rundzie eliminacji , czyli ich występ skończy się na dwóch spotkaniach .
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2011, 20:24
Szkoda tylko, że wybiórcza będzie miała o czym pisać ( jeśli chodzi o kibiców zwanych przez nich kibolami ) i znowu będzie nagonka na kibiców.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.05.2011, 20:25
Brawo, naprawdę taka akcja była potrzebna. Powie mi ktoś po co były w takim razie te "protesty" na początku meczu?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

no w tv wlasnie widze

do aNouc jak piszesz do mnie posta to pozniej nie wymazuj, bo to nieelegancko wyglada
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Wreszcie jakies dobre akcje pokazuja hehe
To Legia dizsiaj wygrala rekordowa kare, piro+wbiegniecie na boisko+zamieszki. Cos czuje ze to ich bedzie drogo kosztowalo
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
małpa
Member

Od: 10.2010

no i ch** strzelił całą akcję ' rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice ' .

teraz zamiast pokazywać jakieś urywki z meczu i te trasnparenty wymierzone w tuska pokazywać, będą pokazywać jak gazują pyry i jak legia rzuca wiaderkami...

no pojebało do reszty. Zwłaszcza, że pyry jak zobaczycie - to ilu, dwóch wyskoczyło z siatką...czyli żadna bójka w afekcie, tylko z nudów wzieli barierki i poszli....

to samo legia w Wilnie kiedyś.

To największa głupota moim zdaniem, takie robienie burd z niczego. Bo rozumiem wjazd z bramą jak ma się zakaz, albo wiecie , krojenie barw. A tak ?
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Stary 03.05.2011, 20:26
Warzywniaka (celowo sparafrazowałem) to za sam pysk bym usunął z życia publicznego! On ma ryj jakby u niego wszyscy pełnoletni w rodzinie mieli prawko na kombajn!
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

A podobno kibice Lecha to najbardziej fair kibice a tutaj rozwalaja krzesełka, rzucaja w ochrone. Kibice z Warszawy to samo zrobili - gdyby ochrona nie stała na srodku to by sie nawzajem pobili. Nawet komentatorzy musieli uciekac ze studiem z murawy.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Bueeeeee..>A mogło być fajnie
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

I cały protest psu na budę.

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

małpa napisał(a):Wyświetl post
To największa głupota moim zdaniem, takie robienie burd z niczego. Bo rozumiem wjazd z bramą jak ma się zakaz, albo wiecie , krojenie barw. A tak ?

Czemu z niczego, zwykła radość i emocje. Każdy normalny kibic tak by się zachował

Legia bardziej kumatą wiarą w Bydgoszczy, Amika w większości piknikowy skład, a szkoda bo mogłoby być ciekawiej, a takie mecze sa po to żeby wrócić do pięknych lat 90 tych.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.05.2011, 20:27
Jak Legia była na murawie to Amika siedziała na sektorze. Jak Legia wróciła to poznaniacy chojrakują. Dobry ten komentator. Na początku gada, że kibice wbiegli ale nic się nie stało, cieszą się, radują, niby złamali przepisy ale ogólnie jest spoko. A zaraz po reklamie już zmienił linię o 180 stopni (jeszcze przed akcją Amiki), ładnie go naprostowali poza anteną
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.05.2011, 20:28
Do małpa, rozumiem, że teraz wyrywają krzesełka i robią demolkę bo ich ktoś sprowokował? Nie ma prawa się coś takiego na meczu wydarzyć, żeby kibice po gwizdku wbiegali na stadion. Dobrze widać jak zareagowała na to druga strona, już się zadyma zaczęła...masakra. A Ci co gratulują i się cieszą niech idą spać. Dla nas to był mecz bez znaczenia.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 03.05.2011, 20:28
Czyżby dziennikarzyna GW dostała od kibica Lecha ?
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.05.2011, 20:30
Ale ten Lech slaby,we 2 nie potrafią bramą rzucić na przynajmniej 2 metry ;/
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.05.2011, 20:30
małpa napisał(a):Wyświetl post
no właśnie zajebista ochrona meczu. Żadnych prowokacji policji czy służb ochroniarskich !
W ogóle na stadionie nie widziałem policji, pewnie się skitrali gdzieś wokół stadionu albo na sektorach buforowych, ale nikogo nie prowokowali.

Ty byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe w ogóle ? Zajebiste właśnie jest to, że masz niskie barierki, a nie siedziesz jak małpa w klatce
Bo to jest stadion lekkoatletyczny i jak widać barierki i klatki są potrzebne.
Czy jestes w stanie sobie wyobrazic co by sie stalo gdyby Kotorowski obronil tego karnego ?
To nie byly na pewno komfortowe warunki dla niego
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 03.05.2011, 20:31
k.wa co za hołota... wystrzelać idiotów i tyle, odważni do momentu wjazdu policji, a potem kryją się za plecami reszty która stoi na trybunach...
super kibice z poznania, powinni im j.nąc taką karę że będą musieli rozebrać te ich pół kurnika na którym grają
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.05.2011, 20:36
Tak jak sie spodziewałem, Maciuś może kolejny sukces do CV wpisać.
..
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 03.05.2011, 20:37
Coś pięknego. Dziękuje Legii i Lechowi za piękne widowisko na trybunach, czego dopełnieniem była na końcu zadyma. Już myślałem ze na polskich stadionach nie będzie to obecne). NIGDY NAS NIE POKONACIE, JESTEŚMY NAJWIĘKSZĄ SIŁĄ ŻADNE KARY ZAKAZY NIC NAS NIE POWSTRZYMA
Odpowiedz cytując
malolat90x
Member

Od: 07.2007

Stary 03.05.2011, 20:38
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A co to trzeba być fanem tradycji i honoru Warszawiaków? Ja leje na ich tradycję tak jak na brak tradycji Amici. Nie rozumiem jak można kibicować któremukolwiek z tych dwóch klubów! To nie Parchy grają z Legią więc daruj sobie pouczanie innych bo dla mnie robisz z siebie wała za przeproszeniem!
ja nikogo nie pouczałem , tylko wyraziłem swoją opinie co jest dozwolone w tym kraju i na tym forum . I Ty też mnie nie pouczaj bo jesteś za cieńki w uszach . Nie rozumiesz jak można było komuś dziś kibicować ? To zrozum ! . Ja kibicowałem dziś Legii , mimo że ich nie nawidze to darze ich zajebistym szacunkiem . I się ciesze że pokazali Amice na boisku i na trybunach gdzie ich miejsce .
bez odbioru .
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 03.05.2011, 20:38
Nie jestem zwolennikiem rozpierdalania stadionów. Poza tym protest z dupy był tak wyszło na końcu. Podobno przed meczem była ustawa 80x80, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Dogrywkę na krzesełka możńa sobie było darować.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 03.05.2011, 20:39
Skończmy już podniecanie się - chyba nie trzeba nikomu przypominać na jaki kolejny mecz się Amika zepnie jak gumka od majtek.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.05.2011, 20:45
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Skończmy już podniecanie się - chyba nie trzeba nikomu przypominać na jaki kolejny mecz się Amika zepnie jak gumka od majtek.
Nie patrzymy na przeciwnika tylko na siebie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów