|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przypominam z Kim My ostatnio odpadliśmy..
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
W ogóle na stadionie nie widziałem policji, pewnie się skitrali gdzieś wokół stadionu albo na sektorach buforowych, ale nikogo nie prowokowali. Ty byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe w ogóle ? Zajebiste właśnie jest to, że masz niskie barierki, a nie siedziesz jak małpa w klatce |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Wypada pogratulować. Przypuszczam, że Legia jeszcze zagra poważnie z nami, a reszta a na resztę już leją ciepłym moczem (szkoda).
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
juz jest zadyma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jest jakaś akcja na murawie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dziwiłbym się jakby nie było żadnych ciśnień ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem z czego się tak większość cieszy , prawie jakby Wisła wygrała ten puchar .
Ja nie oglądałem , znam tylko wynik , z kibicowskiego punktu widzenia mi zwisał . Z punktu widzenia Wisły to gorzej że wygrała go Legia , bo w meczu z nami na Reymonta Lech się zepnie na 200% i będzie bardzo ciężko o zwycięstwo , co zresztą może skutkować przegraną w wyścigu z Jagiellonią . Z Legią w Wawie z założenia miało być łatwiej , a teraz po sukcesie ich morale nieziemsko urosną . Gdyby przegrali to by ich tylko bardziej zdołowało , a na puchary na pewno nie spinali się tak jak Lech . A tak apropo polskiej piłki ( co się tyczy także punktów dla Wisły ) w pucharach lepszy wynik miał szanse ugrać Lech, Legia z takim współczynnikiem odpadnie już w III rundzie eliminacji , czyli ich występ skończy się na dwóch spotkaniach . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że wybiórcza będzie miała o czym pisać ( jeśli chodzi o kibiców zwanych przez nich kibolami ) i znowu będzie nagonka na kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Brawo, naprawdę taka akcja była potrzebna. Powie mi ktoś po co były w takim razie te "protesty" na początku meczu?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no w tv wlasnie widze
do aNouc jak piszesz do mnie posta to pozniej nie wymazuj, bo to nieelegancko wyglada |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wreszcie jakies dobre akcje pokazuja hehe
To Legia dizsiaj wygrala rekordowa kare, piro+wbiegniecie na boisko+zamieszki. Cos czuje ze to ich bedzie drogo kosztowalo ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
no i ch** strzelił całą akcję ' rządu niespełnione obietnice - temat zastępczy kibice ' .
teraz zamiast pokazywać jakieś urywki z meczu i te trasnparenty wymierzone w tuska pokazywać, będą pokazywać jak gazują pyry i jak legia rzuca wiaderkami... no pojebało do reszty. Zwłaszcza, że pyry jak zobaczycie - to ilu, dwóch wyskoczyło z siatką...czyli żadna bójka w afekcie, tylko z nudów wzieli barierki i poszli.... to samo legia w Wilnie kiedyś. To największa głupota moim zdaniem, takie robienie burd z niczego. Bo rozumiem wjazd z bramą jak ma się zakaz, albo wiecie , krojenie barw. A tak ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warzywniaka (celowo sparafrazowałem) to za sam pysk bym usunął z życia publicznego! On ma ryj jakby u niego wszyscy pełnoletni w rodzinie mieli prawko na kombajn!
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A podobno kibice Lecha to najbardziej fair kibice a tutaj rozwalaja krzesełka, rzucaja w ochrone. Kibice z Warszawy to samo zrobili - gdyby ochrona nie stała na srodku to by sie nawzajem pobili. Nawet komentatorzy musieli uciekac ze studiem z murawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bueeeeee..>A mogło być fajnie
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I cały protest psu na budę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Czemu z niczego, zwykła radość i emocje. Każdy normalny kibic tak by się zachował Legia bardziej kumatą wiarą w Bydgoszczy, Amika w większości piknikowy skład, a szkoda bo mogłoby być ciekawiej, a takie mecze sa po to żeby wrócić do pięknych lat 90 tych.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.05.2011 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak Legia była na murawie to Amika siedziała na sektorze. Jak Legia wróciła to poznaniacy chojrakują. Dobry ten komentator. Na początku gada, że kibice wbiegli ale nic się nie stało, cieszą się, radują, niby złamali przepisy ale ogólnie jest spoko. A zaraz po reklamie już zmienił linię o 180 stopni (jeszcze przed akcją Amiki), ładnie go naprostowali poza anteną
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Do małpa, rozumiem, że teraz wyrywają krzesełka i robią demolkę bo ich ktoś sprowokował? Nie ma prawa się coś takiego na meczu wydarzyć, żeby kibice po gwizdku wbiegali na stadion. Dobrze widać jak zareagowała na to druga strona, już się zadyma zaczęła...masakra. A Ci co gratulują i się cieszą niech idą spać. Dla nas to był mecz bez znaczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czyżby dziennikarzyna GW dostała od kibica Lecha ?
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ale ten Lech slaby,we 2 nie potrafią bramą rzucić na przynajmniej 2 metry ;/
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czy jestes w stanie sobie wyobrazic co by sie stalo gdyby Kotorowski obronil tego karnego ? To nie byly na pewno komfortowe warunki dla niego ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
k.wa co za hołota... wystrzelać idiotów i tyle, odważni do momentu wjazdu policji, a potem kryją się za plecami reszty która stoi na trybunach...
super kibice z poznania, powinni im j.nąc taką karę że będą musieli rozebrać te ich pół kurnika na którym grają |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak jak sie spodziewałem, Maciuś może kolejny sukces do CV wpisać.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Coś pięknego. Dziękuje Legii i Lechowi za piękne widowisko na trybunach, czego dopełnieniem była na końcu zadyma. Już myślałem ze na polskich stadionach nie będzie to obecne
). NIGDY NAS NIE POKONACIE, JESTEŚMY NAJWIĘKSZĄ SIŁĄ ŻADNE KARY ZAKAZY NIC NAS NIE POWSTRZYMA ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
bez odbioru . |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie jestem zwolennikiem rozpierdalania stadionów. Poza tym protest z dupy był tak wyszło na końcu. Podobno przed meczem była ustawa 80x80, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Dogrywkę na krzesełka możńa sobie było darować.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Skończmy już podniecanie się - chyba nie trzeba nikomu przypominać na jaki kolejny mecz się Amika zepnie jak gumka od majtek.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|