|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Frajerstwo Wisły nie zna granic !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
KU.RWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ruch też został wyruchany... BRAK SŁÓW! Łzy się same do oczu cisną...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dajcie spokój z Jopem, szkoda mi człowieka.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
koniec. 10 znaków.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Powiesić sędzie go i jopa, a dla reszty chłosta!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to nie Jopa wina tylko Małego jakby ****a gral dla druzyny to by nie kiwal sie pod koniec tylko zagral do Boguskiego lub Issy i byloby pozamiatane..
tak samo jak się w*******il do kontry Łobo pozniej rog falul i wiadomo co dalej.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
****aaaaaa *******ony pech, ja *******eee...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ja w to ****a nie wierze, co to ****a mać było? co to ****a jest?
nie wierze ja *******e ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Słowem "masa energii psu w dupe "
Od początku wiedziałem po co Jop przyszedł. Lech tego nie puści..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jop ty jebany idioto!****a popłakałem się...nie wiem co powiedziec co robić...
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
mi szkoda NAS kibiców ... bo po takim spektaklu aż mi ****a brakuje poprostu słów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jop k*rwa coś Ty narobił!!
Jeszcze ten ojszczany Kolejorz strzelił bramkę na wagę zwycięstwa i mistrza. ANTYJUDE ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
z takiej pozycji na rozny? ****a przed siebie w ****u taka piłke wyjebac a nie wiadomo co modzic .. jeszcze te sytuacje, prawidłowa bramka, Ba, i Mały mogl w ostatniej wyłozyc na patelnie...
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja pier......brak słow ....:(:(:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wyjebać tą ****ę z klubu !!!!!! od razu ****a wy*******ić na zbity pysk !!!!
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kiedyś ktoś mnie tu opieprzył, że jadę po Jopie... Gdzie sa jego obrońcy?!
Właśnie przeje**** mistrza. Nasi piłkarze roztrwonili wszystko co mieli. Nazwałabym to, ale nie chcę znowu bana przez naszych "ukochanych"... Inna sprawa, że sędzia ukradl nam gola ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
JOP - porażka, człowieku, niszczysz nam nadzieje na Lm, MP.
Jakby nie mozna bylo Burligi postawic.......... Najgorsze moje chwile z Wiselką, to przebilo Levadie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
moment porównywalny do meczu z PAO.
Dramat. "I nawet jeśli będzie źle... " ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Łzy same cisną się do oczu. Czuję się jakby ktoś mnie zgwałcił i to nie raz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Katastrofa i tyle. Co Przyrowski dał, to Jop zabrał.
Idealne podsumowanie całego sezonu. Moim zdaniem najgorszy sezon od przyjścia Cupiała. Nawet ten z ósmym miejscem był lepszy, bo i Żydów zlaliśmy i w Europie było nieźle. Trudno zdobyć mistrza grając na wiosnę półtora dobrego meczu. Piłkarsko byliśmy na pewno gorsi od Amicy. Szkoda tego wszystkiego, ale może na dobre nam to wyjdzie. Może wreszcie dotrze, że żeby coś grać trzeba w drużynę inwestować. Niech już się kończą te Sosnowce i Suche Stawy. Wracamy na Reymonta i musi być lepiej. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Zacznijmy od tego że nie macie prawa obwiniać Mariusza o tą bramkę!
Grał dobry nawet bardzo dobry mecz i ostatnie sekundy[...] życie każdemu mogło się trafić na Głowackiego też byście napier*** jak by samobója jebnoł ? Weźcie pokażcie honor. Potem musimy liczyć na remis lub przegraną lecha! Z kim ? Zagłębie (ja głęboko w to wierze, że dadzą rade) a my co ? NA ODRE WSZYSCY !!! POKAŻMY ŻE WIERNI JESTEŚMY PO PORAŻCE I POKAŻMY CHŁOPAKOM ŻE UMIEMY PRZEGRYWAĆ! W domu nie będziesz chyba siedział i przed TV oglądał Wisełki?! Liczymy na informacje z innych stadionów gdzie szczęście będzie(może) sprzyjało Nam! Ale musimy na to czekać na stadionie!!! POKAŻMY PRAWDZIWĄ SIŁĘ ARMII BIAŁEJ GWIAZDY ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najbardziej szkoda kibiców. Że takie przykrości im funduja ci przepłaceni nieudacznicy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha. Takiego szoku jak po bramce Jopa, to w czasie meczu już chyba nigdy nie przeżyję (mam nadzieję).
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Normalnie byłbym wkur.... bardzoa ale jest własnie jedno ale myśmy cały sezon grali piach , jeżeli nie potrafimy wygrywać z drużynami z dołu tabeli na zawołanie to jesteśmy słabi i tyle.... piłkarze zamiast sie rozwijać to się cofnęli w rozwoju. Czas niektórych minął w Wiśle definitywnie... oczywiście ten remis boli jak diabli ale cóż taki urok tego sportu....
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jeszcze drą mi się pod oknem te ku*** żydowskie!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz gdy Iwan, Jałocha, Targosz, Lipka i spółka nas zdołowali czułem się źle ale byłem za mały, żeby to ogarnąć. Wiele lat później wkurzałem się przez Kasierskiego i mecz z Panathinaikosem....Ale dziś?
Dziś dziękuję Bogu, że wśród znajomych i bliskim toczeniu nie mam Żydów i nie muszę od jutra oglądać ich radosnych twarzy. Przeżyjemy bo jesteśmy Wisła. Ku***a...(Klnięcie nie pomaga) ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No i caly sezon naszego dramatu został spiety klamrą.
Otworzył ją gol Levadii w 90 minucie a zakonczyl gol samobioj dla Cracovii. Gorszego roku ,wypelnionego tylko wsciekłoscia ,gdzie radosci praktycznie nie bylo nie pamietam. Zal ,ale trzeba sie wziac w garsc.Po tak trudnym wyjazdowym sezonie ,wracamy do domu na R22 i tam powalczymy na rownych warunkach o Mistrzosto w przyszlym seoznie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 11.05.2010 o godz. 22:14.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Za levadię, za Cracovię.....
pytanie co, po jesienie, ta łamaga robiła dalej na wiosnę u nas? k........... masakra!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
spojrzmy prawdziwe w oczy Amica gra lepszt futbol od nas w w tym sezonie niestety...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz gdy Iwan, Jałocha, Targosz, Lipka i spółka nas zdołowali czułem się źle ale byłem za mały, żeby to ogarnąć. Wiele lat później wkurzałem się przez Kasierskiego i mecz z Panathinaikosem....Ale dziś?
Dziś dziękuję Bogu, że wśród znajomych i bliskim toczeniu nie mam Żydów i nie muszę od jutra oglądać ich radosnych twarzy. Przeżyjemy bo jesteśmy Wisła. Ku***a...(Klnięcie nie pomaga) ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|