|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Według mnie nie, bo te systemy nie są scentralizowane (np na Ruchu chyba nie mają kart bo na wyjazd nie trzeba?).
Ale niech ktoś jeszcze na 100% napisze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
no właśnie problem w tym, że doszły do mnie wieści o możliwości posiadania tylko jednej karty kibica więc wyrabiając kartę na Lechii nie będę mógł wyrobić nigdzie indziej ale nie wiem na ile jest to prawdziwe info
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie, z rożnych powodów juz dawno nie byłem na meczu w Krakowie, czy moge jeszcze kupic bilet bez karty kibica czy musze ja wyrobic? jesli tak jak szybko moge ja wyrobic? prosze o odp moze byc na priv Pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
1. Karta kibica jest potrzebna, aby kupić bilet
2. Można ją wyrobić w 5 min nawet przed meczem |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1. Czy do sektora rodzinnego dzieci (6 i 8 lat) muszą mieć wyrobioną KK ? czy wchodzą z opiekunem ?
2. Czy jeśli kupię bilet rodzinny: 1+1 a potem się okaże, że dziecko nie może pójść bo np. zachoruje to wejdę bez dziecka na rodzinny czy jakieś kłopoty mogą z tym być ? ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
1. Dla dzieci do 6 lat nie są potrzebne karty kibica. Z ośmiolatkiem musisz normalnie złożyć wniosek i wyrobić kartę
2. Raczej nie, bo oficjalnie miejsce jest dla Ciebie a dzieci "siedzą na kolanach". Zresztą skoro zapłaciłeś za bilet, to nie widze powodu, żeby mieli Cię nie wpuścić. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak z kartą kibica na mecze Śląska
![]()
Jedna wiara jeden klub TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam!
Chciałbym sobie wyrobić Kartę Kibica, w związku z tym jakie dokumenty musze przynieść, niestety nie mam 18 lat brakuje 3 miesięcy ;P, więc wyrobie KK na samą legitymacje szkolną czy coś jeszcze muszę przynieść? I kolejna sprawa czy musze sobie wydrukować ten wniosek do KK ze strony oficjalnej i mieć podpis rodzica, czy mogę wypełnić to na miejscu i podpis jest wtedy nie potrzebny? Z góry dzięki za pomoc. ![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
możesz wydrukować. do wyrobienie karty będziesz potrzebował legitymacji i peselu rodzica jeśli będziesz wypełniał wniosek na miejscu wpisz wszystko i podpisz sie za rodzica sam zmieniając pismo.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Buahaha, i tyle jest wart ten śmieszny kawałek plastiku. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ta jebana karta to jest największe gówno jakie tylko może być, syf i smród ! We Wrocławiu wystarczy dowód albo ksero a tu musieli taki jebany syf dać ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja chciałem się przejść na Legia-Borussia bo akurat będę wtedy w Warszawie i tam nawet na mecz towarzyski trzeba mieć kartę - paranoja.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Z meczami towarzyskimi to już przesada. U nas przecież w zeszłym sezonie na LE nie trzeba było mieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Wyrabiał ktoś Kartę Kibica przed meczem, a potem kupował bilet?
Mój kolega z Katowic, chce wybrać się na mecz Wisła- Lech, tylko nie rady wyrobić karty wcześniej. W piątek, pewnie będzie przed stadionem około 18-19, jak myślicie zdąży wszystko załatwić? Czy jego dane bedą już wgrane w system i nie będzie problemu z identyfikacją? |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
da rade
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
O 19 może mu być ciężko, bo pewnie z godzinke poczeka na wyrobienie samej karty. Tak o 18 powinien zdążyć, aczkolwiek wiadomo gramy z LEchem, więc kolejki przed meczem mogą być jeszcze wieksze niż zwykle.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
codziennie noszę KK w portfelu i moje zdjęcie się w dużej częśći zamazało..czy ktoś tak ma? mogę przez to mieć jakieś utrudnienia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najważniejsze co się Panu (Pani) przy kołowrotku wyświetla jak wchodzisz na mecz. Moim zdaniem, zdjęcie może być całkowicie nieczytelne, ważne że dane z paska magnetycznego da się odczytać no i że masz ze sobą dokument tożsamości celem ewentualnej weryfikacji danych.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zeby sie upewnic, bo mi kolega dąl do myslenia. Czy jesli ma sie KK Lechii to mozna wyrobic KK Wisly? Tylko prosze zeby odpisal ktos kto z taka sytuacja sie spotkal a nie pisal "na chlopski rozum"
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Moi rodzice mają KK i Wisły i Lechii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wszystkie KK klubów ekstraklasy mają zdjęcie, zatem nie ma się czym przejmować.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak z ciekawości popatrzyłem na swoją kartę kibica, i zauważyłem , że karta kończy ważność 1 stycznia 2013. Jestem ciekaw czy będę musiał wydać znów 10 zł czy może klub mi fudnie wymianę ? Czy może od 1 stycznia będzie już sprzedaż internetowa ? xD
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kiedy ruszyła pierwsza fala wyrabiania kart klub informował, że odnowienie karty będzie darmowe.
bartek_strz - nie jestem pewny, ale tym cieciom pokazuje się Twoje zdjęcie na tych malutkich, fikuśnych urządzeniach. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A KK nie musi być w żaden sposób aktualizowana? Wyrobiłem ją ponad rok temu i ani razu nie miałem okazji korzystać z niej (niestety
) Pytam, bo warto pytać, a nie chcę zaskoczenia bo może uda mi się pojechać na R22 w tej rundzie..![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie.
A z tym odnawianiem karty to tak naprawdę nic nie wiadomo. Pierwsze osoby dopiero będą odnawiać 1 stycznia. I wtedy sie okaże czy płatne czy nie. A moze nas czymś zaskoczą i wprowadzą nowy system, skonfigurowany z krajowym |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A nasz system nie jest skonfigurowany z krajowym? Legła weryfikowała nas dzięki naszym KK.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, nie jest skonfigurowany z krajowym. Podobnoż to główny powód, dlaczego nie mamy biletów przez internet, ale ja się nie znam.
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|