The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2012, 17:01
Według mnie nie, bo te systemy nie są scentralizowane (np na Ruchu chyba nie mają kart bo na wyjazd nie trzeba?).
Ale niech ktoś jeszcze na 100% napisze.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.03.2012, 17:50
wiesniak84 napisał(a):Wyświetl post
Małe pytanko:
Mam zamiar polecieć z UK na mecz Lechii ze Śląskiem, tam wyrobić sobie kartę kibica. Później jadę gdzie mnie diabeł poniesie. W międzyczasie chciałbym zaliczyć derby w Krk i jak terminarz dopisze to jeszcze Śląsk - Zagłębie i sobie już spokojnie z Wrocławia wrócić do UK.
Da radę to wszystko zrobić na tej jednej karcie Lechii? Bo trochę "niedzisiejszy" jestem w temacie kart kibica.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
u nas też będziesz musiał wyrobić sobie kartę, na Śląsku KK nie jest wymagana, wystarczy dowód.

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 20.03.2012, 18:22
no właśnie problem w tym, że doszły do mnie wieści o możliwości posiadania tylko jednej karty kibica więc wyrabiając kartę na Lechii nie będę mógł wyrobić nigdzie indziej ale nie wiem na ile jest to prawdziwe info
Odpowiedz cytując
Wiślak_Świętokrzyskie
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 17.04.2012, 11:20
Panowie mam pytanie, z rożnych powodów juz dawno nie byłem na meczu w Krakowie, czy moge jeszcze kupic bilet bez karty kibica czy musze ja wyrobic? jesli tak jak szybko moge ja wyrobic? prosze o odp moze byc na priv Pozdro
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.04.2012, 11:25
1. Karta kibica jest potrzebna, aby kupić bilet
2. Można ją wyrobić w 5 min nawet przed meczem
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.04.2012, 11:47
1. Czy do sektora rodzinnego dzieci (6 i 8 lat) muszą mieć wyrobioną KK ? czy wchodzą z opiekunem ?
2. Czy jeśli kupię bilet rodzinny: 1+1 a potem się okaże, że dziecko nie może pójść bo np. zachoruje to wejdę bez dziecka na rodzinny czy jakieś kłopoty mogą z tym być ?
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.04.2012, 12:21
1. Dla dzieci do 6 lat nie są potrzebne karty kibica. Z ośmiolatkiem musisz normalnie złożyć wniosek i wyrobić kartę
2. Raczej nie, bo oficjalnie miejsce jest dla Ciebie a dzieci "siedzą na kolanach". Zresztą skoro zapłaciłeś za bilet, to nie widze powodu, żeby mieli Cię nie wpuścić.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 17.04.2012, 12:35
koniak napisał(a):Wyświetl post
1. Dla dzieci do 6 lat nie są potrzebne karty kibica. Z ośmiolatkiem musisz normalnie złożyć wniosek i wyrobić kartę
idąc na sektor rodzinny taką kartę należy mieć wyrobioną bez względu na wiek dziecka, na tym sektorze każdy kupuje bilet z przypisanym miejscem

Cytat:
2. Raczej nie, bo oficjalnie miejsce jest dla Ciebie a dzieci "siedzą na kolanach". Zresztą skoro zapłaciłeś za bilet, to nie widze powodu, żeby mieli Cię nie wpuścić.
Jeżeli został zakupiony bilet na rodzinny włącznie z dzieckiem to w razie ewentualnej nieobecności dziecka nie ma problemów z wejściem na sektor rodzinny.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
HENIEKen
Member

Od: 05.2004

Stary 22.04.2012, 13:42
Jak z kartą kibica na mecze Śląska
Jedna wiara jeden klub TS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.07.2012, 13:12
Witam!
Chciałbym sobie wyrobić Kartę Kibica, w związku z tym jakie dokumenty musze przynieść, niestety nie mam 18 lat brakuje 3 miesięcy ;P, więc wyrobie KK na samą legitymacje szkolną czy coś jeszcze muszę przynieść? I kolejna sprawa czy musze sobie wydrukować ten wniosek do KK ze strony oficjalnej i mieć podpis rodzica, czy mogę wypełnić to na miejscu i podpis jest wtedy nie potrzebny?
Z góry dzięki za pomoc.
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.07.2012, 13:27
możesz wydrukować. do wyrobienie karty będziesz potrzebował legitymacji i peselu rodzica jeśli będziesz wypełniał wniosek na miejscu wpisz wszystko i podpisz sie za rodzica sam zmieniając pismo.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.07.2012, 13:49
Cytat:
Chodził na mecze Wisły mimo zakazu. Odpowie za to przed sądem
Koniec pobłażania dla kibiców. Krakowska prokuratura stawia przed sądem kibola Wisły za notoryczne lekceważenie zakazu stadionowego. Grozi mu za to nawet więzienie.

Krakowska prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 36-letniemu Krzysztofowi N., który miał orzeczony zakaz wstępu na mecze Wisły. Obowiązywał on nie tylko na spotkania rozgrywane przez klub w Krakowie, ale na terenie całej Polski. Dodatkowo, gdy Wisła grała, Krzysztof N. miał meldować się na komisariacie policji. Notorycznie lekceważył ten nakaz i nie stawiał się na policji. Jak ustaliła prokuratura, Krzysztof N. między marcem a majem tego roku siedmiokrotnie złamał zakaz przychodzenia na mecze Wisły. Akt oskarżenia trafił już do sądu. Za nieprzestrzeganie zakazu grozi mu grzywna, kara ograniczenia wolności lub nawet dwa lata więzienia.
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...wie_za_to.html

Buahaha, i tyle jest wart ten śmieszny kawałek plastiku.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.07.2012, 14:27
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...wie_za_to.html

Buahaha, i tyle jest wart ten śmieszny kawałek plastiku.

Ta jebana karta to jest największe gówno jakie tylko może być, syf i smród !
We Wrocławiu wystarczy dowód albo ksero a tu musieli taki jebany syf dać
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.07.2012, 15:02
h3po4 napisał(a):Wyświetl post
Ta jebana karta to jest największe gówno jakie tylko może być, syf i smród !
We Wrocławiu wystarczy dowód albo ksero a tu musieli taki jebany syf dać
A ja chciałem się przejść na Legia-Borussia bo akurat będę wtedy w Warszawie i tam nawet na mecz towarzyski trzeba mieć kartę - paranoja.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 21.07.2012, 15:57
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
A ja chciałem się przejść na Legia-Borussia bo akurat będę wtedy w Warszawie i tam nawet na mecz towarzyski trzeba mieć kartę - paranoja.
To ciekawe, a może być karta kibica Borussi? (o ile tam mają ten syf w ogóle...)
Z meczami towarzyskimi to już przesada. U nas przecież w zeszłym sezonie na LE nie trzeba było mieć.
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 28.10.2012, 10:46
Wyrabiał ktoś Kartę Kibica przed meczem, a potem kupował bilet?
Mój kolega z Katowic, chce wybrać się na mecz Wisła- Lech, tylko nie rady wyrobić karty wcześniej.

W piątek, pewnie będzie przed stadionem około 18-19, jak myślicie zdąży wszystko załatwić? Czy jego dane bedą już wgrane w system i nie będzie problemu z identyfikacją?
Odpowiedz cytując
Adriss
Member

Od: 08.2009

Stary 28.10.2012, 11:03
da rade

pozdro
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.10.2012, 12:59
O 19 może mu być ciężko, bo pewnie z godzinke poczeka na wyrobienie samej karty. Tak o 18 powinien zdążyć, aczkolwiek wiadomo gramy z LEchem, więc kolejki przed meczem mogą być jeszcze wieksze niż zwykle.
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 28.10.2012, 15:18
codziennie noszę KK w portfelu i moje zdjęcie się w dużej częśći zamazało..czy ktoś tak ma? mogę przez to mieć jakieś utrudnienia?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.10.2012, 16:02
bartek_strz napisał(a):Wyświetl post
codziennie noszę KK w portfelu i moje zdjęcie się w dużej częśći zamazało..czy ktoś tak ma? mogę przez to mieć jakieś utrudnienia?
Najważniejsze co się Panu (Pani) przy kołowrotku wyświetla jak wchodzisz na mecz. Moim zdaniem, zdjęcie może być całkowicie nieczytelne, ważne że dane z paska magnetycznego da się odczytać no i że masz ze sobą dokument tożsamości celem ewentualnej weryfikacji danych.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.10.2012, 21:00
Zeby sie upewnic, bo mi kolega dąl do myslenia. Czy jesli ma sie KK Lechii to mozna wyrobic KK Wisly? Tylko prosze zeby odpisal ktos kto z taka sytuacja sie spotkal a nie pisal "na chlopski rozum"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
kelmaj
Member

Od: 05.2008

Stary 28.10.2012, 21:31
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zeby sie upewnic, bo mi kolega dąl do myslenia. Czy jesli ma sie KK Lechii to mozna wyrobic KK Wisly? Tylko prosze zeby odpisal ktos kto z taka sytuacja sie spotkal a nie pisal "na chlopski rozum"
Jarek nie będzie z tym żadnego problemu. W zeszłym sezonie chłopaki z Gdańska wyrabiali przy mnie KK Wisły posiadając oczywiście karty Lechii

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 28.10.2012, 21:53
Moi rodzice mają KK i Wisły i Lechii.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.10.2012, 22:13
bartek_strz napisał(a):Wyświetl post
Nie wszystkie KK klubów ekstraklasy mają zdjęcie, zatem nie ma się czym przejmować.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.10.2012, 07:35
Tak z ciekawości popatrzyłem na swoją kartę kibica, i zauważyłem , że karta kończy ważność 1 stycznia 2013. Jestem ciekaw czy będę musiał wydać znów 10 zł czy może klub mi fudnie wymianę ? Czy może od 1 stycznia będzie już sprzedaż internetowa ? xD
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 01.11.2012, 22:08
Kiedy ruszyła pierwsza fala wyrabiania kart klub informował, że odnowienie karty będzie darmowe.
bartek_strz - nie jestem pewny, ale tym cieciom pokazuje się Twoje zdjęcie na tych malutkich, fikuśnych urządzeniach.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 02.11.2012, 09:00
A KK nie musi być w żaden sposób aktualizowana? Wyrobiłem ją ponad rok temu i ani razu nie miałem okazji korzystać z niej (niestety) Pytam, bo warto pytać, a nie chcę zaskoczenia bo może uda mi się pojechać na R22 w tej rundzie..
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 02.11.2012, 09:59
Nie.
A z tym odnawianiem karty to tak naprawdę nic nie wiadomo. Pierwsze osoby dopiero będą odnawiać 1 stycznia. I wtedy sie okaże czy płatne czy nie. A moze nas czymś zaskoczą i wprowadzą nowy system, skonfigurowany z krajowym !!
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 02.11.2012, 16:21
A nasz system nie jest skonfigurowany z krajowym? Legła weryfikowała nas dzięki naszym KK.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.11.2012, 16:35
Nie, nie jest skonfigurowany z krajowym. Podobnoż to główny powód, dlaczego nie mamy biletów przez internet, ale ja się nie znam.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów