|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak, tylko, że jak adidas chciał wjechać do Chelsea, to wjechał nawet mimo obowiązującej ich umowy z Umbro, co świadczy o tym, kto jest kim w tym świecie. Zapłacili karę za zerwanie umowy i załatwione. A "sponsorują" reprę, bo to angielska firma i chwała im za to, że ich ZPN wspiera swoich.
O wzór z logiem Adidasa na krzesełkach raczej bym się nie martwił ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolejna propozycja ale nie wiem czy nie za dużo gwiazd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak dla mnie gdy Wilczek zobaczy jaka kasę da Adidas to bedzie chciał na każdej trybunie zrobic napis adidas + z gwiazdy na D zrobić znaczek tej firmy ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
OOO Broń Panie Boże , pisze drugi raz NIE kupie koszulki adidasa , Umbro jest git
Jesli zmiana to tylko na Nike . . . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tsw biała gwiazda te gwiazdy na rękawach zlikwiduj
a wiesz co zrób jakbyś mógł ? jak na koszulce unimila jest pod szyja takie wcięcie z małym herbem to zrobiłbyś coś podobnego tylko tam dał logo S.S.A a na sercu biała gwiazdę jak na wcześniejszych Twoich projektach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
super
tylko zamiast tego zwykłego herbu to dać ten z koroną co dawałaeś go na swoim projekcie ![]() a w ogolę co sądzisz o takiej koszulce i co sądzi reszta? oczywiste fajnie by było jakby logo sponsora było tez kratowane jak to bylo we wzorze koszulki za czasów Unimila ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Te kratki mi coś nie podchodzą. Gdyby nie one, to wyglądałoby to naprawdę fantastycznie.
Brak mi tu jeszcze tylko kołnierzyka. I taka koszulka to by była klasa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Fajne te projekty koszulek, ale już widzę tą Białą Gwiazdę na piersi
Logo SSA przeca musi być na pierwszym miejscu. Swoją drogą zastanawiam się czy doczekam jeszcze strojów z Białą Gwiazdą na"widoku"![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlatego logo SSA chciałem by dać tuż pod szyją w tym projekcie a kratki są specjalne bo w nich jest herb Wisły jak podawałem wcześniej jest to nawiązanie do koszulek jak sponsorem było Unimil
a na pierś oczywiście BIAŁA GWIAZDA ![]() ostatnie wizje koszulek to mój pomysł i tu szczególne podziękowania za chęć ich stworzenia dla tsw biała gwiazda ![]() dzięki wielkie za fatygę ![]()
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 26.01.2010 o godz. 20:33.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ten ostatni projekt bardzo fajny ale czy mamy wogule szanse żeby zaproponować taki projekt.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
No właśnie. Biała Gwiazda na piersi to tradycja. Wiem,że troche zrzędze i marudzę. Kiedyś jak się logo SSA pojawiło myślałem że to bedzie chwilowe, super,że Gwiazda wróciła na 100 lecie klubu i ciekaw jestem jakie ma szanse powrócić na stałe.
![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
"wogule" to na pewno nie ma szans...
a tak w ogóle, to jednak mam nadzieję że gwiazda wróci...ale kiedy? TS musi sięznowu dogadać z SSA... a projekt mi się podoba, może du tych kwadratów się trzeba przyzwyczaić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
stawski ale czytaj uważnie to moja wizja i nawiązanie do koszulek za czasów Unimila
hehe fajnie jeśli komuś się podoba bo uważam że w tedy koszulka wygląda wyjątkowo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy z tym Adidasem, to już jest wszystko pewne? Przed podpisaniem obecnej umowy z UMBRO też się rozpisywałem, o negocjacjach Adidasa z Wisełką, ale mimo tego, iż porozumienie się stron wydawało mi się pewne nic z tego jak wiemy nie wyszło. Stąd moje obawy. Piszę obawy, ponieważ co jak co ale marka Adidas wiąże się z większą renomą nić UMBRO. Dzięki umowie z Adasiem dystrybucja koszulek Wisły nie tylko w Krakowie ale i w całej Polsce była by lepsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
( nie pisząc o umbro hehe ) dla chcącego nic trudnego - oficjalka www , allegro i do domku przysyłają - takie czasy . Polemiki będzie dużo a my , kibice dowiemy sie na końcu o podpisaniu umowy z nową firmą , a jeszcze się może okazać , że nie będzie to ani adidOs ani naJki ani Kumbro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mnie bardzo interesuje ta kwestia, jednak wszystko wskazuje na to, że loga nie będzie. I kasy od Bet At Home też. Ale to temat na inną dyskusję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
zaraz bo sie pogubilem
nie ma w takim razie juz Bet at Home to bedziemy szukac kogos nowego czy co ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja się odniosłem ogólnie do loga a to że kolega do koszulki dał logo obecnego sponsora to już inna sprawa. To tylko przykładowa koszulka. Mnie chodziło głównie o powrót do kratownicy z herbami jakie były za czasów Unimila wg mnie fajnie to wyglądało i oryginalnie
![]() a Wy co sądzicie o tym? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
teoretycznie nikt nic nie wie i obie strony szukają wyjścia z sytuacji. kruczki prawne te sprawy. szkoda, że ustawa nie szanuje wcześniej podjętych zobowiązań cywilnoprawnych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że w Zakopcu wypuścili skoczków z reklamami BAH i że szybko wszczęto przeciw nim postępowanie. To dzięki temu sprawa ma szansę znaleźć się szybko "w Europie" co z kolei może sprawić, że szybko wszystko się wyjaśni. Np. to ile nasz rząd będzie musiał zapłacić kar z naszych podatków itp.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Najlepiej gdyby loga SA nie było w ogóle. Tak do wiadomości to SSA nie ma bodajże od 2 lat, o chyba jakaś ustawa wyszła ale pewien nie jestem.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 27.01.2010 o godz. 20:41.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A ja bym chciał Adidasa.
Droższy, ale patrzac na to co oferują kibicom, to chyba nie maja sobie równych. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma SSA, ale na logo też nie ma napisane SSA, więc nie wiem do czego zmierzasz. Jest SA. Tyle było tych zmian. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
po częsci w temacie
![]() ma ktoś może zbiór fotek wszystkich koszulek w jakich grała Wisła ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak na banicji sobie troszkę zmieniłem projekt poprzednika ;-) Oceńcie
![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 27.07.2011 o godz. 10:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Koszulki Umbro najlepsze IMO od lat, w ogóle Umbro robi fajne ciuchy, adidas to dla mnie trochę taka wioska:/
Mam nadzieję, że Wisła zostanie z Umbro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ale wiadomo, że teraz liczy się kasa kasa i jeszcze raz kasa. Adidas nam pewnie da więcej, bo więcej może dać (przynajmniej tak mi się wydaje, specem nie jestem).*tsw biała gwiazda* - fajne projekty. Gdzieś coś do poprawy, ale ogólnie fajnie wyglądają. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|