|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Wygrana Stali w Łęcznej to była duża niespodzianka. Polonia uratowała remis w doliczonym czasie a Słonie wygrały dopiero drugi raz na swoim stadionie. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ludzie oglądacie trochę ta 1 ligę? Śledzicie wyniki?
Stal Rzeszów w ostatnich 10 spotkaniach wygrała 8 razy, raz zremisowała i raz przegrała. O jakiej niespodziance Ty mówisz? Pisałem to bodaj przed tą kolejka, 6 drużyn walczących o baraze grało na wykładach. Przecież to było pewne że większość z nich potraci punkty. Potrąciło aż 5. W esa dzieje się dokładnie to samo i to od wielu lat. Przychodzi presją i zaczynają się kuriozalne wyniki czołówki. Katowice wrzuca Arkę do baraży i każdy inny wynik będzie niespodzianka. Nawet mimo to że grają w Gdyni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
3) wchodzimy do baraży i gładki w....... w pierwszym meczu , coś jak powtórka z Katowic (zresztą to właściwie duża szansa że właśnie by to był wyjazd na GKS) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Katowice 3miejsce, My 6te i ogrywamy wykartkowany GKS.
W finale gramy z Łęczną osłabioną (!) brakiem Młyńskiego, Starzyńskiego i Fazlagicia. I ekstraklasa nasza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Taki był plan AI od samego początku
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zapomnieliście dodać, że Omrani strzela bramkę dupą.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
To jest niepojęte, jak niesamowita jest ta liga.
Znaczy - na pierwszy rzut oka. Statystycznie wszystko się zgadza praktycznie idealnie z tym, co było prognozowane przed rozpoczęciem sezonu. Do awansu bezpośredniego niezbędne jest zdobycie 62+ punktów (czyli albo minimum 63, albo 62 i lepszy bilans bramkowy od drużyny z takim samym dorobkiem). Do baraży na tę chwilę wystarczy granica 53-54 punkty (teoretycznie może być ok. 51-52, ale jakoś się tego nie spodziewam), czyli wszystko w normie. Jakimś cudem ciągle mamy szanse na awans. Średnich Rudego nie chce mi się wklejać. Do awansu potrzebujemy na tę chwilę, co oczywiste, średniej 3,00 w trzech meczach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że Krolewski mówił, że Omrani strzeli tyłkiem. A już pewien jestem jak to drozd się podniecał mięśniami pośladkowymi Omraniego i niedługo po tym wyszła afera jakaś i został Omrani odsunięty od składu (być może przestraszył się pedalskich zapędów drozda i wolał ewakuować się z klubu).
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież to chyba Markus pierwszy wymarzył sobie strzał dupą Omraniego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, pierwszy był Królewski na X. Czy Markus to świadomie powtórzył, wymyślił niezależnie czy jest forumowym troll-kontem Królewskiego - to już każdy sobie sam niech dobierze teorię według potrzeb
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja bym to jeszcze raz dokładnie przeanalizował
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd, ty przeanalizuj w wolnej chwili jak to się stało, ze analityk Rude ma gorsze wyniki niż parodysta Sobolewski.
Ewentualnie powiedz jak to jest, że za Sobolewskiego bardziej się chciało grać kopaczom, nawet tym z Hiszpanii. ![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie rozumieli co mówił więc mógł im mniej namieszać w głowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, wcześniej wrzucił to na X. Gdzie, jak to ma ostatnio w zwyczaju, napier*alał się z ludźmi, którzy mu coś zarzucili, a on akurat nie jest w stanie odpowiedzieć niczym merytorycznym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Trzeba mieć jakieś hobby.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moje zdanie jest proste, postawa niektórych zawodników ma drugie dno i tyle. Bardziej im się chciało grać, tylko nie wiedzieli jak. Teraz wiedzą jak, ale co mecz to inny daje dupy jak przedstawiciel A klasy. Dlaczego? Bo Rude i Królewskiemu nie może się udać za dobrze. Wygranie pucharu już tak przechyliło szalę na ich stronę, że w lidze musi być ostra kompromitacja, żeby można było wieszać psy, i na Rude i na Królewskim. Tak wiem teoria spiskowa... Ale inaczej zagrania Urygi wytłumaczyć nie mogę. W meczu z Pogonią nasze wozy z węglem jakoś dały radę zatrzymać Grosickiego, który do wolnych nie należy. Więc opowiadanie, że gra wysoko linią obrony jest przyczyną patologicznej postawy jest fałszywe. Różnica jest jedynie taka, że z Pogonią była koncentracja, a w lidze wywalone jaja. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy w tym spisku udział biorą też Raton - który nagle stracił miejsce w bramce, Eneko, który sam z siebie też błędy rażące popełniał, Junca, to samo, oraz ciency Alfaro, Villar i Baena?
Uryga im kazał grać źle? ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alfaro,Villar i Baena to już prawie Polacy.Junca też już ponoć pije mleko,doi krowy i słucha Chopina.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nie porównuj tego co zrobił Junca do Urygi, Krzyżanowskiego czy Sobczaka. Junca jest za bardzo nakręcony, a tamci odwrotnie. No może zapaśnik Sobczak walczy, ale przy okazji przeszkadza zamiast pomagać. A Alaro Vilar i Baena? Myślisz że nie widzą co się dzieje? Piłka nożna to sport zespołowy, wystarczy jeden kaleka i reszta niewiele zmieni. Skoro nasi mają w dupie to Hiszpanie mają za nich tyrać? Carbo, Alfaro i Rodado jako jedyni trzymają poziom. Z naszych do Dudy nie można mieć większych pretensji, reszta mniej lub bardziej dawała dupy. Niektórzy w sposób kompromitujący. Kosztujący cały zespół cenne punkty.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.05.2024 o godz. 18:01.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaki związek z tematem mają ostatnie wpisy? Trzymajmy się trochę tematu a nie piszmy o wszystkim wszędzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Udowadniamy że statystycznie Hiszpanie są równie chujowi co Polacy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
wychodzi mi że jak Tychy zremisują z Łęczną , to absolutnie wszystkie inne wyniki moga byc 'niekorzystne' a i tak mamy 6 miejsce (oczywiscie jak wymeczymy wygrana z TBB)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wszystkim to wychodzi.
Remis w Tychach daje nam najwięcej opcji, tj. miejsce między 4 a 6. https://forumwisly.pl/showpost.php?p...postcount=4126 ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dlatego w Tychach nie bedzie remisu.
![]()