|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Jjak wygląda sytuacja z poszukiwaniem nowego sponsora technicznego, ktoś coś wie? Zostaje Adidas czy jakaś nowa firma?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Witam wszystkich na forum
![]() Jeżeli chodzi o naszego partnera technicznego to firma adidas ma ważną umowę z nami jeszcze przynajmniej 1 rok i na nowy sezon powinna przygotować nowy model strojów. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tym nowym modelem stroju to pewne info? Bo właśnie zastanawiałem się dlaczego dali promocję na meczówki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Zapewne zaproponowali zniżkę bo za miesiąc będą nowe modele pewnie po 259 i chcą sprzedać jak najwięcej tych ,,starych". Normalny zabieg, kilka razy już w przeszłości podobnie robili.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z moich informacji wynika, że będziemy mieli nowe stroje
Ale cudów się nie spodziewajcie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
A wiadomo czy Gwiazda zostaje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nie wyobrażam sobie żeby nie została...
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Nowe koszulki... Gwiazda zostaje, Adidas zmieniany na Lotto... A zamiast Telefoniki Coca-Cola i Golnina... Fajnie że sponsorzy jacyś.. ale czy tak bym chciał aby wyglądała koszulka... ;/ Dzieje się źle...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To jakiś żart z tym lotto ? ...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
mamy tak zajebisty marketing, że i taka wersja jak powyżej mnie nie zdziwi. Biała Gwiazda, ale haftowana i klasyczna koszulka bez żadnych udziwnień i biorę. Jakie tępaki muszą "pracować" w marketingu, że tego nie rozumieją?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Fajne te Lotto
licze, że trzeci komplet zrobią jakiś kolorowy - jaskrawy zielony albo łososiowy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Umowa z adidasem konczy sie dopiero za rok
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
O Lotto sam myślałem, ale nie to co pokazałeś, spójrzcie sobie na nowy komplet Hoffenheim czy Genoi, wyglądają naprawdę porządnie. Skoro Adidas to nowy komplet będzie niejako kartą przetargową aby przedłużono z nimi umowę. Biała Gwiazda na wyjazdowej powinna wg mnie mieć czerwone koło, na pozostałych powinna być bezpośrednia naszywana na koszulkę.
W sumie jest jeszcze Kappa i Macron, też w tym sezonie ciekawe wzory mają jak mówimy o włoskich markach. |
|
|
|
Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jesli chodzi o koszulki to nasi moga grać nawet w koszulkach marki Tesco, byly tylko była Biała Gwiazda i sponsor.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Jak dla mnie mogą grać w różowych workach na ziemniaki. ALE SŁOWEM KLUCZ JEST GRAĆ. Jeżeli będą grać, a nie pozorować gre to stroje mam za przeproszenie w d****. I nie ważne czy Adidas, czy Nike, czy Puma, czy Tesco Value
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ludzi od marketingu mamy jakich mamy, ale może komuś wpadnie do głowy pomysł żeby zacząć współpracę z 4F - firma z regionu, marka w Polsce bardzo rozpoznawalna i z tego co czytałem kilka miesięcy temu zamierzają wejść w rynek sportów drużynowych. Taka współpraca to mógłby być powiew świeżości i przy normalnych cenach (góra 180/190 złotych za koszulkę) mogłoby być zapotrzebowanie na takie trykoty
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Normalnie tak by było, tyle, że w 2013 r. stroje z herbem SA były już gotowe, dopiero potem nastąpiła decyzja o powrocie Białej Gwiazdy i dlatego nie mogła być bezpośrednio naszyta.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Model koszulki do bani. Prosta, zwykła, Biała Gwiazda haftowana.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Tak,to był żart... Na poważnie to mi wystarczy że wstawią fajny haft Białej Gwiazdy i będzie ok a po zakończeniu umowy z adidasem chciałbym under armour.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Te mi się podobają, prostota i ładny efekt końcowy:
![]() czy te ![]() Co Wy na to? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Już w ofercie sklepu Pro Direct Soccer, więc można uznać że to nasz nowy Trykot na przyszły sezon. Jestem dość mile zaskoczony wyglądem tej koszulki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli to ma być nasza meczówka na przyszły sezon to bardzo mi się podoba, oczywiście brakuje tutaj tylko jednego - sponsora
![]() ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pytanie. Kojarzy mi się że jakaś drużyna ma już podobne koszulki.
Tylko nie pamiętam jaka. Ktoś kojarzy może ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeżeli to faktycznie nasza koszulka to o dziwo jest bardzo dobra...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeśli to nasza nowa koszulka na przyszły sezon to stwierdzam że najlepsza jak do tej pory
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No koszulka trzeba przyznać bardzo estetyczna i ciekawa...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|