The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2009, 13:52
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Ale po rehabilitacji jeszcze trzeba włączyć odpowiednio do treningów, tak?
Dać odpowiednie obciążenia, tak?
Kto się tym zajmuje?
Bahr z tym włochem.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 11.12.2009, 13:59
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Bahr z tym włochem.
Czyli jak rozumiem, twierdzisz, że Skorża nie miał nic do powiedzenia w kwestii treningów i powrotu Garguły na boisko ?
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.12.2009, 14:12
Zmienić klinikę. Nie wiem czy przypadkiem nie leczyli się tam Niedzielan, Dawidowski i teraz Garguła. Jeśli tak to nie mam pytań. Przeszlosc pokazuje, ze Ci zawodnicy tam się nie leczyli.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.12.2009, 14:28
oczywiscie jesli beda mu robic artroskopie to wroci na runde wiosenna.
No kutwa NIESTETY.!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.12.2009, 14:37
Swoją drogą - czy w Wiśle jakakolwiek poważna operacja któregoś z piłkarzy zakończyła się sukcesem - tzn. pełnym powrotem do dyspozycji?

Bo ja nie pamiętam takiego przypadku. Pech to jedno, ale coś tu nie gra: albo w wyborem lekarza, albo z rehabilitacją i doborem obciążeń.

Wiem jedno. Gdyby w Realu Christiano Ronaldo zerwał wiązadło i zawalono by operację - to byłoby trzęsienie ziemi. Garguła - zachowując wszelkie proporcje - to taki polski Christiano, ma najwyższy kontrakt w lidze. Bardzo mnie ciekawi, czy za tą sprawę ktoś beknie - czy też uzna się ją za zwykły pech. Kolejny z rzędu.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 11.12.2009, 14:42
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą - czy w Wiśle jakakolwiek poważna operacja któregoś z piłkarzy zakończyła się sukcesem - tzn. pełnym powrotem do dyspozycji?

Bo ja nie pamiętam takiego przypadku. Pech to jedno, ale coś tu nie gra: albo w wyborem lekarza, albo z rehabilitacją i doborem obciążeń.

Wiem jedno. Gdyby w Realu Christiano Ronaldo zerwał wiązadło i zawalono by operację - to byłoby trzęsienie ziemi. Garguła - zachowując wszelkie proporcje - to taki polski Christiano, ma najwyższy kontrakt w lidze. Bardzo mnie ciekawi, czy za tą sprawę ktoś beknie - czy też uzna się ją za zwykły pech. Kolejny z rzędu.
Pewnie będzie jak mówisz. A tak poza tym gratulacje za mistrzostwo dla Flamengo ;-)
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.12.2009, 14:45
W sumie jakby popatrzyć na nasz sztab to wykluczyć nie można ,że to oni coś spierniczyli.

Ależ tutaj mamy prowizorkę. Gdzie nie spojrzeć. Nazwiska się zmieniają a muł i brak kompetencji zostają. Pamiętacie jak imś Mielcarski sprowadził faceta z jaką astmą czy coś w tym stylu?Paranoja.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.12.2009, 14:57
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. To jest jakieś przekleństwo, pech sakramencki.

Pozyskujemy najlepszego pomocnika w lidze, a ten w pierwszym meczu po podpisaniu kontraktu zrywa wiązadła - po uderzeniu się piłką w głowę. Do tego operację rekonstrukcji wiązadeł schrzaniono.

Ręce opadają:/
A ja się pytam, kto go wysłał do kliniki tego felczera Fassa, który już niejedną operację okrutnie spartolił? Szczególnie na polskich piłkarzach? Co to, jest na świecie tylko jedna klinika, gdzie można operować wiązadła?

Czy w tym klubie nigdy się nie nauczą, że idąc po linii jak najmniejszych kosztów, jedynie dochodzi się do tragedii i wielkich szkód?

Piłkarzy nie leczy sie jak najtaniej, tylko jak najporządniej - koszt Dawidowskiego II będzie daleko większy niż koszt jednej fachowej operacji w porządnej, renomowanej klinice.

Niestety, oni nawet nie są mądrzy po szkodzie. Ciągle robią te same błędy.W Wiśle opieka medyczna jest na zastraszającym poziomie - to rodzi nie oszczędności, a ogromne straty i koszta! Tu trzeba zmian na wczoraj!
Ostatnio edytowane przez Markus : 11.12.2009 o godz. 14:59.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 11.12.2009, 15:11
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
W sumie jakby popatrzyć na nasz sztab to wykluczyć nie można ,że to oni coś spierniczyli.

Ależ tutaj mamy prowizorkę. Gdzie nie spojrzeć. Nazwiska się zmieniają a muł i brak kompetencji zostają. Pamiętacie jak imś Mielcarski sprowadził faceta z jaką astmą czy coś w tym stylu?Paranoja.

Astmę mają też Beckham, czy z polskiego podwórka Gorawski. Problem?
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.12.2009, 15:21
Zapominacie O Jednej Bardzo Waznej Kwestii,to GarguŁa PokrywaŁ Koszt Swojej Operacji..teraz Mozemy Gdybac Dlaczego WybraŁ Ta A Nie Inna Klinike..bez Jaj Lekarz To S.......iŁ A Nie WisŁa..rozgraniczmy Pewne Kwestie Bo To Sie Robi Nie Zdrowe
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Stary 11.12.2009, 15:28
Śmiech na sali, jeśli to kolejny piłkarz Wisły spartolony w tej samej klinice, to nie mamy prawa mówić o pechu. Jak chciano taniej, było go zoperować w Konstancinie czy w Piekarach Śląskich - efekt byłby pewnie znacznie lepszy i o ile taniej.
the end
Odpowiedz cytując
michalg
Member

Od: 11.2009

Stary 11.12.2009, 15:29
Jestem bardzo ciekaw jak tą kwestię ( oczywiście kwestię Garguły - innej dziś jeszcze nie widziałem )skomentuje klub. Pewnie w okolicach meczu dowiemy się więcej. Może nie jest tak źle.
Odpowiedz cytując
WiernyWiśle
Member

Stary 11.12.2009, 15:29. Odejście Mauro
Ja chciałbym zwrócić uwagę na jeszcze jeden aspekt odejścia po blisko 9 latach z naszego klubu Mauro Cantoro. Mauro miał swoje lepsze i gorsze chwile momentami wszyscy go kochaliśmy za jego postawę na boisku, ale w ostatnim czasie tego nie da się ukryć Mauro nie walczył już tak jak parę lat temu... Teraz jednak uważam, że godnie w tych ostatnich meczach z Białą Gwiazdą na sercu nosi opaskę kapitana i prezentuje dobry poziom jak na nasze ligowe warunki. Uważam, że Mauro powinien zostać(przy mniejszym kontrakcie) w klubie, jeżeli mamy grać w europejskich pucharach bo wtedy szeroka kadra jest bardzo potrzebna.

Ale tak naprawdę chciałem napisać tu o tym, jaki Mauro moim skromnym zdaniem ma wpływ na resztę drużyny. Zwrócicie proszę uwagę na to, że każdy zawodnik czy to Cleber, Marcelo, Diaz czy inni prawie każdy na początku swojego pobytu w Krakowie podkreślał jak mu pomógł Mauro w aklimatyzacji i po jego odejściu aklimatyzacja każdego nowego zawodnika rodem z Ameryki będzie dłuższa i trudniejsza ( z tego co wiem to ani Cleber ani Marcelo czy Diaz nie mówią w naszym języku).
Wydaje mi się też, że Mauro miał dobry wpływ na atmosferę w zespole. Tu przykład dla przypomnienia

http://www.youtube.com/watch?v=ZnvLsWGQetg
Ostatnio edytowane przez WiernyWiśle : 11.12.2009 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 11.12.2009, 15:35
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Bahr z tym włochem.
Jak się nie znacie to się po prostu nie wypowiadajcie.

Rehabilitacją nie zajmuje się "Bahr z tym Włochem".
Rehabilitowanymi zajmuje się FILIP PIĘTA.
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Stary 11.12.2009, 15:43
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Z natury jestem nieufny i podejrzliwy i coś mi się wydaje, że nie spieprzono operacji tylko źle go rehabilitowano lub za szybko wrócił do zabawy z piłką. Jeśli faktycznie chirurg spieprzył, to Garguła i Wisła dostaną niezłe odszkodowanie. Czas pokaże.
A może właśnie za to chwile temu poleciał cały sztab medyczny z doktorem na czele ? Generalnie trzeba byc dobrej myśli taki Gabi Milito w Barcy leczył się 1 i 1/2 roku na to samo a nie podejrzewam by oszczędzano na klinikach
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 11.12.2009, 15:43
mamy coś pecha do kontuzji ;/
Brożek ma być leczony zachowawczo...zobaczymy co z tego wyjdzie
Garguła zaś zabieg ;/

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 11.12.2009, 15:47
tomaso napisał(a):Wyświetl post
A może właśnie za to chwile temu poleciał cały sztab medyczny z doktorem na czele ? Generalnie trzeba byc dobrej myśli taki Gabi Milito w Barcy leczył się 1 i 1/2 roku na to samo a nie podejrzewam by oszczędzano na klinikach
Jaki cały ? Tylko Urban odszedł. Poza tym nic się w sztabie medycznym nie zmieniło.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.12.2009, 16:04
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Jaki cały ? Tylko Urban odszedł. Poza tym nic się w sztabie medycznym nie zmieniło.
nie no nie zwalajmy na sztab medyczny. Każdy organizm jest inny, a ze mamy szczescie kupowac wyjatkowych zawodnikow...
Kanu w Ajaxie powiedzieli ze ma wade serca, w Arsenalu go wyleczyli

aaa zacytowałem Żmijko tylko twoj post. Wiem ze nie ty narzekasz, ale jest ich ze 300.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.12.2009 o godz. 16:13.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 11.12.2009, 16:11
Ja na nikogo nie zwalam, piszę tylko, że w sztabie się nic nie zmieniło oprocz doktora, bo kolega bzdury pisze. Jestem daleka od zwalania winy akurat na nasz sztab medyczny.
Odpowiedz cytując
Kao
Member

Od: 07.2008

Stary 11.12.2009, 16:18
Nie winiłbym rehabilitanta, ponieważ on wprowadzał stopniowo Gargułę, aż do 1,5 godzinnych przebieżek. W ośmiogodzinnej rehabilitacji sportowej musza w końcu pojawić się np. zwroty, podskoki, bada się obciążenie kolana i to nie 15 minut, a na pewno godzinę i więcej.

Problem musiał leżeć w złej diagnozie, np. możliwe było, że oprócz zerwanych więzadeł, był jeszcze jakiś odprysk, przeszczep był złej jakości i że tak się wyrażę, nie wytrzymał próby czasu. Jeśli to była zła diagnoza, to odpowiada za to polski szpital oraz nasz lekarz klubowy, w dalszej kolejności ten konował z Freiburga, który jeszcze żadnego naszego piłkarza na nogi nie postawił.

Jestem dwa miesiące po operacji rekonstrukcji więzadeł krzyżowych kolana i już mogę jeździć na rowerze oraz pływać. W dodatku pracuje fizycznie już do 6 godzin i kolano dobrze to znosi. Może powinienem dać Gargule adres mojego lekarza?
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 11.12.2009, 16:35
Kao napisał(a):Wyświetl post

Jestem dwa miesiące po operacji rekonstrukcji więzadeł krzyżowych kolana i już mogę jeździć na rowerze oraz pływać. W dodatku pracuje fizycznie już do 6 godzin i kolano dobrze to znosi. Może powinienem dać Gargule adres mojego lekarza?
Podejrzewam że Garguła nie miałby z tym problemu. Dawidowski pół życia był kontuzjowany i żadnych problemów ze schodami przed kasynami nie miał.
Przecież nie chodzi o to że grajek śmiga na wózku, a znajomi pomagają mu się ubrać.
Ale są jeszcze tacy co tak myślą - niejaki adam303 piszę że widział Brożka, Sobola i Głowę na zakupach "szlachetnej paczki" i nie wyglądali na kontuzjowanych bo nikt z nich nie kulał.
Po prostu zawodowa piłka to jednak co innego niż pływanie czy rowerek dla przyjemności.
Czy nawet praca na jakiejś budowie.
Ostatnio edytowane przez element : 11.12.2009 o godz. 16:38.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.12.2009, 16:45
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Zapominacie O Jednej Bardzo Waznej Kwestii,to GarguŁa PokrywaŁ Koszt Swojej Operacji..teraz Mozemy Gdybac Dlaczego WybraŁ Ta A Nie Inna Klinike..bez Jaj Lekarz To S.......iŁ A Nie WisŁa..rozgraniczmy Pewne Kwestie Bo To Sie Robi Nie Zdrowe
Od kiedy to kazdy wyraz piszemy wielka litera? Co to, jezyk niemiecki?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.12.2009, 17:15
skeba napisał(a):Wyświetl post
Zalowalismy 150-300 tys euro, gdybysmy wylozyli to by gral u nas i kontuzji nie byloby, a tak pozwolilismy mu grać w Bełchatowie i mamy. Dawidowski, Niedzielan 2.
Mamy nieziemskiego pecha, bo kontuzji nie przewidzisz.
Człowieku, przecież on kontuzje łapał co kilka miesięcy. Ma kolana ze szkła i głównie dlatego byłem przeciwnikiem jego transferu.

Dobrze chociaż, że Nowak się wysypał zanim zdążyli się nim na poważnie zainteresować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.12.2009 o godz. 17:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.12.2009, 17:40
no i taką mamy politykę właśnie, że wydajemy po 300tys euro na kontrakt ludziom którzy nie grają u nas,
a szkoda nam 50 tys na niezłego bramkarza..

po prostu masakra....

Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 11.12.2009, 18:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Człowieku, przecież on kontuzje łapał co kilka miesięcy. Ma kolana ze szkła i głównie dlatego byłem przeciwnikiem jego transferu.

Dobrze chociaż, że Nowak się wysypał zanim zdążyli się nim na poważnie zainteresować.
Sezon 2008/2009: Ekstraklasa: 14/17 meczy (tylko jesień przed kontuzją)
Sezon 2007/2008: Ekstraklasa: 26/30 meczy
Sezon 2006/2007: Ekstraklasa: 27/30 meczy
Sezon 2005/2006: Ekstraklasa: 28/30 meczy
Sezon 2004/2005: II liga: 34/34 meczy .

To ty człowieku przestań się tutaj mądrzyć. Kiedy on te kontuzje łapał ? To jest jakiś mit, że był zawodnikiem kontuzjogennym kiedy go podpisaliśmy.

A Nowak to faktycznie to ta sama półka co Grzelak.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.12.2009, 18:03
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
no i taką mamy politykę właśnie, że wydajemy po 300tys euro na kontrakt ludziom którzy nie grają u nas,
a szkoda nam 50 tys na niezłego bramkarza..

po prostu masakra....
Wtedy, kiedy zawodnik jest kontuzjowany jego pensje płaci ZUS. Czyli my, podatnicy.
Jeżeli się mylę proszę o sprostowanie.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.12.2009, 18:27
szprotson napisał(a):Wyświetl post
nie no nie zwalajmy na sztab medyczny. Każdy organizm jest inny, a ze mamy szczescie kupowac wyjatkowych zawodnikow...
Kanu w Ajaxie powiedzieli ze ma wade serca, w Arsenalu go wyleczyli

.
Organizm organizmem, racja,ale piszemy tu o leczeniu za nie małe pieniądze gości,którzy zarabiają graniem na życie. Powiedzmy sobie,że dla pracodawcy mają wartość niebagatelną. Dlatego kluby w Anglii potrafią zadbać o swych piłkarzy w niesłychany sposób. Zapewne oddając ich do krojenia pod najlepsze skalpele w kraju. I pewnie też ich rehabilitacją zajmują się najlepsi a najlepszych. Stąd tak szybki powroty po niemalże katastroficznych kontuzjach na boisko. U nas widać inaczej to przebiega. Byle tanio,byle jak i powinien grać. Gargułą ma 29 lat, powiem Wam,że dla nas to już zawodnika nie ma. Najwcześniej wróci za rok, zanim złapie rytm gry,czucie piłki,minie kolejny rok. W Wielu 31 lat może coś z niego będzie. Tak więc proponuje szukać nowego rozgrywajka gdzieś na zachodzie,który gra. Ot choćby średniak ligi portugalskiej. Czemu nie?

A co do serca. To jest dziwna sprawa. Kanu wykryto wadę w Arsenalu i tam przeprowadzono przeszczep!
Widac facet gra i nic mu nie jest. Zresztą z innymi ma się rzecz podobnie. Swego czasu grał New York Knicks Ed Curry, środkowy. Jeden lekarz mówił,że gra zawodowa może skończyć siędla niego śmiercią, bo ma chore serce a inny znowuż dawał zaświadczenie że może śmiało grać. Albo Chinyama, w Groclinie móiwli,że ma chore serce a w Legii gra i nic na ten temat nie mówią. Z sercem to dziwna jest sprawa. Albo Gołoś, tez niby coś tam miał,i wyszło,że ok. A pewnie coś ma tylko może z tym grać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.12.2009, 18:27
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
Sezon 2008/2009: Ekstraklasa: 14/17 meczy (tylko jesień przed kontuzją)
Sezon 2007/2008: Ekstraklasa: 26/30 meczy
Sezon 2006/2007: Ekstraklasa: 27/30 meczy
Sezon 2005/2006: Ekstraklasa: 28/30 meczy
Sezon 2004/2005: II liga: 34/34 meczy .

To ty człowieku przestań się tutaj mądrzyć. Kiedy on te kontuzje łapał ? To jest jakiś mit, że był zawodnikiem kontuzjogennym kiedy go podpisaliśmy.

A Nowak to faktycznie to ta sama półka co Grzelak.
Coś chyba pomieszałeś, bo na bank miał przynajmniej jedną poważną kontuzję kolana przed tą. Tyle, że pewnie część z niej spędził w przerwie letniej bądź zimowej, a te trwają u nas po trzy miesiące.

Kontuzje to dla Garguły żadna nowość.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.12.2009 o godz. 18:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 11.12.2009, 18:32
Kao napisał(a):Wyświetl post
Nie winiłbym rehabilitanta, ponieważ on wprowadzał stopniowo Gargułę, aż do 1,5 godzinnych przebieżek. W ośmiogodzinnej rehabilitacji sportowej musza w końcu pojawić się np. zwroty, podskoki, bada się obciążenie kolana i to nie 15 minut, a na pewno godzinę i więcej.

Problem musiał leżeć w złej diagnozie, np. możliwe było, że oprócz zerwanych więzadeł, był jeszcze jakiś odprysk, przeszczep był złej jakości i że tak się wyrażę, nie wytrzymał próby czasu. Jeśli to była zła diagnoza, to odpowiada za to polski szpital oraz nasz lekarz klubowy, w dalszej kolejności ten konował z Freiburga, który jeszcze żadnego naszego piłkarza na nogi nie postawił.

Co innego pochodzic sobie w pracy czy poplywac. A co innego na pelnej pretkosci sie zatrzymac czy zmienic kierunek biegu. To sa ogromne przeciazenia dla kolan, sciegien i miesni i jak cos pierdyknie to nie jest juz to samo.

Zlamalem noge w kostce i naderwalem sciegno plus poszla mi torebka stawowa. W pracy sie nieraz musze nabiegac jak mnie zawala robota i noga nic nie boli po 8 godzinach, a w firmir trzy pietra. A jak zaczne grac i to na bramce to juz po 15 minutach zaczynam czuc bol w kostce a po godzinie to puchnie jak by mnie stado os pogryzo.
,
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.12.2009, 19:08
W składzie Wisły są niespodzianki: z powodu choroby nie zagrają Mariusz Pawełek i Pablo Alvarez. Zastąpią ich Ilie Cebanu i Łukasz Burliga
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów