|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Po ile bilety na jutrzejsze walki "O złotą rekawicę"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, czy orientuje się ktoś, od kiedy będą sprzedawane karnety na rundę wiosenną i jaka może być ich cena? Interesuje mnie oczywiście sektor G.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
jak będzie wiadomo to taka informacja zostanie podana do wiadomości, na razie nic nikt nie wie.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanie. Chodzi mi o kosza, wybieram się dziś ale nigdzie nie mogę znaleźć info o biletach... jaka cena i czy dostanę bilet jakies poł godziny-godzine przed meczem?
pozdrawiam |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.wislacanpack.pl/home/?akcja=news&id=2513
dostaniesz bilet i godzine przed meczem i pół godziny przed meczem również. na młyn bilety po 5 zł juz po wejsciu do hali idac prosto po schodkach przy stoliku a jak nie na młyn to przed chala kolo wejscia po prawej jest okienko z biletami ![]()
AJ
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dzięki derwol raczej interesują mnie bilety na młyn. Dzięki Wielkie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj Lech podał ceny karnetów na rundę wiosenną, przyznam że w porównaniu do nas ceny bardzo wysokie. Najtańszy karnet dla osoby dorosłej, nie uczącej się to 230 zł. U nas informacja o cenach pewnie dopiero gdzieś za miesiąc.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mieliśmy ceny biletów na poziomie wielu ekip 1ligowych. Baa.. niektóre miały drozsze, że nie wspomnę i śmiesznie niskich cenach za abonamenty. A porównania z Lechem czy Legią można sobie darować bo tam niejeden bilet kosztuje tyle ile u nas kosztował abonament.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jak będą sprzedawane karnety jak początek rundy ma byc na dwie lub trzy trybuny mam nadzieje, że stare D bedzie gotowe na mecz z Ruchem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy jest już wiadome, na które sektory i mniej więcej od kiedy będą sprzedawane karnety? Głównie chodzi mi o trybunę C(w nowym oznaczeniu)
![]() ![]()
Bo stół był upie*dolony...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisałem ostatnio do klubu, i odpisali mi że o karnetach, i kartach kibica info będzie na początku stycznia.
Pisałem ze 2 dni temu czy mają już jakieś informacje, na co odpisali że nadal nic nie wiedzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
nie ma sie co dziwic, sami nie wiedza na czym stoja, bo nadal nie wiadomo ile trybun bedzie otwartych na 1 mecz
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
mam pytanie ,jestem kibicem Wisełki z Pomorze ok 130km od Gdańska,czy jest np mozliwosc wybrac sie nieraz na wyjazd Wisełki z kibicami np do Gdyni czy gdzies indziej,albo przyjechac do krakowa i liczyc na czyjąs pomoc w zalatwieniu biletu czy biletow?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno od wiosny ma być sprzedaż biletów w internecie ale narazie nie wiadomo czy będzie więc narazie czekaj cierpliwie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogólnie sprawa wygląda kiepsko, bo znowu pisałem do klubu na co dostałem odpowiedź, że najpierw mają być Karty Kibica, a dopiero potem karnety... co jeszcze mi napisali? że o KK nie wiedzą nic...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
wie ktos moze cos wieciej o tej internetowej sprzedarzy biletow
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o internetowej sprzedarzy jak narazie nic nie wiadomo oprócz tego, że będzie więc śledź oficialną jak będzie coś wiadomo to tam napewno napiszą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cholera, żeby nic nie napisać ludziom co z KK to znowu nas przeczołgają tydzień na wyrabianiu kart!!! Na nic nie będzie czasu....krew by to zalała.
SKWK nie może tam podbić do nich i wysępić chociaż jakieś oświadczenie Znowu będziemy z reką w nocniku, bo nie można tego załatwić jak normalni ludzie tylko jak Paniska z Chołotą...tak się z nami obchodzą... ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dowiemy się pewnie tydzień przed, będziemy stać w kolejkach żeby wyrobić karty, potem znów w kolejce żeby je odebrać i karnet kupić. A ceny pewnie podadzą przed samą rundą.
Jednym słowem - zajebisty mamy marketing w klubie. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie będzie stadionu całego oddanego przed początkiem rundy to pewnie i nie będzie niwycg Kart Kibica dlatego taka cisza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Karty kibica będą na 100% przed rozpoczęciem rundy wiosennej.Info o Karnetach i KK będą na 90% do końca stycznia.Takie info podał oficjalny profil Wisły na FB.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czyli prawdopodobnie jutro będziemy wiedzieć więcej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisali że na 90% czyli prawie pewne że będzie info... ale wiesz jak to bywa
Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dla mnie sprawa jest prosta
Klub nie wie kiedy oddadzą stadion / czy oddadzą jedną trybunę / dwie / czy żadnej. Stąd problem bo teraz muszą w ciemno ułożyć ceny. Bo załóżmy że założą że miasto nie wyrobi się z oddaniem choćby jednej trybuny i dadzą bilety przykładowo po 30 zł i karnet 150. I teraz zaczyna się komedia.. na tydzień przed rozpoczęciem rozgrywek pojawia się info że trybuna zostanie oddana do użytku czyli mamy + 6 bądz ponad 9 tyś miejsc dodatkowych. Ewentualnie aż 15 tyś miejsc!!! I wtedy co logiczne cena za bilet / karnet diametralnie spada . Tzn powinna spaść, ale już będzie za pózno i trudno tu winić klub bo są w takiej samej dupie jak i my i w żadne zapewnienia ze stron władz miasta co pokazało życie już liczyć nie mogą. Gdyby mieli sprawę postawioną jasno to nie byłoby problemu. Tak czy siak mogą i nawet jutro dać info o cenach bo nic i tak się nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 31.01.2011 o godz. 02:17.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z oficjalnego konta FB Wisły Kraków coś na temat KK:
Cytat:
Mam nadzieję, że jutro nie napiszą, że muszą skorzystać z tego 1% ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jak w stycznia byłam zapytać o karty, powiedzieli że na początku lutego w nowych stoiskach kolo stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czyli info będzie pewnie drugiego lutego, lepiej późno niż później
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje, że od czwartku będą Karty Kibica. Takie przeczucie mam.
No, i mam nadzieję, że wszystkiego jutro się dowiemy.Co i jak z karnetami. |
|
|