|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Wystarczy jednen człowiek na gniazdo, megafon i siarczyste : "Siadać ....a na dupy" i wszyscy beda siedziec do odwołania. Ale z tym wizerunkiem to juz .......isz takie głupoty że masakra. No rzeczywiście reklamodawcy i sponsorzy walą do nas dziwiami i oknami! Tym bardziej teraz! Chyba tylko idiota by chciał płacić za reklame na stadionie gdzie jest 6 tys pikników i łamistrajków...a sponsorem to jakas moze masarnia co robi mortadele i kiełbasy dla krakowskiej "elity" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 22.03.2014 o godz. 16:32.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Absolutnie nie. Przeszkadza mi tylko sposób jej pozyskiwania - szantażem.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Skoro potrafi sobie z nimi poradzić to w czym problem? Jest powód by się do tego nie zobowiązywać? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydawać nie ma na co, rzeczywiście. A pobierać? Przecież SKWK czerpie korzyści materialne z tej symbiozy. Co, jeśli klub zrezygnuje ze sprzedaży karnetów przez SKWK, a także ze sprzedaży pamiątek przez sklepy SKWK, a także z zamawiania biletów na mecze wyjazdowe. Co się stanie ze składkami, jeśli SKWK nie będzie mogło zagwarantować żadnych bonusów? Wierzę, że SKWK robi wiele wspaniałych akcji, ale jestem dorosłym chłopcem i nie mam wątpliwości, że ktoś na tym przy okazji zarabia. A pieniądze lubią ciszę. Dlatego dogadanie się jest tak samo ważne dla obu stron. Głupotą ze strony SKWK było postawienie sprawy na ostrzu noża, bo postawiło się w słabej pozycji negocjacyjnej. Teraz trudno będzie się z tego wycofać z twarzą.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 22.03.2014 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na razie jest wysyp propagandy, jak to źle i pusto jest teraz na stadionie, która nie oddaje stanu faktycznego - wcale takiej kichy nie ma. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W czym jest problem? No w Bednarzu, który złamał kilkumiesięczne ustalenia i zachował się jak szmata . Frajer złotówką od biletu którą zdeklarowali kibice doplacic EXTRA dla SKWK chciał kupić sobie spokój! W tym jest problem! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
Skwk nie sprzedaje żadnych pamiątek klubowych, ani nie ma żadnego udziału przy sprzedaży biletów czy karnetów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Do wszystkich którzy twierdzą że wczoraj na meczu było super , że SKWK jest do niczego nie potrzebne którzy wyzywają SKWK od najgorszy proponuje założyć własne stowarzyszenie.Łukasz, FraMat i inni wybierzcie spośród Was gniazdowego, prezesa stowarzyszenia i działajcie, myślę że nawet Jacek by się Wam dorzucił na bębny czy megafon.
Każdy potrafi płakać ale działać to już niema komu? Ps. Nie zawsze mi było z SKWK po drodze ale teraz popieram ich w 100%
Ostatnio edytowane przez Wisła Prokocim : 22.03.2014 o godz. 17:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poza tym nieśmiało chciałbym przypomnieć że zaaplikowałem już w innym poście na stanowisko Bednarza lub v-ce prezesa Wisły. Skromność mi nie pozwala piastować dwóch stanowisk na raz ![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.03.2014 o godz. 17:30.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na karnety, oczywiście, członkowie SKWK dostają tylko zniżki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moim wrogiem obecnie jest Bednarz i jego policja a nie "piknik". Mówię Ci prosto z mostu, że wyglądało to żenująco i się troszkę zawiodłem. Liczyłem że będziecie chcieli cos tym złym udowodnić, w końcu wypiąć klatę i pokazać jakie u was jaja do kolan dyndają ale w huj się rozczarowałem. Mieliście swoje 5 minut...dziękujemy. Będzie was tam coraz mniej, a dlaczego? Dlatego że nie stanowicie żadnej grupy i nie potraficie się zorganicować więc co oczywiste nikt was nie traktuje na tym stadionie powaznie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo jak poradzili sobie z rzucającymi race na Ruchu. Przecież mi nie powiesz, że SKWK nie miało na to wpływu? Wisła Prokocim napisał(a):
Ja raczej widzę propozycje, by SKWK trochę ochłonęło. Bez nich Wisła też będzie nadal istniała. Pewnie ze słabsza frekwencją i słabszym dopingiem, ale będzie. Bednarz też o tym wie, bo wczorajszy mecz tego dowiódł i czeka na ochlonięcie. Napinki sa zbędne |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby przypomnieć, jaka była chronologia zdarzeń? Tzn najpierw mecz z Cracovią i race, a potem oświadczenie SKWK o tym, że zostali oszukani przez Bednarza, czy odwrotnie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zwalcza się przyczynę a nie skutek! Zastanów się od czego to się zaczeło. Powiedz mi Framat, co ty na tym zdjęciu widzisz? ![]() Bo ja widzę grubą MOC, szacunek dla braci - oni juz są wygrani! Szkoda ze większośc z was "piknikowców" z wiekiem zapomniała kto jest tym złym. Jak by "pikniki" choc raz pomysleli sercem a nie zaparowanym mózgiem od poprawnosci i morałów to było by to coś niesamowitego, duma z braci po szalu ogromna... a tak to z Bednarzem i jego pomysłami z kilka tygodni sie jeszcze pomęczymy. Ps: Boję się że to kiedyś się obróci przeciwko wam. Obecnie róznica 10 lat pozwala was jeszcze pamietac jako kibiców którzy z racji wieku odpuszczają. Ale dla tych 16-19 latków robicie sie na przeciwnikow ruchu kibicowskiego i donosicieli na policji. Sami doprowadzacie do sytuacji że wrogie klimaty wezmą górę nad nimi i was pogonią z stadionu.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 22.03.2014 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Odnośnie wpływów z meczów. Wystarczy popatrzeć jaka była średnia frekwencja na Wiśle do czasu bojkotu. Była ok. 16 tys. (dane z ekstraklasa). A teraz zacznijcie ją liczyć od bojkotu. I na końcu porównajcie obie. Zobaczycie różnicę jaka będzie. Narazie pierwszy mecz 7410. Potem różnicę sobie przemnóżcie z średnią ceną biletu i zobaczycie ile Wisła straciła przez Bednarza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kolejka 21. - 2013-12-16, godz. 18:00 WISŁA KRAKÓW 2-1 Pogoń Szczecin Widzów: 10854 Kolejka 13. - 2013-10-26, godz. 20:30 WISŁA KRAKÓW 1-0 KGHM Zagłębie Lubin Widzów: 10753 Trudno powiedzieć, jak wyglądałoby to, gdyby nie było bojkotu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja tam widzę ziszczenie się snów Bednarza, no ale ... Nota bene o tej propagandzie mówiłem - zdjęcie jest sprzed pierwszego gwizdka, bo tak wygodniej. Dla porównania:
![]() Oczywiście to niewiele zmienia ale widać że każdy ciągnie tam gdzie mu wygodniej.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.03.2014 o godz. 18:42.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Okay, no to mam takie pytanko, można je i potraktować jako retoryczne..
- Nie chcesz Sz. Kol. na tej trybunie całego SKWK jak J. Bednarz , a może nie chcesz tam na chybi trafił tak z 500 ludzi, a może (jak ja) jedynie paru, parunastu, no może z 20 chętnych do łamania prawa (prowodyrzy do bójek, do pomysłów z dopingiem wulgarnie antysemickim, itp.) ..? Albowiem moim zdaniem rzecz jest w proporcjach.. i metodach oddziaływania na złe zjawiska, te które stosuje Bednarz ..dla mnie są o tyle okay, że dość szybko doprowadzą do wywalenia z klubu ich .. autora.. Na teraz są dwa mecze po 0-1, frekwencja niska, a podejrzewam, że może jeszcze spaść, stąd ja tam przekonania o nieuchronnym zwycięstwie J.B. nie podzielam, powiedziałbym wręcz, że będzie analogicznie wprost przeciwnie.. Ja raczej od dłuższego czasu zastanawiam się co będzie po Bednarzu..w gruncie rzeczy jaka ma być cała przyszłość Wisły, ale to pytanie do bossa, a być może do jego następców .. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to nie przypadkiem ci tajniacy i operacyjni zaproszeni przez Bednarza? Wtapiają się w tłum?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Trochę się z Wami przekomarzam, ale wszyscy wiecie, że naprawdę JB wyobraża sobie, że bez całości, albo bez części SKWK może być lepiej. Wszystko, co ma się stać zależy od tego, czy Cupiał za nim stoi i dał mu na te akcje zielone światło. Być może w klubie policzono, że bez wypełnionego C, ale za to może z nowym sponsorem, czy kimś takim, ostatecznie bez kłopotów z SKWK, będzie finansowo korzystniej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
I co niby traci Wisła przez SKWK? Bez tych 7 tys ludzi, którzy wczoraj odpuścili mecz, bez tych najbardziej zagorzałych fanatyków, którzy robią oprawy, angazują się w akcje charytatywne czy te związane bezpośrednio z Wisłą (jak sektor szkolny, spotkania w szkołach, dzień dziecka itd) to będzie lipa tak jak wczoraj czyli wszystko niezorganizowane, "zabawa" przez 90 minut i tyle będzie widać fanatyków aż do następnego meczu. Jak to jest to dobro Wisły czyli spontniczne pośpiewanie sobie kilku tysięcy osób, wygwizdanie piłkarzy po meczu i zniknięcie z wiślackiego kręgu aż do następnego meczu to widać mamy różne punkty widzenia na pojmowanie takich spraw. Najpiękniejsze w tym całym gównie zwanym polską piłką to jest właśnie zorganizowany ruch kibicowski, który podnosi poziom tej zapyziałej kopaniny i jako jedyna ze składowych tego sportu jest na światowym poziomie czego nie można powiedzieć o sędziach, piłkarzach, trenerach, działaczach, właścicielach klubów itp. Te oprawy, uradowane fanatyczne dzieci na sektorze szkolnym, głośny doping, to jest to. Wczoraj zabrakło tylko SKWK i nagle "umarł" sektor szkolny - co się stało? Problem był żeby dzieci zaprosić? No ale dobra, powodzenia w dalszych meczach. Ciekawe czy jednak się zdecydujesz/zdecydujecie założyć to drugie Stowarzyszenie Kibiców i zrobić coś więcej niż przyjść na mecz raz na dwa tygodnie. Może w końcu jakieś wyjazdy, akcje z wielką pompą i jeszcze przeniesiecie to na halę, byłoby super ![]()
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 22.03.2014 o godz. 19:27.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
To co było wczoraj, to jakaś padaka. Doping padl kolo 20 minuty, pozniej w I połowie były jeszcze jakieś zrywy i nawet o zgrozo "....y pokonamy" ...2 połowa to byla kaszana, cisza zrywana szarpanymi cichymi krzykami małych grupek. Było fatalnie...Jeśli dalej tak będzie, to niestety chyba te płyty z dopingiem mogą okazać się niezbędne.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 22.03.2014 o godz. 19:52.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|