|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ten idiota z TVN musiał popsuć koniec konferencji i mnie delikatnie mówiąc pod...wić. Już szykują te szmaty z antypolskiej telewizji materiał o siłowni i związku zarządu z kibolami.
Wyp...lić na zbity pysk, odebrać akredytacje i dać zakaz wejścia na tereny TSu. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Świetna postawa pani prezes. Zapewne ta ....a z tvni chciała sobie nagrać rozmowę,a kolega montażysta już by ją odpowiednio pociął i umiejscowił w konkretnych miejscach by zdyskredytować klub i włodarzy. Tak jak przy stechercie pisałem najgorsze to uwierzyć,że za wszystkim stal tylko Kasztelaniec
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.01.2018 o godz. 16:32.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dobra informacja o inwestorze, a tu głównie nawijka o siłowni Miśka. Po kiego grzyba pomieszali na konferencji te dwa tematy? Wystarczyło wydać komunikat o tamtej sprawie i zająć się wyłącznie inwestorem, a jakby jakieś ścierwojady z wiadomej antypolskiej stacji próbowały inicjować tamten wątek, to rzecznik powinna ich pouczyć, że nie na temat mówią (ma w tym już doświadczenie
Dobrze, że czyny poszły za słowami i to o czym mówiła prezes Sarapata miesiące temu jest bliskie realizacji, a sobotnie "ćwierkanie" o czymś naprawdę dużym nie okazało propagandowym bełkotem. Gdy po raz pierwszy prezes wspomniała o znacznym zwiększeniu budżetu, to zaraz pojawiły się tutaj głosy, które z prezes jakąś niepełnosprawną umysłowo. A to, że się przejęzyczyła, albo może po prostu jest przysłowiową blondynką itp.żenujące wywody. Prezes Wisły (oraz cały zarząd), to musi być poważny człowiek, a nie ktoś opowiadający kocopały. Co jakiś czas przypominałem słowa pani prezes. Oczywiście sprawa mogła się gdzieś po drodze "wysypać", ale nie mogła być to sprawa byle jakiego formatu. Sobotnio-niedzielne głupoty o bracie Carlitosa, o e-sportach i socios, oraz tp.pierdoły ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale tak zupełnie serio, nie możecie o tej gównoburzy pisać w temacie Wisła Kraków w mediach? Ja wiem że o tym była między innymi konferencja i dotyczy to władz klubu, ale po co rozmawiać jednocześnie o dwóch zupełnie różnych rzeczach w jednym temacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.01.2018 o godz. 15:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Teraz można kontynuować to pytanie : czemu zarząd nie zrobił tak jak napisałeś tylko sam się "wystawił" na ataki robiąc taki tytuł konferencji. Zarząd to nie są głupi ludzie , przeciwnie , sa to osoby mądre i kompetentne, i dobrze zdawali sobie sprawę jaki obrót będą miały sprawy jeśli zatytułują tak właśnie tę konferencję. Z uważnej analizy zapisu konferencji wynika że Jadczak ma jakieś mocne materiały na TS, o których dawał pp prezes i rzecznik znać wielokrotnie , niebezpieczne do tego stopnia że wolały one "spalić mu temat" robiąc tę konfę i próbując to przykryć dobrymi wieściami o inwestorze. Sytuacja widać dość poważna, skoro zdecydowano się poświęcić tak dobrą wiadomość na taki cel , zamiast skupić się na jej pozytywnej promocji. Pozostaje nam tylko mieć nadzieje że info o inwestorze jest prawdziwe i rzeczywiście będzie to wsparcie dla Wisły w takiej skali , a nie rozdęcie tego żeby użyć w opisanym przeze mnie powyżej celu... ja osobiście gardzie TVN-em , i nie mam zupełnie nic przeciwko temu aby Paweł został nawet prezesem rady nadzorczej , wielokrotnie dał sie poznac jako osoba życzliwsza Wiśle , niż np otoczenie Cupiała z słusznie minionej (niedawno) epoki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po to była ta konferencja aby zakończyć ten temat
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy, dopóki tefałen nie puści materiału, to nie ma sie do czego odnieść.
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 31.01.2018 o godz. 19:45.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://www.radiokrakow.pl/sport/m-mi...edzie-bragiel/
Wczorajszy wywiad, który miał być, pojawił się już na stronie. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj o 20:30 w TVP 3 Krakow gosciem bedzie Joan Carillo
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś słuchał w niedzielę od 17 w programie trzecim polskiego radia (trójka) programu sportowego . Ponoć bo ja tego nie słuchałem była mowa o sprzeciwie pewnych grup kibiców Wisły Kraków dotyczących sprzedaży pakietu mniejszościowego. Wie coś ktoś ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Poco wklejasz ten sam link?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Misiek i spółka ? czy ci w krótkich spodenkach ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brzmi trochę jakby dziennikarz wiedział, że coś dzwoni, ale nie wiedział gdzie.. I skleił news-a z ostatnio przewijających się w różnych kanałach informacji. Czyli źli kibice, Wisła się odcina, nowy inwestor - to wyszło mu z tego równania coś takiego. Zresztą nie wiadomo jak to było sformułowane dokładnie, bo ja też nie słuchałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jacy kibice? ;D zadzwonil Pan Stasio i przemowil w imienia kilkudzisięciu tysięcy kibiców Wisly? ?
Serio, istnieje taka grupa? ? jak sie nazywa Smiejemy sie z tego ale przykre ze jest w miare powazne radio robi takie cyrki. Jeszcze ktos w to uwierzy i pomysli ze istnienieje jakas grupa która strajkuje pod siedzibą klubu w liczbie 3000 osob
Ostatnio edytowane przez aNouc : 06.02.2018 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Kilka dni temu Michał Knura pisał na TT, że minął się z Wawrzynowskim na obiektach Wisły, który to miał robić wywiad z prezes Sarapatą. Wie ktoś, gdzie i kiedy on to wrzuci w internety? Wawrzynowski to kłótnik i gbur, ale wywiad mógł zrobić wnikliwy.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
turysci wpisują hashtag #cracovia oznacząjąc miasto które zwiedzają, a "eksperty" myslą ze im chodzi o klub (chociaz bardziej głupa palą)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
a może dlatego że Człowieka wtedy zajebali i chłopaki sobie piszą, #cracovia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Na tt followuje 'naszych' hiszpanów i często są wspominani z hiszpańskich kont z #cracovia, ale czego można oczekiwać od lovekrakow...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
chyba dam na msze, mecz Wisły a nie komentuje ani cwe.oza mielcarska ani b.c wegrzyn , tylko Kosa
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad z trenerem Mamrotem, z ktorego Jagiellonia zagramy w poniedzialek:
http://weszlo.com/2018/02/28/ryzyko-rozwija/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pani prezes Marzena Sarapata w Weszlo.fm:
http://weszlo.fm/audycje/tego-sluchaj-wislaku-2/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Puściłem sobie to wczoraj przy racach domowych. Mam dobra informacje i złą:
- Pani prezes robi dobry PR - słuchanie tego to marnowanie czasu Ten kolo z weszło to nieporozumienie. Pół ciekawego pytania nie zadał. ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|