|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/index.html masy jak byk na zoltym pasku...ogladaj na zywo....cyztaj obraz live |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
wg mnie Pilzno to jeden z trudniejszych przeciwnikow na ktorych mozemy trafic (w naszym koszyku oczywiscie). Przy okazji. czy jesli amica wtopi ze Sparta, odpada z pucharow definitywnie, jak Wisla przed rokiem? Czy odpadniecie z tej rundy LM gwarantuje juz LE?
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja zycze Jadze i Ruchowi szkotów, z nimi sa w stanie powalczyć
![]() Lech przejdzie wedlug mnie 3 runda ale z 4 nie ma szans |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Myślę, że Amica mimo wszystko Sparty nie przejdzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jeśli Amica odpadnie z Spartą trafi do IV rundy (ostatniej)LE, gdzie będzie nierozstawiony (tak jak ewentualnie my).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Przegrana = spadek do LE i gra w IV rundzie eliminacji, z szansa na rozstawienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy w losowaniu III rundy możemy trafić na Jagiellonię lub Ruch?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
do rafałek:
nie ma takiej możliwości |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
ej a czy Lech jak wygra ze Spartą to przejmie ich rozstawienie w 4 rundzie kwalifikacji ?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a kiedy jest następna runda el. LE ?
data ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
29.07 i 5.08
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Amika trafiła nieźle. W tej fazie trudno o ogórki.
Moim zdaniem są faworytem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Już po Ruchu, a szkoda.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ruch, jeśli przejdzie, tarfi na zwycięzcę z pary Austria Wiedeń - Siroki Brijeg. Możnaby powiedzieć, że Ruch (jeśli przejdzie) na 99,9 % zagra z Austrią, ale... W pierwszym meczu Austria tylko zremisowała 2-2, a grali u siebie.
My zagramy z Portadown lub Quarabag, czyli jest dobrze. Spełniły się marzenia kibiców ![]() Jaga zagra z Arisem. Trudno wyrokować, kto z tej pary ma większe szanse na awans. IMO Jaga ma szanse powalczyć. Mogli trafić gorzej, np. na Galatasaray.
Ostatnio edytowane przez christof20 : 16.07.2010 o godz. 13:21.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No to Ruch -Austria Wiedeń. Ta drużyna prześladuje polskie ekipy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ruch powalczy z Austrią Wiedeń
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
e chyba lepiej nie mogli trafić
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
a w meczu w Austrii nie był remis ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Najpierw Austria musi wygrać dwumecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ruch trafił średnio, bo mógł lepiej, ale Austia też najmocniejsza nie jest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
O nie Azerowie...Patrząc na to że Qarabag eliminował m.in. Rosenborg,daleki wyjazd,upał i to że mamy pierwszy mecz u siebie to może być ciężko.
Ostatnio edytowane przez Ravers : 16.07.2010 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Fuksiarze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wisła z Quarabaq
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Szczęscie nam dopisało: Portadown/Quarabag
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy wyjazd do Baku będzie miała Wisła
![]() A Jagiellonia z Arisem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Dobre losowanie dla polskich zespołów, ale cała trójka zdecydowanie musi poprawić grę. Wisła zdecydowanym faworytem. Ruch jest wstanie powalczyć, ciekawi mnie postawa Jagielloni Aris jest faworytem ale jeśli Jaga dobrze przygotuje się do meczu z Grekami wszystko jest możliwe bo mimo wszystko w lidze Greckiej rządzą Panathinaikos, Olimpiakos, AEK, PAOK a Aris to taka 5 siła tamtej ligi.
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Wszystkie polskie drużyny trafiły szczęśliwie(no może my trochę dupiato).
Sparta Praga-Lech Amika ma szanse powalczyć,Czesi mają kilku fajnych piłkarzy ale szanse po równo(do tego Amika ma 1 mecz na wyjeździe). Ruch-Austria/Siroki 1 mecz u siebie Ale gdyby Siroki wyeliminowały Austrię to Ruch ma sporą szansę na IV rundę. Jagiellonia-Aris Rywal chyba najsłabszy na jakiego mieli szansę trafić ale 1 mecz również u siebie...Jaga powinna powalczyć. Wisła-Qarabag-to co napisałem wyżej...daleki wyjazd,upał i to że mamy pierwszy mecz u siebie. Czyli wychodzi na to że polskie drużyny mają szansę powalczyć w każdym meczu.Powinno być ciekawie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ruch jesli zagra z Bosniakami - ma spora szanse. Los im sprzyja, bo Austria wcale nie musi przejsc.
Jaga - jesli utrzymaja forme ze sparingow, to kto wie, neistety pierwszy mecz u siebie (podobnie jak Ruch zreszta, w obu przypadkach niewiadomo na jakich stadionach). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ravers... fakt że ma sporo reprezentantów w składzie ten Qarabag... ale toż to są ogórasy takie że szok. Lepiej trafić nie mogliście. (z drugiej strony - strata 1:2 z pierwszego meczu nie jest "nie do odrobienia")
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|