|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A Biała Gwiazda dalej będzie wszywana ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Ta Biedronke mozna by lekko zmodernizowac. Usunac zolte tlo, zmienic kolor i lekko czcionke napisu ''Biedronka'' i bedzie wygladalo elegancko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Biedrona ,Ferrari cokolwiek,byle dobrze zaplacili
![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dziecko.... i co jeszcze? może stonke zamiast biedronki , co Ty masz za problemy , ciesz się , że w ogóle ktoś sie nami (chyba) zainteresował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mowia ze jak Biedronka to ma być 3 mln ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy chciałbyś powrotu na koszulki Unimila. Co do samych koszulek to wydaje mnie się, że te od Nike były lepsze niż te od adidasa.
PS. Ferrari to nie miało/ nie ma swojej linii kosmetyków ? Kiedyś coś takiego widziałem. Dla włoskiego koncernu o światowej marce nawet 1 mln euro na reklamę w polskiej lidze to dla nich nic. Więc nie obraziłbym się gdyby to właśnie oni byli ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wystarczyłoby aby Biedronka dała sam napis na koszulce i styknie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
....a, czytając takie posty nóż w kieszeni się otwiera.
POTENCJALNY sponsor, który ma wyłożyć 3 mln zł na sponsoring ma głęboko w dupie, czy logo będzie dobrze pasowało z koszulką. Daje kasę - jest logo. Oryginalne. Nie zmienione. Koniec, kropka. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kiedyś Jagiellonia miała sponsora Milko, czy jakoś tak i też to wyglądem nie pasowało.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Jutro startuje sezon a my znowu z Telefoniką na koszulkach ...
Wisła Kraków uznana marka w Polsce, 13 krotny Mistrz Polski, reprezentant Polski przez długie lata w europejskich pucharach w którym grało wielu reprezentantów kraju i od kliku lat nie możemy znaleźć sponsora który wyłoży około 2-3 mln zł ... Nawet za 1 mln zł nikt nie chce ? ... Sam nie wiem co o tym myśleć ![]()
Ostatnio edytowane przez głos z trybun : 17.07.2014 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Sponsora nie ma i nie będzie, w tym klubie wszystko kończy się na plotkach... Co rok kur... jego mac jest tylko jek zawodu... 0 transferów, żadnego sponsora, fatalna sytuacja finansowa, dno i wodorosty, ja już nie wierzę że cokolwiek w tym klubie się poprawi...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
I tu się mylisz, sponsor też czasem idzie na ustępstwa aby reklama jego firmy się lepiej prezentowała na koszulkach. Przykład? Fortuna i Legia gdzie ci pierwsi zrezygnowali z tła ochronnego aby logo lepiej się komponowało w koszulkę. Drugi? Lechia podana wyżej, Lotos również zrezygnował z tła ochronnego, a na trzecim i bramkarskim stroju logo Lotosu jest całe białe choć sezon temu byłby tam paskudny biały pasek a dwa sezony, żółty. Podobnie zrobiła Energa i usunęła tło z wszystkich koszulek prócz wyjazdowej (choć i tam pewnie niedługo zniknie). Trzeci? Choćby Boca Juniors i Citroen na rękawach, gdzie logo powinno być szaro-czarne (bo w końcu oryginalne, nie zmienione) a jest wersja z samą białą obwódką. Czwarty? FibrLec w tym sezonie przystosowało swoje logo kolorystycznie tak aby pasowało do barw Boltonu. Dlatego nie pisz, że sponsor ma to w dupie i tylko daje kasę. Sam biały napis "Biedronka", ew. napis z żółtym tłem (tak jak jest na bandach gdy gra kadra) plus biedronka na rękawie i wydaje mi się, że by pasowało to do siebie.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 18.07.2014 o godz. 14:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Niby pierdoła ale... z jednej strony fajnie, że Wisła dostała stroje treningowe z najnowszej kolekcji Adidasa
![]() Ale do ku*** jaki związek ma kolor czarny z naszy klubem? Już mi jakiś czas temu chodziło czy nie moglibyśmy mieć tych samych co Bayern - akurat ten błękitny bardzo zbliżony... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Bo zapewne Bayern ma umowę na wyłączność, jak każdy wielki klub.
P.S. - spodenki Bayernu pierwsza klasa, gdybyśmy mieli takie tylko niebieski i czerwony kolorami zamienić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ale nadal, jakiś odcień niebieskiego mogliby zrobić.. jak sie wcześniej zrobi to ustawić inny kolor na maszynie aż taki nie jest... Kwestia wywierania odpowiedniego nacisku na swojego sponsora, a jak nie to dogadać się np z innymi firmami, niekoniecznie gigantami jeszcze np Warrior, który mocno chce wchodzić na rynek europejski, żeby wyłącznościowo robił więcej niż tylko koszulki i getry pierwszej drużyny..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żałoba po tym co zrobił jacek, stąd ten czarny kolor...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ptaszki ćwierkają, że to dzisiejszy wyjazdowy strój Legii.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Takie spostrzeżenie.
![]() ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Oni nam 3 piłkarzy, my im stare stroje - dobry deal
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O co w tym spostrzeżeniu chodzi? Na zdjęciu pokazany jest u nas 3 komplet który nie jest dedykowany, a jest zwyczajną masówką, tak więc nie widzę w tym nic dziwnego.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A napisał ktoś tu że coś jest dziwnego? Nie wiem czego Ty się doszukujesz, po prostu zauważyłem że nasz trzeci komplet jest identyczny jak pierwszy komplet Ruchu i tyle?
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No tak samo jak zapewne wielu innych klubów które grają w adidasie i w barwach mają niebieski, tak więc takich spostrzeżeń jest mnóstwo. Na początku myślałem, że chodziło Ci o to, że my mamy niby dedykowane, a to samo ma Ruch, no ale już wiem, że nie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Trzecie stroje zazwyczaj są zwykłymi katalogami, ot wyjazdowy Ruchu sezon temu jako trzeci miało Nottingham Forest a w tym Panathinaikos (gdzie sezon temu mieli dedykowany). To normalnie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W Futura park są koszulki Wisły, poprzedni model z kołnierzykiem za 69zl.
Wiec w miarę atrakcyjna cena. Kolor biały i czerwony. Rozmiary napewno xl i 2xl. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A wie ktoś czy te koszulki z poprzedniego sezonu są jeszcze w Futura Park? I czy są mniejsze rozmiary niż te, o których wspominał MatMario (S-ka mnie interesuje)?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cudem będzie jeśli znajdziesz jeszcze L, o S to już nie ma mowy od spotkania z piłkarzami.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czołem,
właśnie wróciłem ze sklepu, "dorzucili" sporo koszulek meczowych w kolorze białym, również M-ki i S-ki (69 PLN) , i trochę innej odzieży (dres pierwszej drużyny, bluzy polarowe).... pozdrawiam |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|