|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No to Sparte Prage dostali
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
i mają sparte.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
No to grają ze Spartą Praga. Czesi będą na pewno faworytem, choć Lech nie jest zupełnie bez szans. Mam nadzieję, że Spartanie nie zawiodą.
![]() ![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to taki średniak z tej grupy a zważywszy że będą mieli dosyć ciekawy wyjazd to myślę że w Poznaniu płakać nie będę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Szybko poszlo.
Rewanz u siebie, wyjazd fajny i bliski. Czekamy teraz na LE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
z piłkarskiego punktu widzenia trudny rywal, kibicowsko rewelacja...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Kibicowsko na pewno trafili dobrze, Sparta to jedna z najlepszych ekip w Czechach, dodatkowo bliski wyjazd. Piłkarsko myślę, że Sparta do przejścia, choć na pewno mecze będą wyrównane.
Fajnie jakby Wisła też trafiła na Czechów. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mają rewanż u siebie i mimo to,że Sparta jest lepsza to zwiększają się ich szanse na przejście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
K... mac! ale im sie poszczescilo !! do tego 1 mecz wyjazdowy :(
tak dla rozluznienia Cytat:
w IV rundzie tez maja lolkow (porownujac ich z reszta na prawde mocnych druzyn) i pewnie trafia znow na zespol pokroju Sparty, a nawet lepiej, jestem dziwnie spokojny ze juz moga sie szykowac na losowanie IV rundy, gdyby 1 mecz byl u siebie mogloby sie to inaczej potoczyc, ale to ma bardzo duze znaczenie, oby tylko Wisla grala 1 mecz na wyjezdzie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 16.07.2010 o godz. 11:19.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Sparta nieźle cisnęła w tamtym roku w grupie UEFA. Rywal na pewno sportowo lepszy od Amici.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czeskie drużyny, już nie są tak rewelacyjne, jak jeszcze kilka lat temu, gdy regularnie grały w LM.
Jednak na pewno to Sparta jest faworytem. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Spartan liczymy teraz na szczegółowy raport dot. Sparty Praga.
![]() Wcale bym nie dramatyzował, że trafili łatwego rywala. Wg mnie faworytem jest Sparta. A dla Wisełki chciałbym Tbilisi. Niech Henryk pokaże swój kunszt i zrewanżuje się za 2005 rok. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam,ma ktoś link do listy/listę potencjalnych rywali Ruchu i Jagi?Z góry dzięki.
@SpoXster Dzięki.
Ostatnio edytowane przez Ravers : 16.07.2010 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Wspólny wyjazd? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
........................... ![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie będą, nie będą OCZYWIŚCIE
Coś czuje że Wisła też będzie miała wyprawę na tereny naszego południowego sąsiada i raczej to byłoby dobre losowanie. Nie kombinowałbym mimo wszystko z żadnym Tibilisi ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ze Spartą szanse 50/50, dla obu drużyn odpadnięcie w tej fazie będzie znaczącą porażką.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plzeň to niedaleko Pragi, wiec może się spotkamy z nimi
![]() Zarówno kibicowsko jak i marketingowo lepiej trafić na Czechów, niż Tibilisi. Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez John1906 : 16.07.2010 o godz. 11:32.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Rywal dla Lecha trudny, ale do ogrania. Moim zdaniem z ich punktu widzenia lepszy niż Hapoel, Basel czy Dinamo. Wcale tak w tamtym sezonie nie cisnęli w LE, mieli bardzo przeciętnych rywali, jak na tą fazę rozgrywek, przegrali 0:1 i 0:3 z FC Kopenhaga, pokonali przeciętny Cluj 3:2 i 2:0, Cluj który oprócz meczu otwarcia z FCK wszystko wtopił, ładnie powalczyli z PSV - 2:2 i 0:1, ale to już jest półka niżej niż np. HSV, które zostało ograne przez Hapoel. Ogólnie zaprezentowali się podobnie jak Lech dwa lata temu, tyle że z grupy nie wyszli. Ale mają dobrą defensywę, wybieganą ekipę, drużynę solidnych zawodników, na Lecha powinno to wystarczyć, ale szasne Polacy mają.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Badzmy dobrej mysli.
2:0 w Pradze powinno zalatwic sprawe. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sparte prowadzi znowu Jozef Chovanec co kiedyś już był prawie w Legii.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
o której godz losowanie LE?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://www.plazacenters.cz/images/pr...plzen-mapa.gif ![]() miko 007 za godyine http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/index.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Też sobie o tym pomyślałem jak zobaczyłem na kogo Amica trafiła. I widzę, że nie tylko mi się marzą Czesi.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a jak myślicie jaki będzie najgorszy rywal dla wisły w tej fazie rozgrywek?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a jak myślicie jaki będzie najgorszy rywal dla wisły w tej fazie rozgrywek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Maccabi i Dynamo Tbilisi. Zydki to dobry zespol plus na ich korzsc przemawia pogoda. Tam w Tel Avivie maja teraz ponad 40 stopni.
A z Tbilisi to nasze gwiazdki ya bardzo chcialyby sie zrewanzowac... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest przeprowadzana transmisja Wideo przez internet
![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
najgorszy to Karabag, pilkarsko niewiadoma z opcja grajacycyh niezle (wyeliminowali Rosenborg), porazka z nimi odsuwa Levadie, Tbilisi i Valerenge na polke opisana jako "niewinne wpadki meczowe".
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to trzymamy kciuki za wylosowanie Czechów.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|