|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest jakis sposob zeby oglądnąć mecz z litexem w turcji, wczoraj probowalem slask ale przez iple sie nie da a storny nie łączyły streamu
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Napisałem mail do Polsatu w sprawie wtorkowego meczu. Oto ich odpowiedź:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
WISŁA KARKÓW (że niby karków to dopełniacz
)Powód: ce się śmieję
Ostatnio edytowane przez crate digger : 22.07.2011 o godz. 09:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I tak im nie ufam, wszystko się może zmienić. Czekać na wtorek, wtedy będzie 100% pewność.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że meczu z jakimiś "ogórkami" z Łotwy mogli nie puścić w otwartym Polsacie, ale 3. rundę to już powinni!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
najprawdopodobniej nici z transmisji na otwartym Polsacie.
Juz w programie wtorkowym zmienili na jakis mega hit a tutaj: http://www.polsatsport.pl/News,5827/...772/index.html jak byk pisza ze mecze w Polsacie Sport i Futbol |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
powoli polsat zaczyna mnie wkur***ć, niech się w końcu zdecydują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
W czwartek nasz mecz w ramówce otwartej anteny na 26.07 przebywał ok. 3 godzin,później zamiast niego został wsadzony ''megahit''.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zamiast meczu Wisły będzie rewelacyjny MEGAHIT: SNAJPER 3
Żenadą jest to co wyprawia ta stacja. Dobrze że mam P Sport i nie muszę być zdany na humory ludzi odpowiedzialnych za wybór programu. ![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od tego są programy sportowe, żeby tam były transmisje.I skończcie to narzekanie.Najlepiej dla Was by było gdyby przenieść całą ramówkę Polsatu Sport do kanału otwartego...
Dlaczego piłka nożna ma być w Polsacie traktowana lepiej od siatkówki(która dla Polsatu jest numerem 1)? Mimo, że co roku nasze zespoły osiągają sukcesy, są w "ósemce" najlepszych klubów Europy to transmisji w otartym kanale i tak się nie ujrzy.A co dopiero mówić o piłkarzach, którzy odpadają z kelnerami z Kazachstanu... Będzie Liga Mistrzów, będą transmisje.Na to trzeba sobie zasłużyć... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,32282,title,O...wiadomosc.html
to jest chore |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Miał być mecz III rundy w otwartym - miał. Tutaj link http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/ na wtorek i meczu nie ma. ![]() "Nawet jeśli przegrywasz, to krótko musi trwać, bo mistrza ten zdobywa, który potrafi grać" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co za idioci z tego polsatu, nie mogę przez to zaplanować wyjazdu:/ Niech się zdecydują, a nie co chwilę zmieniają ramówkę. Mogli od początku mówić że nie będzie w otwartym, a chyba jeszcze wczoraj w sporcie Bożydar mówił że mecze Wisły i Śląska w otwartym będą.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.polsatsport.pl/News,5827/...772/index.html
to chyba nie bedzie nam nade obejzec tego meczu w otwartym polsacie...nic tam nie pisze o otwartym kanale ;/ pajace ![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
będę narzekał... bo nie pozwolę żeby jacyś idioci, robi idiotę tez ze mnie. Raz podają na swojej oficjalnej stronie że mecz w kanale otwartym, by za parę godzin zmienić decyzje. A za polsat sport dziękuje ich oferta mnie nie interesuje, mecze wyjazdowe Wisły mogę obejrzeć w jakimś barze.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 23.07.2011 o godz. 12:52.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
drhtv i macie przyzwoitą jakość, albo oczywiscie pub i tez da radę:]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pajace z polSZAJSU ! Żałosne to już sie zaczyna robić. Zmieniają decyzje co kilka godzin.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Spokojnie.Skoro podali, że na otwartym, to prawdopodobnie będzie na otwartym.Nie sądzę by robili ludzi w chu**
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja mam tylko takie pytanie:
Czy ktoś może mnie oświecić, co polskie kluby, w tym Wisła, mają z tego, że Polsat ma prawo do transmisji meczów eliminacyjnych? Pytam poważnie. Jeśli zasila to w jakis sposób kasę klubową to trudno. Niech sobie kodują. Tak samo jak Canal+ ligę. A podawanie najpierw wiadomości o transmisji w kanale otwartym, potem w kodowanym, ma na celu rozbudzenie apetytów na transmisję i skłonienie kilku nastepnych do wykupienia pakietu Polsatu. Nie nadając trasnsmisji w kanale otwartym, Polsat i tak nic nie traci: najwyzej kilku kibiców się powścieka, a podgrzewając oczekiwania liczy na wpływy z IPLA lub na nowych abonentów Niby dlaczego nie mieliby tego robic? Zrobili tak już w tym roku kilka razy, więc dlaczego mieliby się zmienić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To czy puszczają mecze na kanale otwartym czy nie to ich wewnętrzna sprawa, widocznie policzyli co im się bardziej opłaca, ale robienie ludzi w chuja jest kompletnie niepoważne i nieprofesjonalne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ktoś na pewno wykupi abonamnet na polszmat, ktoś na pewno wykupi transmisje na ipla. W biznesie każdy grosz się liczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie no bez jaj. Żeby 3 rundy eliminacji Lm nie puscic na otwartym kanale? Oj... kiedy eurpoejskie puchary wroca na antene TVP...
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja sobie tego wogóle nie wyobrażam, żeby nie puszczać meczów 3 rundy.. Ale po tym ******* polsacie można się wszystkiego spodziewać, wystarczy przypomniec zeszły rok i transmisje Lecha na TV4 a nie otwartym.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|