|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Spodziewam, się meczy podobnego w Lovechu, to oni będą prowadzić grę, a my w odpowiednich momentach doskakiwać pressingiem i wyprowadzać kontry. Licze że Melikson zagra na środku bo to dla mnie jego optymalna pozycja.
Mam nadzieje tylko że jak uda nam się nawet strzelić gola to nasi nie poczują sie za pewnie i nie pomyślą że awans już pewny, bo Litex nie zależnie od tego czy strzelimy czy nie potrzebuje dwóch bramek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Będzie dobrze!!! Jedną z kluczowych rzeczy będzie nasz doping. Niezależnie kto siedzi na jakim sektorze dajmy z siebie wszystko!!Zgniećmy ich dopingiem umiemy to robić najlepiej w Polsce!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A Radia Kraków przez internet byś nie dał rady posłuchać z jego strony? Czy są jakieś ograniczenia tylko do terytorium Polski?
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jakby było potrzebne polskie ip to bramki proxy chyba są pomocne
http://bramkaproxy.com/ http://www.ufux.net/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Aaaa ale mnie ciśnie
![]() jak dawno nie czulem tego dreszczyku,cos jak wlasnie czesto przypominany rewanz w Atenach DZIS OBOWIAZKIEM KAZDEGO KTO MIENI SIE KIBICEM WISLY JEST DOPING CALE 90 MINUT,I DOPROWADZENIE ZEBY BUŁGAROM ZROBILO SIE W GACIACH MIĘKKO. DO BOJU WISEŁKO,ZROB JESZCZE JEDEN KROK I PUCHARY NASZE! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mysle ze jak dzis na nich siadziemy dopingiem to nam to w cholere na poczatku pomoze.
Litex moze nie zerwie sie az tak na nas jak przynajmniej ma w zamiarze. Ma sie dzis ....a trzasc wszystko,zeby Bułgarzy zobaczyli co to znaczy doping,a nie tak jak na ich kurniku 5 tysiecznym ! ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
O postawę kibiców to ja bym się nie martwił. Mam tylko nadzieję, że piłkarze dostosują się do poziomu dopingu i swoją grą udowodnią, że awans im się należy.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na miejscu Roberta sprobowalbym rozsadnie ale mimo wszystko mocno przyatakowac z poczatku...bramka praktycznie kladzie Litex na lopatki i sprawa rozstrzygnieta, dużą role odegra mentalnosc i psychika i trzeba rywalem wstrzasnac im szybiecj tym lepiej zeby nie bylo jakis nerwow bo to frajerzy nie sa i w pilke kopac potrafią...licze na awans nie na piekno bo to jest w tym wypadku sprawa niewazna
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
15:40 Kibice mają już przygotowaną oprawę na sektorze C. Pokażą ją na rozpoczęcie meczu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nerwówka już się zaczyna. Jak przypomnę sobie mecz z panathinaikosem to mam wrażenie że ta wymarzona liga Mistrzów nam jak nikomu innemu się należy. Ostatnie dwa lata wstydu a tu stoimy przed IV rundą i ewentualnie fazą grupową LE. Jak sobie o tym wszystkim pomyślę aż się boję ale mam nadzieję że to jest ten właśnie rok o którym będziemy długo wspominać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Najważniejszy mecz to będzie jednak ten w nastepnej rundzie. Dla mnie dzisiaj ich wytłumczemy jak swego czasu Beitar'a ! JAZDA JAZDA JAZDA!!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ciężko wybrać taktykę na taki mecz... ja bym nie wiedział czy może zaatakować od razu czy czekać i pilnować tyłów...?
jak zaatakujemy od razu to możemy się nadziać na kontrę, a wtedy przeciwnik poczuję moc i będzie dążył za wszelką cenę zdobyć drugą bramkę z kolei jak się uda strzelić to litex leży i kwiczy, natomiast wyczekiwanie na ich ataki tez może się źle skończyć bo mając dobrych technicznie zawodników atak pozycyjny może im dobrze wychodzić przy naszej słabej obronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pareiko - Lamey, Chavez, Jaliens, Diaz - Sobol, Nunez, Melikson - Kirm, Mały, Genkov
Skład ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kurde szkoda, że nie może mnie być na trybunach. Jestem pewien, że kibice zgotują istne piekło kopaczom z Bułgarii. Co za tym idzie poniosą chłopaków z BG na piersi do zwycięstwa!
Spokojnie rozgrywać piłkę od linii obronnej i wybadać teren. Jak zobaczą jakąś lukę w defensywie Litexu na pewno ją wykorzystają. Wymożony początek to strzelenie dwóch bramek w pierwszych 10 minutach. Wtedy złapiemy trochę pewności i ich rozklepiemy. Indywidualność Małeckiego czy Meliksona może okazać się zabójcza. P.S. - Orientuje się ktoś może na jakim programie bułgarskim będę mógł oglądnąć mecz Wisły? Siedzę właśnie w Bułgarii i nie za bardzo się orientuje, pierwszy mecz oglądałem na BNT1, teraz patrzę na stronę tego programu aby zobaczyć rozkład tv i nie ma żadnego meczu... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oj boję się tego meczu i tego ustawienia. Nunez jest mało odpowiedzialny i niezgrany z drużyną, nie wiem czy podoła zadaniom typowego DM, z drugiej strony granie bez dwóch DM-ów przy naszej obronie to kiepski pomysł. Mieć tylko nadzieję, że nastrzelamy przynajmniej tyle samo, co Bułgarzy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czemu nie Wilk?
Kontuzja, czy jednak Maaskant woli kogoś, kto umie też kreować grę? ![]()
Kibic z Poznania
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a może chce żeby ktoś ogarnięty na lewej stronie pomógł Diazowi?
zobaczymy ,byle przeszli bo będą masowe samobójstwa na terenie całego kraju ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ależ K.U.R.W.A zidanimy !!!! GOL
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lamey padaka Diaz padaka oni grają my strzelamy nie czarujmy się pierwsza połowa słaba...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
E tam, mi sie podoba gra Wisły
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
grają b.dobrze. Brylant17 wyłącz internet.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła na razie gra bardzo mądrze. Litex praktycznie żadnej okazji bramkowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja nie mogę ... Diaz w porównaniu z pierwszym meczem gra o niebo lepiej. Wisła gra lepiej, składniej mądrzej... tak trzymać. "Brawo ....a!!!" Wisła ma też sporo sytuacji szkoda zmarnowanych okazji Genkova i Kirma.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 03.08.2011 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kilka spostrzeżeń:
+ Kilka fajnych piłek od Sobolewskiego i Meliksona w kierunku Genkova + Powrót i waleczność Małeckiego na naszej połowie + Diaz lepiej niż w pierwszym meczu (może to też zasługa słabszej dyspozycji Toma) + Klepa Małeckiego z Meliksonem zakończona golem naprawdę się podobała + Nasz stadion w TV się prezentuje chyba najlepiej ze wszystkich polskich. Tym bardziej jak mecze są rozgrywane o tej porze + Ogólnie, czyżby forma wreszcie zwyżkowała? - Gra Nuneza (może faktycznie lepiej, aby grał jako LO?) - Zmarnowana setka Genkova (z drugiej strony pamiętając doświadczenia z poprzedniego poziomu to "plus" - forma rośnie ; )) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
GRA WISLY PIEKNA! BRAMKA MIODZIO! Szkoda ze Smuda jeszcze jest trenerem kadry bo jak go wywala to juz Meliks bedzie w Izraelu =/
Diaz bardzo dobrze dzisiaj ! Niema zawodnika na ktorego mozna zle slowo powiedziec ! Kazdy kto za pierwsza polowe cos zlego powie na zawodnika Wisly ten frajer!!!!! DOBIC ICH DOBIC ICH!! Rangersi kompromitacja! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak dla informacji z innych boisk europejskich. Malmo wyeliminowało Rangers, więc jeden zespół silny odpadł i do tego rozstawiony. Plzen remisuje w 56min 1:1 z Rosenborg czyli jak narazie "odpada" kolejny rozstawiony zespół.
Podam taką ciekawostkę, że Erik Cikos gra w Slovanie Bratysława i został wystawiony na lewej obronie ![]() ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
na LO wydaje mi się, że musiałby się przestawić z krycia "na radar" na bliższe |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
IV runda stoi otworem dla nas! Brawo chłopaki!
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
I to jest to na co czekalismy tyle lat! Inteligencja, spokoj, zawodnicy ktorzy wiedza czego chca! Nie graja pieknie a wygrywaja!
Juz tylko krok.... Borek + ten staruch to dzisiaj jechali po Nunezie i to ostro.... niech chociaz udaja ze kibicuja Wisle! Przedluzyc kontrakt z trenerem jak najszybciej! A Tom dzis nie istnial !Lzy w oczach ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|