|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
W R22 koszulki będą po 239
![]() info za skwk. e: niestety BG na łatce :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
marketing i ekonomia nie jest moją mocną stroną ale na chlopski rozum taki układ był by najlepszy i dla adidasa jak i dla potencjalnych kilentów. jednak tak nie jest i raczej nie bedzie
Ostatnio edytowane przez wiertar : 13.08.2013 o godz. 15:33.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dlatego napisałem, że ,,nie za tania" (no ale po edytowaniu to może już nie zauważyłeś).
Problem zresztą sam się rozwiązał w międzyczasie. http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/441...-sklepach.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ceny takie jakie można byłoby się spodziewać. Chociaż liczyłem, ze 300 pięć dych zostanie mi w kieszeni. Cena wprost proporcjonalna do czekania na BG ale warto tyle dać.
Hasło fajne na promocję koszulek ale można było popracować nad graficzną stroną. Skoro "Biała Gwiazda powraca" to można było zrobić coś a'la remake jakiegoś filmu czy cuś, możliwości wiele a tak to mamy trójkę chłopaków na tle tybuny. Nie popisali się tym razem. No chyba, że się czepiam ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ale my sprzedajemy rocznie moze z 1000,2000? Te kluby sprzedzają w milionach, stąd też koszty produkcji są zdecydowanie niższe plus przy aż tak dużym wolumenie mogą troche zejść z marży... Więc my nie mamy wogole się co porywnywać do tych drużyn...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
250zł to dużo nie można się z tym sprzeczać. Ja jednak nie widzę problemu aby kupić ją w październiku czy listopadzie. To będzie 2 do kolekcji, bo pierwszą mam nike i też z Białą Gwiazdą. Żałuje, że nie udało mi się zdobyć tej na stulecie w edycji limitowanej.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wiadomo coś czy będą do kupienia w sklepach adidasa ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jak dla mnie cena ok - przecież koszulkę kupuje się raz na jakiś czas, a nie raz w miesiącu.
Szczerze mówiąc, myślałem że będzie kosztować w granicach 300 zł, a można ją kupić nawet za 239 zł, co jest przyzwoitą ceną. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja .......e!
Jednemu żle leży drugiem wydaje się obcisła a trzeci doszedł do wniosku że materiał nie warty ceny. Idz pan w huj z wami...jeszcze się będą domagać transferów, bazy treningowej i szkolenia młodzieży . ....a co za buractwo. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Polska - kraj wspaniały, ale naród czasem paskudny. Narzekanie to nasza główna przywara narodowa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.08.2013 o godz. 07:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To jak w końcu z tą naszywką pod Białą Gwiazdą? Ktoś tu pisał, że na nowej partii koszulek, Gwiazda ma być wyszyta.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tutaj masz, z tego co mi się wydaję produkt przygotowany do sprzedaży, więc widzisz, jak jest:
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak tylko pojawi sie opcja z długim rękawem, łykam natychmiast biała.Kocur.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cena jak cena, na kolana nie powala ze względu na to, że tyle już takie produkty kosztują i taniej nie będzie. Trzeba się liczyć z wydatkiem rzędu 250-300 zł. za koszulkę. Mi brakuje jednak dopieszczenia tych koszulek, przez opcję zakupu z brandingiem T-Mobile Ekstraklasy, długim rękawem, itd. Z powodzeniem funkcjonuje to na zachodzie, a w Polsce gdzieś kuleje.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dokładnie ukol
napisalem do skwk czy jest opcja z obrandowaniem i długiem rękawem, moze cos wymyślą. a jeśli nie..hmm jest jeszcze jedna metoda. ![]()
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
W Reymonta 22 koszulki po 239 zł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szczerze, za długi rekaw z full brandingiem to i 350 zł mogę dać, tak jak pisałem wyżej, to nie jest coś, co kupujemy codziennie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
najprostsza a zarazem skuteczna, gdyż pewne osoby tak własnie robią.
mianowicie chodzi o swoj nadruk. Kupujesz koszulke meczową za 239 idziesz np. do Kraksportu i robisz nadruki tak jak robi to Wisła ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A kiedy koszulka pojawi się w sprzedaży w sklepie online na oficjalnej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oby w ogóle się w sklepie online pojawiła. Jak wchodzę na tą stronę, to mnie krew zalewa. Pomijam już to, że na zdjęciach wciąż możemy dostrzec Kirma czy Siwakowa. Najgorszy jest fakt, że chyba nic nie jest tam aktualizowane. Powinien ktoś to ogarnąć, bo "trochę" wstyd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Grafika i cały asortyment tego sklepu się praktycznie nie zmienia od czasów Umbro.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie kupię nowej koszulki. Jest za droga, niededykowana, a w dodatku Biała Gwiazda jest w jakimś kółeczku?!?!
Co to w ogóle ma być! Skandal Panie Bednarz! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jest dedykowana.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
W Factory outlet w sklepie Adidas Outlet poprzednie koszulki z kołnierzykiem w cenie 169zł krótki rękaw i 179 albo 189 długi rękaw. Białe również i trochę jeszcze ich zostało
![]() I a propos sponsora strategicznego ![]() http://finanse.wp.pl/kat,1033781,tit...?ticaid=111202 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Całej czerwonej nie kupisz, w standardowym wzorze masz połowę rękawka w kolorze białym. Już to było tutaj nie raz poruszane. Dedykacja nie oznacza wzoru od nowa, tylko po prostu modyfikacje standardowego wzoru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zrób sobie napis PYSIO i numer 69 na plecach to bedziesz miał dedykowaną.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat: