|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hehe. A gwałt to jest wtedy jak imigrant maca Niemkę i jak ona pójdzie na policję albo do mediów to wtedy ten imigrant jest zgwałcony przez nią, bo nie wolno nagadywać na uchodźców.
Nagadywałeś kiedyś komuś na uchodźców? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mógłby ktoś potwiedzić, czy to jest prawdziwe?
Mam nadzieje że nie, bo dostałem prawie stanu przedzawałowego z w....ienia. Dawno się tak nie zgrzałem. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niestety prawdziwe. To jest wlasnie przyklad jihadu (poswiecenie, czyli oddanie zycia [i gardzenie nim] +brak wyrzutow sumienia). W jego mniemaniu on wyswiadczyl tej kobiecie przysluge.
Podobnie jak kiedys w Kanadzie, gdzie jedna kanadyjka zakochala sie w tzw. "nowoczesnym" muzulmaninie (tak, wiem - to oksymoron). Ten zas dostrzegawszy z kumplami, iz jest ona niewierna zabil ja spuszczajac samochod z nia do rzeki. W sadzie potwierdzali, ze oni nic zlego nie zrobili i gdyby mieli wybor, to zrobiliby to jeszcze raz.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 16.01.2016 o godz. 08:21.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
O ja pierd...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Filmik sprzed 4 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
||
Islam a gwałt. Czy przemoc wobec kobiet ma związek z kulturą i religią Bliskiego Wschodu? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...?ticaid=1164f7 Gdzie: Cytat:
![]() Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten filmik Pabla mi się nie wyświetla ale rozumiem, że jakaś makabryczna scenka. Trudno, oni mają swoje zasady i swój świat, m,y mamy swoje. Dla nich to my jesteśmy dziwni bo u nas się pije alkohol, u nas kobitki chodzą pół nagie po ulicach.
Po prostu niech jedni drugim nie narzucają swoich norm, kultury i tradycji. Niech każdy am swój kawałek ziemi i tyle. Tak jak u nas nie może przejść szariat bo my wyznajemy inne wartości tak tam nie może panować demokracja, co pokazały przykłady Iraku i reszty Państw (Irak to jest chyba takie najbardziej kontrolowane i formowane Państwo przez zachód, gdzie chciano tę demokracje wymusić więc to chyba najbardziej znamienny przykład). Nic sie nie dzieję za pstryknięciem palca, tam się nie wyczaruje demokracji tu se nie wyczaruje państwa z ich prawami (chociaż oczywiście islamizacja + lewactwo europejskie to już jest o krok od państwa islamskiego). Każdy powinien siedzieć u siebie i się martwić o swój kraj a nie bawić się w zbawiciela świata. Dopiero jakby inne państwo dążyło do wojny lub przejęcia wpływów gdzieś to wtedy trzeba reagować. Tak na prawdę to abstrahując od tego czy USA chciało dobrze czy źle to właśnie przez reakcję ich i Europy na Bliskim Wschodzie i Afryce teraz mamy to co mamy. Gdyby nie wojny wywoływane przez nas to teraz by nie było aż tak rozpanoszonego terroryzmu, nie było takiej migracji i nie byłoby przede wszystkim ISIS. I własnie tak się skończyło wprowadzanie demokracji w Iraku i Syrii - setki tysięcy ofiar i milionowe migracje. Każda akcja wywołuje reakcję więc nie ma co zaczynać bo jak widać niesie to za sobą nieprzewidywalne skutki. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My nie jestesmy dziwni, tylko zdegenerowani (patologie w Kosciele, homo capitalismus etc.), seks jako przyjemnosc, a nie przedluzenie gatunku.
Jaroo1 pozwole sie nie zgodzic. Islam sam w sobie jest ekspansyjny poprzez zapisy w koranie, czyli sury, gdzie zapisany masz jihad i opowiadania o proroku i jego kumplach, czyli hazisy. I to w kazdej postaci, dlatego smiac mi sie chce, jak czasem ktos podesle mi link do mainstreamu, gdzie swiecie wierza, ze problemem nie jest ogol islamistow, tylko fundamentalisci, a sam fundamentalizm istnieje w kazdej religii czy ideologii swiata (co akurat jest prawda). To, co podajesz to utopizm dla lewakow. A to nie jest mozliwe, poniewaz islam sam w sobie jest antyeuropejski. Niewierni, bezboznicy - musza nawracac. Demokracji nie wprowadzisz, poniewaz niesie ze soba prawo od czlowieka, a islam od allaha. Kazdy z nas niech sam oceni, czy "oszczedne gospodarowanie prawda" to klamstwo, propaganda. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja nie mówię, że islam jest fajny i nie chce ekspansji - własnie to jest nasz problem, że my się zwijamy, my tylko chcemy robić kasę obojętnie na kim i na czym, chcemy żreć, miec jak najfajniejsza chatę i jak najmniej zmartwień na głowie, a oni własnie chcą podbijać świat ale w innym rozumieniu niż my. My to chcemy podbic świat robią najlepsze auto i wynajdując internet, oni to .......ą i chca przelewać krew, choćby mieli na boso cały świat przemierzyć i zabijać maczetami zamiast kałachami. To jest walka ideologii z ludźmi, którym ideologię wyparto z głów, z ludźmi, którzy wolą sie rozwijac umyslowo, z ludźmi, którzy wolą promowac dewiację (lewactwo).
To nie jest przypadek, że lewactwo potrafi walczyć ze swoimi rodakami (antifa) a nie potrafi bronić swoich rodaków (gwałty na Niemkach), potrafi walczyć o prawa zwierząt a nie potrafi walczyć o prawo do życia nienarodzonych dzieci, potrafi walczyć z przemocą, rasizmem ale tylko wtedy gdy jest on z białej strony. To jest nowy rodzaj człowieka kierwa mać. Debile destrukcyjni. Ale wracając do brudów, dopóki siedzą w tych swoich norach to nie powinniśmy się tam im wtrącać. Dopóki byli dyktatorzy w tamtych krajach to było git. Trzymali za mordę tych debili. Także własnie ci dyktatorzy wiedzą jak postępować z brudami a my nie wiemy i nie powinniśmy się wtrącać (tzn ja czy Ty wiemy - kula w łeb i do piachu - ale nasze rządy nie wiedzą) ![]()
drozd:
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/ramka/2962367/of...rozki-w-pracy/
Powiedziałbym, że to już kvrwa totalne przegięcie, ale jestem niemalże spokojny o to, że już niedługo dojdą jeszcze większe absurdy. Ale żeby niemieccy internauci, jej własni rodacy (choć chvj tam wie) inwigilowali ją za prawdę, by ją wyzwać od rasistek, by miała tyle nieprzyjemności w miejscu pracy i w ogóle w życiu, chociaż to, że ją stado ciapoli wymacało, to już o wiele za dużo... To jest kvrwa nie do uwierzenia. Nie dopuśćmy do takich patologii, takiego Maghrebu w naszym kraju, bo to wygląda jak wiadomość nie z tych "jakże wielce oświeconych" Niemiec, tylko Libii czy innych Emiratów, gdzie wedle prawa zgwałcona kobieta jest winna cudzołóstwu i jest więziona lub kamieniowana, a jej oprawcy żyją spokojnie. Jebać lewacką poprawność polityczną! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od bohatera do zera niedaleka droga, tak samo niedaleka droga od tolerancyjnego lewaka do nazisty. Kiedyś puszczali przez kominy ciała Żydów i Polaków z dymem, dziś puszczają z dymem życie swoich Rodaków. Niezłe rechot historii.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My w swojej wierze mamy przez Boga nakazane pokojowe szerzenie chrzescijanstwa, ktore w krwawe rzezie niewiernych (najczesciej Bogu ducha winnych) przemienil pierrdolony kler i owczesni wladcy krajow europejskich za odpusty, czyli pieniadze (polecam film "krolestwo niebieskie"). Dlaczego? Ano w ramach pokuty najgorszym zbrodniarzom/bestiom dawano wybor - albo przysluzysz sie nam (wg nich wierze chrzescijanskiej), albo czeka cie smierc. Te sukinsyny maja szerzenie islamu metoda ogniaci miecza (stad nazwa " wersety miecza" w koranie). I to jest przykazane przez allaha, muhammada (mahometa). I w tym jest zajebista roznica. Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 16.01.2016 o godz. 22:34.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego napisałem, że jak tylko wychylą łeb z nory to ognią w nich. Ale jak siedzą u siebie i się odbywa walka o wpływy (ale ta prawdziwa a nie podsycana przez Urael) w Iraku, Syrii czy Iranie to moim zdaniem nie ma prawa reagować. My mamy swój bieg historii i oni swój, wjebać im się na ich ziemię i im obalać dyktatorów, wybierać władze itp to jest bez sens.
Niby są mocni ale w podbijaniu Azji czy Afryki nie widzę nic wielkiego. Zauważ, że to biały człowiek sobie rządził tym globem dopóki nie zrezygnowano z posiadania kolonii itp. Także akurat te czarne i ciapate regiony to nie jest trudno podbić. Wystarczy sobie dobra dzidę i pałkę zrobić i można im nieść wyzwolenie. Na razie białych terenów nie podbili ale własnie sytuacja być może się zmienia i mogą to uczynić. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sęk w tym, że teraz białe tereny będą "podbijać" bez użycia jakiejkolwiek siły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Żeby nie zaśmiecać sportowego:
Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Np. taniec gejów, którzy wirowali by jak tańczący derwisze. Trzeba chyba w meczach Szwecji zapewnić im takie atrakcje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czego się po nim spodziewaliście? Karlsson to jest ten pedał co miał występować w tęczowej opasce na ramieniu w tym turnieju. No własnie miał, ktoś mecz Szwedów oglądał, nosi tę opaskę ten pedzio?
http://www.przegladsportowy.pl/kapit...4,1,13261.html Berety im ładnie przeżarło. Nawet zdawałoby się normalni ludzie jak sportowcy są już skrajnie lewi. Ciekawe co by się stało z zawodnikiem, który by chciał z krzyżem celtyckim na ramieniu występować? Oczywiście to pytanie retoryczne. Nic tylko współczuć rywalom tego Karlssona, że muszą mieć kontakt z takim pedałem na boisku. Jednak sport wymaga poświęceń ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
To jeszcze parę ciekawostek. Relacja przerażonej wolontariuszki z Hamburga, jak bardzo chamscy i bezczelni są rzekomi uchodźcy: "Przychodzą do mnie i domagają się, bym im natychmiast załatwiła dom, szykowny samochód i świetną pracę. Bo przecież od tego jestem, a oni tu dotarli po to":
http://wpolityce.pl/swiat/278541-ros...cow-w-hamburgu Drugi obrazek. "Uchodźcy" na "zakupach". Wydaje mi się, że nawet wiele pierwotnych plemion afrykańskich jest bardzo dalekich w swoim zachowaniu od poniższego kompletnego zdziczenia: https://www.youtube.com/watch?v=myymIMUH94Y I jeszcze jeden "kwiatuszek". Może już był - jak niemiecki pastor apeluje do prostytutek o darmowe seks-usługi dla "azylantów". https://www.youtube.com/watch?v=mM7tqhEoreE Czy to beżowe towarzystwo nie potrafi nic innego, jak tylko pie... od rana do wieczora wszystko co się da - kobiety, kozy, a nawet rury wydechowe samochodów? https://www.youtube.com/watch?v=qiOiXYnHsG8 Dlatego ile razy przyjeżdżam z Włoch w rodzinne, białostockie strony, tyle razy dziękuję Bogu za spokojnych Białorusinów na zakupach. Przyjeżdżają, robią zaopatrzenie, czasem zahaczą o jakiś koncert czy święto prawosławne, i tak się to kręci... Jakże wielki kontrast w stosunku do zdziczałego "uchodźcy" z bejsbolem (bo inaczej zakupów nie zrobi), z gęba pełną "akbar" i roszczeń w chol..., pełnego pogardy względem kobiet i wszelkich tradycji państw-gospodarzy. Za jakie grzechy mamy w Polsce przyjmować taką zarazę Powód: dodatek
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 19.01.2016 o godz. 11:07.
![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co jest bardziej elatyczne od gumy do majtek ?
Interpretacja koranu Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
,,Przed mistrzostwami Karlsson ogłosił, że w ramach manifestacji swojej akceptacji równości będzie grał z tęczową opaską na ramieniu. Ostatecznie Europejska Federacja Piłki Ręcznej nie pozwoliła to - według regulaminu zawodów opaska to integralna część stroju meczowego, która musi mieć jednolity kolor lub być w barwach narodowych'' ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Czekac tylko jak zmienia regulamin.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gadowski: PRZECZYTAJ zanim spróbują zgwałcić Twoją kobietę!
http://www.fronda.pl/a/gadowski-prze...ete,64241.html |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe pewnie był miny Muslimów ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Niby Tadżykistan, a rozsądniej i mądrzej myślą niż 'wielkie potęgi' tego świata, m.in. Francja i Niemcy, czy zlewaczali ludzie w Polsce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W sumie prawie ich nie ma a już gwałcą w Polsce:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/OfficialBritainFirst/ Odwiedzać, lubić, organizować się!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Te Angole się mogą w pompę cmoknąć
Ich konserwatyzm i skrajność to jest coś takiego jak u nas liberalizm heh. Tam nawet konserwatyści czy nacjonaliści mają berety wyprane i widzicie do czego dopuszczają. Takie rzeczy tam się dzieją i nie potrafią radykalnie reagować, a Ruskom zgwałcili rodaczkę to na obcym terenie sie zebrali i wzięli rewanż. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jaroo1 - Z machiną propagandy rządowej nie wygrasz choćbyś nie wiem jakim kozakiem był
Wszystko trzeba robić z głową...Ruski pokazały - zobaczymy jak się rozwinie sytuacja, poza tym Ruski mogą, bo Putin się wstawi za rodakami... a my przypominam jesteśmy w Unii i rządzi Angela. Oni tak zmanipulują opinię publiczną, że to ekipy od prostowania będą ciągane po sądach, będą zastraszane, stygmatyzowane(będziecie kibolami, rasistami, zwyroami itd.) i "resocjalizowane"... tak wypruli mózgi na zachodzie, tak też zrobią i nam jak nie będziemy działać z głową... Ułańska fantazja to już nie te czasy, trzeba być przebiegłym i sprytnym, nie ma nic gorszego jak lekceważenie przeciwnika P.s Może i śmiech na sali, ale oni coś działają a ty siedzisz i na forum... jak gwałcą Polkę w Tarnobrzegu ![]()
Ostatnio edytowane przez regan : 24.01.2016 o godz. 13:59.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|