|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To my udzielamy sie w akcji ,aby pomóc finansowo Wisle(byc moze przez to uregulowac niektóre zoobowiaznia wobec piłkarzy),a oni nam taki kwiatek z Łeczną fundują....brak słów.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Poza tym dziś przegramy, za tydzień wygramy.. takie jest życie i taka jest piłka. Z taką kadrą jaką mamy to na dłuższa mete nie pociągniemy. Za tydzień gramy z Żemłą/Czekajem lub Urygą (sic!) w obronie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.09.2015 o godz. 08:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Samo to, ze my płacimy miastu za wynajem jest absurdalne ale skoro taka umowa została podpisana to trzeba z tym żyć.
Mam nadzieje, że wykupimy wszystkie nagrody |
|
|
|
Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Co widzisz absurdalnego w tym że płacimy za wynajem stadionu ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To że cena za jeden mecz jest bardzo duża. Stadion bez Wisły by nie istniał, stał by pusty. Po za tym patrząc na to, że co chwile coś jest do wymiany, do remontu na tym stadionie też jest dziwne
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
To zorganizowana akcja że nikt nie chce kupić koszulki Cywki i rękawic, koszulki Gaszyńskiego
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
1. Nie klub był głównym sponsorem projektu 2. Praktycznie większość klubów, którym wybudowano stadiony płaci za wynajem 3. Lepiej płacić za wynajem niż za utrzymanie bo kwoty sa jeszcze bardziej kosmiczne 4. To że projekt jest spieprzony i co chwile coś trzeba poprawiać nie powinno nikogo dziwić kto jest z Krakowa i kto wie kto nadzorował budowę - ZiKiT ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocur, ja z Krakowa nie jestem więc nie wiem jacy są wykonawcy tego stadionu. Na mecze jeżdżę samochodem ale masz racje zakończmy już ten temat, skupmy się na tym by zrealizować pierwszy cel akcji
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W kwestii wymiany voucherow na bilety, jeśli ktoś nie ma karty kibica: trzeba mieć pesel każdej osoby dla której bilety odbierasz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
cosik ta akcja przystaneła.Mam nadzieje,ze ludzie pokupuja te bilety,bo nagrody ktore zostały tego juz tak tego nie podbiją.
Mogliby jeszce dodać w nagrodach zdjecia z uczestnikami meczu bez biletu.Kupilem sobie juz bilety,a zdjecie zafundowałbym córce. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
ta koszulka Cywki caly czas dostępna. Żeby sobie nie robic obciachu to sam ją powinien wykupić. Inaczej nikt jej nie weżmie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to dlaczego? Bo jeden mecz (mam nadzieje, że ostatni) mu nie wyszedł?
Jakby mnie było stać, to zapewne bym kupił. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To już lepiej sobie kupić personalizowaną z napisem Głowacki czy Brożek. Dzisiaj ogłoszą nowe gwiazdy, zapewne dorzucą kilka koszulek, więc sprzedaż powinna też trochę ruszyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jak to jest z tą planowaną datą dostawy? Wiem, ze w akcji chodzi przede wszystkim o wsparcie klubu, ale mimo wszystko gadżet też bym chciał na oczy zobaczyć. Jak zobaczyłem przy kubku planowaną datę dostawy ... grudzień, to mi szczęka opadła. Mam nadzieję, ze te daty to są podane tak pro forma, a nie rzeczywiste.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Klub i w ogóle ktokolwiek, który w takich akcjach bierze udział najpierw musi dostać listę osób z listą rozmiarów itd. Skończy się akcja, podliczą wszystko i zaczną działać w kierunku produkcji gadżetów [w wielu przypadkach gadżety tworzą po akcji, nie w trakcie]. P.S pamiętajcie, że gadżet to dodatek. liczy się kwota dla Klubu! ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
a właśnie, że trochę lipa, bo fajnie by było pójść na mecz w koszulce "to moja historia", a tak będzie już musztarda po obiedzie, choć pamiątka zostanie, a cel szczytny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie zgodze sie. Powinna byc mozliwosc odbioru koszulki czy szalika przed meczem, Jesli bylyby one zamowione odpowiednio wczesnie (czyli nalezaloby podac jakas graniczna date). Przeciez okolicznosciowa koszulke kupuje sie zeby w niej przyjsc na ten wlasnie mecz.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Kolejny pseudo dziennikarz z Gówna wybiorczego robi nam czarny pijar.
I jeszcze Onet na na swojej stronie cytuje te wypociny. Nawet tak pozytywną akcję muszą skrytykować. Dramat... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Klub powinien w końcu prawidłowo zareagować bo to jak nam dupę obrabia Głos Tel Avivu to już się po prostu rzygać chce :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Napisałem do klubu, czy coś zamierzają z tym zrobić. Możecie się dołączyć, wtedy będzie można liczyć na odzew.
Najchętniej tego Jawora i Podsiadło z GW bym złapał i wytrzaskał po ryju. Obnoszą się jako kibice Wisły, a zachowują jak ścierwa względem klubu żeby zabłyszczeć na Onecie przez 5 minut. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ten cały Podsiadło to ten sam "dziennikarz" co już raz pokazał swoje wysokie IQ smarując artykuł na ekstraklasa.net na temat pamíątek wydawanych przez SKWK.
Wtedy nie pasowały mu bluzy. A teraz pewnie fakt, że Wisła zebrała więcej kasy niż ten cwel zarobi przez całe życie na swoich gównianych artykułach. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Jesteśmy siłą tego klubu i dumą Krakowa to oczywiste że wielu ma kompleksy z tego powodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Co do kubków, smyczek czy innych dupereli - takie gadżety spokojnie mogą być później, bo liczą sie też niższe koszty produkcji takich gadżetów. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ktoś mówił o potrzebie przetłumaczenia opisu na angielski dla zagranicznych kibiców - jest coś takiego po przełączeniu na język angielski
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jest, jest. Będąc w UK i wchodząc na stronę od razu wyświetla się w języku angielskim na dzień dobry.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wybiórcza założyła chyba hodowlę zakłamanych gryzipiórków. W okresie bojkotu wypisywali, że niewiele frekwencja zmalała i minimalizowali jego efekty miziając się wzajem z łysym najmitą, a teraz nie wiadomo jakim sposobem/metodą obliczają straty Klubu na ok. 3 mln zł. Jeszcze cytują pogonionego już dawno z Wisły przez samego Cupiała, Zbigniewa Koźmińskiego, że to cała akcja i wsparcie Kibiców, to "wstyd dla klubu" [sic!!!].
Żałosne, ale po tym szmatławcu innych tekstów trudno się spodziewać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety pożal się boże dziennikarz Jakub Podsiadło publikujący tu swoje wypociny pod nickiem Watts zagotował się na jednym z portali, bo wybrał do wywiadu jedną stronę medalu a dotrzeć do ludzi, którym akcja do gustu przypadła już mu się nie chciało bo pewnie zadanie do szkoły musiał odrobić.
Gówno wyborcze pozyskało kolejnego gównianego dziennikarza, więc nie się czym przejmować.. Robimy swoje dalej. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|