|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Który to tak przyaktorzył po odepchnięciu przez Rudnevsa? Myślałem że jebne
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Legia atakuje i nawet jej to wychodzi. Kuchenki jakoś tak niemrawo po stracie bramki, wydaje mi sie moga byc karne.
Nie wiadomo czy przełączać na Derby Europy czy zostać przy "derbach Polski" ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To Vrdoljak się naoglądał Barcelony za dużo
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chyba bedzie tak jak zakladałem czyli 1-1 i rzuty karne z przeczuciem, ze to Legia wygra.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.05.2011 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ehh jebac symulantow. W jakim kierunku zmierza pilka? Juz chyba w kazdym meczu widac frajerskie udawanie pilkarzy. Zamiast dobrej gry w pilke mecz zamienia sie w teatr. Pilkarze kiedy tylko maja okazje to udaja ze albo dostali z piesci w twarz, albo ucierpieli podczas wslizgu. Wiecej jest w meczach udawania niz gry. I czy to przystoi mezczyznie? Tak zachowuja sie cioty. A efektem tego jest np tak jak w tym meczu kartka dla Rudnevsa za to ze dotknal Vrdoljaka a ten sie wylozyl jakby zostal znokautowany. W takim razie czy ta kartka dla Rudnevsa jest sluszna? ....a chlop dostaje kartke za to ze puknal goscia w klate. Paranoja. Moim zdaniem powinno sie takie kartki anulowac i po doglebnej analizie wideo kartki przyznawac symulantom i do tego kary finansowe. Przeciez oni psuja pilke. Ostatnie gran derbi to byl popis pajacowania. To samo w kazdym meczu, co 5-10 minut to udawanie jakies. Ała ale mnie kopnal, ale boli. poturla sie frajer 10 sekund po boisku i wstaje idac normalnie. Zamiast na grze to sie skupiaja na pajacowaniu
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja nie wiem jak na forum kibicow Wisly mozna rozkminiac komu dzis kibicowac. Mowilem zeby kibicowac Wisle i na razie to my wygrywamy bo 30 minut biegania wiecej dla asow polskiej ligi to jest katastrofa ktora miejmy nadzieje znajdzie odzwierciedlenie w najblizszej kolejce. Jeszcze tylko palec Arboledy w czyjejs dupie i dyscyplinarka i zalamka jednej druzyny po przegranych karnych przez strzal w slupek i jest to dla nas jakis plus i w ogole jakikolwiek powod zeby interesowac sie choc troche meczem wrogow.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
No to mamy karne
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
obstawiam ze kotorowski bedzie gora
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tez myśle że Lech wygra w karnych. Kotorowski > Skaba niestety...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bosacki to jakis junior nowy
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
no to Legia będzie nas reprezentować w pucharach
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Amikorz ma lipe.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No to Legia konczy sezon.
Odbebnic jeszcze 6 spotkan i postarac sie nie przegrac wszystkiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i mamy Legie w pucharach ze wspolczynnikiem 5 czyli tyle co zespoly z Luxemburga i Wysp Owczych. Czyli w sierpniu konczą przygode z Europą
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Legia na murawie! Będzie co, ciekawego wreszcie na meczu czy nie? :->
Skorża ma w CV pucharek ale może go to nie uratować i zamieni Warszawę na Poznań,gdyż Bakero leci do Hiszpanii. Tak jak mówiłem-jak Maaskant nie wygra MP to będzie największym przegranym sezonu...
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 03.05.2011 o godz. 20:21.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Wątpię, decyzja chyba już dawno zapadła że wylatuje BTW Że też Skorża dla nas żadnego PP nie wygrał....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 03.05.2011 o godz. 20:17.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No to Maciek zostaje w Legii.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
no i dobry wynik. Z korzyścią dla Śląska i Lechii . Większa szansa że Legia będzie 3 w tabelii, niż amika. Dzięki temu będą 3 drużyny w p.uefa ( tak jak pisał kolega wyżej ).
A spiker niech nie pier***i głupot, że ' WIDZIMY TERAZ SCENY, KTÓRE NIE POWINNY MIEĆ MIEJSCA.... WIDZIMY RACE NA MURAWIE....WIDZIMY KIBICÓW NA MURAWIE " BUAHAHAHHA. A tłuką się po mordach ? Rzucają racami warszawiacy w sektor Lecha ? NIE !!! Więc stój ryj. Bo nie wnerwia człowieka bardziej nic, jak gadanie głupot po prostu. Jak legia wbiła na murawę i cieszyła się sie ze swoimi to odpalili 2 race. I tyle !!! Nikt nikogo nie leje po mordach, racami nie rzucają w siebie. Więc po ***j gada głupoty ? Patrzcie teraz na muraweę, stoi ze 30 ochroniarzy a legia przybija sobie piątki. I tyle. Cisza spokój. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Brawo Legia!
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Legia pojdzie na nich czy nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Swietnie zabezpieczony mecz - przeciez jakby Kotorowski obronil to by go zajebali.
Co do meczu to fajne spotkanie od momentu wyrownania przez Legie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
brawo dla Legi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
No to jedna kompromitacja w pucharach pewna! Ja stawiam, że warszawiaków wykopie Paksi SE, a Wy?
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wawrzyniak juz podniecony i o Mistrzostwo Polski chce walczyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
I bardzo dobrze że Legia wygrała , teraz kibice Amici nie będą tak bardzo zadzierać nosa i będą drżeć o awans do europejskich pucharów bo jeśli nie to ich ulubieńcy szybko wyemigrują
A na Wawrzyniaku musiała być zajebista presja jak widział wszystkich kibiców którzy już za linią stali by wbiec i cieszyć się z Pucharu , to by było dobre gdyby nie strzelił , ciekawe co by wtedy zrobili |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|