|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Oni nie wiedzą co mają grać,no może poza jednym, kto wyżej piłkę kopnie. Po ziemi nie ma sensu grać. Ale chaos, wstyd. Tak słabej Wisły od dawna nie widziałem. Co by nie mówić, Legia gra ułożoną grę, wychodzą kontrą to od razu trzech biegnie. U nas w takim monecie nie wiadomo co grać. Nie wiem czy nie czas aby Kulawik poprowadził zespół, młodych powpuszcza,co ma do stracenia?. Cofamy się strasznie szybko. Z meczu na mecz coraz gorzej, strach pomyśleć co będzie za 3 kolejki?I Skorża mu budować tu zespół?Strach.....
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Gramy tak schematycznie ze nie dlugo moherowe berety beda mogly nas ograc... wszystko jest tak czytelne ze az rzygać sie chce...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mam nadzieje ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...ale boli jak na to patrze :(
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak gra Mistrz Polski?... Chciałbym, żeby kibice ich wygwizdali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
wytłumaczcie mi czy naprawde długie piłki na Choto i Astiza to nasza taktyka...?
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
NIE MA PRZEBACZ, skorża out!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
taką gre z naszej strony (wykop i może cos bedzie )to ja w B klasie ogladam (bez urazy)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Przegrywamy, sekundy do konca a tu nie my ale legia atakuje... Ilez ambicji w "wislakach"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
i gdzie te zwycięstwo panie Małecki.... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
No i koniec, cały weekend sp...lony :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co to jest
Diaz do rezerw natychmaist a Skorża lepiej niech coś wymyśli ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skorża nie gra tylko piłkarze. Wiec teksty typu qut są dla mnie dziecinne. Za porażki, w których piłkarzykom się tyłka nie chce ruszyć ma cierpieć trener?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bo kwa gra tylko tymi samymi ludzmi ;/ nie ma u naszych zadnej ambicji nie ma juz nic!!
nie wiem co oni na treningach robia ale napewno nie to co powinni czyli zapie...ac!!! janko04 a kto niby? to Skorża daje ciągle tych samych bez formy ludzi! Czemu nie posadzi ich na ławce! mam to w dupie że wejda mlodzi i tak kiche gramy ale przynajmniej bede wiedzial ze Ci mlodzi jak wejda beda grys trawe a nie jak panienki graly...
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 06.11.2009 o godz. 22:05.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coś musi sie wreszcie zmienić w Wiśle!
po pensjach zawodnikow ukarac!przesunac do rezerw! jebany lenie ****a! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie !
Jest okazaj podziękować piłkarzom za mecz z Legią. W niedziele od 16, do Galerii Krakowskiej ( obok empiku) przyjdą piłkarze Wisły Kraków z okazji odbywania się eliminacji Mistrzostw Polski w FIFA 10 ! Podziękujmy piłkarzom za ambicję ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
No i kur***** po meczu. Nie dość,że te stołeczne kur*** grały padakę, to jeszcze nasi się musieli do tego dostosować. No z taką Legią jak dzisiaj to się powinno 5:0 wygrać. Zły jestem jak cholera, kur*** naprawdę zły!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ci którzy chcą Skorże za trenera powinni przestać żyć wspomnieniami, Maciek nie daje już rady, nie ma pomysłu, nie wpływa na grę zawodników, nie dociera do nich. Gramy kichę i potrafimy wygrać tylko z słabszymi rywalami w słabe polskiej lidze, a jak przychodzi lepszy przeciwnik to efekt zawsze jest ten sam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Łobo,Jop i Małecki do końca rundy na ławę.
Jedyny pozytyw-gra Alvareza. Reszta dno lub poniżej jak trzej ww panowie. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dno.
10 znaków ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ludzie to nie wina Skorzy że Wisła przegrywa...Co tu mówić znów ta skuteczność
![]() ![]()
Jeden za wszystkich - Wszyscy za jednego, za swych braci zawsze walcz do upadłego!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja oglądałem mecz od 2. połowy i to co robił Łobo mnie jak zawsze rozwalało.. Strzał Małego też bym całkiem ciekawy, a Jop jak zawsze drewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jesli mam cos napisac konkretnego nie tyle o wyniku, nie tyle o wadze tego meczu tylko o stylu gry naszego zespolu to powiem krotko:
****A MAC ! ! ! Tak tragicznie grajacej Wisly nigdy nie widzialem. Legia grala piach, a brak mi slow by opisac to... to cos co Wisla grala... Naprawde trudno mi sklecic cos, cokolwiek madrego po tym meczu pewnie dopiero w poniedzialek bede w stanie wydusic z siebie cokolwiek... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak lubie Skorże to tym razem musze powiedziec... jest słaby, jeśli on ma budować "Wielką Wisłe" to spodziewam sie chudych lat dla nas. Nasza drużyna KOMPLETNIE nie ma charakteru, nie ma jaj, nie ma NIC.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
no i po zabawie :(
a od skorży won p.s. mucha w bramce L wyglodał w tym stroju jak osa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Zagraliśmy dzisiaj żenadę i nawet nie ma co się na tym rozwodzić. Ciekawe gdzie teraz osoby krytykuje Pysia i jego "Skorży dziękujemy"? Jest mi dzisiaj wstyd za to co pokazali nasi kopacze, to nawet nie przypominało piłkę nożną. Co robił Małecki i Diaz w drugiej połowie to ja nie wiem. Oni w przerwie powinni dostać naganne przesnięcie do rezerw. Nie pisze więcje bo szkoda klawiatury, mam dość. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Rozumiem...przegrać po walce, kiedy sie chce, a poprostu nie wychodzi. Ale to co sie dzisiaj wyprawialo to poprostu zal. Reyman sie w grobie przewraca jak to widzi :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
cholera, trochę boli, że w prestiżowych meczach kicha :(
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
I teraz trzeba się wstydzić za patałachów !!!!!!!!!!!!!!!! Z Lechem w plecy , teraz w plecy!!!!!!!!!!!!!! Co my chcemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie chce mi się słuchać ani czytać kolejnych wymówek piłkarzy i trenera. Spotkanie stało na żałosnym poziomie. Legia grała raczej antyfutbol, ale nie zmienia to faktu, że była lepsza i wygrała zasłużenie. My w kolejnym meczu pokazujemy zero ambicji. W kolejnym meczu o dodatkową stawkę przegrywamy. Nie mam złudzeń- w takim zestawieniu personalnym możemy zdobyć mistrza, ale w pucharach będzie następna Levadia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech Cupiał wstrzyma pensje!
jakieś kary ! może to podziała na tych leni!!! zostałem specjlanie w domu zeby obejrzec ten mecz z nadzieje ze beda gryzc trawe walczy i wygraja i co? i kolejny raz zawiedli, któryś raz z rzedu:( zepsuty weekend mam;/ dawno tak nie byłem zdenerwowany ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|