|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
a i przypomniałem sobie jedno co jest częstym wyborem z tego względu , konsolkę można przerobić chipem , na allegro dużo aukcji temu poświęcone i ściągać gry z neta chociaż ja tego nie popieram bo jak kogoś nie stać to niech lepiej nie kupuje jak ma kraść takie moje zdanie (bez napinki proszę !) ps jak coś chciałbyś więcej wiedzieć pisz albo tu w temacie albo prv na pewno odp
Ostatnio edytowane przez famul : 13.03.2010 o godz. 00:05.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No, wersje są... biała albo czarna
z innych gier, próbowałem tylko Mario kart i Medal of Honour. Fun jest przedni, ale nie wiem czy się nie znudzi za jakiś czas. i do sterowania w moh'u przyzwyczajałem się chyba przez pół godziny. Wg. mnie generalnie fajna zabawka, jeśli masz dzieci - pobawisz się i sam i z nimi. Jak dla Gracza, to sprzęt nie bardzo. Owszem jest kilka hardcoreowych tytułów, ale to jednak raczej imprezowa maszynka. Może ktoś ma inne zdanie, albo lepiej się orientuje. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gral ktos w Dante's Inferno ? Dobre to ? Klimat GoW ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
grałem, polecam. Gra jest bardzo podobna do GoW'a, jest kilka patentów których w GoWie nie było, np. drzewko rozwoju postaci, a w zasadzie dwa
Fajny klimat piekła, design bosów i kilku kręgów. Jak dla mnie 8/10.edit. 48godzinne DARMOWE triale xbox live jakby ktoś był zainteresowany: http://www.blurgame.com/beta, zarejestrować się i wejśc w odnośnik "My profile".Jest tam kod na XBL i na betę Blur.Czynność można powtarzać do woli. Powód: promocja ;D
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 13.03.2010 o godz. 19:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@famul
MadWorld mi w tym momencie do głowy przychodzi. Ale przez tę casualowość Ninny, malutko osób to kupiło, a gra ponoć świetna. Mnie z wii "zabiło" boksowanie na imprezie... gorąca atmosfera, 3 browary, 10 minut gibania się i machania łapami i byłem mokrutki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wii jest świetne, szczególnie na imprezki. Nie ma to jak po 6-7 browarach zaliczać spacer na linie
Ktos sie tu pytał o Dantes w porównaniu do GoW.Dla mnie jest to totalna kalka GoW. Jeżeli ktoś lubi God of war to Dantes napewno mu też się spodoba.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.03.2010 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, wbiłem w bólach na prestiż w MW2. I wyjmujęgrę z konsoli. Dała mi mnóstwo funu, ale jużmam troszkędość. Czeka na mnie Uncharted 2 i.... albo Battlefield-Bad Company 2, albo God of War III> Zresztą, pomimo braku funduszy jak znam siebie i swoje słabości, to kupięi jedną i drugą... Sponsored by Visa
![]() Czy ktośtu na PS3 gra w B:BC2? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja mam pytanie (moja żona też) do ludzi grających na Wii w skoki narciarskie. Czy da się przekroczyć barierę 199m w jednym skoku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ma ktoś może na sprzedaż pad do Xbox'a 360?
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kilka dni temu kupiłem sobie PS3. Wiadomo jak to jest na początku, temat gier nieogarnięty, więc zwracam się do was z prośbą o polecenie jakiś dobrych tytułów na multi jak i singa. Osobiście zastanawiam się nad kupnem jakiejś strzelanki na multi, MW2, BF:BC2 mam na xboxa, więc wybór padł na MAG. Czy ma ktoś z was tę gierkę? Warta kupna? Bardzo bym prosił o opinie osób, które tę grę posiadają
![]()
Ostatnio edytowane przez Jip : 14.04.2010 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj wreszcie zakupiłem na eX'a Fifę 10. Szczerze myślałem, że nie wiele będzie się różnić od dziewiątki ale pozytywnie się zaskoczyłem.
O wiele szybsza, płynne ruchy zawodników i ich SI, świetny tryb menedżerski. Jak dla mnie o niebo lepsza od poprzedniczki. Z tego miejsca chciałbym podziękować osobom, które tutaj na forum polecały Fifę z numerem "10". ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja ubiegły weekend zarezerwowałem na grę Heavy Rain. Trzeba powiedzieć, że gra naprawdę może się podobać. W jednej z gazet postawiono pytanie.: "Czy to jeszcze jest gra czy może film?". Dla mnie zdecydowanie to drugie. Z tą różnicą, że to od gracza zależy jak potoczy się historia bohaterów.
W dość podobną grę grałem na blaszaku (Fahrenheit) jednak grafika, poruszanie postaci, rozbudowana fabuła dużo bardziej podobają mi się na w Heavy Rein. Co najważniejsze gra nie znudzi się tak szybko bo każdą praktycznie scenę można rozegrać inaczej a co za tym idzie zmieniając bieg wydarzeń. Obowiązkowa pozycja dla posiadaczy PS3. ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
chyba, że ktoś lubi się bawić w zdobywanie trofeów skończyłem ją raz i odrazu sprzedałem odzyskując niemalże kwote w jakiej zakupiłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja pykam ostatnio w Uncharted 2. MW2 dałem kumplowi na chwilę, bo chyba jestem lekko uzależniony
Wbiłem presiż ale i tak jeszcze paręnaście leveli nabiłem, choć zarzekałem się że kończę...Ale wracając do tematu. U2 bardzo mi się spodobał, jestem w 18 rozdziale, największy plus to mega-wciągająca fabuła. Świetna grafika, muzyka, ale sąteżpewne problemy/wady. Po pierwsze - nie mogłem sięzalogowaćdo multi. Po drugie dopadł mnie ten sam syndrom co w 1-ce. zap....dalam po planszy szukając skarbów- na g. potrzebnych poza zdobyciem trofki... kolejna wada to sam system walki. chowasz się, rzucasz granat i wystrzeliwujesz wszystkich po kolei.Wrogowie raczej nie flankują, tylko prą naprzód. na początku miałem małe problemy ale już jest ok, i nie daję się łatwo zabić Generalnie grę polecam, choć nie wiem czy w pełni zasłużyła na te wszystkie nagrody.
Ostatnio edytowane przez stawski : 29.03.2010 o godz. 08:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Znacie jakieś gry, żeby dało sie grać na jednej konsoli w 2-4 osoby? Oprócz sportowych typu FIFA, NHL, NBA czy Virtua Tennis.
Jest gdzieś w sieci demko FIFA World Cup South Africa na xboxa?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.04.2010 o godz. 22:38.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
demko jest do pobrania z live'a, a co do pierwszego pytania to gry z coopem: resident evil 5, army of two, left 4 dead, forza, chyba gears of war
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kiedy wychodzi Ea Sports MMA?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i oczywiście fajne zadania w coopie w MW2.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, Devil, zapodajesz, pocinasz w to non stop
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Byłby ktoś chętny na wymiane Uncharteda 2 na jakiś ciekawy tytuł ? (ps3)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdefiniuj ciekawy tytuł... Dla jednego to Motorstorm, dla drugiego Modern Warfare, a dla trzeciego Heavy Rain. Wszystkie sąciekawe, ale nie każda każdemu podejdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
God of War każdemu podejdzie
Kupiłem ostatnio Bad Company 2 i powiem, że multi całkiem całkiem.... Kampania - na razie jestem w 3 misji zdaje się, więc jeszcze duuużo przede mną. No właśnie mam pytanie a'propos multi. Gram ja sobie, gram, dobiłem po kilku godzinach na stopień szeregowca (oklaski proszę) i wychodzę z gry po końcu rundy. A tu mi pokazuje jakbym w ogóle nie grał - wszystkie staty na zero. - Czemu? pytam. Nie udało mi się założyć też konta na EA. ten nick jest zajęty przez innego gracza na psnetwork. jak to kurcze? Przepraszam że tak chaotycznie, ale się wkurzyłem. Powód: nerwy do konserwy.
Ostatnio edytowane przez stawski : 17.04.2010 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na x360 nie mam takiego problemu
może dlatego że mój nick jest taki mało popularny, ale miałem też tak że jeżeli podczas gry kończyłem rozgrywkę to nie dodawały mi się zdobyte podczas niej punkty... a co do GoW'a to faktycznie nie znam osoby której by nie podszedł czekam teraz na przesyłkę z ps2 i będę nadrabiał zaległości w postaci m.in: GoW'a 2 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@dymek, ofsajd
wiem że na PC nie da rady, ale na ps3 gra siębez problemu, tylko na stronie internetowej nie ma moich statystyk. Zresztąto by było bez sensu - w mw2 sięzapisują a w BC2 nie no nic dzięki chłopaki za pomoc. Zobaczę jeszcze dziś - może mi to wredne konto utworzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem jak to jest, ale konta EA są zjebane. Miałem takie same problemy w grze Mercenaries 2 , jak chciałem pograć online.Mój kumpel miał też problemy z kontem w grze Dragon Age.
no to się "sonówka" szarpnęła http://gry.onet.pl/2156167,,Zapowied...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 18.04.2010 o godz. 12:58.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|