The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2010, 23:57
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
a posiada ktoś z Was konsolę Nintendo Wii? bo zamierzam się temu bliżej przyglądnąć? są jakieś wersje? tak jak w Xboxie czy coś? jak wyglądają gry poza tymi Wii Sports itd?
ja powiem tak mam wii od 2 lat jest ok mam białe bo czarnego to nawet w planach nie było co do gier to ja przynajmniej uważam że zajawka jest przednia , szczególnie jak się lekko wstawisz można mieć tyle radochy z grania na niej że szok , grafa jest niezbyt wesoła no ale ja do grafiki i jakiś wypas gier używam Xkloca , w większości na wii gram w gry sportowe i mario karat , mam jeszcze medal of honor ale sterowanie jest wg mnie dość trudne nie umiem się go nauczyć bo może jestem za nerwowy , konsolka jest ogólnie rodzinna więc może na niej grać każdy od malucha po osoby starsze i każdy kto próbował miał przy tym dobry ubaw więc ja polecam ale nie radzę się zachwycać grafika i osiągami bo ta konsola do tego nie służy no to chyba tyle na temat tej konsolki pozdro

a i przypomniałem sobie jedno co jest częstym wyborem z tego względu , konsolkę można przerobić chipem , na allegro dużo aukcji temu poświęcone i ściągać gry z neta chociaż ja tego nie popieram bo jak kogoś nie stać to niech lepiej nie kupuje jak ma kraść takie moje zdanie (bez napinki proszę !)

ps jak coś chciałbyś więcej wiedzieć pisz albo tu w temacie albo prv na pewno odp

stawski napisał(a):Wyświetl post
No, wersje są... biała albo czarna
z innych gier, próbowałem tylko Mario kart i Medal of Honour. Fun jest przedni, ale nie wiem czy się nie znudzi za jakiś czas. i do sterowania w moh'u przyzwyczajałem się chyba przez pół godziny. Wg. mnie generalnie fajna zabawka, jeśli masz dzieci - pobawisz się i sam i z nimi. Jak dla Gracza, to sprzęt nie bardzo. Owszem jest kilka hardcoreowych tytułów, ale to jednak raczej imprezowa maszynka. Może ktoś ma inne zdanie, albo lepiej się orientuje.
Stawski co masz na myśli mówiąc hardcorowych ? może będę miał okazje je przetestować to opiszę wrażenia
Ostatnio edytowane przez famul : 13.03.2010 o godz. 00:05.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 12.03.2010, 23:27
No, wersje są... biała albo czarna
z innych gier, próbowałem tylko Mario kart i Medal of Honour. Fun jest przedni, ale nie wiem czy się nie znudzi za jakiś czas. i do sterowania w moh'u przyzwyczajałem się chyba przez pół godziny. Wg. mnie generalnie fajna zabawka, jeśli masz dzieci - pobawisz się i sam i z nimi. Jak dla Gracza, to sprzęt nie bardzo. Owszem jest kilka hardcoreowych tytułów, ale to jednak raczej imprezowa maszynka. Może ktoś ma inne zdanie, albo lepiej się orientuje.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.03.2010, 23:30
Gral ktos w Dante's Inferno ? Dobre to ? Klimat GoW ?
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 13.03.2010, 08:22
mic napisał(a):Wyświetl post
Gral ktos w Dante's Inferno ? Dobre to ? Klimat GoW ?
grałem, polecam. Gra jest bardzo podobna do GoW'a, jest kilka patentów których w GoWie nie było, np. drzewko rozwoju postaci, a w zasadzie dwa Fajny klimat piekła, design bosów i kilku kręgów. Jak dla mnie 8/10.

edit.

48godzinne DARMOWE triale xbox live jakby ktoś był zainteresowany:
http://www.blurgame.com/beta, zarejestrować się i wejśc w odnośnik "My profile".Jest tam kod na XBL i na betę Blur.Czynność można powtarzać do woli.
Powód: promocja ;D
Ostatnio edytowane przez Ofsajd : 13.03.2010 o godz. 19:20.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 14.03.2010, 17:15
@famul
MadWorld mi w tym momencie do głowy przychodzi. Ale przez tę casualowość Ninny, malutko osób to kupiło, a gra ponoć świetna.
Mnie z wii "zabiło" boksowanie na imprezie... gorąca atmosfera, 3 browary, 10 minut gibania się i machania łapami i byłem mokrutki
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 14.03.2010, 20:10
@famul
MadWorld mi w tym momencie do głowy przychodzi. Ale przez tę casualowość Ninny, malutko osób to kupiło, a gra ponoć świetna.
Mnie z wii "zabiło" boksowanie na imprezie... gorąca atmosfera, 3 browary, 10 minut gibania się i machania łapami i byłem mokrutki
uwielbiam boks na Wii jest po prostu niesamowity 10 min gry i jesteś jak z pod prysznica ja czasami przed takim dłuższym maratonem wbijam na wagę przed i po i sprawdzam ile kalorii poszło hm co do tej gry muszę popatrzyć może się skusze
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.03.2010, 18:34
Wii jest świetne, szczególnie na imprezki. Nie ma to jak po 6-7 browarach zaliczać spacer na linie Poza tym rewelacyjne jest na zimę, kiedy jak wiadomo ruchu jest mało.Co do gier na Wii to niestety nie mogę się wypowiedzieć ,nie posiadam żadnej (oprócz Sport resort,sport).

Ktos sie tu pytał o Dantes w porównaniu do GoW.Dla mnie jest to totalna kalka GoW. Jeżeli ktoś lubi God of war to Dantes napewno mu też się spodoba.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 14.03.2010 o godz. 18:41.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 17.03.2010, 13:48
No, wbiłem w bólach na prestiż w MW2. I wyjmujęgrę z konsoli. Dała mi mnóstwo funu, ale jużmam troszkędość. Czeka na mnie Uncharted 2 i.... albo Battlefield-Bad Company 2, albo God of War III> Zresztą, pomimo braku funduszy jak znam siebie i swoje słabości, to kupięi jedną i drugą... Sponsored by Visa
Czy ktośtu na PS3 gra w B:BC2?
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 19.03.2010, 13:06
a ja mam pytanie (moja żona też) do ludzi grających na Wii w skoki narciarskie. Czy da się przekroczyć barierę 199m w jednym skoku?
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.03.2010, 13:14
ma ktoś może na sprzedaż pad do Xbox'a 360?
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
Jip
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 14.04.2010, 09:21
Kilka dni temu kupiłem sobie PS3. Wiadomo jak to jest na początku, temat gier nieogarnięty, więc zwracam się do was z prośbą o polecenie jakiś dobrych tytułów na multi jak i singa. Osobiście zastanawiam się nad kupnem jakiejś strzelanki na multi, MW2, BF:BC2 mam na xboxa, więc wybór padł na MAG. Czy ma ktoś z was tę gierkę? Warta kupna? Bardzo bym prosił o opinie osób, które tę grę posiadają
Ostatnio edytowane przez Jip : 14.04.2010 o godz. 09:23.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 17.04.2010, 14:26
Jip napisał(a):Wyświetl post
Kilka dni temu kupiłem sobie PS3. Wiadomo jak to jest na początku, temat gier nieogarnięty, więc zwracam się do was z prośbą o polecenie jakiś dobrych tytułów na multi jak i singa. Osobiście zastanawiam się nad kupnem jakiejś strzelanki na multi, MW2, BF:BC2 mam na xboxa, więc wybór padł na MAG. Czy ma ktoś z was tę gierkę? Warta kupna? Bardzo bym prosił o opinie osób, które tę grę posiadają
Ja mam i bardzo ja sobie chwalę.Jak już wcześniej pisałem odnośnie MAG ,gra daje dużo frajdy , szczególnie na dominacji.Nie ma nawet 30 sekund przestoju.Non stop akcja.

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 23.03.2010, 20:50
Dzisiaj wreszcie zakupiłem na eX'a Fifę 10. Szczerze myślałem, że nie wiele będzie się różnić od dziewiątki ale pozytywnie się zaskoczyłem.
O wiele szybsza, płynne ruchy zawodników i ich SI, świetny tryb menedżerski.
Jak dla mnie o niebo lepsza od poprzedniczki.
Z tego miejsca chciałbym podziękować osobom, które tutaj na forum polecały Fifę z numerem "10".
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.03.2010, 11:25
Ja ubiegły weekend zarezerwowałem na grę Heavy Rain. Trzeba powiedzieć, że gra naprawdę może się podobać. W jednej z gazet postawiono pytanie.: "Czy to jeszcze jest gra czy może film?". Dla mnie zdecydowanie to drugie. Z tą różnicą, że to od gracza zależy jak potoczy się historia bohaterów.
W dość podobną grę grałem na blaszaku (Fahrenheit) jednak grafika, poruszanie postaci, rozbudowana fabuła dużo bardziej podobają mi się na w Heavy Rein.
Co najważniejsze gra nie znudzi się tak szybko bo każdą praktycznie scenę można rozegrać inaczej a co za tym idzie zmieniając bieg wydarzeń.
Obowiązkowa pozycja dla posiadaczy PS3.
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 24.03.2010, 11:59
laurence napisał(a):Wyświetl post
Ja ubiegły weekend zarezerwowałem na grę Heavy Rain. Trzeba powiedzieć, że gra naprawdę może się podobać. W jednej z gazet postawiono pytanie.: "Czy to jeszcze jest gra czy może film?". Dla mnie zdecydowanie to drugie. Z tą różnicą, że to od gracza zależy jak potoczy się historia bohaterów.
W dość podobną grę grałem na blaszaku (Fahrenheit) jednak grafika, poruszanie postaci, rozbudowana fabuła dużo bardziej podobają mi się na w Heavy Rein.
Co najważniejsze gra nie znudzi się tak szybko bo każdą praktycznie scenę można rozegrać inaczej a co za tym idzie zmieniając bieg wydarzeń.
Obowiązkowa pozycja dla posiadaczy PS3.
Gierka wymiata,ale 17 zakończeń to lekkie przegięcie chyba, że ktoś lubi się bawić w zdobywanie trofeów skończyłem ją raz i odrazu sprzedałem odzyskując niemalże kwote w jakiej zakupiłem
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.03.2010, 21:49
A ja pykam ostatnio w Uncharted 2. MW2 dałem kumplowi na chwilę, bo chyba jestem lekko uzależniony Wbiłem presiż ale i tak jeszcze paręnaście leveli nabiłem, choć zarzekałem się że kończę...
Ale wracając do tematu. U2 bardzo mi się spodobał, jestem w 18 rozdziale, największy plus to mega-wciągająca fabuła. Świetna grafika, muzyka, ale sąteżpewne problemy/wady. Po pierwsze - nie mogłem sięzalogowaćdo multi. Po drugie dopadł mnie ten sam syndrom co w 1-ce. zap....dalam po planszy szukając skarbów- na g. potrzebnych poza zdobyciem trofki... kolejna wada to sam system walki. chowasz się, rzucasz granat i wystrzeliwujesz wszystkich po kolei.Wrogowie raczej nie flankują, tylko prą naprzód. na początku miałem małe problemy ale już jest ok, i nie daję się łatwo zabić Generalnie grę polecam, choć nie wiem czy w pełni zasłużyła na te wszystkie nagrody.
Ostatnio edytowane przez stawski : 29.03.2010 o godz. 08:06.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.04.2010, 22:28
Znacie jakieś gry, żeby dało sie grać na jednej konsoli w 2-4 osoby? Oprócz sportowych typu FIFA, NHL, NBA czy Virtua Tennis.

Jest gdzieś w sieci demko FIFA World Cup South Africa na xboxa?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.04.2010 o godz. 22:38.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 12.04.2010, 22:57
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Znacie jakieś gry, żeby dało sie grać na jednej konsoli w 2-4 osoby? Oprócz sportowych typu FIFA, NHL, NBA czy Virtua Tennis.

Jest gdzieś w sieci demko FIFA World Cup South Africa na xboxa?
demko jest do pobrania z live'a, a co do pierwszego pytania to gry z coopem: resident evil 5, army of two, left 4 dead, forza, chyba gears of war
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 12.04.2010, 22:32
Kiedy wychodzi Ea Sports MMA?
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.04.2010, 22:48
WislakWiDoK napisał(a):Wyświetl post
Kiedy wychodzi Ea Sports MMA?
według gry-online.pl w sierpniu.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 13.04.2010, 20:44
No i oczywiście fajne zadania w coopie w MW2.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 14.04.2010, 16:00
No, Devil, zapodajesz, pocinasz w to non stop
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.04.2010, 11:09
Byłby ktoś chętny na wymiane Uncharteda 2 na jakiś ciekawy tytuł ? (ps3)
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 16.04.2010, 21:09
Zdefiniuj ciekawy tytuł... Dla jednego to Motorstorm, dla drugiego Modern Warfare, a dla trzeciego Heavy Rain. Wszystkie sąciekawe, ale nie każda każdemu podejdzie.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 16.04.2010, 22:08
Zdefiniuj ciekawy tytuł... Dla jednego to Motorstorm, dla drugiego Modern Warfare, a dla trzeciego Heavy Rain. Wszystkie sąciekawe, ale nie każda każdemu podejdzie.
no i jeszcze jest nowy God of War
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 17.04.2010, 22:26
God of War każdemu podejdzie

Kupiłem ostatnio Bad Company 2 i powiem, że multi całkiem całkiem.... Kampania - na razie jestem w 3 misji zdaje się, więc jeszcze duuużo przede mną. No właśnie mam pytanie a'propos multi. Gram ja sobie, gram, dobiłem po kilku godzinach na stopień szeregowca (oklaski proszę) i wychodzę z gry po końcu rundy. A tu mi pokazuje jakbym w ogóle nie grał - wszystkie staty na zero. - Czemu? pytam. Nie udało mi się założyć też konta na EA. ten nick jest zajęty przez innego gracza na psnetwork. jak to kurcze? Przepraszam że tak chaotycznie, ale się wkurzyłem.
Powód: nerwy do konserwy.
Ostatnio edytowane przez stawski : 17.04.2010 o godz. 22:32.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 18.04.2010, 00:00
God of War każdemu podejdzie

Kupiłem ostatnio Bad Company 2 i powiem, że multi całkiem całkiem.... Kampania - na razie jestem w 3 misji zdaje się, więc jeszcze duuużo przede mną. No właśnie mam pytanie a'propos multi. Gram ja sobie, gram, dobiłem po kilku godzinach na stopień szeregowca (oklaski proszę) i wychodzę z gry po końcu rundy. A tu mi pokazuje jakbym w ogóle nie grał - wszystkie staty na zero. - Czemu? pytam. Nie udało mi się założyć też konta na EA. ten nick jest zajęty przez innego gracza na psnetwork. jak to kurcze? Przepraszam że tak chaotycznie, ale się wkurzyłem.
A nie pomyślałeś że bez konta na EA te staty się nie mają po prostu gdzie zapisywać. Nie wiem jak to jest na PS3 ale na PC nawet nie zaczniesz gry po sieci bez konta na EA.
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 18.04.2010, 00:34
ja na x360 nie mam takiego problemu może dlatego że mój nick jest taki mało popularny, ale miałem też tak że jeżeli podczas gry kończyłem rozgrywkę to nie dodawały mi się zdobyte podczas niej punkty... a co do GoW'a to faktycznie nie znam osoby której by nie podszedł czekam teraz na przesyłkę z ps2 i będę nadrabiał zaległości w postaci m.in: GoW'a 2
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 18.04.2010, 08:06
@dymek, ofsajd
wiem że na PC nie da rady, ale na ps3 gra siębez problemu, tylko na stronie internetowej nie ma moich statystyk. Zresztąto by było bez sensu - w mw2 sięzapisują a w BC2 nie Myślałem raczej, że muszę dograć do końca jakąś większą ilość potyczek (grałem w rush) tak jak w search and destroy.
no nic dzięki chłopaki za pomoc. Zobaczę jeszcze dziś - może mi to wredne konto utworzy.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 18.04.2010, 12:55
Nie wiem jak to jest, ale konta EA są zjebane. Miałem takie same problemy w grze Mercenaries 2 , jak chciałem pograć online.Mój kumpel miał też problemy z kontem w grze Dragon Age.

no to się "sonówka" szarpnęła

http://gry.onet.pl/2156167,,Zapowied...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 18.04.2010 o godz. 12:58.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów