|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mi również...a nie mam charakteru by iść w zaparte...
ja tam zawsze na schodach stoje |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sorry przyznaje racje,że rożnie jest z tymi miejscami. Mi jeden jedyny raz zdarzyło mi się jak gościu z biletem szukał swojego miejsca na D3, no ale szybko został wyproszony
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dlatego że jesteś na D3. Ja najczęściej jestem na D4 i jest trochę inaczej, tam też zmorą są grupki "towarzystwa wzajemnej adoracji", przychodzi kilka, kilkanaście osób w grupie z hasłem "bo my tu zawsze siedzimy" i cóż... trzeba sobie szukać innego miejsca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
No wybacz ale jak ludzie chodzą po ponad dwadzieścia lat na Wisłę i jeszcze wykupuja karnety co roku ( D2 ) to nie bedą błagac na kolanach o to by stanąc tam gdzie zazwyczaj mamy miejsce wyrostków którzy w czasie jak zaczelismy chodzic na Reymonta to na gówno mówili papu , jeszcze komuś bedzie się zdawac ze kosmici zrobili desant na stadion , ot taka inna optyka .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Dla każdego jest miejsce na stadionie. Jednak nie widzę problemu w tym by nawet najbardziej zasłużony kibic stanął 2 rzędy niżej. Określenie kosmita zastąpię kibicem niedzielnym, o takich kosmitach mowa ;-) problemy z dupy robicie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jakies wieści o karnetach? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak myślicie ... będą jeszcze karnety na D w wolnej sprzedaży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
raczej powinny zostać do wolnej sprzedaży
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ponoć została tylko "końcówka karnetów".
To równie dobrze może znaczyć 300 jak i 3000 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie; nie jestem w stanie kupić prawdopodobnie karnetu na tą rundę (problemy z kasą - ale nie o tym mowa) i tu moje pytanie, jakie są szanse by nie zostały sprzedane karnety na każde miejsce i co za tym idzie można było kupić przed meczem w trakcie rundy bilety? Czy sprawa jednak przesądzona i jeżeli zostało na tą chwilę około 1000 miejsc na E i 2800 na D to nie ma się co łudzić, że zostaną wolne miejsca? Jeżeli cos źle rozumiem proszę o wytłumaczenie bo sie deczko pogubiłem w tej sutuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No mam nadzieje że 3000
Kurde jak braknie karnetów to bedzie lipaaa ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czyli grozi wielu kibicom oglądanie meczy z poziomu trybuny A lub B do czasu kiedy jej nie wyburzą...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dziś na otwarciu Wiślackiego Świata w kolejce na moje oko około 30 osób po karnety
Dalej ochoczo się sprzedają![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Trybuny A i B zamykają "PODOBNO" po derbach , więc kilka spotkań z ich udziałem będzie, nie zdziwi mnie jak wszystkie dostępne miejsca zostaną wyprzedane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie. Ile trwa wyrobienie karty kibica? Z gory dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Do 14 dni roboczych z tego co wiem. Koszt 15zł
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzieki za info, jesli zapisalem sie do SKWK to moge zakupic karnet bez karty kibica czy nie przejdzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
nie przejdzie, bo karnet masz wbity na KK
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
wydaje mi się ze często są mylone dwie rzeczy:
1. ilość kupionych rzeczywiście karnetów 2. ilość wolnych miejsc pod karnety w okresie rezerwacji dla wznawiających karnety, czyli do 21 lutego. bo to, że zostało jeszcze np 1000 miejsc do sprzedaży karnetów na D/E oznacza, ze jest tyle wolnych miejsc a reszta to miejsca zarezerwowane przez system dla wznawiających. Od 23 lutego będzie tak na prawdę widać ile jest wolnych miejsc na D i E. Skończą sie wznowienia i system "odda" zajęte miejsca. Tak czy inaczej - kupować karnety!!! |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy 5500 karnetów to mogla byc liczba sprzedanych karnetów po zakonczeniu sprzedaży w poniedziałek?
Tak pod warunkiem, ze w ciągu 8 godzin otwarcia Wislackiego Świata sprzedano 5500 karnetów Czy to możliwe? Tak o ile w ciągu 8 godzin w każdą godzinę schodziło 687,5 karnetów. Czy to możliwe? Tak o ile w ciągu każdej minuty sprzedano 12 karnetów. Czy to możliwe? Jeżli przyjmiemy, że karnety przez 8 godzin były sprzedawane równolegle przez 4 osoby to Tak o ile przez 8 godzin żadna z 4 osób nie przerwała sprzedaży karnetów choćby po to by wyjść na siusiu i w ciągu każdej minuty, nieprzerwanej 8 godzinnej pracy każda osoba sprzedawała po 3 karnety. Myślę, ze nikt nie ma wątpliwości teraz ze sprzedano 5500 karnetów w jeden dzien.Taki wynik-3 karnety w ciągu kazdej minuty nieprzerwanej pracy to dla czteroosobowej wislackiej brygady przodowników pracy betka.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 11.02.2009 o godz. 17:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A dzisija popoludni znow zrobilo sie duze zainteresowanie kupnem karnetu a dokladniej przedluzeniem.
Cos mi sie wydaje ze wszystkie miejsca na stadionie wezma karnetowcy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ja byłem w poniedzialek dwa razy i doslownie kupowało po jednej ,dwie osoby ,wiem że sie dobrze sprzedaja ale tak jak kolega WIT.EK wyliczyl niemozliwe zeby tyle sie sprzedalo, nie sadzicie?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
czy mając karnet na E moge sobie zrobić wznowienie z przeniesieniem na sektor D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ktoś może nie wznawiał a kupił karnet ? (ten za 210zl, nie chodzi o SKWK)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|