|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4915 Zajebisty temat nie ma co... Proponuję wysłac go na wakacje i jak najszybciej...
Niektórym się już całkiem popierd*lilo. To forum Wisly pajacu a nie Onet!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...503#post611503 zróbcie coś z tym tematem, oraz z tym nethools'em Kikimora
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Moze i smieszny jest ten Dymek ale kazde rozdupcanie tematu po jego wpisie jest juz nudne.
ABG sprzedam kupiet etc. ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jeśli się da, to proszę o usunięcie ankiety z tematu "Studia/Po maturze => życie i sprawy studenckie" bo nie dotyczy ona w ogóle tego topicu...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ma podpis? wystarczy. rozdupcanie kazdego tematu kosztem jednego idioty jest bez sensu.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
czy moge wiedziec jaki jest powod zamkniecia tematu " Wiślaccy straznicy pasiatej dzielnicy"
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Dostaniesz w zęby po takim "integracyjnym spotkaniu" to się dowiesz, jaki jest powód zamknięcia tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
litości, temat był dostepny przez 5 minut, oczywiście najpier jego zobaczyłem a potem ten post
dajcie żyć Swoja droga błyskotliwa kariera ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przypomnę w tym temacie raz jeszcze, że poruszenia w wirtualnym świecie pewnych spraw wiąże się z banem bez ostrzeżenia. Myślcie nawet i 100 razy zanim o czymś napiszecie.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Powalilo was z tymi reklamami ? Jak nie latajaca reklama warki po calej stronie, to jakas gola baba. Zastanowcie sie, bo ludzie zaczna uzywac blockerow i gowno bedziecie mieli a nie zarobek na reklamach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Myśle, że przydałoby się oczyścić temat Projekty grafów (szkice na kartkach)...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może by tak zamknąc na dłużej temat vlepkowy?
![]()
Henryk Reyman - Szacunek na wieki, wzór do naśladowania.
O moja Wisełko nie zdradzę Cię O moja Wisełko nie zdradzę Cię Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! Inni Cię zdradzili pasy polubili ale ja nie! A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie A jak mi ktoś powie ty wiślacki psie Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS Pół litra wypiję, mordę mu obiję za nasz TS! |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Prosze o przyklejenie tematu o zbbiorce na beben zeby nie spadł.
Dzieki. ![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Może już pora pozegnać puchary europejskie w tym sezonie?
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podbijam...
EDIT: Ktokolwiek przykleił dzieki.
Ostatnio edytowane przez Numark : 21.10.2008 o godz. 15:30.
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakis opozniony gnojek rzuca linkami typu zemsta-za-zdrade
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=41887 |
|
|
|
Guest
|
|
|
Bardziej pytanie do redakcji.
Dlaczego na stronie głównej widnieje banner jednej z najbardziej szmatławych storn o tematyce "piłkarskiej" w całym internecie ? Nie dość że ich teksty są po prostu beznadzieje to jeszcze piszą przeciwko kibicom Wisły wyśmiewając nawet artykuły znajdujące się na stronie głównej TWSD. Dla mnie to komedia i kolejna wtopa ludzi zarządzających stroną bo pierwszą wpadką był patronat w pamiętnym ustawionym konkursie na pewnej stornie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jest możliwość zmiany hasła? ktoś włamuje mi sie na konto.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pod czerwonym banerem - Panel Użytkownika - Edytuj Email & Hasło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
mam takie pytanko dotyczące działu Wisła Kraków - inne dyscypliny
czy nie dało by się ustawić tematów o innych sekcjach jako tzw. przylepiony ?chodzi mi o koszykarki , koszykarzy i siatkarki ułatwiło by przeglądanie forum , nie trzeba by było szukać tych tematów , natomiast propnowałbym usunięcie tematów Wybory najładniejszej Siatkarki WISŁY ENION KRAKÓW , Wybory najładniejszej Koszykarki WISŁY CAN-PACK KRAKÓW - straciły już one na aktualności licz na odezwe pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mozesz sobie zmienic w opcjach zeby ci pokazywalo tematy np. z ostatniego tygodnia to ci sie nie beda chowac.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mozna najpierw dawac ostrzezenia a potem banowac ludzi ktorzy pisza co chwile "zenada", "zal.pl" itd? Bo jak widze robi sie nam forum onetu powoli.
Albo wygwiazdkowac, wykropkowac czy cos w tym stylu |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Idzie zima, wieczory coraz dłuższe, zimniejsze i ja np nie chcę szukać innych rozrywek, będąc na największym kibicowskim forum w Polsce.
Tak jak każda druzyna potrzebuje świeżej krwi, tak to forum potrzebuje nowych tematów. Wbrew pozorom jest mnóstwo "starych userów", ale też mnóstwo nowych modów. Nie kazdy mod wyczuwa potrzeby forum i nie każdy wie kiedy trzeba wpuścić tu trochę tlenu. Potrzebny jest temat z jajem, luźny czyli mniej restrykcyjnie moderowany. Wiadomo że nie z serii "Cracovia ****a, czy "Legia ****". Mój apel: Panowie modowie i panie moderatorki, może na próbę np. na tydzień zostawcie w Hyde Parku jakiś rozwojowy temat i delikatnie przymykajcie oczy na posty i staz na forum, a może urodzi się topic na całą zimę. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
od długiego czasu apelujemy o luźny i bez oddzewu. skoro nawet testowe tematy są kasowane co jakiś czas, mała nadzieja na coś w HP. ale przydałoby się, żeby wrócić trochę luzu na forum.
edit: a jednak, dzięki panowie. ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 02.11.2008 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gdzie zmienić czas na forum? Bo nie uwzględniło zmiany czasu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dlaczego portal "nasza-klasa" ma specjalny temat na forum?
Strona była nowościa, ok - teraz już wszyscy o niej wiedza, więc może pora temat zamknąć? A jak koniecznie ktoś chce wrzucać linki do profili, to niech robi to z kumplami na privie... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|

|
||||||