|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem to nie są takie ogóry jak choćby Litwini z ubiegłego roku więc na spacerek się nie zapowiada
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szału też ostatnio w Rosji nie robią więc nie wiem czy tak od niechcenia by grali z Wisłą Kraków. Na pewno z punktu widzenia 'przedsezonowej napinki' lepiej by było pokonać Lokomotywę z Moskwy niż anonimowy klub z Łotwy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
BATE zremisowało z PSG 2-2, przy czym w pierwszym składzie Białorusinów wystąpiło 9 zawodników, którzy grali w pierwszym składzie przeciwko Wiśle. Ostatnią bramkę stracili w 89 minucie.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
A nie orientujecie się czy będzie jeszcze jakiś sparing na Reymonta?
Zawsze było coś takiego żęby przedstawić nowych zawodników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Z tego co kojarze, to przegrali z Legią w sparingu. Gdyby im zależalo to by tak nie odpuścili ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zmiana sparingpartnera wynika z faktu, że Arce bliżej do Łotyszy niż do Lokomotivu ;p
Poza tym w ostatnich latach dostawaliśmy solidny łomot od drużyn takiego pokroju , więc trzeba się nauczyc wkońcu wygrywac z teoretycznie słabyszm rywalem zagranicznym . Generalnie dziwi mnie że Wisła w przerwie zimowej rozegrała tak mao spotkań kontrolnych . Zaledwie 5 spotkań to jest nic , jak na przerwę blisko 3- miesięczną
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.02.2011 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
www.wisla.krakow.pl napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Właśnie obejrzałem to wideo i tak się zastanawiam, czy to kwestia wybierania dobrych momentów do filmików i jakiejś gry aktorskiej, czy naprawdę w drużynie panuje bardzo fajna atmosfera (po prostu takie wrażenie odnoszę, oglądając wszystkie filmiki z tego zgrupowania)?
Maaskant prowadzi te treningi w sposób ciekawy, dużo stawia na rywalizację. Ciekawe, jak nasi piłkarze będą spisywać się wiosną, oby jak najlepiej. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Melikson w druzynie Polaków, razem z Jirsakiem
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jirsak to prawie jak Polak
dobre... ale coś w tym jest![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
a uważasz że gdyby np, Łobo odbiła się piłka od sęka i poleciała w bok, a Mały zjechał by go od najgorszych, to wrzucali by to na filmik? Robia dobry PR. jestem pewny że gdyby ekipa TSWD nie pojechała na któryś z poprzednich letnich obozów ze Skorżą to nie dowiedzielibyśmy się jak się Wiślacy bili z Ruskami, tylko mała wzmianka że po meczu się posprzeczali. |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Niby PR ale jednak wesoło chłopaki mają na treningach. To znaczy, że jednak treningi sprawiają im przyjemność. Według mnie Robert tworzy tzw "team spirit". Na wiosnę Wisła będzie naprawdę trudnym zespołem do pokonania. Mimo iż jest tylu obcokrajowców w naszym składzie (naliczyłem w sumie 16 narodowości) językiem "urzędowym" jest angielski i piłkarze się dogadują
Ja po każdym filmiku z przygotowań jestem coraz bardziej spokojny o to, że na koniec rozgrywek feta będzie w Krakowie Pozdrawiam z Kujaw |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Uwielbiam wypowiedzi oparte na domysłach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
następni chetni do słuchawkowych rozkminek i robienia z igieł wideł niech się poważnie zastanowią co chca osiągnąć
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Facepalm. Dobra albo ja nie umiem pisać albo Ty czytać ze zrozumieniem
Miałem na myśli jeśli dla ciebie szałem jest mistrzostwo to faktycznie szału nie robią bo go nie wygrywają. Ale 5 miejsce w lidze rosyjskiej to dobry wynik.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale kiedyś Loko Moskwa grało naprawdę świetnie:
http://www.youtube.com/watch?v=G8NER...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...reiko_w_akcji/
Filmik słaby. 3 minuty Pareiko broni strzały prosto w niego a w ostatnie 15 sekund puszcza dwa strzały lecące przy słupki. Nie wiem czy jest sens udostępniania nam takich kawałków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Ja pier-dole.. statystycznie co drugi użytkownik tego forum ma problemy... narzekanie.. A co mieli posklejać najlepsze wycinki z jego interwencji i zrobić filmik na youtube? Ciesz się że powstają jakiekolwiek materiały wideo.. post tego miesiąca ( bo na skale roku znajdzie się jeszcze wiele innych tego typu kwiatków ) ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile razy dziennie trenuja wislacy i po ile minut?
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.02.2011 o godz. 01:03.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiślacy (tak przez przypadek piszę dużą literą i daję ś) trenują jeden raz dziennie przez 8 godzin z 15 minutową przerwą na drugie śniadanie. Oczywiście niedziele i święta mają wolne.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.02.2011 o godz. 01:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mniejsza o to, bo wygląda, że ruscy traktowali naszych jako wariant rezerwowy. Tak więc kit im w tryby. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rzeczywiście ten filmik z Pareiko nam nie za wiele mówi, ale ja tam się cieszę, że nasze BP udostępnia nam w góle jakieś video z treningów. Lepszy rydz niż nic, prawda?
|
|
|
|
Guest
|
|
I z tego co pamiętam to jeden strzał był w boczną siatkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To nie był filmik, który miał pokazać jaki nasz bramkarz jest zajebisty (takie kompilacje to na youtube), tylko ukazać nasz nowy nabytek podczas treningu. Dodam jeszcze od siebie, że podczas takiego treningu, gdzie bramkarz broni strzał za strzałem często nawala kondycha, porzucaj się trochę i powstawaj raz za razem - więc nie ma co osądzać. Ot zwykły trening bramkarski
kto kiedyś bronił to wie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
dokładnie, niby zwykły niewinny trening
pare strzałów, ale kto kiedyś brał w czymś takim udział to wie jak to wygląda i że to nie takie proste ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie odwołali sparingu, pogoda się poprawiła.
Wolałbym żeby grali z Loko ale co tam, niema co narzekać ![]() Ostatni sparing i wznawiamy ligę!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 19.02.2011 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fajnie jakby troche bramek nastrzelali,to dodaje pewności przed ligą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kiedy wracają do Krakowa? jutro?
Wisła w składzie: Pareiko Cikos Jaliens Kowalski Paljić Wilk Jirsak Melikson Małecki Genkov Kirm
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 19.02.2011 o godz. 15:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|