The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 16:24
Moim zdaniem to nie są takie ogóry jak choćby Litwini z ubiegłego roku więc na spacerek się nie zapowiada
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 17.02.2011, 18:02
tofik napisał(a):Wyświetl post
Może to lepiej. Chłopaki z Dugavy będą chcieli nam przylać, podejda na maksa do tematu. A dla Lokomotiwu Moskwa gra z nami to żaden fun. Pewnie graliby od niechcenia.
Szału też ostatnio w Rosji nie robią więc nie wiem czy tak od niechcenia by grali z Wisłą Kraków. Na pewno z punktu widzenia 'przedsezonowej napinki' lepiej by było pokonać Lokomotywę z Moskwy niż anonimowy klub z Łotwy.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 17.02.2011, 20:59
BATE zremisowało z PSG 2-2, przy czym w pierwszym składzie Białorusinów wystąpiło 9 zawodników, którzy grali w pierwszym składzie przeciwko Wiśle. Ostatnią bramkę stracili w 89 minucie.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 17.02.2011, 21:04
A nie orientujecie się czy będzie jeszcze jakiś sparing na Reymonta?
Zawsze było coś takiego żęby przedstawić nowych zawodników.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.02.2011, 21:14
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Szału też ostatnio w Rosji nie robią więc nie wiem czy tak od niechcenia by grali z Wisłą Kraków. Na pewno z punktu widzenia 'przedsezonowej napinki' lepiej by było pokonać Lokomotywę z Moskwy niż anonimowy klub z Łotwy.
Jeśli szał to zdobywanie mistrzostwa to faktycznie, nie robią. Ale kręcą się tam blisko czołówki rokrocznie.
Z tego co kojarze, to przegrali z Legią w sparingu. Gdyby im zależalo to by tak nie odpuścili
..
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.02.2011, 21:40
Zmiana sparingpartnera wynika z faktu, że Arce bliżej do Łotyszy niż do Lokomotivu ;p

Poza tym w ostatnich latach dostawaliśmy solidny łomot od drużyn takiego pokroju , więc trzeba się nauczyc wkońcu wygrywac z teoretycznie słabyszm rywalem zagranicznym .

Generalnie dziwi mnie że Wisła w przerwie zimowej rozegrała tak mao spotkań kontrolnych . Zaledwie 5 spotkań to jest nic , jak na przerwę blisko 3- miesięczną
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.02.2011 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.02.2011, 23:04
www.wisla.krakow.pl napisał(a):
W zawodach urządzonych w trakcie czwartkowego treningu w Turcji piłkarze zostali podzieleni na grupę polską i obcokrajowców. Polacy za każdym razem okazywali się lepsi od kolegów z zagranicy. Zapraszamy do oglądania naszego materiału wideo z tych zawodów.
http://www.youtube.com/watch?v=voI-l...layer_embedded
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.02.2011, 23:36
Właśnie obejrzałem to wideo i tak się zastanawiam, czy to kwestia wybierania dobrych momentów do filmików i jakiejś gry aktorskiej, czy naprawdę w drużynie panuje bardzo fajna atmosfera (po prostu takie wrażenie odnoszę, oglądając wszystkie filmiki z tego zgrupowania)?

Maaskant prowadzi te treningi w sposób ciekawy, dużo stawia na rywalizację. Ciekawe, jak nasi piłkarze będą spisywać się wiosną, oby jak najlepiej.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.02.2011, 00:17
Melikson w druzynie Polaków, razem z Jirsakiem
Odpowiedz cytując
biziu25
Member

Od: 08.2006

Stary 18.02.2011, 00:39
Jirsak to prawie jak Polak dobre... ale coś w tym jest
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.02.2011, 08:13
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Właśnie obejrzałem to wideo i tak się zastanawiam, czy to kwestia wybierania dobrych momentów do filmików i jakiejś gry aktorskiej, czy naprawdę w drużynie panuje bardzo fajna atmosfera (po prostu takie wrażenie odnoszę, oglądając wszystkie filmiki z tego zgrupowania)?

Maaskant prowadzi te treningi w sposób ciekawy, dużo stawia na rywalizację. Ciekawe, jak nasi piłkarze będą spisywać się wiosną, oby jak najlepiej.

a uważasz że gdyby np, Łobo odbiła się piłka od sęka i poleciała w bok, a Mały zjechał by go od najgorszych, to wrzucali by to na filmik?

Robia dobry PR.

jestem pewny że gdyby ekipa TSWD nie pojechała na któryś z poprzednich letnich obozów ze Skorżą to nie dowiedzielibyśmy się jak się Wiślacy bili z Ruskami, tylko mała wzmianka że po meczu się posprzeczali.
Odpowiedz cytując
wolek1986
Member

Od: 02.2008

Stary 18.02.2011, 09:26
Niby PR ale jednak wesoło chłopaki mają na treningach. To znaczy, że jednak treningi sprawiają im przyjemność. Według mnie Robert tworzy tzw "team spirit". Na wiosnę Wisła będzie naprawdę trudnym zespołem do pokonania. Mimo iż jest tylu obcokrajowców w naszym składzie (naliczyłem w sumie 16 narodowości) językiem "urzędowym" jest angielski i piłkarze się dogadują Ja po każdym filmiku z przygotowań jestem coraz bardziej spokojny o to, że na koniec rozgrywek feta będzie w Krakowie Pozdrawiam z Kujaw
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 18.02.2011, 09:28
yogul napisał(a):Wyświetl post
jestem pewny że gdyby ekipa TSWD nie pojechała na któryś z poprzednich letnich obozów ze Skorżą to nie dowiedzielibyśmy się jak się Wiślacy bili z Ruskami, tylko mała wzmianka że po meczu się posprzeczali.
A ja jestem pewny, że powiedzieliby prawdę. I kto ma więcej racji?
Uwielbiam wypowiedzi oparte na domysłach.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.02.2011, 15:01
następni chetni do słuchawkowych rozkminek i robienia z igieł wideł niech się poważnie zastanowią co chca osiągnąć
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.02.2011, 15:26
tofik napisał(a):Wyświetl post
Jeśli szał to zdobywanie mistrzostwa to faktycznie, nie robią. Ale kręcą się tam blisko czołówki rokrocznie.
Z tego co kojarze, to przegrali z Legią w sparingu. Gdyby im zależalo to by tak nie odpuścili
Przecież Lokomotywa z Moskwy w ostatnim sezonie, tj. na zakończenie 2010 roku była dopiero 5 w swojej lidze. Mistrzem kraju został Zenit, potem CSKA, Rubin, Spartak i dopiero Lokomotiw. Przegrali ligę z wszystkimi najważniejszymi zespołami pokazującymi się w Europie. Dla mnie to szału to jednak nie robią.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.02.2011, 16:12
Facepalm. Dobra albo ja nie umiem pisać albo Ty czytać ze zrozumieniem Miałem na myśli jeśli dla ciebie szałem jest mistrzostwo to faktycznie szału nie robią bo go nie wygrywają. Ale 5 miejsce w lidze rosyjskiej to dobry wynik.
..
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.02.2011, 16:18
Ale kiedyś Loko Moskwa grało naprawdę świetnie:

http://www.youtube.com/watch?v=G8NER...eature=related
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.02.2011, 22:04
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...reiko_w_akcji/

Filmik słaby. 3 minuty Pareiko broni strzały prosto w niego a w ostatnie 15 sekund puszcza dwa strzały lecące przy słupki. Nie wiem czy jest sens udostępniania nam takich kawałków.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.02.2011, 22:13
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Filmik słaby. 3 minuty Pareiko broni strzały prosto w niego a w ostatnie 15 sekund puszcza dwa strzały lecące przy słupki. Nie wiem czy jest sens udostępniania nam takich kawałków.

Ja pier-dole.. statystycznie co drugi użytkownik tego forum ma problemy... narzekanie..

A co mieli posklejać najlepsze wycinki z jego interwencji i zrobić filmik na youtube?
Ciesz się że powstają jakiekolwiek materiały wideo..

post tego miesiąca ( bo na skale roku znajdzie się jeszcze wiele innych tego typu kwiatków )
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Stary 18.02.2011, 23:43
ile razy dziennie trenuja wislacy i po ile minut?
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.02.2011 o godz. 01:03.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 19.02.2011, 01:01
Wiślacy (tak przez przypadek piszę dużą literą i daję ś) trenują jeden raz dziennie przez 8 godzin z 15 minutową przerwą na drugie śniadanie. Oczywiście niedziele i święta mają wolne.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.02.2011 o godz. 01:04.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.02.2011, 09:24
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Pokonać?

Mniejsza o to, bo wygląda, że ruscy traktowali naszych jako wariant rezerwowy. Tak więc kit im w tryby.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.02.2011, 09:33
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Ja pier-dole.. statystycznie co drugi użytkownik tego forum ma problemy... narzekanie..

A co mieli posklejać najlepsze wycinki z jego interwencji i zrobić filmik na youtube?
Ciesz się że powstają jakiekolwiek materiały wideo..

post tego miesiąca ( bo na skale roku znajdzie się jeszcze wiele innych tego typu kwiatków )
Każdy ma prawo do własnego zdania. Tylko nie rozpędzaj się za bradzo.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.02.2011, 10:46
Rzeczywiście ten filmik z Pareiko nam nie za wiele mówi, ale ja tam się cieszę, że nasze BP udostępnia nam w góle jakieś video z treningów. Lepszy rydz niż nic, prawda?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.02.2011, 11:02
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Filmik dobry, w dobrej jakosci obraz 16:9, nie ma trzęsienia kamerą, fajnie pokazuję jak wygląda trening bramkarza bo zakładam że większość nie widziała.

I z tego co pamiętam to jeden strzał był w boczną siatkę.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.02.2011, 14:06
To nie był filmik, który miał pokazać jaki nasz bramkarz jest zajebisty (takie kompilacje to na youtube), tylko ukazać nasz nowy nabytek podczas treningu. Dodam jeszcze od siebie, że podczas takiego treningu, gdzie bramkarz broni strzał za strzałem często nawala kondycha, porzucaj się trochę i powstawaj raz za razem - więc nie ma co osądzać. Ot zwykły trening bramkarski kto kiedyś bronił to wie
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 19.02.2011, 14:23
dokładnie, niby zwykły niewinny trening
pare strzałów, ale kto kiedyś brał w czymś takim udział to wie jak to wygląda i że to nie takie proste
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2011, 14:45
Nie odwołali sparingu, pogoda się poprawiła.
Wolałbym żeby grali z Loko ale co tam, niema co narzekać
Ostatni sparing i wznawiamy ligę!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 19.02.2011 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 19.02.2011, 14:51
fajnie jakby troche bramek nastrzelali,to dodaje pewności przed ligą.
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2011, 14:54
Kiedy wracają do Krakowa? jutro?

Wisła w składzie:
Pareiko
Cikos
Jaliens
Kowalski
Paljić
Wilk
Jirsak
Melikson
Małecki
Genkov
Kirm
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 19.02.2011 o godz. 15:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów