|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pytań więcej nie mam
Mnie nie chodzi o taki obiektywizm, o jakim Ty piszesz, ale o to, że nie chcę, aby młode pokolenia m.in. (czy też przede wszystkim) Wiślaków wzorowały się na kimś kto przez "x" czasu kupczył i w dupie miał kibiców. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
A popatrz na to z drugiej strony - może dać przykład, że to nie ma sensu, że nie daje nic dobrego i nie nalezy popełniać jego błędów. Wszak uczymy sie na błedach, najlepiej cudzych. Bo chyba nie wierzysz, że dzieci nie wiedzą o tych sprawach, a udawanie, że tematu nie ma jest słuszne? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Właśnie udział Artura Sarnata w takiej akcji sugeruje, że tematu nie ma. Litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja nie mówię, że nie będzie tak jak piszesz. Ja tylko piszę, że nie chce aby młode pokolenie brało niewłaściwy przykład. A niekoniecznie musi tak być, skoro Ty sama używasz trybu przypuszczającego. I nie nadinterpretujcie tego jednego zdania. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Skoro jest stwierdzone , że A.Sarnat kupczył meczami (meczem
. Bez względu na karierę i zasługi dla Naszej Wisełki. Tak samo możnaby gloryfikować donosiciela Zdzisia Kapkę , czy .....Jacka Bobrowicza. Pamiętacie takiego słynnego bramkarza I został " na wieki" ZEREM. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Bobrowicz to jednak zły przykład, bo błędy, że tak je nazwę, w życiorysie Artka Sarnata miały miejsce już po jego odejściu z Wisły, więc jej dobrego imienia nijak swoim postępowaniem nie skaził.
Porównywanie go do Kapki, to chyba kiepski żart, albo zdecydowane nadużycie. Nie zapędzaj się tak daleko. A wracając do samego udziału Artura Sarnata w tego typu akcjach- wydaje mi się, że przesadzacie. Co o całej sprawie "kupczenia" może wiedzieć 15letni chłopak? On wie, że Artur Sarnat grał kiedyś dla Wisły i grał dobrze i tyle. Przecież Artek nie będzie ich uczył podsuwania kasy pod stołem, tylko fachu bramkarskiego/ piłkarskiego. To nie jest Ujek, czy jemu podobny typ, który całą swoją karierę spędził na kup/ sprzedaj. Spokojnie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
pan Dudi
Nie mam nic osobiście( jako Wiślak ) do A.Sarnata. Wręcz przeciwnie. Nie zmienia to faktu że brał udział w handlowaniu meczami. Fajnie (dla nas) że nie miało to miejsca na R22 i nie sprzedawał meczów Wisełki. Ale jak sprzedawał to jednak jakichś kibiców oszukiwał. Mniemam że dla pieniędzy. To są fakty. Nier porównuję A.Sarnata do Kapki czy Bobrowicza , to rzeczywiście byłoby niestosowne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a Bobrowicz jest drugim trenerem w Górniku Sosnowiec w lidze okręgowej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie, nie Sarnat kupczył, tylko cała drużyna kupczyła. Nie miał raczej wyjścia w stylu - ja nie, idę na policję. Macie przejebane, chłopaki.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michał Jonczyk, nasz były perspektywiczny zawodnik, strzelił wczoraj piękną bramkę w meczu z ŁKS'em... szkoda, że nasz zarząd tak szybko się go pozbył, chłopak ma papiery na granie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
szkoda bardzo... tylko czy wiedzialbys o jego istnieniu gdybys o jego golu nie przeczytal na 90minut.pl?
skonczcie z tymi "szkoda .. bo pol meczu obejrzalem na rok" ktos gola strzeli.. szkoda... ktos ominie dwoch rywali.. szkoda... komus wyjdzie podanie.. szkoda.. pozniej 2 miesiace nic nie gra... szkoda ze nikt tego nie komentuje ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogladalem ten meczyk. Jonczyk ogolnie odkad zameldowal sie na boisku bardzo fajnie sie prezentowal, a brameczka naprawde pierwszej klasy.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dawidowski zalicza asystę wprawdzie gol samobójczy no ale asysta
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A widzieliście to: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...atusiaka_.html ?
Jak to dobrze że w Wiśle sobie nie pograł ![]() ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1732,title,Ok...wiadomosc.html problem Skorży na Łazienkowskiej raczej rozwiązany czyli prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() Ale zapewne tyle w tym prawdy i rzetelności ile w naszym dziewiątym miejscu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak się zastanawiam, czy pojawienie się na meczu Bednarza coś oznacza... ja chciałbym szczerze mówiąc, żeby on wrócił... Marcelo to jego najlepsza wizytówka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po władzach naszego klubu wszystkiego można się spodziewać.
Skoro Kasperczak wrócił, to nie ma osoby, której nie mógłbym sobie wyobrazić, by przyszła.![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No oby jednak niektórzy ludzie pokroju Rogali i Mandziary trzymali daleko swoje łapy od Wisły.
![]()
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ma ktos linka do gola Kosy z pucharu Cypru? Niby bardzo ladna brame strzelił z dystansu. Wraca do formy zeby kontrakt mu dali;p ale fajnie jakby bylo na wideo.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Panowie i Panie!Tak mysle sobie ze ....pamiętacie Grześka Patera?Lukasza Gorszkowa?...nie do wiary!pierwszy jest grającym trenerem klubu sportowego Podgórze Kraków...drugi gra w tym zespole!
To dobra wiesc...awans w przyszłym sezonie...Do tego Sławek Graba,Aduś Koćma...będzie dobrze!!!pozsdro dla starej Wisełki!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Hehehehe, ciekawe, czy to prawda. Jeśli tak, to wypada przyjaciołom i pracownikom Bogusława Cupiała i jemu samemu serdecznie pogratulować prowadzenia Wisły właściwą ścieżką. Teraz Europa legnie pod naszymi stopami. Najjaśniejszy wodzu- prowadź.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ehhh
Zdzisek Kapka naszym jedynym scoutem. Do czego to doszło. Chyba ze teraz Cleber przejmie jego obowiazki. Zreszta, Jirsak i Marcleo to byli chłopcy Bednarza chyba ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
A mial przyjsc profesjonalizm...