The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2009, 18:49
Wy Panowie za to powinniście sobie iść podyskutować na forum kibice.net albo onet też polecam
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.11.2009, 16:45
Jakiś Kowalski strzelił dla Piasta gola w 90". To ten nasz?
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.11.2009, 16:51
Tak nasz, ładnie znalazł sie w polu karnym, przyjął na klate i strzelił wślizgiem bo mu troche odskoczyła ; )
ładny mecz... nie to co nasi grają.

Odpowiedz cytując
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.11.2009, 16:51
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Jakiś Kowalski strzelił dla Piasta gola w 90". To ten nasz?

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8319

Tak nasz
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 28.11.2009, 16:53
no szkoda że w derbach nie miał kto tak strzelić jak kowal...
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 28.11.2009, 22:27
Guła dziś na meczu w Bełchatowie. Z resztą Stolar też

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.11.2009, 23:22
Żmijka Piękna czapka guły chcę taką co on z Rosji wrócił xD
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 29.11.2009, 01:15
Ten cały Bełchatów to w jakiejs innej strefie klimatyczniej sie znajduje ze potrzeba tam nosic takich czapek jaką ma Guła ?/ D:
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.11.2009, 20:00
Przeczytałam część wypowiedzi Piotrka Brożka po dzisiejszym meczu na tej stronie, bo... Jak doszłam do fragmentu, że po ost. porażkach możemy być troszeczkę zdenerwowani, to aż mi się zagotowało!
Panie Piotrze, do ku***, wyście przegrali 4 najważniejsze mecze tej rundy!! My jesteśmy mega wkur... na nasze gwiazdeczki!
Na prawdę, niektórzy powinni odmawiać wypowiedzi. Sobol, który mógłby mieć coś sensownego do powiedzenia, nie mówił/mówi nic, ale przynajmniej się nie naraża- kibicom, mediom...
Noi pan Maciek Skorża- jak zwykle w obronie swoich, nie wiem czy dobrze

Co do czapki Guły- one są bardzo fajne. A on, niech lepiej o zdrowie dba!
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.11.2009, 20:25
A Gula to czego tam szukal ? Niech sie kuruje i bedzie gotowy na Ruch...
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.11.2009, 21:07
fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
A Gula to czego tam szukal ? Niech sie kuruje i bedzie gotowy na Ruch...
W tym roku już nie zagra.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 29.11.2009, 21:29
Co do Brożka Piotra. Powienien być wystawiony na listę transferową jako pierwszy z ogłoszniem tego w prasie, z wyraźnym sygnałem,że albo sobie znajdzie pracodawdę lub wykupi kontrakt bo u nas nawet w ME nie zagra. Byłby to milowy krok do naprawy gangreny która nas żżera od niepamiętnych czasów,że to kopacz mówi jak ma być. I w tym momencie nie interesuje mnie czy Skorża jest słabym czy beznadziejnym trenerem,czy jest dobrym motywatorem czy nie. Kopacze mają go słuchać i wykonywać polecenia bez szemrania. Jesli nie potrafi taki Brożek wykonać tego co mu trener mówi,to wywalić z klubu bo za słaby widocznie. Na co nam taki leszcz? A za pyszczenie to odsunąć od kadry,bo to są już jawne kpiny. Reasumując chciałbym aby dzisiejszy występ był ostatnim Brożka w barwach Wisły na jakimkolwiek szczeblu. I jak najdalej od młodziez bo jeszcze się od niego chamstwa nauczą,a nie gry,bo tego to on za dobrze nie umię. Przyuczony kopacz na lewą obronę.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 29.11.2009 o godz. 21:31.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 29.11.2009, 21:31
Po otwarciu nowej galerii na Bonarce beda mieli jeszcze mniej glowy do treningow
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 29.11.2009, 22:54
Hhahaha ;D

Kirm dostał tort za dwie brameczki

Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.11.2009, 23:41
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Hhahaha ;D

Kirm dostał tort za dwie brameczki

To jakas nowa tradycja w Wodzisławiu,że najlepszy piłkarz dostaje tort;>
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.11.2009, 23:42
Nie wiem, czy wiecie, ale 9 grudnia w Multikinie będzie spotkanie z Wisełką.

http://www.multikino.pl/krakow/aktua...okaz,2946.html

Wstęp 10/15 zł. Połączone z pokazem filmu. Fajna sprawa.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.11.2009, 00:06
Piotrek Brozek za dzisiejsze chamstwo wobec trenera pownien zostac od jutra wyslany do Mlodej ,a po rundzie zastanowic sie co z nim zrobic.

Zresztą pewnie u Skorzy juz nie zagra.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 30.11.2009, 00:32
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Piotrek Brozek za dzisiejsze chamstwo wobec trenera pownien zostac od jutra wyslany do Mlodej ,a po rundzie zastanowic sie co z nim zrobic.

Zresztą pewnie u Skorzy juz nie zagra.

Myślę, że zagra. Po pierwsze Skorża nie wygląda na zapiekłego i pamiętliwego, po drugie z wywiadów pomeczowych wynika, że sprawa już wyjaśniona w szatni i wywlekania brudów nie ma, po trzecie.... kto ma zagrać? Wyobrażasz sobie obronę Alvarez, Jop, Diaz, Burliga przeciwko Ruchowi na Cichej?
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 30.11.2009, 09:21
Prosiłbym o trochę umiaru. Z odpysknięcia Piotra stworzyła się niezła nagonka na obu Brożków.
Wygląda z waszych postów, że wszystkie przegrane mecze i cało zło na Wiśle to ich wina.
Tak jakoś jak zabrakło w składzie Łobodzińskiego to zostali od razu poszukani inni, na których można by się wyżyć. Mały strzelił bramkę Kirm też ...........o na szczęście są Brożki, więc czemu sobie nie ulżyć.
Koniec ery Brożków
Brożki do ME
Już nie zagrają u Skorży itd........
Chcę przypomnieć, że Paweł gra cały czas na środkach przeciw bólowych i ma jedną z największych ilości asyst w lidze.

Tak oni również tak jak całą drużyna łącznie ze sztabem trenerskim wiele w tym sezonie za.....dolili ale bez przesady nie tylko oni.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 30.11.2009, 09:41
KOMINEK A czyli mam rozumieć, że jak gra Łobo to lepiej na nim się wyżyć niż na Brożkach? i powiedzieć prawdę a Brożki co święci ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 30.11.2009, 10:24
Brożki nie święci tak jak i cała nasz drużyna ale ostatnia moda na forum polega na tym by ich obarczyć cała winą i wysłać najlepiej do ME
Z Łobo chodziło mi o to że zawsze musi byc ktoś po kim na forum się jeździ nie ma Łobo to są Brożki
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 30.11.2009, 10:26
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Co do Brożka Piotra. Powienien być wystawiony na listę transferową jako pierwszy z ogłoszniem tego w prasie, z wyraźnym sygnałem,że albo sobie znajdzie pracodawdę lub wykupi kontrakt bo u nas nawet w ME nie zagra. Byłby to milowy krok do naprawy gangreny która nas żżera od niepamiętnych czasów,że to kopacz mówi jak ma być. I w tym momencie nie interesuje mnie czy Skorża jest słabym czy beznadziejnym trenerem,czy jest dobrym motywatorem czy nie. Kopacze mają go słuchać i wykonywać polecenia bez szemrania. Jesli nie potrafi taki Brożek wykonać tego co mu trener mówi,to wywalić z klubu bo za słaby widocznie. Na co nam taki leszcz? A za pyszczenie to odsunąć od kadry,bo to są już jawne kpiny. Reasumując chciałbym aby dzisiejszy występ był ostatnim Brożka w barwach Wisły na jakimkolwiek szczeblu. I jak najdalej od młodziez bo jeszcze się od niego chamstwa nauczą,a nie gry,bo tego to on za dobrze nie umię. Przyuczony kopacz na lewą obronę.
Ja bym wolał, żeby szacunek do Skorży opierał się na jego fachowości i osobowości (ogólnie rzecz ujmując) niż na strachu, bo strach i szacunek to dwie diametralnie różne rzeczy.
Dziwne jak bardzo pomysły prowadzenia drużyny bezmyślną twardą ręką jest popularne. Jakoś trudno mi uwierzyć, że forumowicze lubią być tak traktowani jako pracownicy.
Jest tez powiedzenie "z niewolnika nie ma pracownika" - warto pamiętać, że niewola oparta jest o siłę i strach, nie o szacunek.
Skorża, niezależnie co mu Pietia powiedział, powinien załatwić to w szatni po meczu, a nie skład modyfikować bo mu piłkarz przykrość zrobił werbalnie.
Niedawno w TV powtarzali film o Feliksie Stammie -> widać mało ludzi go oglądało, żeby wiedzieć na czym polega autorytet i szacunek.
Nie pamiętam też, żeby Wagner (zwany Katem) siatkarzy straszył.
„Nigdy nie był "Katem", jak ochrzciły go media. Tak samo jak my nie bylismy niewolnikami” – Ryszard Bosek

Myślę, że Danowi do zrealizowania "hard work" zabrakło umiejętności interpersonalnych -> chiał, żeby go słuchali bez zrozumienia i przekonania, że to ma sens. Wagner umiał to zrobić ze swoimi siatkarzami.
O Wagnerze:
"Pierwsza wielka zasługa Wagnera było to, że potrafił przekonac niedawnych kolegów z kadry, że ma
racje. Gdy wytłumaczył i uzyskał zgode na katorżnicza robote - nie pozwolił już na zmianę drogi." Więcej TUTAJ
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 30.11.2009, 11:11
nie porównywałbym naszych gwiazdek (poza kilkoma wyjątkami) z takimi sportowcami z jakimi pracował trener Wagner inaczej pracuje i rozmawia sie z z uczniami renomowanego liceum a inaczej w zakładzie poprawczym
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 30.11.2009, 11:18
Sory jerry ale Ty piszesz o prehistorii - szczególnie u nas to był inny świat/inna mentalność/inne cele.O wiele łatwiej było przekonać kogokolwiek do ciężkiej pracy.
Oczywiście nie mówię że nie masz racji ale teraz to jednak bardziej liczy się zamordyzm , oczywiście w cudzysłowiu ale wiele rzeczy trzeba wymuszać a nie liczyć że gadką coś do nich dotrze.I tu nie chodzi o terror ale jasne zasady i reagowanie na wszystkie próby symulowania pracy.
Kasper niby miał to wszystko o czym piszesz a stało się dokładnie to co u Skorży - genialny początek a potem im dalej w las tym większy luz, co zaowocowało klęskami.

Skorża nie jest tyranem a wręcz przeciwnie - sądzę że właśnie za bardzo zawierzył w profesjonalizm drużyny, zabrakło mu twardej ręki wtedy gdy spokojnie mógł sobie na to pozwolić a teraz jest w kropce, bo sytuacja kadrowa nie pozwala mu wykonać takich ruchów jakie by chciał wykonać.

A co do Brożka Piotrka - to moim zdaniem, nawet za cenę wystawienia kogoś słabszego - powinien do końca rundy zasiąść z bratem na trybunach.Nie dość że chamsko pyskował ze wzrokiem jakby chciał zabić to jeszcze zamiast powiedzieć - sory poniosło mnie - kręci.

To byłby idealny moment by dac drużynie do zrozumienia że czasy koleżeństwa skończyły się.Tyle że czemu wszyscy wiemy że Piotrek i tak zagra za tydzień...
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 30.11.2009, 11:24
myśle, że moze nie zagrać,Skorzy pali sie grunt pod nogami, chwyci sie wszysktiego.
Jednak co lepsze w takich sytuacjach to powiniene wiedziec tylko Skorża, czasami moze zawodnik przeprosi i jest ok, niemniej podobnie jak wam wydaje mi sie, ze problem jest głebszy i jendak Brożka ujrzec już do końca rundy nie powinniśmy. NIe wyglada to na jednorazowy wyskok.
ciekawi mnie tez postawa Małeckiego, który niemal zawsze podaje do Brożka i Ćwelonga jak sa na dobrej pozycji a niemal nigdy do Kirma..ale moze juz spiskuję?

Tak nawiasem mówiąc to pomyslałem wczoraj jeszcze o jednym: czy trener który bł zadnym piłkarzem w napiętej sytuacji w klubie, mzoe miec jakikolwiek szacnek w sprawach czysto techncznych jak wczorajsze zagranie Brożka?
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 30.11.2009 o godz. 11:27.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 30.11.2009, 11:27
1q2 napisał(a):Wyświetl post
.

A co do Brożka Piotrka - to moim zdaniem, nawet za cenę wystawienia kogoś słabszego - powinien do końca rundy zasiąść z bratem na trybunach.Nie dość że chamsko pyskował ze wzrokiem jakby chciał zabić to jeszcze zamiast powiedzieć - sory poniosło mnie - kręci.

To byłby idealny moment by dac drużynie do zrozumienia że czasy koleżeństwa skończyły się.Tyle że czemu wszyscy wiemy że Piotrek i tak zagra za tydzień...
A brat, jeśli nie będzie miał kontuzji to, za co ma siąść na trybunach
Może mu, choć na ławce pozwolisz siąść
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 30.11.2009, 11:29
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
A brat, jeśli nie będzie miał kontuzji to, za co ma siąść na trybunach
Może mu, choć na ławce pozwolisz siąść
Brat ponoć wpieprza prochy od nie wiadomo kiedy, więc nie sądzę żeby przez tydzień mu się nagle polepszyło.Poza tym jak bez Brożka nie potrzebowaliśmy 10 sytuacji by strzelić choćby gola to czemu tego nie powtórzyć?

ps i nie chodzi mi żeby się wyżywać na Pawle i Piotrku - 1 czy 2 mecze na ławie na pewno im nie zaszkodzą, może chłopaki przemyślą sprawę.

Paweł jest teraz w takiej samej kropce jak i Skorża - rozumiem jego frustracje ale jeśli się nie ogarnie to jedynym jego kierunkiem może być Cypr...A mi to wygląda na taką sytuacje że on na siłę , nawet nie w pełni sprawny chce grac ,strzelić te kilka goli które pozwoliły by mu w zimie odejść a efekt jest odwrotny - każdy kto wcześniej chciałby go mieć w składzie, jak ogląda co teraz prezentuje - mówi nie,takiego zawodnika nam nie potrzeba.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.11.2009 o godz. 11:37.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 30.11.2009, 11:31
Problem Brożka to chyba również problem Skorży. Pokazuje, jaki autorytet i poważanie ma nasz trenejro w szatni. Nie wyobrażam sobie, żeby do Smudy albo do Petrescu zawodnik tak odpyszczył i żeby nie powędrował na kilka spotkań do ME...

Skorża jest między młotem i kowadłem, pewnie z jednej strony chętnie dałby odpocząć Piotrkowi, ale z drugiej strony kto wybiegnie na Cichej? Alvarez - Burliga - Jop - Diaz? I niech się jeszcze w trakcie meczu przypląta kontuzja, jesteśmy w głębokiej d....e
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 30.11.2009, 11:44
Jeden macha rekami, drugi pyskuje, co sie dzieje?!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 30.11.2009, 12:05
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Ja bym wolał, żeby szacunek do Skorży opierał się na jego fachowości i osobowości (ogólnie rzecz ujmując) niż na strachu, bo strach i szacunek to dwie diametralnie różne rzeczy.
Dziwne jak bardzo pomysły prowadzenia drużyny bezmyślną twardą ręką jest popularne. Jakoś trudno mi uwierzyć, że forumowicze lubią być tak traktowani jako pracownicy.
Jest tez powiedzenie "z niewolnika nie ma pracownika" - warto pamiętać, że niewola oparta jest o siłę i strach, nie o szacunek.
Skorża, niezależnie co mu Pietia powiedział, powinien załatwić to w szatni po meczu, a nie skład modyfikować bo mu piłkarz przykrość zrobił werbalnie.
Niedawno w TV powtarzali film o Feliksie Stammie -> widać mało ludzi go oglądało, żeby wiedzieć na czym polega autorytet i szacunek.
Nie pamiętam też, żeby Wagner (zwany Katem) siatkarzy straszył.
„Nigdy nie był "Katem", jak ochrzciły go media. Tak samo jak my nie bylismy niewolnikami” – Ryszard Bosek

Myślę, że Danowi do zrealizowania "hard work" zabrakło umiejętności interpersonalnych -> chiał, żeby go słuchali bez zrozumienia i przekonania, że to ma sens. Wagner umiał to zrobić ze swoimi siatkarzami.
O Wagnerze:
"Pierwsza wielka zasługa Wagnera było to, że potrafił przekonac niedawnych kolegów z kadry, że ma
racje. Gdy wytłumaczył i uzyskał zgode na katorżnicza robote - nie pozwolił już na zmianę drogi." Więcej TUTAJ

Idealizujesz. To co napisałeś jest miłe ładne i wzniosłe ale nie z każdym się tak da,z mało kim. u nas nie ma czegoś takiego jak dyscyplina pracy, samodoskonalenie się. I nie piszę tutaj tylko o kopaczach. W Polsce daje się zauważyć trosze inną mentalność niż tą którą nakreśliłeś. Spójrz dookoła. Każdy tylko patrzy aby oszukać, poudawać,że pracuje jak szef czy zwierzchnik nie patrzy, no i do tego jeszs\cze wydęte roszczenia finansowe. To poniekąd naszą cechą narodową się staje. Jak już zdobędzie pracę,to po kilku miesiącach rzetelnej roboty zaczyna się opierdalanie. I to takie że łeb mały. Nie daj Boże zostań po godzinach pracy aby z czymś się lepiej zapoznać,przećwiczyć zanalizować. Wtedy takie pojęcie jak koledzy z pracy zniknie natychmiast. Będziesz natychmiast objęty ostracyzmem. Dlatego każdy boi się wychylić.

To samo jest z kopaczami. Już nie będę powtarzał słów o tym jak to na treningu robą pompki tylko wtedy jak trener patrzy,a jak nie patrzy to leżą na ziemi. Powiedz mi do czego Ty chcesz takich ludzi przekonywać? Że jak więcej popracuje i będzie lepszy to może wyżej zajdzie. ?No to do tego potrzeba przekonywać?Sam z siebie tego nie wie? Taki osobnik z zasady jest leniwy i ociężały umysłowo. On nie potrzebuje podnosić swoich umiejętności, bo po co?Jest tak w sobie zakochany,że nie dostrzega swoich braków, a na jakąkolwiek krytykę reaguje fochem. Oni nie potrzebują katorżniczej pracy,bo swój sukces osiągnęli. Grają w najlepszym klubie w kraju, w dużym mieście i zarabiają setki tysięcy rocznie?Dla nich to jest sukces sam w sobie i nie potrzebują kogoś kto będzie ich katował,aby podnieśli swoje możliwości. To są ludzie bez idei. Z nimi potrzeba jasno i twardo. A tak swoją drogą do katorżniczej pracy, która nie daje gwarancji sukcesu oni się nie nadają ani mentalnie ani fizycznie. Oni są skazani na przeciętność. Nie można w rozmowie z nimi odwoływać się do niev\czego innego jak wskazania twardego, A jest dobre a B jest złe,a trener to nie Maciek ale Pan Skorża. Maciej podszedł do nich jak do zawodowców, którzy wiedzą kiedy trzeba mocno trenować a kiedy balować,pozwolił zrobić z siebie kolegę. Słusznie,ale przy odpowiednich mentalnie nastawionych ludziach, którzy nie widzą w tym nic dziwnego,że Maciej od piwa,będący Twoim przełożonym, może ci zwrócić uwagę jak coś źle zrobisz. To taka piłkarska moda z zachodu gdzie widać jak na treningu piłkarze bawią się w dziada lub kopią sobie piłkę przed siebie na luzie. Tylko,że w większości jest to przekaz urywka treningu, a poza tym ci piłarze mają takie umiejętności o jakich nasi kopacze moga pomarzyć.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 30.11.2009 o godz. 12:17.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów