|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Zarząd ustali Ci nowy budżet ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przy wczytywaniu pisze mi : gra nie mogla być załadowana... co mam zrobić? na savie mi zależy, a drugi z tej gry mam w połowie sezonu, wiec się nie oplaca mi grać..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Spróbuj z backupa, a jak nie to chyba po save...następnym razem pamiętaj, żeby co 2-3 mecze zapisywać grę na 2 sposoby, żeby była zapasowa kopia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie miał ktoś w polskiej Ekstraklasie byłego zawodnika Chelsea Londyn i Sunderlandu grającego na pozycji bramkarza Jurgena Macho bo nim mowa jak tak to jak sie sprawdza w takich zespołach jak Wisła,Jaga,Lechia,Śląsk i jak z jego z transferem przechodzi do tylko Ekstraklasy czy do klubów z I ligi też
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Przechodzi tylko do najlepszych polskich klubów.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak awansuje szarakiem z I ligi do ekstraklasy albo zdobęde PP szarakiem z I ligi to przejdzi mi do mego szaraka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jurgena Macho mam w Wiśle u siebie, bardzo dobry zawodnik.
Teraz awansowałem do II rundy LE, po dwumeczu z Genoą (1-1, 0-0) - bramka na wyjeździe przyczyniła się do awansu. Czas na At. Madyt, i MŚ z WKS. Grupy nie mam mocnej oprócz tej Brazylii. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
orientuje sie ktoś czy do Śląska przejdzie w 1szym sezonie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuję dobrego skrzydłowego, najlepiej prawego do Wisły.
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do ilu money? Polecam Vyacheslav Hleb powinien ci przejść do Wisełki, u mnie okazuje się zawsze wzmocnieniem.A z Polaków to Kiełb o ile grasz jeszcze na starym update i masz go jeszcze w Koronie.Czekaj, zerknę do składu i może mam jeszcze jakąś perełkę
dawno nie grałemedit jednak nie mam myślałem, że kogoś jeszcze mam ale Hleba możesz brać będziesz happy
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 17.07.2010 o godz. 14:58.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gonzalo Zarate - ok 2M bedziesz musial wydac ( chociaz moze i mniej, nie wiem, bo mam juz 4 sezon ) , ale na nasza lige to mega gwiazda.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja się Wam w tym momencie mogę pochwalić, że w pierwszym sezonie jestem w półfinale LE!
W fazie grupowej miałem - Hertha Berlin, PSV, Sparta Praga I runda - Genoa (1-1 na wyjeździe, 0-0 u siebie) II rudna At. Madryt (0-1 na wyjeździe, 3-1 u siebie, grali w 10) Ćwierćfinał Besiktas (3-0 u siebie, 1-2 na wyjeździe) Półfinał Wisła - Fenerbache Mój skład: Macho - Betao, Marcelo, Głowacki, Faye/Helan - Kirm, Borges/Jirsak/Verratti, Sobolweski/Garguła, Piotrek Brożek/Małecki - Marquinhos, Muhammad/Paweł brożek Rafael Sóbis właśnie wyraził chęć przejścia do mojego klubu, przejdzie pod koniec czerwca. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy, czemu potrafię wygrać z Atletico a w meczu z Pejsami tylko zremisować 1-1 grając tym samym składem... ![]()
A co do tego Anichebe to wysunięty napastnik, a ja szukam skrzydłowych. ;-)
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 17.07.2010 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
KacpiTSW: jaką taktyką grasz (screen)?
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawie to wykombinowałeś
![]() Mam tego Marquinhosa u siebie i też się świetnie spisuje Stawiam go na szpicy w 4-5-1.![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo ja mam dwóch w grze. Atak będę miał dość mocny na nowy sezon - Marquinhos, Rafael Sóbis, Paweł Brożek, Lewandowski, Gambo Muhammad Do tego ściągam jeszcze Jeremyego Helana z MC na lewą obroną - zawodnik po jakimś czasie jest na prawdę zaje*****. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile lat ma ten twój?
![]() Btw to skąd tyle kasy żeby te transfery wykonać miałeś? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Większość zawodników za darmo. Następnie pieniądze z transferów, pucharów itd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KacpiTSW Anichebe u mnie gra na skrzydłach jak i w ataku i na obu pozycjach sie sprawdza zresztą można zawsze wyszkolić zawodnika by uczył sie grać na nowej pozycji np Marcelo u mnie gra w obronie i jako DP w razie potrzeby i daje rady(tylko jest jedno ale zarówno Marcelo jak Anichebe u mnie wyszszkolili sie gry na nowych pozycjach po 4-5 sparingach) miał ktoś kiedyś Grafite bo nie wiem czy sie go opłaca ściągać i jak sie sprawdza w pucharach a i może ktoś zapodać dobrego skauta bo właśnie sie jednego pozbyłem Boinhof wylądował w Liverpoolu i teraz nie mam za bardzo kim ,,rozgryzać'taktyki rywali w europejskich pucharach
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kacpi: Anton Putsilo, to jest zawodnik który jest raczej rozgrywającym ale na prawo skrzydło się nadaję.Kiedy go odkryłem za pierwszym razem, to po dwóch sezonach Ciupiał sprzedał mi go za 70 mln złotówek za granicę.Teraz gram na uaktualnieniu i postanowiłem zrobić z niego skrzydłowego idzie mu naprawdę dobrze .
Pozdrawiam. Darek:Jeżeli awansujesz do lm w pierwszym sezonie to masz na starcie 35 mln zł za awans a potem jeszcze kasa za ewentualną zdobycz punktową.Po pierwszym sezonie zazwyczaj mam 120 mln zł i wcale nie zarabiamc na transferach.Jeżeli jest przerwa między rundami albo sezonami to wchodzisz w terminarz->zaplanuj sparing i wybierasz ligowe czyli taki mini turniej 4drużynowy-> zapraszasz na ten turniej potęgi piłki nożnej i na jednym takim turnieju zarabiasz od 2 do 4 milionów.Organizując takich pare w moim przypadku 6-7 zarabiasz łącznie 20 mln. Pozdrawiam. Powód: niechciałem pisać postu pod postem
Ostatnio edytowane przez wajefel : 18.07.2010 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@wajefel: dzięki za radę, nie miałem pojęcia że można tak robić --> postaram się wykorzystać
![]() orientujecie się czy da się zmienić w grze nazwy pucharów, przykładowo zamiast "puchar mistrzów" żeby było "liga mistrzów" itp. ? ![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obserwowałem Grafite i powiem Ci tak - skoro w Bundeslidze oraz LE potrafi strzelać bramki (średnio jedną na mecz) to w polskiej lidze tym bardziej. Chyba, że nie grasz Wisłą. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja u siebie w drugim sezonie miałem Marka Vidukę z wolnego transferu i za grosze Mariusza Lewandowskiego, który ma całkiem niezłe atrybuty w FM, genialne jak na polską ligę
niestety, save się zepsuł... |
|
|
|
Member
Offline |
|
Przykładowo zawsze wczytuje save ''wisla'' ,a save ''wisla2'' ma zapobiegać zepsuciu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No... jestem już w finale LE!
W meczu z Fenerbache padł dwukrotnie remis 1-1, na SS musiały zadecydować rzuty karne. Wygrałem 5-4, Jurgen Macho jedną jedenastkę obronił! Teraz w finale zmierzę się z CSKA Moskwa, który wyeliminowała Zenit również po karnych. Niestety mnóstwo kontuzji mnie dopadło - Lewandowski (2m.), Brożek Paweł (3m.), Gambo Muhammad (3m.), Małecki (2m.), Marcelo (1m.)... Na szczęście mam Łobodzińskiego, który chyba uderzył piorun - w 13 meczach 9 bramek, grał w ataku. Zobaczymy jak poradzi sobie w meczu z CSKA. Do tego walczę jeszcze o MP, mam po tyle samo pkt. co Legia i o Mistrzostwie zadecydują trzy z ostatnich meczy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie jak kupuje piłkarza na raty załóżmy 12 rat za 10 milionów to klub spłaca 12x10 milionów? czy 10 milionów rozkłada na 12 rat? Wyjaśni ktoś?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jeżeli dajesz w ratach np. 10 mln E i zaznaczasz przy tym 12 miesięcy to te 10 mln E zostaje rozłożone na tenże okres czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
KacpiTSW 1 gram na razie RB Salzburgiem ale szukam skrzydłowego i napastnika 2a w jednym Bo Caroll strzela bramki od niechcenia (tańsza wersja Croucha chociaż wzrostem mu dorównuje ale Crouch odmówił gryw moim klubie a Zigić i Bojan mieli zaporowe ceny)a Lukaku mi co chwile wyciągają do reprezentacji a porpo Grafite to coś ma u mnie średnie statystyki jak na czołowego gracza Wolfsburga 2 udało sie komuś wyciągnąć z Szachtara Douglasa (młody talent brazylijczyk z Gremio) jak tak to za ile bo daje nawet 12mln i Szachtar mi odrzuca 3 mieliście taki numer że po kilku godzinach podczas gry pojawiał sie wam niebieski ekran z dużą ilością białych literek a wśród nich pojawiał sie biały napis crush dumps(jak ta to o co kaman
|
|
|