The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Daniel Alves
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2010, 13:48
Skorża w Legii wg. goool.pl
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow...
i tak jest od stu lat.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.04.2010, 13:52
http://goool.pl/ekstraklasa/1635-skora-w-legii-.html
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.04.2010, 14:36
Tylko oni o tym piszą, wg mnie to na razie dziennikarskie bzdety. Pożyjemy, zobaczymy.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 05.04.2010, 14:38
Daniel Alves napisał(a):Wyświetl post
Skorża w Legii wg. goool.pl
Jest szansa ze wreszie powygrywamy z Legia seryjnie. : )
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 05.04.2010, 14:53
Grzelak odchodzi z Legii po tym sezonie.Trzeba będzie wysokiego napastnika poszukać.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.04.2010, 15:03
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Grzelak odchodzi z Legii po tym sezonie.Trzeba będzie wysokiego napastnika poszukać.
Teraz to mozna miec watpliwosci czy Grzelak rzeczywiscie odchodzi, wszak Skorza zawsze podkreslal jaki z niego znakomity player jest

Ps. ciekawe czy na pierwszej konferencji uslyszymy, ze Maciek od zawsze marzyl o pracy przy Lazienkowskiej, gdzie u boku mysliwego pobieral swe pierwsze praktyki trenerskie ?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.04.2010, 15:09
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ps. ciekawe czy na pierwszej konferencji uslyszymy, ze Maciek od zawsze marzyl o pracy przy Lazienkowskiej, gdzie u boku mysliwego pobieral swe pierwsze praktyki trenerskie ?
Na pewno, "złotoustością" to Maciej akurat zawsze przodował
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 05.04.2010, 15:19
felipe napisał(a):Wyświetl post
Na pewno, "złotoustością" to Maciej akurat zawsze przodował
I tak sobie pomyslalem, ze z tego wzgledu to ktos wymarzony dla Waltera. W iluz programach na N-ce czy innym TVN-ie moznaby by Macka zainstalowac w roli goscia, to ciezko nawet zliczyc. W dodatku obaj reprezentuja ta sama opcje polityczna, co jakby nie bylo musi stanowic kolejny plus
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.04.2010, 15:45
Citko: Okuka nie miał pojęcia o niczym...
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.04.2010, 15:55
Ja bym wolał Maćka do Amiki i niech tam zmienia styl na "wysokiego napastnika"
the end
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.04.2010, 17:15
Oj ciekawie byłoby jakby to była prawda... Co do seryjnego wygrywania z Legią to nie byłbym tego do końca pewny. Zobaczymy co z tego będzie.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 05.04.2010, 19:02
Zaczniemy seryjnie wygrywać z Legią, a oni zaczną seryjnie zdobywać Mistrza Polski :(
Obym się mylił, i oby to była plotka.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.04.2010, 19:08
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Zaczniemy seryjnie wygrywać z Legią, a oni zaczną seryjnie zdobywać Mistrza Polski :(
Obym się mylił, i oby to była plotka.
wtedy sie okaze kto woli wygrac z Legia / Amika 5-0 w imie straty Mistrzostwa Polski
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.04.2010 o godz. 19:17.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.04.2010, 19:25
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Ja bym wolał Maćka do Amiki i niech tam zmienia styl na "wysokiego napastnika"
Tym bardziej, że Lewandowski pewnie po tym sezonie odchodzi

Przyznam szczerze że nie mam nic przeciwko temu, żeby Skorża rozmontował Amikę
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 05.04.2010, 19:30
nie łudźmy sie że Maciek bedzie pierdział w stołek na nowy sezon. Mysle że jak nie wojskowi to amikorz, o ile ten ostatni nie zdobędzie majstra.
Odpowiedz cytując
libero
Member

Od: 07.2006

Stary 05.04.2010, 19:46
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
wtedy sie okaze kto woli wygrac z Legia / Amika 5-0 w imie straty Mistrzostwa Polski
Dokładnie. Już słyszę te lamenty "I na co nam zwycięstwa z Legią i Amicą, MP było najważniejsze"
Jestem zdania, że Skorża przyjedzie tu z Legią, złoi nam dupę, potem na konferencji pomeczowej zachowa się z pełną kurtuazją wobec piłkarzy Wisły i Jej kibiców i pojedzie do Wa-wy, a nam zostanie "trampek w gębie".
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 05.04.2010, 21:03
No to liga będzie ciekawsza.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 05.04.2010, 21:10
Mam nadzieje, że pójdzie do Górnika. Awansu do Ekstraklasy jeszcze nie ma w swoim portfolio , a wtedy nie pogra przeciwko Wiśle.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.04.2010, 10:22
Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było.

Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer.

Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 06.04.2010, 10:29
A ja tam swoje wiem na temat tzw. polskiej szkoly trenerow.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.04.2010, 10:46
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było.

Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer.

Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4.
przepraszam ale jakim jest trenerem?
świetnym
polska myśl szkoleniowa
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 06.04.2010, 10:47
JarTSW napisał(a):Wyświetl post

następny, który pisze rzeczy zupełnie oderwane od rzeczywistości. Mam pytanie, do takich jak Ty- piszecie, żeby w ogóle coś pisać, czy wierzycie w te swoje brednie? Pokaż mi w Legii tą "o wiele większą kasę na transfery". Pokaż mi gotówkowe transfery Legii z ostatniego roku. A teraz porównaj to sobie z sytuacją w Wiśle.

I łaskawie skończ pisać bez sensu.

Pokazał jak świetnym jest trenerem. Owszem. 3 i 4 lata temu, kiedy miał samograje, a nie drużyny. Potem chyba postanowił zamydlić wszystkim oczy, bo bał się oferty z Realu, a przecież miał w Wiśle tyle do zrobienia.

I na koniec pytanie, czy dobry trener na siłę próbuje dobrać zawodników do swojej gównianej taktyki (czyli "wyjeb piłkę w przód na wysokiego napastnika"), czy stara się dostosować taktykę do tego, co ma, aby piłkarze mogli ją jak najlepiej wykonywać?

Znając życie, niedługo zaczną się tu wpisywać " prawdziwi kibice Wisły" życzący Skorży przyjazdu do Krakowa z Legią i zlania dupy Wiśle.

I nie piszcie tu o porażkach z Legią i Lechem, bo chodzi o pierwszą od 52 lat pierwszoligową porażkę z parchami, plus największą w historii klubu kompromitację na arenie międzynarodowej i styl gry drużyny doprowadzający do wymiotów ludzi oglądających mecze w jej wykonaniu. Nie widzieliście tego, fanatycy Skorży?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 06.04.2010 o godz. 10:50.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.04.2010, 14:45
po pierwsze prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża po drugie Legia chce pojednania z kibicami a zartrudnienie Skorży jako byłego trenera odwiecznego rywala Legii tylko by pogorszyło sytuacje z kibicami po trzecie zatrudnienie Skorży na Łazienkowskiej graniczy z cudem tak samo jak Mourinho który miał by zawitać na Reymonta po zakończeniu sezonu
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 06.04.2010 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.04.2010, 14:53
A tak z innej beczki Ćwielong będzie grał przeciw Wiśle w najlbliższym meczu?
Odpowiedz cytując
Tomgoo
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 06.04.2010, 15:01
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
A tak z innej beczki Ćwielong będzie grał przeciw Wiśle w najlbliższym meczu?
Przecież został sprzedany,a nie wypożyczony. Więc jak go trener wystawi to zagra.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.04.2010, 15:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tym bardziej, że Lewandowski pewnie po tym sezonie odchodzi

Przyznam szczerze że nie mam nic przeciwko temu, żeby Skorża rozmontował Amikę
A przy okazji dal im dwa mistrzostwa i lidera w trzecim sezonie totalny demontaz nam zafundowal
,
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 06.04.2010, 15:11
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
po pierwsze prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża po drugie Legia chce pojednania z kibicami a zartrudnienie Skorży jako byłego trenera odwiecznego rywala Legii tylko by pogorszyło sytuacje z kibicami po trzecie zatrudnienie Skorży na Łazienkowskiej graniczy z cudem tak samo jak Mourinho który miał by zawitać na Reymonta po zakończeniu sezonu
Który klub w takim razie typujesz na następny dla Skorży? Odrę W.? Czy Piasta? Pójdzie do Legii lub Amici. Nie ma innego wyjścia.

Cytat:
A przy okazji dal im dwa mistrzostwa i lidera w trzecim sezonie totalny demontaz nam zafundowal
Ta, niech wygra ligę, a potem dostanie w czapę od Levadii, która to potęga obnaży prawdziwą siłę tej zasranej ligi i drużyny przez Macieja kierowanej.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.04.2010, 16:43
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Ta, niech wygra ligę, a potem dostanie w czapę od Levadii, która to potęga obnaży prawdziwą siłę tej zasranej ligi i drużyny przez Macieja kierowanej.
Skąd wiesz, że jak wygramy ligę nie będzie powtórki z Valerengi czy Tibilisi?
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.04.2010, 16:50
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Bzdura, bzdura, bzdura...
Nie wiesz - nie pisz.
Ostatnio edytowane przez Pablooo : 06.04.2010 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów