|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Skorża w Legii wg. goool.pl
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tylko oni o tym piszą, wg mnie to na razie dziennikarskie bzdety. Pożyjemy, zobaczymy.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest szansa ze wreszie powygrywamy z Legia seryjnie. : )
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Grzelak odchodzi z Legii po tym sezonie.Trzeba będzie wysokiego napastnika poszukać.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ps. ciekawe czy na pierwszej konferencji uslyszymy, ze Maciek od zawsze marzyl o pracy przy Lazienkowskiej, gdzie u boku mysliwego pobieral swe pierwsze praktyki trenerskie ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I tak sobie pomyslalem, ze z tego wzgledu to ktos wymarzony dla Waltera. W iluz programach na N-ce czy innym TVN-ie moznaby by Macka zainstalowac w roli goscia, to ciezko nawet zliczyc. W dodatku obaj reprezentuja ta sama opcje polityczna, co jakby nie bylo musi stanowic kolejny plus
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja bym wolał Maćka do Amiki i niech tam zmienia styl na "wysokiego napastnika"
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oj ciekawie byłoby jakby to była prawda... Co do seryjnego wygrywania z Legią to nie byłbym tego do końca pewny. Zobaczymy co z tego będzie.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zaczniemy seryjnie wygrywać z Legią, a oni zaczną seryjnie zdobywać Mistrza Polski :(
Obym się mylił, i oby to była plotka. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 05.04.2010 o godz. 19:17.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Przyznam szczerze że nie mam nic przeciwko temu, żeby Skorża rozmontował Amikę ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie łudźmy sie że Maciek bedzie pierdział w stołek na nowy sezon. Mysle że jak nie wojskowi to amikorz, o ile ten ostatni nie zdobędzie majstra.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jestem zdania, że Skorża przyjedzie tu z Legią, złoi nam dupę, potem na konferencji pomeczowej zachowa się z pełną kurtuazją wobec piłkarzy Wisły i Jej kibiców i pojedzie do Wa-wy, a nam zostanie "trampek w gębie". |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No to liga będzie ciekawsza.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że pójdzie do Górnika. Awansu do Ekstraklasy jeszcze nie ma w swoim portfolio
, a wtedy nie pogra przeciwko Wiśle.![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było. Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer. Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A ja tam swoje wiem na temat tzw. polskiej szkoly trenerow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
świetnym polska myśl szkoleniowa ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
następny, który pisze rzeczy zupełnie oderwane od rzeczywistości. Mam pytanie, do takich jak Ty- piszecie, żeby w ogóle coś pisać, czy wierzycie w te swoje brednie? Pokaż mi w Legii tą "o wiele większą kasę na transfery". Pokaż mi gotówkowe transfery Legii z ostatniego roku. A teraz porównaj to sobie z sytuacją w Wiśle. I łaskawie skończ pisać bez sensu. Pokazał jak świetnym jest trenerem. Owszem. 3 i 4 lata temu, kiedy miał samograje, a nie drużyny. Potem chyba postanowił zamydlić wszystkim oczy, bo bał się oferty z Realu, a przecież miał w Wiśle tyle do zrobienia. I na koniec pytanie, czy dobry trener na siłę próbuje dobrać zawodników do swojej gównianej taktyki (czyli "wyjeb piłkę w przód na wysokiego napastnika"), czy stara się dostosować taktykę do tego, co ma, aby piłkarze mogli ją jak najlepiej wykonywać? Znając życie, niedługo zaczną się tu wpisywać " prawdziwi kibice Wisły" życzący Skorży przyjazdu do Krakowa z Legią i zlania dupy Wiśle. I nie piszcie tu o porażkach z Legią i Lechem, bo chodzi o pierwszą od 52 lat pierwszoligową porażkę z parchami, plus największą w historii klubu kompromitację na arenie międzynarodowej i styl gry drużyny doprowadzający do wymiotów ludzi oglądających mecze w jej wykonaniu. Nie widzieliście tego, fanatycy Skorży?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 06.04.2010 o godz. 10:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
po pierwsze prędzej Okuka zawita na Łazienkowską niż Skorża po drugie Legia chce pojednania z kibicami a zartrudnienie Skorży jako byłego trenera odwiecznego rywala Legii tylko by pogorszyło sytuacje z kibicami po trzecie zatrudnienie Skorży na Łazienkowskiej graniczy z cudem tak samo jak Mourinho który miał by zawitać na Reymonta po zakończeniu sezonu
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 06.04.2010 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A tak z innej beczki Ćwielong będzie grał przeciw Wiśle w najlbliższym meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A przy okazji dal im dwa mistrzostwa i lidera w trzecim sezonie totalny demontaz nam zafundowal
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie wiesz - nie pisz.
Ostatnio edytowane przez Pablooo : 06.04.2010 o godz. 16:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|

|
||||||