|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Drużyna była skonsolidowana, atmosfera świetna, wyniki na początku bardzo dobre i cel był jasny. Skończyło się blamażem z Sosnowcem i Puszczą. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Kolejnego ataku hejtu Jaroo, który nieźle manipuluje tekstami Wolfiego, a któremu tradycyjnie przeszkadza wszystko, co się udaje Królewskiemu i Rude oraz gotów byłby pogrążyć Wisłę, byleby tylko oni ponieśli klęskę (na co czeka z utęsknieniem i w tradycyjnej biegunce oraz chodzeniu po ścianach), nawet nie ma sensu komentować. W tym stanie emocjonalnym przewiduję, że szybko dołączy do Koalika w szpitalu Babińskiego czy innych Tworkach... Karherop też mnie nieźle rozbawił wtrętem, że ten delikwent pisze "w dobrej wierze". Mocne. Zwłaszcza że Karhi nie urodził się wczoraj... ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 04.03.2024 o godz. 12:05.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Rok temu podobnie przewidywaliśmy - max 3 porażki w rundzie, każda kolejna nas wyrzuca z awansu. I tak się stało. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego że teraz dokonuje się podobnych analiz, tym bardziej że o straty punktów jeszcze łatwiej niż przed rokiem. Można to uznać za psuciem atmosfery, ale może najzwyczajniej w świecie przekazywaniem swoich obaw? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Manipuluje tekstami wolfiego
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 04.03.2024 o godz. 12:24.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Albo czy w ogóle do baranży z udziałem Wisły dojdzie, bo na dzień dzisiejszy może jeszcze nawet awansować bezpośrednio… Ty byś zapewne się wtedy zapłakał z nieszczęścia, że ten wstrętny Królewski będzie się cieszył i triumfował… ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to mógł zostać Sobol. Baraże by na pewno przeszedł o zaprawiony w boju i to na polskim podwórku więc drugi raz by się nie pomylił
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Staty po kolejce (zakładam, że skoro do przerwy jest 4:0 to Lechia nie straci punktów).
Kod:
Wisła Kraków razem dom wyjazd
kolejka 22 12 10
punkty 37 22 15
średnia 1,68 1,83 1,50
Procent meczów 65%
Baraże 52
Brakuje 15
średnia na mecz 1,25
7 miejsce (pkt) 34
zostało meczów 12
przewaga 3
możemy tracić 0,25
2 miejsce (pkt) 41
zostało meczów 12
brakuje punktów 4
potrzebna średnia+ 0,33
awans vice 63
Brakuje 26
średnia na mecz 2,17
najwcz. w kolejce 31
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może być i tak. Niektórzy tu na forum byliby wtedy jak widać wniebowzięci, mogliby wreszcie odstawić Stoperan.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Zresztą po farcie ze Stalą i blamażu z Tychami już się zamknąłeś na jakiś czas i udawałeś, że cię nie ma. Teraz PP zahamował twoją sraczkę i nawet te męczarnie wygrane z Odrą. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba muszę skorzystać z rady kilku innych forumowiczów i zacząć używać ignora, bo reagowanie na kolejne bzdury i brednie wypisywane przez Jaroo zaczyna zakrawać na jakiś masochizm i jest zwykłą stratą czasu
Ostatnio edytowane przez Markus : 04.03.2024 o godz. 21:14.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Nic to nie da bo najgorsze już za nami. Na 4 mecze wygraliśmy trzy drużyna się rozkręca i nabiera pewności. Choćbyś pływał w swojej sraczce po uszy efekt będzie jeden, uśmiech politowania coraz większej grupy kibiców czytających te brednie. Blamażu z Tychami? Debil w czystej postaci. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak widac odpowiadasz i kał ci z buzi leci więc coś tam wskórałem
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślisz jasiu, że będziesz brednie wypisywał i nie będzie adekwatnej reakcji? Ignor na którego zasługujesz nie załatwia sprawy. Mącisz i podjudzasz od samego początku, a efektu nie ma
Musisz się bardziej postarać. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteś bohaterem, na którego to forum idiotów nie zasługuje.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Polecam. Podziwiam, że masz zdrowie do tego typu dyskusji z trollem. Przeciez tylko go tym nakręcasz. On potrzebuje atencji. Ja mam swiety spokoj i nie muszę czytać wysrywów tego idioty. Może to miłośnik klubu z drugiej strony Błoń, kto wie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyżby Jaroo mimowolnie przyznał, że uważa osoby piszące na forum za idiotów? W sumie nic zaskakującego, dziwi tylko, że dopiero teraz zdobył się na powiedzenie wprost, co sądzi o udzielających się tutaj kibicach Wisły, których coraz bardziej rozpaczliwie i siermiężne próbuje buntować zarówno przeciwko Królewskiemu jak i Rude.
![]() Widać, że coraz mocniej zżera go frustracja, iż wychodzi mu to gorzej niż chciałby No jakże mi przykro. Wiecie już, co o Was Jaroo naprawdę myśli. PS. Leszek, coraz bardziej mnie przekonujesz do tego kroku ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 04.03.2024 o godz. 22:24.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty na prawdę Markus jesteś taki przyjebany czy udajesz?
Nawet nie wiesz tego, ze Królewski dumnie uznał, ze to jest forum idiotów? Na prawdę, tobie jak się czegoś nie napisze łopatologicznie to ty nie ogarniesz, a i z tym bywa problem bo przecież jak coś ci się w głowie ubzdura, to i tak nikt i nic ci nie przetłumaczy. Przecież jak Królewski ci w mordę pluł połamanym Ghańczykiem, który miał być lekiem na plagę kontuzji, to mówiłeś, że deszcz pada i jest dobrze, chłopaki dobrze robią. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
Jak już zacząłem wyjaśniać odklejeńców - wolfyego - to może czas na kolejnego zjeba i po.......eńca, do kolekcji z wolfym, markusem i drozdem - leszekpw. Kilka wpisów:
Przed meczem z Arką: Po wygranej świni z Tychami Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
29 lutego godzina 12. Cytat:
Przed meczem z Tychami: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cofamy się o kolejne dni, tym razem przed Stalą. 19 lutego: Cytat:
Cytat:
Wsparcie dla Dudy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkie wpisy oprócz ostatniego są w lutego tego roku. Dalej mi już się wklejać i szukać nie chce. Co można powiedzieć o takim człowieku? Hejter? Chorągiewka? Szmata? Od pewnego czasu zauważyłem, że coś złego dzieję się z tym forum. Ludzie chorzy psychicznie, z jakimiś urojeniami, zmieniający zdanie w zaleznosci od pogody czy od tego jak leki zaczną działać/przestaną działać dobrali się w takie towarzystwo i próbują osądzać innych, medrkować. Problem w tym, że wszystkie wpisy są widoczne i sprzeczne, do tego co sami głoszą i szybko można ich powyjaśniać. Mi się właśnie dzisiaj zebrało na takie wyjasnianie szmat z tego kółeczka wspólnej adoracji wolfy, lesio, markus, drozd - także przepraszam za spam ale musiałem te szmaty podsumować. leszekpw zwykła szmata i chorągiewka, w zanleżności od wyników hejtuje albo chwali trenera, piłkarzy itp. Inaczej, zawsze można zmienić pogląd, ale nie co kolejkę, a tak się zachowuje leszekpw vel szmata. ![]()
drozd:
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leszek idioto, wyłączaj ignora i czytaj jaki jesteś hejter, chorągiewka i szmata.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No niestety cytuję tylko Ciebie ale może się domyśli.Swoją drogą nie przypuszczałem,że to taka chorągiewka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Tu każdy z grona Markus-drozd-wolfy-lesio - to szmata i chorągiewka. Nawet jak przyjmiemy, że jadę po bandzie z Rude i Królewskim (od momentu jak już zauważyłem, że gościu kłamie co chwila i za dużo pajacuje w mediach), że przesadzam, to taka szmata jak wolfy nie ma prawa się odzywać skoro sam hejtował Sobola, a wychwalał Brzęczka, Markus szmata, która mnie pomawiała, że ja jestem jakiś pro PMS, że bronię jakichś układów w polskim bagienku. No i w ogóle to pisanie ze 3 miechy przez Markusa w każdym temacie, że tylko trener z Hiszpanii tu może pomóc (gościu co komuś sugeruje, ze jest 100% pro PMS, sam jest 100% ale pro zagraniczna myśl szkoleniowa), drozd - pierwsza szmata, która to nawymyślała na mnie i non stop coś pieprzy, ze ja Hyballę zwolniłem, no i ogólnie zjeb, który jak coś sobie wymyśli o zapieprzaniu itp to już nie ma zmiłuj. Dołączył do nich chorągiewka lesiu. No i te zjeby jedyne co potrafią to pisać swoje mądrości i się po plecach poklepywać. Np taki zjeb Markus - nie obrażam Cię, mówię jedynie prawdę, no bo zobacz - taki Markus będzie mówił, że ja jestem chory, hejter, sraczka i z lesiem się klepią po pleckach, przytakują sobie, a Lesio w 2 tygodnie już powiedział wszystko co złe i dobre na Jopa, Rudego, Sobczaka, Rodado i Krolewskiego. No zjeby. Markus mnie wyjaśnia, ze jestem chorym hejterem, a trzyma z leszkiem, który w dużej mierze zachowuje się tak samo jak ja. Jaja. Ale tak jak napisałem, chorzy ludzie opanowali to forum. Zwykłe chorągiewy. Cytat:
To napisał typ, co po meczu z Tychami wywalił jaja na Rudego, Hiszpanów, całą Wisłę, kazał im wypierdalać, a za kilka dni po meczu z Widzewem zaczął lizać rowa Rudemu i społce. Czyli tak, wygraliśmy ze Stalą, wystarczyła jedna porażka z Tychami aby lesiu się zesrał i jedna wygrana z Widzewem aby znowu chorągiewka sie przestawiła. No i jak ja piszę źle to jest hej, jak lesiu mówi zeby wypierdalać i jedzie po dudzie, Sobczaku itp to nie jest hejt tylko opinia.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.03.2024 o godz. 00:10.
![]()
drozd:
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Chłopaki, idźcie się napier*alać w innym temacie.
W każdym razie z tematami innymi niż statystyczne. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po sraczce, którą prezentujesz zupełnie mu się nie dziwię. Problem w tym że babrzesz papiery reszcie normalnych użytkowników.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale to wszystko w dobrej wierze. ![]()
Hej Nasz TS !!