|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
a zgadnijcie kto walnal hattricka klasycznego dla olimpiakosu...?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to sie lepiej kur.a teraz wszyscy modlcie ,zeby Wisła w 2 połowie strzeliła im ze 2 gole...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ogolnie rzecz biorac osoby ktore zagraly na Wisle z handicapem(w tym rowniez ja) mogą targać kupony...a szkoda, bo reszta ladnie weszla:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
El`kabat - 3 bo 70 % to ma handi postawione
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zadne targanie spokojnie 3 dostana i wejda kupony co wy ... w boga mozecie nie wierzyc ale w wisle... !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja mam bez hc,ale Etyper jeszcze nie mow
Jak Wisła sie wezmie to jest w stanie spokojnie 3 strzelic Takze zycze wszystkim z handi zeby tak bylo ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przed chwilą postawiłem na Wisełke, że wygra kurs 2:40 za 20 do wyciągnięcia 48
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co za fart, że dzisiaj nie poszedłem do bukmachera. Wszystkie czarne scenariusze się sprawdziły. Wisła, Red Bull, Kalmar, Slovan - czyli niespodzianek aż nadto.
Wypada mieć nadzieję, że w rewanżach jednak wszystko się jakoś ustabilizuje - tzn. przynajmniej Wisła awansuje ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a mi jak to zwykle bywa nie weszła tylko Wisełka
) FC Kopenhaga wygrała 6;0 , Levski 4;0 , Haifa 6;0 , Herta 5;2 mówi się trudno... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dramat....
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No tośmy im pokazali
Cóż, trzeba grać dalej. Niestety wczoraj mi tenis dnia nie uratował, więc całość na minus, ale co zrobić ![]() Na dziś mam puszczony zajebisty pociąg jeszcze z przedwczoraj: Cytat:
). Swoją drogą kurs na nasze zwycięstwo na wyjeździe pewnie będzie ciekawy, ale na bank tego meczu nie zagram. Wracam do swojej zasady, że na Wisłę nie stawiam.Dorzucę pewnie asekuracyjnie jakiś tenis, ale moje typowanie w tenisie to raczej na zasadzie intuicji niż wiedzy, więc nie będę się chwalił kuponem ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w ekipie Valletta FC jest dwóch kelnerów mniej
no nic,cza walnąć coś mocnego i wymyslic jakies kupony zeby sie odrobic po wczorajszym:( ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na meczu leszków padnie pewnie over 2,5 i to byłby pewniejszy typ niż 2.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
mój kupon na dziś:
Juvenese-Polonia 2 Legia-Rustavi 1 Aalbog-Sarajevo 1 Brondby-Flora 1 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam
Tak jak wiekszosc osob wczoraj wtopilem na meczu Wisly;p Dzis robie sobie dzien wolny w puszczaniu kuponow, jutro mam zamiar przejsc sie do buka i zagrac na sobotnie, poranne mecze ligi japonskiej, tj. Kawasaki - Kobe 1 (kurs, zaleznie od buka w okolicach 1.45) oraz Oita - Urawa 2 (kurs okolo 1.6). Powodzenia i czekam na jakies komentarze co do tych dwoch meczy. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no nic to ja sobie też taki kupon postawie i jak coś to wiem komu zrobić harakiri
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja dziś wielki kambek na kuponie z Elfsborgiem -1 i Metalurgiem Donieck -1.
A ten pociąg, który wkleiłem w ramach ciekawostki wyłożył się na meczach podupconych duńskich drużyn, z których dziś żadna nie wygrała. Za 20 było do wyjęcia 600 zeta. Pewnie baaaaaardzo dużo osób popłynęło na Rosenborgu, Alborgu bądź Brondby. Masakra co pokazali ich gracze.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popieram. Ostatnio dzięki nim trochę zarobiłem i dziś, myślę, będzie podobnie. Koncentrują się tylko i wyłącznie na lidze, a puchar krajowy olali (odpadli chyba na początku rozgrywek). Mocna 2 na ten mecz po kursie 1,52. Do tego over 22,5 gema w meczu Verdasco- Monaco i jest ładny kuponik
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na dziś:
Bondarenko/Bondarenko-Rybarikova/Voracova 1 Schnyder-Gronefeld 1 Soderling-Almagro 1 opinie mile widziane ![]() Etyper siostry B grają o 19 to zdążysz ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 17.07.2009 o godz. 14:24.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja dzis puszczam kupon zlozony z 4 zdarzen:
Vasco de G.-ABC Natal - 1 1.25 Pennetta-Rezai - 1 1,4 Kawasaki-Kobe - 1,45 Oita-Urawa - 2 1.65 AKO - 4.19 Wypowie sie ktos na temat moich typow? Jezeli Waszym okiem cos jest nie tak jak byc powinno to krytykujcie smialo, zmienie typy;p P.s LuKaS TSW, tez mialem grac na siostry Bondarenko, ale u buka bede pewnie gdzies o godzinie 18 i dlatego nie moge tego zagrac. Typ wyglada na dobry, mozesz grac. P.s2 Jesli ten moj kupon nie wejdzie to robie sobie przerwe miesiac... Pozdrawiam, Pawel |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja wczoraj i przedwczoraj obstawiłem Wisłe+Red Bull za 100 i Aalborg za 87. Kursy po 1,15 i żaden mi nie wszedł. Teraz to .......e te zakłady, wole pokera.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Verdasco kreczował, a Singapore przegrywają
To chyba nie jest mój szczęśliwy dzień ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś może na jutrzejsze popołudnie dobre typy żeby ogólny kurs wyniósł ok 8 zł
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kamikaze co myslisz o zagraniu na Urawe 2/2 (ht/ft) lub zwyciestwo handicapem
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moje trzy kupony na dziś:
Kawasaki-Kobe 1 Oita-Urawa 2 Poltawa-Karpaty 1-1(albo ht albo ft i tak w każdym przypadku) Longford-Mervue 1-1 Farum-Kopenhaga 2-2 Valkaekoski-Vaasa 1-1 Hafnafjordur-Keflavik 1-1 Kalmar-Brommapojkarna 1-1 Young Boys-St.Gallen 1-1 nie wiem czy zauważyliście ale w Singapurze bywa dużo "jedynek" i dziś też na taką się zanosi mi wczoraj też krecz zepsuł kupon,więc się nie martwcie ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 18.07.2009 o godz. 08:42.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Puki co nie jest dobrze:/ Urawa 0-0, Kawasaki 2-2 ://
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No super poprostu, Kawasaki 2-2, wtopilem naprawde duzo kasy, robie sobie miesiac przerwy, wroce tu za 30dni...pozdro all
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polska (żużel(
Young Boys Kalmar Kubot w debla i Goias (tutaj x2) Moim zdainem pewniaki na dziisiaj i nawet przyzwoite kursy ![]()
KONFIDENCI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
T.Gollob-L.Adams 1
K.Kasprzak zw Polska zw wklad 30 Do Wygrania 134.26zl oczywiscie kasprzak wygra w swojej grupie :Kasprzak , Watt , Davidsson , Gafurov ![]()
Z DZIADA NA OJCA Z OJCA NA SYNA TAK TRWA FALUBAZowa RODZINA !!!
![]() Tylko Falubaz ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze parę takich dni jak środa,czwartek czy dziś i nikt nie będzie tu dawać typów bo same wpadki ostatnio
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|