|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Też mi się zdarzało pisać na forum po pijaku
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kato-komuchy jak za PRL chcą wprowadzać cenzurę:
https://wiadomosci.wp.pl/poslanka-pi...7018718255233a |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wkleiłbym odpowiedniego mema ale zostało to zakazane głosami PO-komuchów w Ojro-Parlamencie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To bardzo ciekawe co piszesz.. możesz przytoczyć przepis?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zapomniałeś jeszcze napisać o moich rodzicach - komunistycznych aparatczykach oderwanych przez PiS od koryta i o mnie - resortowym dziecku. Jaki w ogóle trzeba mieć tupet żeby popierając dzisiejszą władzę pisać z takim zacietrzewieniem o komuchach i ludziach skazujących największych Polaków w PRLu, kiedy twarzą zmian w sądownictwie jest odznaczany za przykładną służbę prokurator stanu wojennego, a za przykładnego sędziego obecna władza uważa człowieka skazującego opozycjonistów w PRL, którego Ziobro zrobił Prokuratorem Prokuratury Krajowej, a którego ojciec skazał na śmierć Pileckiego. I ty śmiesz twierdzić, że to ja udaję, że deszcz pada? Przecież to jest jakaś groteska.
Stać nas na 500+ i 60 letni wiek emerytalny? Mamy niespotykaną chyba do tej pory koniunkturę gospodarczą, a i tak się zadłużamy. Czy ktoś z tych socjalistów u władzy zastanowił się co będzie potem? Oczywiście, że nie bo g.. ich to obchodzi. Niech się martwią inni. Głosy mamy, za ch... ich nie oddamy. PS. Cieszę się, że moje pieniądze pomagają twoim znajomym.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 21.09.2018 o godz. 08:23.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Pytałeś o ACTA 2.0 - jakiś komentarz co do głosowania przez swoich ulubieńców i obrońców demokracji ?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=HFXtxW06Eo8 Polecam! Filmik trwa siedem minut, a jest bardzo wartościowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Spoko gość, bardzo dobre przesłanie. Szkoda tylko, że weganin.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
https://www.money.pl/gospodarka/wiad...0,2419358.html
To tak wrzucam jakby ktoś miał wątpliwości czy PiS i PO czymś się różnią jeśli chodzi o podejście do tych najbardziej gospodarnych Polaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja dalej swoje, PiS jest zły ale są malusieńkim złem w porównaniu do tych postkomunistycznych śmieci z PO,N czy innych SLD. PiS jest zły ale dlatego, ze ma zły pijar, jest duża nagonka na nich więc często z igły robi się widły jeśli chodzi o ludzi związanych z PiSem. Jest nepotyzm, sa na pewno układy, kolesiostwo, buractwo itd jest bekowa propaganda w TVP dla PiSu aż czasami się chce rzygać i śmiać jednoczesnie z tego co ci ludzie potrafią wyczyniać ale wolę tych głupków PiSowskich i tę partię bo oni chcą chociaż dobrze choć nie zawsze im wychodzi, niż te watahę śmieci z lewej strony, z tej postkomuny, watahę tych zakłamanych i zmanipulowanych ludzi, ludzi, którzy już dosłownie zamiast mózgu mają gówno i jeszcze się tym chwalą. I 2 przykłady dla Was:
1. https://www.fakt.pl/wydarzenia/polit...2vh48y#slajd-1 Tak, to ten sam gościu, któremu mamusia w Sejmie zakrywała morde jak chciał coś powiedzieć. To ci pajace z tego APOLITYCZNEGO protestu opiekunów osób niepełnosprawnych. Beka z tych ludzi. Nic więcej tu nie trzeba dodawać. Oczywiście gościu został radnym i startował z list PO/N. I co mnie tu jeszcze boli? Że gdyby odwrócić sytuację i gościu by startował z listy PiSu to wiele szmat by tu pianę w mordzie miało z tego powodu... ale jak ich ziomeczki takie coś robią to cisza. Tak samo jak cisza, gdy na protesty niepełnosprawnych, KODu, pielęgniarek czy innej aborcji chodza zawsze te same mordy albo cisza jak chodzą na te protesty przebrzydłe komunistyczne mordy. I druga sprawa. http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmi...nstytucja.html tu już sam fakt jak wygląda to szmacisko dla niepoznaki nazywane Lechem Wałęsą, a tak na prawde jego prawdziwe nazwisko to TW Bolek. Z PiSu się śmieją, z Kaczyńskiego, ze pedał/kawaler (SINGIEL!) (ale tolerancja), że śmieszny czy coś a jednocześnie za bohatera i męża stanu uważają ćwierćinteligenta, głupka, który nie umie się wysłowić i jak widać, który nie umie się ubrać jak biały czlowiek, nawet w dzień wyborów - już pomijam fakt, że to zdrajca i konfident. Straszne brzemię ten komunizm pozostawił po sobie. Nie dość, że Polak między Polakiem będzie się różnił co do istoty rządzenia państwem, spojrzeniem na gospodarkę, to jeszcze musimy się użerać z ludźmi, których jest w Polsce 30-50%, którym komuniści zrobili gówno z mózgu i którzy są po tej stronie co kiedyś "Polacy" myślący jak Sowieci. Tragedia. Jeszcze jedna konkluzja, afer będa szukać w PiSie, złodziei a sami głosują na POwców, którzy mają wyroki albo nic sobie nie robią ze zlodziejskiej reprywatyzacji w Warszawie i dalej wybierają na prezydentów miast POwców - Zdanowska, Trzaskowski. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Pff... zaraz będzie odroczenie ze względu na stan zdrowia i tyle z tego będzie.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
coś czuję, że i tak nikt do niego nawet nie pojedzie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Marek Chrzanowski w rozmowie z PAP powiedział, że podaje się do dymisji. Jest to efekt wybuchu dzisiejszej afery związanej z KNF. Dziś "Gazeta Wyborcza" opublikowała artykuł, w którym miliarder Leszek Czarnecki zarzuca przewodniczącemu KNF Markowi Chrzanowskiemu "przychylność w zamian za ok. 40 milionów złotych".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zarzuca przychylnosc
Jak to brzmi w ogóle.![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bardzo delikatnie ujęte
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Dalej twierdzisz, że to tylko zły "pijar" i tak naprawdę chcą dobrze? Tak wiem, PO to nakradło, PO to były afery... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Parówy sa wszedzie. Jeśli ktos myśli ze w PO u Korwina czy w innym Ruchu Narodowym sa sami prawilni ludzie to zycze powodzenia. Grunt to zeby linia partii nie byla zlodziejska - a takie byly rzady PO-PSL (Tusk umoczony,HGW umoczona itd. Same najwazniejsze persony) i wazny jest sposob co partia robi z takim zlodziejen oszustem (PO nie robilo nic. Tylko zamiata pod dywan wszystko). Mam nadzieje ze pisiory zrobia inaczej.
I tak. Uwazam ze PIS ma po prostu zły pijar. Przykładowo gdyby Kaczyński podpisal niekorzystna umowe z Rosja na gaz jak Pawlak,gdyby jaki robil waly jak HGW gdyby Duda byl takim cwokiem zyciowym jak Komorowski albo gdyby ktos z PiSu udawal debila w sorawie amber gold i pll lot i jego syn byl w to jeszcze umoczony to by sie lewactwo zesralo na to wszystko. Tym sie charakteryzuje lewa strona. Oczywiscie media typu gazeta Polska czy obecna tvp nie sa lepsze aczkolwiek skale ich pajacowania mozna zniesc bo bronia pisu który az taki zły nie jest. Ale jak gw czy inne gowno opluwa patriotyzm, Polske a broni zlodziei z PO czy komunistycznych katów no to to juz jest nie do zniesienia. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Powoli pada mit wspaniałego Kościoła , co chwile nowe skandale , teraz sprawa domniemanej pedofilii Jankowskiego. Ciekawe co na to PIS? Dalej im popłaca podlizywanie się klerowi i Rydzykowi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
popłaca, bo przeważająca część ich elektoratu to zatwardziali katolicy, którym racjonalne myślenie jest obce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Pada bo jakimś starym babom po 50 latach się przypomniało, że jednak ks. Jankowski ich molestował, dajże spokój... Gdzie były jak żył? Jakieś dowody? Ja też nagle sobie przypomniałem, że mnie też dotykał, może dostanę jakąś kasę od Kościoła za zadośćuczynienie? Chyba się zgłoszę z tym do Gazety Wyborczej i TVNu Kościół był, jest i będzie, przetrwał 2 tysiące lat i dalej przetrwa. To są miliony ludzi, tysiące dobrych kapłanów. Trafiają się złe osoby, ale są to jednostki, które znajdują się w każdym zawodzie, taka jest statystyka. Na 10000 dobrych osób, może być 1 zła, ale to nie znaczy, że wszyscy tacy są, a tak starają się to przedstawić media, jednak niektórzy dają się nabrać na tą propagandę i powtarzają głupoty... Bóg, honor, ojczyzna!
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.12.2018 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Kościół tak przetrwa jak w Irlandii. Na 10000 jedna osoba zła ? Chyba kpisz, są statystyki że na na 1 z 10 księży przypada zboczeniec |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby mnie to dotyczyło to nie czekałbym 50 lat na nie wiadomo co tylko od razu załatwił sprawę.
Tak na szybko masz portal Lisa dotyczący statystyk: https://mobile.natemat.pl/85477,kim-...-nauczycielami Najciekawsze dane dotyczą jednak tego, kim są skazani pedofile. Aż 900 osób z 1468 osadzonych nie ma żadnego wyuczonego zawodu. Prawie 70 z nich było murarzami, 40 pracowało dorywczo, 30 wykonywało zawód ślusarza, 30 to rolnicy, a 25 mechanicy samochodowi. Jedynie "pojedyncze osoby" wykonywały zawody takie jak inżynier, lekarz, nauczyciel, pedagog, wychowawca czy duchowny kościoła katolickiego. To są dane statystyczne z 2013 roku, jak znajdziesz nowsze to możesz wkleić ![]() Także twoje statystyki można włożyć między bajki.... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Skazani pedofile...księża nie są skazani bo zawsze dostawali wyroki w zawieszeniu, teraz się to może będzie powoli zmieniać. Murarze i robotnicy nie są ukrywani przez swoich przełożonych na innych plebaniach. Widzisz coś się jednak zmienia ,bo z 10 lat temu nikt by nie śmiał nawet coś wspomnieć złego o Kościele bo by został zaszczuty jak ofiary pedofilów w sutannach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Oczywiście, że kościół padnie. Ale nie przez instytucję, tylko przez to, że chrześcijaństwo nie ma szans jako racjonalna teoria. Sam kiedyś wierzyłem, ale zauważyłem jak duże luki sa w tej religii i zresztą w każdej z którą ludzie mają do czynienia. Nieistnienie chrześcijańskiego Boga można akurat wykazać szeregiem dowodów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do sądów to widocznie nie ma wystarczających dowodów żeby skazać ich bez zawieszenia. @JudasPriest- tak już dwa tysiące lat tak mówią... Powiedz to też żydom i muzułmanom
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.12.2018 o godz. 19:13.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|