|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Im bliżej ligi tym wyniki w sparingach wazniejsze
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Tylko specyficznie Twoja wypowiedź zabrzmiała dlatego tak napisałem Jakbym nie wiedział, że potrafisz trzeźwo oceniać sytuację, pomyślałbym, że oceniasz jego grę po sytuacji sam na sam Mam nadzieję, że bramki zwiastują dobrą grę w lidze. Ale radzę podchodzić spokojnie do wyniku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Genkov dostał piłką w głowę i zszedł na chwilę za linię boczną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Hmm czyżby osoba Staszka na meczu motywowała?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
O ja .......ę
Ekspert![]() Wisła Kraków, pogromczyni litewskich kelnerów gra z jakimś BATE. EDIT: Ty na serio masz jakiś problem, nie z Małeckim, tylko ze sobą...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.02.2011 o godz. 17:32.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Należy miec też na uwadze to że BATE gra w czwartek w lidze europejskiej.. dlatego wątpliwe jest żeby wkładali cały swój wysiłek w ten mecz. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() "Jakimś" to mimo wszystko lekka przesada |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Identyczna tabelka jak ich pseudo ranking "Norwegia na 11 miejscu"
Co najgorsze, oni uwzględniają ten chory ranking. Ważne że Kongo jest wyżej od Polski bo wygrali z Litwą w sparingu. ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 12.02.2011 o godz. 17:33.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
I jeszcze "mamy bramkarza" bo obronil jedno 'sam na sam' Miazdzysz niczym pysio za starych dobrych lat ![]() Jakos nie mam potrzeby przezywania wynikow czy gry w sparingach PS. Trollu a popatrz na swoje posty ![]() --- Ludzie wezcie na luz, za 4 dni graja jeden z wazniejszych meczow w swojej historii, wiec nie liczcie ze z "jakas-tam" Wisla beda grac na 100%. Fajnie jakby w tym meczu przetestowali Meliksona na lewej pomocy
Ostatnio edytowane przez mic : 12.02.2011 o godz. 17:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To po prostu ich wyniki. Całkiem niezłe zresztą. Ojebali AZ Alkmaar 4;1 ? No, no.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A propos 11. miejsca, ja wolę pseudo-ranking pt. "Lech na 11 miejscu" ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakbysmy zrobili takie wyniki jakie teraz Polonia Warszawa,to pewnie forum by z podniety padło.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Panowie LM nasza
co na to onet ,wyrocznia naszej formy cieszą narazie bramki nie nie zgodzie sie ze to jakies Bate ,tylko uczestnik kolejnej Rundy LE,gdzie mysmy odpadli w kwalifikacjach. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ohoho ależ podniecenie na forum
Nie mogę uwierzyć, gdzie się podziali ci wszyscy pesymiści? ![]() Scenariusz przy wyniku 5-0 1:0 - No, w końcu chłopaki zaczynają grać, może coś z tego będzie. 2:0 - Brawo! Jest dobra ekipa, super transfery! Idziemy na mistrza! 3:0 - Mistrza mamy już w kieszeni, walczymy o LM!!! 4:0 - WOW!!! Z taką grą, to spokojnie awansujemy do LM 5:0 - ee to Barce to bymy ograli z palcem w d... ..... Wisła - Loko Moskwa 0:2 - a idź pan w ch.. z taka grą. Ja wiedziałem, że tak będzie. Do d..y transfery, słaby trener... nie kupuje karnetu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie zrobiliśmy, tylko dostaliśmy wpierdól od trzech norweskich drużyn. Po 0-8 w trzech meczach trudno się dziwić, że jest radość po tym jak coś wreszcie strzeliliśmy. Tym bardziej po stracie naszego jedynego dotąd napastnika...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ludzie spokojnie,widze same orgazmy na forum, a Bate odpuściło bo grają ważny mecz niedługo w LE
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I znowu w plecy, z taką obroną to sobie możemy walczyć o Mistrzostwo, ale w I lidze. Kompletna beznadzieja w ataku, już ja bym lepiej zagrał! To są skutki polityki klubu! Jeszcze więcej cudzoziemców! Pfff.
A nie qwa oni wygrywają... Grają fantastycznie, cudownie grają, Ekstraklasa nasza i LM oczywiście. Oby tak dalej! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
"Dobrze gra z tyłu i gdyby nie zagapienie się w pewnym momencie, to BATE nie miałoby okazji. "
Czyli kolejny mecz z takim ustawieniem obrony w którym nie tracimy bramki (do momentu w którym to pisze), ale wolfy dalej będzie się upierał że Bunoza drewniany, Cikos i Paljic to szrot i do niczego się nie nadają. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Skoro rozkmina o bloku defensywnym, to wtrącę swe 3 grosze.
Otóż bardzo mnie się podoba ilość razy, w której gracze BATE zostali nadziani na spalonego jak żelek AQQ (zwłaszcza Skavysh). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
no wchodzi gwiazda Łobodziński i Żurawski, czyli dwaj gwiazdorzy
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jestem fanem Maćka Żurawskiego ale i ja jestem za tym aby Genkov dostał dziś 90 minut gry na boisku. No cóż może innym razem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bluzgi na Maaskanta: 3...2...1...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Łobo na prawą obronę
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ja wam mówię że Maaskant ma mobilny internet w telefonie i czyta na bieżąco co tu wypisujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
dlaczego nic nie słychać o poczynaniach Meliksona z transmisji tylko żeby On się nie adaptował tak długo jak Jirsak, bo w nim pokładam duuuże nadzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Polacy strzelają w Wiśle. Szkoda że tylko dwóch w podstawowej 11
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno