|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Raczej napewno
Jak coś takiego może grać w lidze Europa? Trzebaby popytać chłopaków z Jamajki czy nie chcieliby się do UEFY dołączyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mareq - Groclin, jeszcze przed przeprowadzką do Warszawy, grał z Tobołem Kostanaj. Też Kazachstan.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ruch łatwo trafił, braku awansu do 3 rundy będzie kompromitacją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jagiellonia zaczyna od 3 rundy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Z Tobołami to Polonia Warszawa osiągnęła cudowne wyniki w 2003 a nie żaden Groclin. 0;3 u siebie i 1;2 na wyjeździe to była kompromitacja. No ale sądzę, że od tego czasu poziom ligi się znacznie podniósł i Ruch to udowodni zdobywając cenne punkty do rankingu dla Polski, tym bardziej, że w kolejnej rundzie trafili nawet na rywala słabszego od naszego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Patrzac ile mysmy(lacznie polskie kluby) takich kompromitacjii musiel znosic(Terek Grozny,Cementarnica,i inni) to radzillbym wszysykim i Ruchowi i Amice no i nam skoncentrowac na 100% bo moze byc roznie... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kurde niedługo spotka Nas zaszczyt oglądania losowania pierwszej rundy eliminacji Ligi Europejskiej. Wszystko zmierza ku temu... i euforia po wylosowaniu reprezentanta Andory czy San Marino.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ten Inter Baku to filia AC Milanu.
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...ia_Milanu.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ten Inter Baku najlepszym płaci 300 tys euro czyli tyle ile leszki nie płacą nikomu
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Boli was ze Lech gra w LM ? Do boju FC Šiauliai.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w LM to jeszcze nie gra ;] jakbyś nie wiedział to Twój klub gra póki co w eliminacjach LM,a to chyba DROBNA różnica
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Fajnie, że polsat wykupił prawa. Mam tylko pytanie czy wie ktoś może gdzie będzie można obejrzeć pierwszy mecz Ruchu w czwartek
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pierwszy mecz będzie transmitowany, ale tylko w kazachskiej TV El Arna.Gdyby zdecydowali się troche wcześniej(decyzja zapadła wczoraj) to Polsat pewnie też by się skusił.
W Polsce nie ma szans "złapać" satelity na której nadaje, więc pozostaje mieć nadzieję, że ktoś wrzuci mecz do sieci... A tak będą wyglądać transmisje z rewanżu: Polsat Futbol 20.00 – na żywo Eliminacje Ligi Europejskiej: studio 20.30 – na żywo Eliminacje Ligi Europejskiej: Ruch Chorzów - Szachtior Karaganda Polsat Sport (retransmisja) 23.00 – Eliminacje Ligi Europejskiej: Ruch Chorzów - Szachtior Karaganda Nie ma informacji o relacji w kanałach otwartych (Polsat,TV4).
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 30.06.2010 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
co za ****y jebane pewnie beda dawac mecze LE w polsacie futbol ktory jest wtym drozszym pakiecie. k.. jebane dziadostwo, tak to jest placic 30 pare zł i jeszcze im malo, jeszcze chca czlowieka z nastepnych 20 zl ogolocic, no to jest wlasnie Polska. Ja pie...
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Cytat:
tak, tak samolot był za mały ![]() ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A czy mecz Ruchu będzie gdzieś transmitowany internet telewizja?
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
5 postów wyżej masz napisane. Chyba nie trudno przeglądnąć i poczytać ostatnią stronę z wpisami.
Co do internetu www.soccer-live.pl i sprawdź. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://kiwi.kz/broadcast/view/reddevil1
Niestety zacina i słaba jakość. Nie obraziłbym się gdyby ktoś podał lepszą stronkę ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
RUCH PRZEGRYWA z Kazachami...co za dno....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gol dla Kazachow
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie licz na nić więcej w wykonaniu tego zespołu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy dno to ocenimy po meczu.
Już wiem gdzie
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 01.07.2010 o godz. 16:26.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
A ja tam nie jestem zdziwiony, spotkaly sie dwa wyrownane zespoly, niektorzy chyba zapomnieli na ktorym miejscu sklasyfikowana jest nasza liga w Europie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak ktos w 1 meczu dostanie zoltko to w nastepnym nie wystapi czy jak to jest?
z relacji na stronie Ruchu wynika ze Sza.. cos tam powinno prowadzic juz 3-0 Cytat:
Powód: tyle dobrze
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.07.2010 o godz. 16:43.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Za jedną żółtą? Takich przepisów to nawet na MŚ nie ma
Zdaję mi się, że trzeba mieć 2 lub 4 żeby nie wystąpić w kolejnym meczu. |
|