The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2024, 11:09
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
A gdzie tu pomawianie? To czysta prawda
Super,może będziesz miał szansę to udowodnić
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 02.04.2024, 11:18
Ale to wszystko to brak transparentności podczas fałszywego odnowienia, handel szrotem zagranicznym na potęgę, późniejszy układ truskolaski, napompowanie baloniku za sprawą króla Pcimia przed sezonem spadkowym, brak rozliczenia za spadek, brak rozliczenia za brak awansu, brak rozliczenia za Erasmus hiszpański.

Wytworzenie takiej struktury układów szeroko rozumianych, gdzie z jednej strony liczy się bronienie tego układu za wszelką cenę przy kompletnym rozwaleniu klubu pod względem sportowym.

Jakby ten układ i trwanie w nim były o wiele ważniejsze.

A ja już ponad pięć lat temu przestrzegałem przed brakiem resetu.

Kto miał rację?

Moja skromna osoba.

Nie wystarczy zmienić nazwy, nie wystarczy nazwać się właścicielem.

Tu muszą iść czyny, których od samego początku brakuje.

Jak zniszczyć taki klub jak Wisła...

To zasługuje to na film.

Śmieszne i biedne kluby dają radę w Ekstraklasie, a Wielka Wisła męczy się kolejny sezon w pierwszej lidze.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 02.04.2024, 11:48
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Super,może będziesz miał szansę to udowodnić
Udowodnić byloby bardzo prosto. To, ze dofinansowują klub to fakt znany przecież wszystkim, niepodlegający żadnym dyskusjom. Choćby ostatnim razem, całkiem niedawno. I jest to dofinansowanie wykorzystywane, na rózne cele, a szczegóły na jakie zobowiazania finansowe środki są przeznaczane, to już nie nam maluczkim wiedzieć.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 02.04.2024 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 11:57
Tłumacz się tłumacz,pomawiaczu...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.04.2024, 12:18
Lesiu już wtedy pisał, ze Socios dofinansuje Wisłę w marcu tego roku. Nostradamus jebany.

Lesiu, a taks tricte dofinansowanie Wisły pod wodzą Królewskiego przez Socios to kiedy i ile razy było? Oprócz obozu w Turcji to gdzie Socios dofinansowało i jak to Krolewski wykorzystywal?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 12:21
Jasne,nie to co Królewski który dla atencji i fejmu jest w stanie zatopić ten klub.
Żebyś ty się czasem nie musiał tlumaczyć z tych słów, więc lepiej się nie licytuj.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 12:22
A poza tym sens wypowiedzi jest taki że Jaro wykorzystuje naiwne baranki z Socios a nie środki.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 12:24
Żebyś ty się czasem nie musiał tlumaczyć z tych słów, więc lepiej się nie licytuj.
Leszku musisz bardziej się postarać.Na pewno wypowiadałem się zdecydowanie mocniej natomiast nie bawię się w donosiciela,hee tffuuu....
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 12:25
Sens jest zachowany gdy się czyta całą wypowiedź a nie wybiórcze zdania. Ale skoro kuleje czytanie ze zrozumieniem,,
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 12:28
Sens jest zachowany gdy się czyta całą wypowiedź a nie wybiórcze zdania. Ale skoro kuleje czytanie ze zrozumieniem,,
Tłumacz się tłumacz,albo przyznaj się żeś chory ....
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 12:28
Leszku musisz bardziej się postarać.Na pewno wypowiadałem się zdecydowanie mocniej natomiast nie bawię się w donosiciela,hee tffuuu....
Tłumacz się tłumacz.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.04.2024, 13:34
Widać, że zbliżają się ważne i decydujące mecze, bo Koalik, Jagul, Sandomingo, Jaroo i jeszcze parę innych osób z utęsknieniem wyglądających całkowitego upadku Królewskiego po klęsce w Głogowie chodzi po ścianach, żeby wykorzystać ten moment do jeszcze większego nakręcenia nagonki na obecnego właściciela wśród kibiców i uderzenia w dzisiejszą Wisłę.

Żeby przypadkiem nie udało jej się wygrać najbliższych meczy, bo ich wysiłek znów pójdzie na marne i niechęć do Królewskiego mogłaby zmaleć, a to jest im nie na rękę. Więc ze zdwojoną energią będą "uświadamiać" kibiców, jak to źle się nie dzieje.

Ktoś już nawet gdzieś posunął się do sugestii, że będzie źle jak Wisła wygra z Piastem, bo wtedy ego Królewskiego jeszcze bardziej wybije. No comments.

Ja nie będę kibicował porażkom klubu, byleby tylko Królewski wtopił. Ja trzymam kciuki za dobry mecz z Piastem - dopóki piłka w grze może nawet uda się awansować, co byłoby wspaniałą sprawą dla Białej Gwiazdy. Dla mnie najważniejsze jest Wisła, a nie Królewski i to niektórych jak widzę tak bardzo wkurza.

Niektórym nienawiść poprzestawiała wyraźnie hierarchię wartości.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 13:40
Ty rozumiem jak WSH klubem dowodziło to ci nie przeszkadzało? Broniłeś ich?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.04.2024, 14:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ty rozumiem jak WSH klubem dowodziło to ci nie przeszkadzało? Broniłeś ich?
Widziałeś żeby WSH pożyczało Wiśle pieniądze . Bo widzę, że fekalia zaczynają przysłaniać rzeczywistość.

Mam nadzieję że drużyna będzie się chciała zrehabilitować i wejdziemy do finału.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 14:11
A widziałeś żeby wsh tak klub stoczyło na dno jak Królewski z JB - TJ trochę rozgrzeszam bo wydaje się osobą, która od początku miała inny pomysł ale nie dał rady tym dwóm się przeciwstawić.
drozd:
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 02.04.2024, 14:44
O, chyba się szykuje wezwanie do przeprosin i ewentualny pozew ze strony Prezesa Królewskiego wobec uzytkownika jaroo1 (w kwestii nazwania go chorym psychicznie). Trzeba będzie mu podsunąć ten pomysł.
Donosik? Elegancko.

Ale miałbym apel do kolegi Jaroo1. Jakby donos kolegi leszekpw odniósł skutek i przyszedł pozew to proponuję poważnie rozważyć pójście do sądu. Badanie biegłych mające rozsądzić spór czyli tą chorobę mogłoby być epickie.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 02.04.2024, 14:47
Markus napisał(a):Wyświetl post

Hejter, którego jedynym życiowym osiągnięciem jakim się tu popisuje jest bluzganie na innych, bawi się w psychologa.

Dobre. Kolejny kabaret.
Kolega Jaroo1 pisze o omotanych przez prezesa „tumanach” i natychmiast jeden zgłasza się do wypowiedzi. Paradne.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 14:48
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Donosik? Elegancko.

Ale miałbym apel do kolegi Jaroo1. Jakby donos kolegi leszekpw odniósł skutek i przyszedł pozew to proponuję poważnie rozważyć pójście do sądu. Badanie biegłych mające rozsądzić spór czyli tą chorobę mogłoby być epickie.
Ja jakbym piastował takie stanowisko jak prezes i nazwalby mnie ktoś publicznie chorym psychicznie, to poważnie rozważalbym pozew. No, ale to indywidualna decyzja. A i donosów nie trzeba, przecież podobno prezes bywa tu na forum i może sam przeczytać tego rodzaju inwektywy.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 14:55
I znowu dwubiegunówka Leszka wjechała:

Cytat:
O, chyba się szykuje wezwanie do przeprosin i ewentualny pozew ze strony Prezesa Królewskiego wobec uzytkownika jaroo1 (w kwestii nazwania go chorym psychicznie). Trzeba będzie mu podsunąć ten pomysł.
Cytat:
A i donosów nie trzeba, przecież podobno prezes bywa tu na forum i może dam przeczytać tego rodzaju inwektywy.
Ja chyba jednak trochę sobie odpuszczę częste dyskusje tutaj, bo to jednak jest nie ten poziom. Takich Leszków jest tutaj kilku. Za te dwie wypowiedzi, które przytoczyłem Markus i inni będą Leszkowi bić brawa. I tak to się kręci. Ci, którzy pisza o V kolumnie, układach, bronieniu polskiego bagienka i PMS, sami bronią swoich układów i bagienka, klepią się po pleckach. Ale to chyba normalne, w hipokrytach siła, tzn w kupie hipokrytów.

Leszek wczesniej marzył o forum bez wyzywania się i hejtu. W marcu jechał po Królewskim, Rude itp jak po burej suce.

Tu nie chodzi o to, żeby kogoś po chamsku wyzwać od debilów itp no ale jednak jak się z takimi osobami podyskutuje konkretniej i dłużej, to te stwierdzenia się same na usta nasuwają.

Dam Wam szansę, postaram się mniej pisać i może w tym czasie tak Wisła odpali, ze będę musiał przeprosić Pana Trenera Alberta Rude, ktory obecnie ma średnią 3-1-2, no jak czysty Sobol.
Postaram się też zamiast debilami nazywać was pariasami.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 02.04.2024, 15:06
A widziałeś żeby wsh tak klub stoczyło na dno jak Królewski z JB - TJ trochę rozgrzeszam bo wydaje się osobą, która od początku miała inny pomysł ale nie dał rady tym dwóm się przeciwstawić.
A Wannę Li pamiętasz? Skąd on się wziął? . Ja nawet uwierzyłem, że to faktycznie inwestor. Więc nie porównuj różnych systemów walutowych
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.04.2024, 15:12
Koniec końców wyszło tak, ze to za trio/Jarka jest spadek, brak awansu, większe długi. Ja nie mówię, że ratowanie trupa po WSH to był pikuś ale jednak jak na możłiwości, skalę akcji ratunkowej i nadzieje łączone z trio to chyba gorzej wyjść nie mogło. I to jest 5 lat ratowania, a tak na prawdę stoczyliśmy się w tym czasie o kolejne 5+x lat. To co zjebało WSH pewnie można było do zera odrobić w kilka lat, obecnie żeby mieć drużynę na poziomie spokojnego utrzymania w ekstraklasie i zero długów to potrzeba pewnie 10, a z tym czarodziejem jak Królewski (gdyby mu się co roku wszystko udawało) to z 20 lat.
drozd:
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 15:17
Ja jakbym piastował takie stanowisko jak prezes i nazwalby mnie ktoś publicznie chorym psychicznie, to poważnie rozważalbym pozew. No, ale to indywidualna decyzja. A i donosów nie trzeba, przecież podobno prezes bywa tu na forum i może sam przeczytać tego rodzaju inwektywy.
A jakby Ci ktoś kazał publicznie wypierdalać to co byś zrobił?
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 16:10
A jakby Ci ktoś kazał publicznie wypierdalać to co byś zrobił?
Bardziej bym się przejął gdyby ktoś stwierdził, że dla atencji i fame'u zatopię klub jak zrobiłeś to ty.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 02.04.2024, 16:27
Koniec końców wyszło tak, ze to za trio/Jarka jest spadek, brak awansu, większe długi. Ja nie mówię, że ratowanie trupa po WSH to był pikuś ale jednak jak na możłiwości, skalę akcji ratunkowej i nadzieje łączone z trio to chyba gorzej wyjść nie mogło. I to jest 5 lat ratowania, a tak na prawdę stoczyliśmy się w tym czasie o kolejne 5+x lat. To co zjebało WSH pewnie można było do zera odrobić w kilka lat, obecnie żeby mieć drużynę na poziomie spokojnego utrzymania w ekstraklasie i zero długów to potrzeba pewnie 10, a z tym czarodziejem jak Królewski (gdyby mu się co roku wszystko udawało) to z 20 lat.
E tam ze 100 lat .

Wystarczy skończyć z pobłażaniem leserowaniu. Efekty przyjdą szybko. Tylko, że po takim zlaniu meczu jak w Głogowie nie może być usprawiedliwień typu. "starali się ale są słabi i więcej nie potrafią", albo " byli zmęczeni bo trener ich zajechał" trzeba palcem pokazać, który najbardziej odpuszczał, który najbardziej walczył i wyciągać konsekwencje.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 16:29
Tak myślałem,podwójne standardy i kompletne od rzeczywistości.Ale na prawdę Leszku,grzebałeś po tematach godzinę i tylko tyle znalazłeś?Zajmij się belka we własnym oku a nie donoś na innych.

Jebać "60",jebać kapusi
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 16:36
Tak myślałem,podwójne standardy i kompletne od rzeczywistości.Ale na prawdę Leszku,grzebałeś po tematach godzinę i tylko tyle znalazłeś?Zajmij się belka we własnym oku a nie donoś na innych.

Jebać "60",jebać kapusi
Nie " na prawdę", a naprawdę i nie godzinę, bo wystarczyły dwie minuty. Daleko nie trzeba było szukac. Odnośnie belki- wzajemnie.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 16:50
No tak jak brak argumentów to trzeba zmieniać temat i przysrać się do pisowni. Cała różnica między nami jest taka,że ja się nie kryję z krytyką polityki klubu a ty próbujesz moralizować tu innych a jesteś takim samym hejterem w dodatku donosicielem.Jebać "60"jebać kapusi...
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.04.2024, 16:53
Drugi ignor na tym forum po jaroo1. Nie będę karmił potrzeby atencji trola. Bye
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 17:00
Ty złotousty czyje to?
"Królewski ale jesteś patałach. Taką okazję wypuścić z rąk."
W dupie mam twojego ignora,jak ktoś sobie nie umie poradzić w zwykłej dyskusji to zawija ogon pod siebie i siedzi cicho.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.04.2024, 20:43
Leszku było coś o atencji i fejmie?

"Tak czy siak, czy awansujemy czy nie, z tym włascicielem i tak jesteśmy w czarnej dupie. Znalazł sobie zabaweczkę do brylowania w social mediach i na salonach."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów