|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
do dawid
Jaki to sponsor? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jaka nazwa?
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
tym sponsorem Telefonika, idz sie lecz dawidku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sponsor Telefonika
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wrzuccie zdjecie, model koszulki czy cokolwiek innego a nie .......icie ze widzieliscie koszulki i ze fajne.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Znając nasz marketing w żadnego sponsora (prócz TF) nie wierzę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Trochę nie ogarniam podejścia forumowiczów. W końcu dział marketingu/klub/ktokolwiek zachowuje się w miarę profesjonalnie, z ogłoszeniem jak wygląda koszulka/kto jest nowym sponsorem (być moze) czeka do oficjalnej prezentacji, dba, żeby zdjęcia nie wypłynęły (gdyby nie dbali, to co za problem by był żeby ktoś z SKWK cyknął?). Ktoś MOŻE widział i jedyne co może zrobić, to podzielić się ogólnym wrażeniem. Nie oceniam, czy dawid coś widział, ale po kiego grzyba go hejtujecie?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pozdro dla Hejterów
![]() Zwłaszcza tych którzy nigdy nie byli w szatni |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie hejtuje ale pytam w takim razie jaki sponsor i model koszulki? Jeśli się potwierdzi tzn że można Ci wierzyć
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
A jeśli nie możesz zdradzić nazwy sponsora to chociaż podaj jego branże
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Patrząc na obecny skład osób decyzyjnych w klubie, to możemy się liczyć z tym, że sponsor marketingowo przebije nawet Unimila z lat 90-tych... Najważniejsza w tym momencie jest kasa, a nie fakt, że możemy być pośmiewiskiem całej piłkarskiej Polski. Bolesna prawda :-(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Tylko jeżeli sponsor będzie dnem, to kto kupi koszulkę.. z biedronką nie kupie pomimo BG.
Znając życie będzie telefonika więc może skończmy temat i poczekajmy do soboty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Potwierdzam, też widziałem nowe koszulki, są PRZEPIĘKNE. nowym producentem strojów zostanie firma Tico, a miejsce na koszulkach zostanie zajęte przez logo firmy Old Spice.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czyli będziemy mieć na stadionie dmuchanego Murzyna na koniu , a przed każdym odegraniem hymnu będzie słychać z głośników kultowe już : "Siedzę na koniu" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie Wawel zostanie sponsorem, może ktoś poszedł po rozum do głowy juz dawno da marketingu pisalem...
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A widział ktoś Adasiowe koszulki dla innych klubów na ten sezon? Może być to podobny model zakładając że Adidas nadal będzie.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze będzie coś prostego a jednocześnie pięknego
![]() Tak odbiegając od temu dla mnie chyba najładniejsze stroje w nowym sezonie bedzie miał Tottenham klasyczne i idealnie kolorystycznie UA podeszło świetnie do sprawy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Najładniejsze stroje będzie mieć Wisla, bo wraca Biała Gwiazda!!!
a kroj, kolory, paski, kwadraciki, kolnierzyki sa malo wazne, wazna jest BIALA GWIAZDA. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. W sumie masz rację. Przez ostatnie 6 lat nie mogliśmy o tym pomarzyć więc głównym tematem były wzory. Nie mogę się doczekać aż w nich zagrają.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
To cena koszulki spada o połowę? ![]() Ważna kwestia- jak wyglądają spodenki, tam też będzie BG, tylko w czerwonej otoczce? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A dlaczego na spodenkach miałaby być gwiazda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś był ciekawy, to tak prezentują się stroje Arsenalu. Warto zwrócić uwagę w jaki sposób zostały zaprezentowane.
Arsenal - stroje
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 10.07.2013 o godz. 08:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko ze tam prezentuje się stroje, zeby na nich zarabiac. A u nas, zeby nas bardziej juz nie w.....iac.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No zobaczymy czy z tym sponsorem to prawda było by bardzo ciekawie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Legia dostała takie coś: https://pbs.twimg.com/media/BO0PaYjCcAAchBx.jpg
Czyli jest niemal pewne, że Wisła tego designu mieć nie będzie. Ja nadal obstawiam, że będzie to ten, który ma Bayern w domowej i który dałem w swoim projekcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Według mnie mają brzydsze stroje od poprzednich, w komentarzach kibicom też się nie podobają:
http://legionisci.com/news/53990_Tak...lki_Legii.html Dostali prawie to samo co Norymberga: http://www.adidas.pl/Men%27s-FCN-Awa...g&cm_vc=SEARCH Oby Adidas zafundował nam coś lepszego ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 10.07.2013 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
O ile na Brychczym wyglądają słabo, to już ta na Łukasiku, moim zdaniem dość ładna. Trochę oldskul.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|