|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://images.google.pl/imgres?imgur...PL255%26sa%3DG
pod tym linkiem to jest |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ee, to sa projekty zwyklych osob z tego konkursu
http://stadiony.net/tworcy_stadionow/final (tak dla zabawy i pokazaniu O. co mozna bylo zrobic) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To był prima aprilisowy żart...
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To była wizja wislaportal.pl, powstała z okazji 1 kwietnia. Niestety (a może i stety) kilka dni później zdementowali te doniesienia
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
to był konkurs SKWK i stadiony.net, a nie zarty czy wislaportal.pl
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie potrafisz czytać ? to był Prima Aprilis !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No przecież wiem. Chciałem pokazać że prima aprilis a nie żaden konkurs. W konkursie na stadiony.net nikt nie wpadłby na pomysł budowy drogiego i większego okrąglaka. Z tego co wiem to autor tej wizualki był uczestnikiem tego konkursu.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
|
k...awy jesteście jacyś dziwni
e wkleił linka: http://stadiony.net/tworcy_stadionow/final do był konkurs SKWK i stadiony.net a wy pieprzycie o jakimś prima aprilis bo wislaportal.pl coś tam napisało wykorzystując fotkę z konkursu link z wislaportal nijak się ma do linka e ze stadiony.net zrozumieli? Pero zrozumiałeś już? pokazałeś ale chyba brak rozumowania Cytat:
co innego link "e" a co innego wislaportal.pl i nawet stadiony.net z 1.04.
Ostatnio edytowane przez PvD : 23.07.2008 o godz. 21:52.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dlatego wlasnie postanowilem nie wracam do Polski
![]() ![]() ![]() Polacy tylko sie nie pozabijajcie o te projekty i komentarze.Jeden drugiemu skoczy do gardla za wklejenie linka.Komu sie chyba krzywda w domu dzieje albo brak warsztatów psychologicznych w podstawowce.A skoro juz tutaj jestem to powiem wam ze od poniedzialku ruszaja prace pelna para.Poniedzialek wjezdzaja diggery Pomyslna informacja chyba dla wszystkich |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Śledząc temat, widzę, że jak stadion zaczyna "nabierać kształtów" na wizualizacji to widzicie coraz mniej minusów
Bardzo dobrze, że tak się dzieje i nie zostaje nic innego jak czekać na dalsze prace budowlane |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
PrzemkoSoton, miejmy nadzieje...stadion to podstawa sukcesow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
odnośnie tej wizualizacji, nad którą teraz się dyskusja toczy, to róznica jest jedynie w braku kolumnady po bokach nowego C, natomiast reszta mankamantów (beznadziejne narożniki, dziwaczna wiata, brak planu na umieszczenie telebimu/ów i brak ujednolicenia bryły poprzez zabudowanie okrąglaka) została. Jedna poprawka wiosny nie czyni ![]() ![]()
:twisted: Good things come to those who wait... :twisted:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
[quote=PvD;572944]k...awy jesteście jacyś dziwni
a wy pieprzycie o jakimś prima aprilis bo wislaportal.pl coś tam napisało wykorzystując fotkę z konkursu Teraz bez nerwow - jaka fotke z konkursu ? Przeciez to dwie rozne foty . Ale mam nadzieje ze to juz niewazne. Stadion nam buduja !!!! ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mi również ten stadion się coraz bardziej podoba...przyznam że od poczatku byłem do niego optimistycznie nastawiony. Mam tylko nadzieje że trybuny będą jak najbliżej boiska...a o reszte się nie martwie...
a i tak od kibiców najbardziej zalezy klimat danego stadionu... ps: chłopie nie kozacz tak z ta Anglią...bo to się nudne robi. Kraj jak kraj, bez rewelacji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
widocznie to zdjecie nie zostalo wrzucone do fot z konkursu. po drugie juz ktos pisal ze to zdjecia chlopa ktory startowal do niego(przelecialo mi to foto na forum z tematu o konkursie na stadiony.net), a poza tym nie chce mi sie wierzyc ze wislaportal specjalnie na 13kwietnia stworzylo to zdjecie ![]() zreszta niewazne, z igly widly, niech sie wezma za robote bo to teraz jest najwazniejsze
Ostatnio edytowane przez e : 23.07.2008 o godz. 23:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
2. telebimy zostały zaprojektowane - co widać na wizualizacji. 3. jaka wiata? ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ad 2. przepraszam - nie zauważyłem ich na środku trybun głównych.
ad 1. dużej różnicy nie widać. ad 3. "wiata" czyli podjazd pod budynek główny wg. mnie mogło by to wyglądać nieco bardziej estetycznie![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
moglby mi ktos kupic w piatek bilet na D bo nie jestem z krk i bedzie ciezko... mylalem ze troche wczesniej rozpocznie sie sprzedaz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
To jest jakaś dziwna wizja a nie projekt. Po pierwsze: nigdy jeszcze nie widziałem telebimu na przeciw głównej trybuny, po drugie: drugi telebim zwisający po środku trybuny głównej może zasłonić ujęcie przeciwnej trybuny kamerze, która zapewne również będzie na środku trybuny. No chyba, że biuro Obtułowicza wymyśliło jakieś nowe nietypowe ujęcie głównej kamery, bo to które oglądamy obecnie już się wszystkim przejadło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ot kolejna waryjacyja szanownego pana architekta
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pewnie ten telebim może też zasłonić pół trybuny VIP i w ogóle nic nie będzie widać... ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale tam telebim wisi za bramką i naprzeciw kamer pod dachem
![]() kamery są po prawej nad vipami i prasą ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1. za bramką nie wisi tylko jest wbudowany.
2. kamery są także w wielu innych miejscach (m.in. za bramkami) 3. dlaczego nie chcecie uwierzyć, że przy projektowaniu telebimu pomyślano o widoczności? ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ad 3 .projektujac miejsca na dachu również ?
![]() już na etapie projektowania wiedzieli, że będa miejsca, na które karnety i bilety mają być tańsze ze względu na słabą widoczność. czy rok czasu to mało by spróbowac temu zaradzić? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chyba cos ruszylo na R22 choc mysle ze po prostu przywiezli banery reklamowe i postawili je obok siebie na rogu dawnego C
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To jednak nie banery wie ktos co to
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dla naszego boiska chyba dobrze sie stało ze nie było meczu dziś, po tych ulewach to chyba tylko by sie nadawalo do zaorania..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to po prostu ogrodzenie
![]() kazda budowa wymaga odgrodzenia terenu przeznaczonego pod budowe, ot cała filozofia... wnioskować można ze skoro płoty juz stanęły to i prace niedlugo ruszą. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To jest najzwyklejsza blacha (taka trapezowa).
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|