|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zobaczymy, jak sobie Legia będzie radziła przez kilka tygodni bez Dossy i Radovicia. Już ostatni mecz z Lechią pokazał, że ich nieobecność ma duże znaczenie. Terminarz co prawda wydaje się być dla Warszawy łatwy, tym bardziej budujące mogą być wtopy w Bydgoszczy czy Szczecinie.
![]() Doprawdy zadziwia mnie, że Legionista może się tutaj sapać, że "płaczemy", bo Legii ktoś pomaga. Krótką macie pamięć. Wszak w robieniu gały pod stołem oraz płakaniu nad sprawiedliwością w sporcie wasi właściciele są niedoścignieni. No PRAWIE się udało, ale jednak włochata klata to wciąż za mało. Może gdyby wpuścili tam Mioduskiego, to prędzej by się zlitowali, on przecież taki piękny, 'hamerykański'. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Historia lubi się powtarzać, więc płacz i narzekania wyleją się dopiero wtedy, gdy Wisła przegra decydujący o mistrzostwie mecz ze Śląskiem. Wówczas usłyszymy o brudnej grze, spisku, sprzedawaniu się, nieczystych intencjach i niesportowym zachowaniu.
Dlatego do boju Śląsku: Let's Football Win. ![]()
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Teraz tak ogólnie o ekstraklasie z dawnych lat wypowiada się Maciej Szczęsny (wywiad z dzisiaj).
(...) - Co Pana natchnęło, by zorganizować słynne happeningi z "fartuchem Fryzjera" czy z telefonami Michniewicza? - Z fartuchem nie miałem nic wspólnego, powiedziałem tylko, że sędzia Andrzej Dymek w meczu Amica - Polonia zachowywał się jak pomoc fryzjerska i że jeśli uzna, że mówię nieprawdę, to mam nadzieję, że pozwie mnie do sądu, ale mam go w d... No i do dziś tego nie zrobił. A koszulka z telefonem i podpisem "CM 711" [tyle połączeń wykonał Czesław Michniewicz do "Fryzjera", choć nigdy nie usłyszał zarzutów korupcyjnych - red.] to był wyraz olbrzymiej sympatii i podziwu, że można dzwonić do kogoś, kto jest umoczony po pachy, i samemu się nie utaplać. W dodatku dzwoniąc chyba ze trzy razy częściej niż do żony… - Może trzeba było właśnie wtedy walnąć pięścią w stół i powiedzieć: "Panowie, coś jest nie tak, gram w sprzedanym meczu"? - Zdarzyło się, że w szatni było nieprzyjemnie między mną a paroma osobami. Wówczas jednak mogłem sobie publicznie walić pięścią w stół lub głową w ścianę. W pewnej chwili - akurat był to czas, kiedy Legia kupowała mecze i było to wiadomo powszechnie - powiedziano mi: "Słuchaj, nic z tym nie zrobimy, ani policja, ani prokuratura Ostatnie zdanie z dedykacją dla tych gamoni co uważają, że (L)osersi od zawsze grali czysto i są ostoją świętości i nieskazitelności aż po wsze czasy. Amen
Dziennikarz: Większość dziennikarzy to kibice Legii, zwłaszcza z Warszawy, ja jestem kibicem Legii i w ogóle tego nie kryję... Hadaj: Oczywiście każdy dziennikarz sportowy jest kibicem jakiegoś klubu...
Ostatnio edytowane przez shaggy : 20.10.2014 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Czyli nie odróżniasz postawy właściciela od kibica? Rozumiem, że od dziś kibice Wisły przyjmują na klatę wszystkie działania Cupiała, Bednarza czy może nawet esbeka K.? ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
karmicie trola a potem sie dziwicie ze sie odszczekuje kundel , czemu nie olejecie ich wpisow ? po co cytujecie
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...wak-na-dopingu
Ciekawe czemu Cracovii nie grożą walkowery. Wykryto 26.09, a 28.09 były derby. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiąc kulturalnie - pomyliło Ci się, a mówiąc poważnie po.......iło dokumentnie.
Akurat tak się składa, że doskonale pamiętam tamten sezon i tak się składa, że wtedy kiedy Wy graliście ze Śląskiem to my już nie mieliśmy szans na mistrza (tak więc mylisz mnie z Ruchem lub Lechem) i zajmowaliśmy się tym co nam w ostatnich (wtedy) latach najlepiej wychodziło czyli przez 90 minut jechaliśmy kurawmi na piłkarzy, cały stadion wychodził z trybun, achtungi i ogólna bardacha. Myślę, że nieco przeceniasz doniosłość tamtego meczu w Krakowie. Mieliśmy go centralnie w dupie i chcieliśmy roz.......ić wszystko co było związane z pajacykami w koszulkach Legii. W naszym najlepszym stylu. Bez fet za 3 miejsce czy udawania, ze nic się nie stało jak się wypada z podium. http://legionisci.com/photos12w/12korona2_f27.jpg http://legionisci.com/photos12w/12korona2_f22.jpg http://legionisci.com/photos12w/12korona2_f65.jpg Przyniosło efekt, od tamtej pory w lidze toczy się walka o wicemistrzostwo. Tak więc nie polecam ![]() Podsumowując centralnie w chuju mieliśmy czy igraszki wygra Wisła czy Śląsk. Tłum chciał krwi piłkarzyków.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.10.2014 o godz. 19:38.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieliście w chuju, ale zapłakani w kącie siedzieliście, podobnie jak po Celticu i po odebraniu kupionego mistrzostwa.
Ciebie do tej pory dupa boli co widać po podpisie. Do 11 jeszcze wam daleko kompleksiarze. ![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
@022
Proszę o zaprzestanie trollowania |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby coś zaprzestać, trzeba najpierw zacząć. Ja rozumiem, że jestem w gościach, ale znaj proporcje mocium panie. Uprzejmie zwracam Twoją uwagę, że jako jedyny w tych potyczkach słownych, swoje tezy udokumentowałem materiałem dowodowym. Adwersarze raczej jadą na emocjach.
Czuj się tępiony.
Grunt to wierzyć we własne filmy. Jak Jaga rozbiła Pogoń 5-0 to też siedzieliśmy w kącie zapłakani. A jak Cracovia Ruch 1-0 to już w ogóle. Dziś też smutno bo Roma 1-7.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 21.10.2014 o godz. 22:57.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
* Ciekawe jaka będzie linia obrony Nowaka w dopingowym skandalu. Próbka B zapewne będzie pozytywna ewentualna dyskwalifikacja może oznaczać koniec kariery na poziomie ekstraklasy...
* Wg 90minut niejaki Wandzel - bramkarz Legii podkupiony z Lecha - kończy karierę. Leśny chciał zagrać na nosie Poznaniakom a tymczasem kartoflany zaciąg kompletnie nie wypalił. Wandzel kończy karierę (sorry przygodę z piłki), Ojamaa przepłacony z pokaźną pensją hasa po szkockich boiskach bo u nas okazał się jeźdźcem bez głowy, a Bereszyński wiadomo stał się prawdziwym koniem trojańskim który zatrzasnął Leśnemu i spółce drzwi do LM. * Na Jadze ponad 21 tysiaków na otwarciu stadionu ciekawe czy w przekroju całego sezonu uda sie jeszcze powtórzyć taki wynik na trybunach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Shaggy plus dzien bez Legii to dzien stracony
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
....a, pisk, kompleksy
trzeba wygrywać żeby być wielkodusznym? tylko ja widzę jak się to forum stacza? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
0 22 - to jaka to była ta postawa kibica?
![]()
Zresztą kompletu tam nie było, co świadczy o tym jaki potencjał kibicowski tam mają... Na każdy mecz z Chicago nie będą przylatywali
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.10.2014 o godz. 23:02.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale rozmawiamy jak teletubisie czy jak poważni faceci z kilkunastoletnim stażem na trybunach, bo nie rozumiem?
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.10.2014 o godz. 00:09.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stadko chłopców z podwarszawskich miasteczek jeszcze śpi więc może uda się merytorycznie porozmawiać.
![]() Szybko się kręci karuzela trenerska w E-klasie (zresztą jak zawsze). Odkąd na runku pojawił się Kocian (z tabliczką szukam pracy), można było się spodziewać, że któreś krzesło w ekstraklasie zrobi się dla trenera gorące. Padło na Wdowczyka. Podobno po oklepie w Białymstoku w Szczecinie zastanawiają się nad pogonieniem Dariusza W. (do niedawna). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Według PS Wdowiec już pogoniony...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wdowczykii inne warszawskie wójciki powinny mieć zakazy stadionowe, no chyba, że zaczną trenować legiunię albo jakiś inny klub z Wołynia
![]() ![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariusz W oficjalnie żegna się z posadą. Oby tylko Lechia się nie skalała bo kiedyś mówiło sie o nim jako kandydacie na kandydata na trenera Biało -Zielonych.
Paweł Janas został przedstawiony jako były trener legii, Janusz W. jako były trener Reprezentacji Polski... Nie bardzo im w smak aby trenerzy którzy ich prowadzili i mieli korupcyjną przeszłość byli kojarzenie z ich klubikiem... Tak samo wilkiem na legii patrzy się na Szczęsnego, który o dawnych czasach mówi otwarcie i przyznaje, że legia mecze kupowała. Podobny los spotkał i Kowalczyka, który nie cukruje tylko jak widzi, że coś śmierdzi to o tym mówi. Warszawaska mentalność... Wyobrażacie sobie aby ktoś u nas wypierał się Iwana po jego wspomnieniach na łamach "Spalonego"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przyjete jest ogolnie ze jak się o czyms nie wie to nie wypowiada się na ten temat. Widze, ze pojecia nie masz zadnego na temat naszej antypatii wzgledem starego Szczesnego oraz tego, ze ta antypatia nie jest w zadnej mierze podobna do naszego stosunku do Kowala, ktory dopiero po zakonczeniu kariery pilkarskiej zaczal pracowac na latke lekkiego oszoloma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
WISŁA KRAKÓW |
|
|