|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobrze, że nie mam telewizji i takich problemów
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Ale kino+, PLANETE+, MiniMini+, teleTOON+ / HYPER+, kuchnia+, DOMO+ i 6 kanałow Canal+ dostana abonenci Nki 5 kwietnia - ciekawe czy dla tych co mieli pakiet Canal+ dadza tylko te nowe kanały premium czy moze wszystkie jakie beda w Platinum z MGM HD, Polsat HD m.in. Powinni traktowac po rowno abonentow. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
warto zaznaczyc ze udostepniaja tylko do 30 kwietnia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pani Beata "mamy wspólnie 2.5 mln klientów i nie oddamy ani jednego" Mońka właśnie straciła stanowisko.
Moc internetu jest jednak wielka. Jeszcze parę dni i pan Julian "klienci nie rozumieją naszej oferty" też zostanie pozbawiony funkcji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podawane były linki do dwoch roznych regulaminow wysyłanych do N-kowcow i posiadajacych Cyfre i dla tych pierwszych promocja jest podana do 30 kwietnia a dla tych drugich do 30 czerwca wiec tak na prawde nie wiadomo jak to w koncu z tym jest.
A to juz musiałaby zadziałac gora z Francji czyli Bertrand Meheut, prezes całej Grupy Canal+
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.03.2013 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A tak Pani Mońka zachwalala....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Z duma moge oglosic ze wyslalem wypowiedzenie.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"Brawa" dla ekstraklasy:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=27770 Chyba, że chorymi cenami pakietu ligowego chodzi o przyciągnięcie na stadiony ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Gdyby abonenci mięli jaja i nerwy pokerzysty to w krótkim czasie ten cały nc+ skamlał by przez telefon o ich łaskę przedłużenia umowy za pół tego co teraz oferują.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Każdy Abonent Cyfry+ dostanie informację o zmianach i zgodnie z zasadami Regulaminu zdecyduje, czy chce przejść na nowe warunki, czy ich nie akceptuje i składa wypowiedzenie.
Zgodnie z Regulaminem Cyfra+, Abonent ma 30 dni od wprowadzenia zmian na przesłanie wypowiedzenia. Brak wypowiedzenia jest równoznaczny z akceptacją oferty. Tak wiec dla abonentow Cyfry jest wiecej czasu to złozenia wypowiedzenia - abonenci Nki maja tylko 14 dni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Sprawa stała się dość głosna:
http://niezalezna.pl/39893-skandal-z-platforma-iti-nc |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
I jeszcze ponad rok umowy, ale jak do mnie zadzwonią to nie podnoszę nic tylko mają mi dorzucić sprzęt za friko inaczej odchodzę - 12 lat stażu w C+. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
"Pisaliśmy dziś o zgodzie rady nadzorczej Ekstraklasy S.A. na przedłużenie umowy z Canal+ na nadawanie ligowej piłki. Wieczorem władze Ekstraklasy poinformowały o podpisaniu umowy z platformą nc+. Mecze sezonu 2014/2015 będą pokazywane w stacjach Canal+ i nSport."
Czyli dla mnie, jako abonenta UPC nic się nie zmienia? W swoim pakiecie mam Orange Sport i Polsat Sport, a oprócz tego mam dokupiony pełny (Canal+3D, Canal+HD, Canal+SportHD, Canal+GolHD, Canal+WeekendHD - pełny?) C+. Czy mam więc rozumieć, że oglądnę jak dotąd wszystkie mecze Ekstraklasy, a także wybrane mecze I ligi? Przyznam, że totalnie nie ogarniam tego, co dzieje się w tych zmianach i pakietach. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozpiska pierwszych meczy w nowej odsłonie paczki Canal+
![]() SOBOTA (6 kwietnia)
PIĄTEK (5 kwietnia)
PIĄTEK (5 kwietnia)
PIĄTEK (5 kwietnia)
Tutaj jest program telewizyjny nSport do 12 kwietnia http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/nSport
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.03.2013 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czyli sport I gatunku wyłacznie w Canal + Sport :[
Canal + Sport urasta do do takiej rangi że ten kanał kosztuje 30 zł! Sam jeden kanał! Rozumiecie to ? Teraz żeby oglądać mecze WISEŁKI NALEŻY ZAPŁACIĆ min. 120 zł + aktywacje ito.! Nawet jeżeli ktoś chce oglądać jeden mecz musi zapłacić 120 zł! Jedyna rzecz, która może uratować NC+ to stworzenie programu vod typu ipla.tv i puszczanie tam transmisji ppv w cenie 5 zł za mecz
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 30.03.2013 o godz. 12:33.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wiadomo coś odnośnie kablówek w tym UPC, strona milczy, konsultant sam nie wie co powiedzieć.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Taniej kupić karnet na całą rundę ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
ales koles wyskoczyl z ta Piątka z vod .....co ty wogole chlopcze piszesz
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 30.03.2013 o godz. 14:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Prezes nc+: Migracja potrwa rok. Dla abonentów "mamy ofertę szytą na miarę"
http://media2.pl/media/101608-Prezes...-na-miare.html |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ja wynegocjowałem umowę na 12 miesiecy, platinium z hbo , pierwsze pół roku 99 zł, drugie pół 20 zl za HBO, czyli 119 , wiec jestem zadowolony.
![]()
Czy ciemno czy jasno, Wisła płynie przez Miasto.....Bo to Miasto jest Nasze! ^^
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Naprawde nie wiem co wy wyidzicie w tych kanalach filmowych ..ale ok - bulcie za to - Wasza strata ...a wracajac do Twojego wpisu tos zawojowal cale 20 zl - no no, jest sie czym chwalic ...ja osobiscie zgodzilbym sie nawet na 18 miesiecy na Platinum bez HBO i Cieemaxu ( |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
a ja teraz przedłużyłem umowe właśćiwie to 18marca na 18mies pakiet prestige plus dekoder pace pvr 500gb bezpłatne użytkowanie na czas umowy i płace 130zł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się zastanmawiam czy da się ugrac GOLD za 79 z całym C+...
Takim mam wlasnie plan nawet kosztem wyrzucenia VOD w zamian za cale C+ Albo PLATINUM za 89 max...plus cos może jeszcze... To jest oczywiście takie minumum z minimum... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gold z całym C+ na pewno nie, przynajmniej na razie - w przyszłosci moze zrobia ta swoja "elastycznosc", ktora tak sie chwalili na poczatku. Platinum minimum za 99zł mozesz dostac jezeli migrujesz bo dla nowych abonmentow cena jest 119zł. Na nic lepszego raczej nie masz co liczyc przynajmnie na ta chwile
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.03.2013 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
platinum za 99 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czemu do mnie pijesz? Miej pretensje do nc+ a nie do mnie. Pytal co mozna wynegocjowac to mu odpowiedziałem - nie napisałem nic jakoby to była dobra cena.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie pije - tylko ten caly bunt polega na tym ze przez 1-2 tygodniu ludzie pomamraja - a i tak wykupi wiekszosc te pakiety - to taka cecha narodowa niestety ..... kazdy pomamra, poprzeklina a na koniec i tak da sie w dupe kopnac i nic sie nie zmieni ..... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|