|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 20 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
164 | 84,97% |
| Remis |
|
20 | 10,36% |
| Zwycięstwo Jagielloni Białystok |
|
9 | 4,66% |
| Głosujących: 193. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
E tam dramat. Sobol wiadomo lata lecą aczkowliek on dalej duzo biega i walczy. Nie ma juz moze tej wrecz fanatycznej agresjii jaka mial 2-3 lata temu ,ale dalej lubi ponękac przeciwnika ![]() Co do Melksona to sie zgodze,moze nie blyszczał ale mial wklad w to zwyciestwo.Oby forma rosła,potrzebujemy go na te wazne mecze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mi nawet nie chodzi, że zagrał słabiej, tylko, że o wiele mniej walczy. W pierwszych dwóch meczach to przecierałem oczy ze zdumienia, jak ten filigranowy zawodnik rozstawiał rosłych obrońców. Wygrywał głowy, przepychał się, mocno atakował pressingiem. A teraz gra zupełnie inaczej, nie jest pierwszym obrońcą, nie walczy tak o górne piłki, gra łagodniej i mniej pressingiem. Nie wiem czy to wynika z tego, że trener mu zakazał, a ja jako laik nie widzę tego niuansu taktycznego
, czy też zobaczył, że nie potrzeba aż takiego zaangażowania...![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|