|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
TRZECI błąd Clebera...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
nie ma obrony, - co ja mowie... wogole nie ma gry defensywnej. Dupe ratują nam Cikos i Bunoza wybijając piłke z bramki
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ludzie nie mamy obrony co tu się dzieje a podniecacie się !!! Nie ma czym !!! Obrona jest tragiczna ... BASAŁAJ DZIĘKUJEMY TRZEBA BYŁO CHOĆ GŁOWACKIEGO ZOSTAWIĆ
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawo Cleber!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
karny ewidenty. Cleber dwie bramki w plecy.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Akurat karny ewidentny...Cleber tragedia..'bez obrony gramy' parafrazujac j.wojcika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Franek to inna liga...
Szkoda, że ten zawodnik nie ma teraz 28-30 lat. Eh |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie podniecajcie się dalej !!!! Maaskantem gościu sobie eksperyment robi w meczu ważnym o pkty by nie umiemy tak grać ... Przecież tu 3 setki już Jaga miała oprócz karnego !!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cleber po powrocie to już nie ten Cleber.
Jakoś takie dziwne uczucie jak Franek nam bramkę strzela. Jaki eksperyment? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szkoda, że pary starczyło tylko na 20 min...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Po co Pawełek robi z siebie idiotę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Narazie Grosicki i Kupisz robia co chca, zgodnie z moimi przewidywaniami, a Jaga gra swoje(tzn. pozwala nam klepac pilke). Grosik powinien grac dzisiaj w Wisle, a nie...ale coz...
Bez obrony nie da sie wygrywac spotkan. P.S - Franek dalej wielki. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Pawełek gdyby stał na nogach to by obronił a tak to się położył jeszcze zanim franek oddał strzał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cleber dostosował się do poziomu reszty obrony.
Pawełek oczywiście na 10 karnych, tylko 1 obronił, więc nic dziwnego, że został ośmieszony. Franek najczęściej strzela podcinką przy karnych, więc przy takim zawodniku czeka się do końca, a nie rzuca się przed oddaniem strzału. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cleber nie powinien ingerować tam nogą, wtykając ją tam. Powinien poczekać na to co Frankowski zrobi i blokować podanie albo jego strzał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem że karny był..
a naszym skończył się właśnie pomysł na grę... ps ja nie pamiętam kiedy Pawełek w Wiśle obronił karnego... ocena 1 połowy to jak dla mnie z dużej chmury mały deszcz... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z przodu liceum, z tyłu muzeum.
Obrony Wisła nie ma, co gorsza myślę, że naprawdę ciężko będzie sklecić tę formację po odejściu Diaza, Głowackiego, Marcelo. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Karny na 100%, do tego jakby sie sedzia uparł to jeszcze czerwień mógł pokazać i by się wybronił. Więc spokojnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No to mają ku*wa swoją ofensywną gre
Gra obronna z gorącą dedykacją dla zarządu! Ku*wa wasza mać![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że Cleber póki co psuje nam zajebisty mecz. Takiego spokoju, rozegrania, gry piłką dawno nie widziałem... Boguski przyjmuje normalnie piłkę, Żuraw z Riosem mieszają jak chcą, Brożek wybiega po piłkę... Dla mnie szok. A zobaczycie nasi wyjdą tak zmotywowani, że wygramy to dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda, ale nie lamentujcie tak bardzo. Przypomnę że co poniektórzy typowali tutaj po 3-0 dla Jagi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie jest obrona? Basałaj gdzie jest obrona !!!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że Ci psychoterapeuta zalecił przenieśc swoje frustracje z siebie na kogoś innego, ale weź może zmień terapeutę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedna , dwie akcja i wszyscy już podniecili się .... nie wiadomo czym ludzie .... zacznijmy od tego że taktyka jest za ofensywna .... przecież Jaga podchodzi pod bramkę jak chcę gramy na wyjeździe zamiast zrobić taktykę na kontrę to gramy to czego nie umiemy i w efekcie dziura w obronie jak diabli !!!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ladna pierwsza polowa. Niezle klepaliscie pilka przez jakis czas. Zero przerzutow i gra do nogi. Cleber daje ciala ale to juz swoje lata daja sie we znaki.
Grosicki robi co chce, Kupisz tez niezle miesza. Co do Pawelka to g*** mogl zrobic. Skoro sie skacze jak Dudek po linii to sie dostaje taka bramke. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Poza pierwsza akcja ic ciekawego w tej polowie nie bylo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ludzie , to jest śmieszne jak po masowej masturbacji grą Wisełki za chwile dostajecie impotencji
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Franek powinien zadedykować bramkę SKWK
![]() ![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|