|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nie mogę się doczekać pierwszego gwizdka.. Tylko ten Małek... |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że jedyną sprawą z jaką bedą sie musieli uporać jutro chopaki to legia a nie pan sędzia. Oby nie przeszkadzał. Bo już chyba kilka razy miałem wątpliwą przyjemnosć oglądania jak pan Małek stara sie byc główną postacią na boisku :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
U mnie też Małek wywołuje jak najgorsze emocje ale wystarczy nie dawać mu okazjii do tego zeby sobie na boisku porządził. Z tym ze to taki mecz gdzie emocje czesto biorą góre nad wszystkim innym,ale mimo wszystko licze ze sedzia nie bedzie jutro odstawiał cyrku. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
...byle do meczu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Porównałem sobie tak piłkarz po piłkarzu przypuszczalne składy i wyszedł mi idealny remis.Poza tym z jednej strony gramy u siebie a z drugiej sędziuje Małek: także znowu remis.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
No to ja dodam tylko tyle od siebie SKOPCIE IM DUPĘ !!!!!! pzdr. LECHIA GD ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Legia słaba nie jest ale biorąc pod uwagę że gramy u siebie to lidera mamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sznase na mistrza pozostawia nam też remis:
Legia gra jeszcze z Polonią B u siebie to im powinno póść w miarę łatwo bo Polonia jest już w miarę spokojna, ale potem ma wyjazd od Śląska i tu może stracić 3 punkty, a potem u siebie z Ruchem , który nie jest najgorszą drużyną i będzie wlaczył o życie. W sumie jak stracą 4 punkty to nie będzie wcale sensacja Lech gra jeszcze z Lechią walczącą o życie, a przy tym ostatnio grającą w miarę dobrze, Polonią W. na wyjeździe i Cracovią u siebie -- mogą zgubić nawet 6 pkt. Z drugiej strony jak wygramy to też nie ma żadnej gwarancji -- również mamy bardzo ciężkie mecze. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
TAKTYCZNIE niech to bedzie 1-4-3-2-1+1 (Dwunasty Zawodnik!!!!)
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pewnie w srodku zagra Diaz, lub Cantoro, bo Skorża boi się grać ofensywniej.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Ciężko będzie, w ogóle boję się że odbije się jeszcze na nas dwumecz z Lechem i słabszy bilans bezpośrednich meczów. Wiadomo żę najchętniej widziałbym 10 - 0, ale będę dziś szczęśliwy ze skromnego 1:0.
A o remisie nawet nie mówcie, bo to wtedy jest nasz koniec, nie można sobie na to pozwolić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak myslicie zagra dzis Cwielong od poczatku zamiast Zienczuka?
wolalbym Cwielonga ogladac od poczatku niz Marka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
może Ćwielong sie dzisiaj odblokuje, albo Paweł nastrzela tak jak wczoraj Gomez dla VfB
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To po bramce Zieńczuka Wisła ostatni raz przy R22 ograła Legie wiec licze ze Marek (byc moze by godnie i miło byc zapamietanym w Krakowe po swoim odejsciu) wybiegnie i strzeli bramke która da Wiśle wygraną 1-0. Osobiscie nie mam nic przeciwko takiemu wynikowi. 3 pkt dla Wisły najwazniejsze
![]() ![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
co dzis zadecyduje o wyniku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
wymienie pilnie bilet z sektora A na sektor D priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbiera się na porządną ulewę, miemy nadzieję, że się wypada przed meczem. Tak czy owak nie będzie już takiej duchoty
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Znów identyczny skład. Skorża jak zwykle zaszalał. Oby to tylko w pierwszej połowie nie wyglądało jak przez calą rundę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Ewidentny rzut karny dla Wisły, ale nie dla pana Małka."-Małek juz pokazuje,co potrafi, a raczej czego nie potrafi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak zwykle sędzia lepszy...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Malecki nie umie dokladnie podac pilki nie wazne czy na 5 metrow czy na 30 metrow...
Diaz w srodku pomocy to pomylka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Małecki standardowo, 80% pilek zepsutych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czemu nie ma Jirsaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Malecki jest daremny...kazda pilka zagrana przez niego, to strata...tragedia.
Jaki karny |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niech się Małecki z Boguskim pozycjami zmienią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zienczuk i Diaz porażka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Legia jest spokojnie do ogrania, potrzeba więcej dokładności, techniki i jeszcze więcej zaangażowania.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie mamy pomocy wcale:(
|
|