The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.07.2009, 11:29
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nie dawno czytałem tutaj, że gdyby nie wpadka z Estończykami to zakontraktowalibyśmy tego Czecha co był na testach i króla strzelców ligi węgierskiej.
liczą się fakty, a nie co by było gdyby...
Odpowiedz cytując
mariano710
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.07.2009, 11:44
Bednarz jest w porzadku i moim zdaniem dobrze wykonuje swoja prace. Niemal kazdy zagraniczny transfer(szczegolnie Diaz i Marcelo) byl wzmocnieniem, nie wyzucalismy pieniedzy w bloto. Mam niedosyt jesli chodzi o krajowe podworko, kilkakrotnie przegralismy na rynku transferowym (chocby Lewandowski, Kasprzik).
Ogólnie mowiac nie mam nic do Bednarza,jako czlowieka tez zaczalem go szanowac odkad jest w Wisle( mimo ze byly legionista), nie jest zbyt medialny i nie piepszy bajek o transferach co jest wg mnie pozytywne w pracy jaka pelni. W Wisle trzeba rozszerzyc siatke skoutow, w samej Polsce jest mnostwo talentow 16, 17 letnich i nalezy takich sciagac i ogrywac, dac im szanse w zawodowej pilce i pokazac, ze gdy sie postaraja beda najlepsi w Polsce.
Jesli jacek odejdzie to kto na jego miejsce? Jedyny w Polsce czlowiek jakiego znami cenie jako dyrektora sportowego to Mielcarski, ale on jest za pozadny zeby pracowac z takimi ludzmi jacy sa w naszej RN.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.07.2009, 11:52
mariano710 napisał(a):Wyświetl post
, kilkakrotnie przegralismy na rynku transferowym (chocby Lewandowski, Kasprzik).
.
Lewandowski mogl u nas grac ale kto nie zgodzil sie na transfer? RN bo bednarz prowadzil rozmowy i to oni uwalili tranfer bo chlopak za duzo chcial zarabac- widac kto mial racje

U nas sie wszystko rozbija o pieniadze, co innego gdyby Bednarz nie mial nikogo do zaoferowana ale jest wprost przeciwnie gdyby chociaz polowe z tego co Bednarz zaoferowal w przeciagu tych dwoch lat RN zatwierdzila to teraz w lidze prosili by o lagodny wymiar kary.

Kasprzik nie byl by wzmocnieniem nie jest lepszy od Pawelka
,
Odpowiedz cytując
mariano710
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.07.2009, 12:02
saklak1906 no wiec wlasnie, to co piszesz jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu, ze Bednarz robi co moze, jednak w przypadku Lewandowskiego obilo mi sie o uszy, ze zawalil to Łysy( byl na urlopie czy jakos tak...)
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.07.2009, 12:03
saklak1906 napisał(a):
Lewandowski mogl u nas grac ale kto nie zgodzil sie na transfer? RN bo bednarz prowadzil rozmowy i to oni uwalili tranfer bo chlopak za duzo chcial zarabac- widac kto mial racje
Sam juz nie wiem, kto wylansowal wersje, wedle ktorej Lewandowski chcial b.duzo zarabiac.
Na portalu Osucha przeczytalem, ze Lewandowski po podwyzce jaka otrzymal niedawno, wyciaga 25 tys.zlotych miesiecznie, ale pierwotnie jego miesieczna pensja w Lechu wynosila 10 tys zl. Czy to jest rzeczywiscie tak duzo ?

Pewnie, ze mozna sobie wmawiac, iz od Wisly zarzadal sobie 10 x wiecej, ale czy rzeczywiscie sa jakiekolwiek podstawy aby w to wierzyc ?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.07.2009, 12:08
Ja nie wiem ile chcial zarabiac Lewandowski ale znajac jego menadrzera Kucharskiego na pewno tani nie byl, na pewno tez poszlo o prowizje- co naszym z PN sie nigdy nie podoba a i do tego chlopak z II ligi to nie wiem czy byli by sklonni dac te 10 tys, bo w tej chwili Malecki ma 5 tys i amatorski kontrakt
Zaryzykowali w Wisle nie udalo sie to poszli do Lecha i obnizyli stawke a z nami juz pewnie nie chcieli rozmawiac, ale tego sie nie dowiemy na pewno.
,
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.07.2009, 12:14
To ciekawe co piszecie.
Bednarz na jednym ze spotkań, z kibicami powiedział iż Robert Lewandowski oczekiwał zarobków na poziomie Pawła Brożka. Było to dla Pana Jacka absurdalne. Nie może przecież być tak, że czołowy strzelec pierwszej ligi ma zarobki równie wysokie co jeden z najlepszych napastników ekstraklasy.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.07.2009, 12:14
Moim zdaniem zarówno Bednarz jak i Skorża powinni zostać. I jeden i drugi wykonali kawał dobrej roboty przez ostatnie dwa lata. Jak do tej pory nie mieliśmy lepszego dyrektora sportowego niż łysy więc po co go zmieniać. Czy widzi ktoś lepszą alternatywę niż Bednarz?Co ma powiedzieć Legia, której to Trzeciak sprowadził hiszpański złom który żłopał kasę jak niezły tankowiec. Bednarz to przy nim transferowy geniusz.
Odpowiedz cytując
Tomgoo
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 27.07.2009, 12:17
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Mówiło się że Lewandowski chciał zarabiać ponad 200tyś euro za sezon. Brożek miał wtedy mniej(nie wiem jak teraz) Teraz zadaj sobie pytanie czy wtedy tez być się zgodził płacić takie wynagrodzenie temu zawodnikowi? Nic nie jest czarne albo białe.Podpisując długi kontrakt ryzyko wpadki było za duże jak na nasze finanse.

Co do wątku domniemanego zwolnienia Bednarza. Jesli do tego dojdzie (że tylko on poniesie kare? za odpadniecie z Levadią) to bedzie ewidientny błąd. W moim mniemaniu to jest najlepszy dyrektor Wisły ostatnich lat.

Mając tak ograniczone fundusze sprowadził czy to za darmo czy dzięki niewielkim nakładom naprawdę klasowych zawodników, którzy zwrócą się w przyszłości z nawiązką.

Gdzieś teraz w gazecie przeczytałem, że jednym z JEGO błędów było niepodpisanie nowych kontraktów z Zieniem i Baszczem - BŁĄD! Bednarz przedstawił nowe kontrakty lecz nie doszło do porozumienia z uwagi na dość wysokie wymagania ww. Panów. Nie wspomnę też o tym iz decyzją KLUBU nie Bednarza była chęć odmłodzenia drużyny dlatego drogi Wisły i piłkarzy się rozeszły.

Jeśli zostanie zwolniony to stanie się nie kim innym jak kozłem ofiarnym, paradoksalnie dzięki profesjonalnej pracy, działania na polu transferowym mimo ograniczonych bądź znikomych funduszy spotka go kara. Uważam to za duży błąd, zwłaszcza że nikogo lepszego na jego miejsce raczej nie będzie.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 27.07.2009, 12:24
Trudno dyskutowac o zarobkach z pozycji kibica, ktory nie uczestniczyl w rozmowach z menadzerem, ale bylaby to zgola sensacyjna historia, gdyby zadajacy od Wisly 200 tys euro Lewandowski, finalnie zgodzil sie na 120 tys zlotych w Lechu.
W takim wypadku kwestia wiarygodnosci Osucha/Bednarza pozostaje do indywidualnej oceny.
Wszak jeden i drugi dali sie juz poznac jako perfidni oszusci
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 27.07.2009 o godz. 12:28.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.07.2009, 12:28
Tomgoo napisał(a):Wyświetl post
Mówiło się że Lewandowski chciał zarabiać ponad 200tyś euro za sezon. Brożek miał wtedy mniej(nie wiem jak teraz) Teraz zadaj sobie pytanie czy wtedy tez być się zgodził płacić takie wynagrodzenie temu zawodnikowi? Nic nie jest czarne albo białe.Podpisując długi kontrakt ryzyko wpadki było za duże jak na nasze finanse.

.
Pewnie ze bym nie podpisal bo to jest kwota z kosmosu dla zawodnika II ligi i zbyt wielkie ryzyko

Tylko teraz nie wiadomo komu wierzyc czy Bednarzowi- co mial powiedziec po nie udanych negocjacjach ze mu RN nie dala 10 tys miesiecznie i zrobic posmiewisko z Wisly.
Czy wierzyc Osuchom i Kucharskim nie wiem pewnie podzielic przez dwa i moze gdzies tam jest prawda.

Z tym ze Bednarz jest najlepszym DS zgadzam sie zupelnie, nawet dopisze ze lepszego w Polsce nie znajdziemy bo ich po prostu nie ma a wracac do tego co bylo bym nie radzil.
,
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.07.2009, 12:37
Trudno oceniać działalność Bednarza nie znając kulis jego kontaktów ze Skorżą, Wilczkiem czy Radą Nadzorczą.
Z jednej strony ponoć nie ma pieniędzy na transfery.
Z drugiej strony Skorża publicznie opowiada o zielonym świetle.
Z trzeciej strony klub kupuje Kirma za podobno 400 tys euro, jak na Wisłę kwota dość znaczna.
Także tutaj trzeba być bardzo ostrożnym.

Jedno jest pewne, Bednarz nie jest ulubieńcem opiniotwórczych dziennikarzy ani menedżerów, dlatego krytykowanie go jest łatwe i popularne. Tyle że akurat to poczytuję za wyraz typowej dla tego środowiska zawiści, co jest na pewno na plus dla Bednarza.

Jeżeli jednak prawdą są pogłoski o konflikcie Skorży i Bednarza, załatwianiu przez tego pierwszego kontraktu Jopa w porozumieniu z Wilczkiem czy nawet samym BC to jest to układ chory i jako taki musi być zmieniony.

Zakładając, że Skorża, ze względu na szeroko rozumianą solidarność zawodową musi pracować w pakiecie z Kazimierskim i Janasem i po rozpatrzeniu różnych za i przeciw, uważam że z tej dwójki bardziej przydatny klubowi będzie Bednarz.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 27.07.2009, 12:55
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Zakładając, że Skorża, ze względu na szeroko rozumianą solidarność zawodową musi pracować w pakiecie z Kazimierskim i Janasem i po rozpatrzeniu różnych za i przeciw, uważam że z tej dwójki bardziej przydatny klubowi będzie Bednarz.
W pełnie się zgadzam. Historia pokazuje, do czego prowadzi sprowadzanie przez trenerów swoich wymysłów bez żadnego nadzoru: trenerzy odchodzą, wysoko opłacani piłkarze zostają - tyle, że zwykle już nie "mieszczą się w koncepcji". A nie każdy z tych drugich ma na tyle honoru, aby odejść samodzielnie, bez odszkodowania (tak godnie zachowali się chyba tylko Kukiełka i Kryszałowicz).
Skorża dał już ciała lobbując za Łobodzińskim, Matusiakiem i Niedzielanem, nie widzę szans na powierzenie mu funkcji menedżera wg. angielskich wzorców. IMHO przyczyną obecnych problemów jest w dużej części fakt, ze Skorża i jego "dwór" poczuli się zbyt mocno i postanowili sami rządzić klubem, wykorzystując poparcie większości kibiców i ich niechęć do Bednarza.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Mateooo
Junior Member

Od: 08.2004

Stary 27.07.2009, 12:58
Bednarz powinien zostac, od czasow Kosy,Zurawia, Uche,Glowackiego, Kuzby, nie mielismy tak dobrych transferow jakie przeprowadzil Bednarz. Wiadomo ze ma ograniczone mozliwosci. W sumie jesli to prawda ze Skorza sie przy Jopie upieral, to jestem w szoku. Jop to gosc ktory, baaardzooo obnizyl swoje loty, ktore zreszta nigdy nie byly wysokie, i wysokie to pewnie on ma tylko zarobki, bo Wisle nie pomoze. Uwazam ze trzeba pomyslec jak rozwiazac decyzje w sprawie transferow-mediacje miedzy Skorza a Bednarzem. Slusznie ktos zauwayzyl, ze Legia ma Trzeciaka..................ktory byl na wakacjach jak Pan Bednarz zalatwil nam Gargule.
FC SKAŁA. Zawsze z Wisłą !!!!
Odpowiedz cytując
Donald_Tusk
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 27.07.2009, 13:08
Jak Cupiał zwolni Bednarza to tak jakby sam swoją prawą noga kopnął się w swój lewy pośladek. Może nigdy nie dowiemy sie o wielu ciekawych transferach które Bednarz maił na widelcu a na które właściciel nie dał kasy
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.07.2009, 13:39
http://futbolnet.pl/wiadomosci/list-...jacka-bednarza

otwarty list do Bednarza.

Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 27.07.2009, 13:57
Co za debil to pisał. Kompromitacja.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:02
qchar90 napisał(a):Wyświetl post

A kto to wogole jest zeby mog krytykowac Bednarza. Ja tez sobie moge portal zalozyc i krytykowac wszystkich i wszytko dookola bo mam taka chec

Jakas miernota, bo inaczej nazwac nie mozna bedzie wysylac list otwary do dyrekora sportowego i wypisywac swoje zalosne przemyslenia.

Z tego co mi wiadomo to ten jegomosc juz raz zablysna piszac jakies totalne glupoty o Wisle.

Jak czytam takie .......y to jestem za aborcja, takim ludzia powinni dawac dozywotni zakaz laczenia sie z internetem.
,
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 27.07.2009, 14:03

Proponuje się opanować i nie wklejać linków do jakiś amatorskich stron typu ten twór... rozumiem gdyby jeszcze pisali coś mądrego.
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 27.07.2009, 14:03
Ciekawe, czy gdyby na co drugim meczu trybuny fetowały Bednarza tak jak Skorżę, byłoby teraz tak głośno o jego zwolnieniu...

Bednarz ma złą prasę (dziennikarze go nie lubią) i to się potem przenosi na reakcje sporej części kibiców. A od tych ostatnich J.B. mógł częściej usłyszeć obelgi (także ze względu na legijną przeszłość) niż wsparcie.

Ci którzy siedzą bliżej w temacie i wiedzą w jakich warunkach Bednarz pracuje, jakoś bardziej doceniają jego pracę.
Ale większość bazuje tylko na opiniach mediów - w zdecydowanej większości krytycznych wobec J.B., choć ta krytyka jest często nieuzasadniona - tak jak w powyższym "otwartym liście".
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.07.2009, 14:06

W sumie to czuję się trochę zażenowany, kiedy widzę, że kibice Wisły piszą takie rzeczy.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.07.2009, 14:09
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Zwalniać Bednarza ? A kto za niego ? Boguś i s-ka chyba już zapomnieli jaki chaos i bezkrólewie były po dymisjach Kapki i Mielcarskiego.
Prawda jest taka że Bednarz (choć osobiście go nie lubię ) jest osobą kompetentną i nie ma za bardzo o co się do niego przyczepić , a argumenty że warszawiak i (były) Legionista są dziecinne .
Ja bym wykopał trenera bramkarzy , po za tym nie jest winą Bednarza że "nominalnie klasowi" piłkarze których ma Wisełka grają taką PADAKĘ . Problem jest w piłkarzach a nie w "Bednarzach".
Tak jest od dawna.

Ps. Offtopowo :
Dawno temu M.Cantoro udzielił wywiadu nt. argentyńskich piłkarzy i ich poziomu sportowego. Powiedział że w tak biednym kraju kibice kochają futbol i na bilety na mecz wydają ostatnie pieniądze , gdyby zobaczyli że piłkarz ich drużyny gra "na pół gwizdka" i przechodzi obok meczu to nie miałby prawa chodzić w dzień po ulicy.......
Ja myśle, że problem jest tak złożony, że stawianie tezy jakoby Bednarz miał konflikt ze Skorżą uważam za śmieszny. Wygląda jakby ktoś chciał na "tym koniu", przejechąc ze swpoim prywatnym interesem.
Ja cały czas uważam, ze wina lezy w wiekoszośći u Cupiala (jako nadprezesa)----bo to on zawsze aprobuje sobie tzw.pomagierów i innej maści wspieraczy gdzieniegdzie zwanych doradcami i czlonkami rady nadzorczej.
Tu nie chodzi o wynik jednego meczu--tu chodzi o cała koncepcje zarzadzania klubem. Transfery maja byc dograne albo conajmniej przygotowane w okolicach czerwca. Musi byc utworzona siec skautow albo prawdziwa szkółka piłkarska. Taka , która ma bazę i zaplecze szkoleniowe z prawdziwego zdarzenia. Bo niedługo okaze sie, ze narybek wypuszczony ze szkoly Franwkoskiego, zacznie zasilac druzyne z gorszej strony Błoń i zacznie sie na forum lament jaki ten Frankowski zły bo daje zawodnikow do Cracovii. A [prawda jest taka, że Wisla nie partuycypuje w niczym w tej szkółce, a sama nie prowadzi ŻADNEJ z prawdziwego zdarzenia.Zatem jezeli nie chce juz sie nikomu zająć pod szyldem TSu to może wspomóc szkółke Franka, co?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.07.2009, 14:15
Bednarzowi także można zarzucic utrate Dolhy który w Wiśle bronił fenomenalnie,nie podpisanie kontraktu Lewandowskim i Paulistom który prezentował sie o kilka klas lepiej od Beto czy Niedzielana.Znaczne przepłacenie za Jirsaka, tacy zawodnicy nie kosztują wiecej niż 200 tyś Euro.Łobo mam nadzieje że sie obudzi jak w Gdańsku
Na plus na pewno ściagniecie Marcelo i Diaza ale to są defensywny zawodnicy.W sumie to troche mało.Z dwójki Skorża-Bednarz wole żeby to ten drugi stracił posade.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.07.2009 o godz. 14:18.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 27.07.2009, 14:18
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Bednarzowi także można zarzucic utrate Dolhy który w Wiśle bronił fenomenalnie,.
No i susze w Afryce i nie urodzaj w Albanii.

Dolha odeszedl przez naszego uwczesnego wspanialego prezesa bo to On ewidetnie zawalil sprawe twierdzac ze jest klauzula o automatycznym przeduzeniu umowy o dwa lata. A bednarz dopiero obejmowal funkcje DS w Wisle
,
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.07.2009, 14:24
Zgadzam się że Bednarz jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych ostatnich lat w naszym klubie, niemniej na tle takich 'tuz' jak chociażby Mielcarski nie jest to wcale żadnym wyróżnieniem. Myślę że znalezienie godnego następcy Bednarza jest nieporównywalnie łatwiejszym zadaniem aniżeli znalezienie godnego następcy Skorży.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
kicu
Member

Od: 04.2006

Stary 27.07.2009, 14:26

Dlaczego ludzie piszą takie rzeczy?Wielu czytelników uzna tą wypowiedź za stanowisko WSZYSTKICH kibiców Białej Gwiazdy. To tak, jakby ktoś napisał list otwarty do prezydenta w którym apelowałby o wydzielenie z terenów Polski Śląska. Po pierwsze takie "listy otwarte" nic nie dają, po drugie argumenty zawarte w tym paszkwilu są śmieszne i oderwane od rzeczywistości. Wynika z tego, że to Jacek Bednarz jest wszystkiemu winny i mimo, że ma do dyspozycji grubą kasę ściąga grajków za darmo. Idiotyczny tekst. Niedługo pewnie w mediach, które są Wiśle "przychylne inaczej" pojawią się artykuły pseudo-dziennikarzy głoszące, że kibice Wisły o wszystko obwiniają Bednarza. I to wszystko przez frustrata, który swoje zdanie postanowił w nieumiejętny sposób ogłosić całemu światu.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.07.2009, 14:30

Wydaje mi sie ,ze to ten sam który przedstawiłem w tym temacie o 9:24 .
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.07.2009, 14:48
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Bednarzowi także można zarzucic utrate Dolhy który w Wiśle bronił fenomenalnie,nie podpisanie kontraktu Lewandowskim i Paulistom który prezentował sie o kilka klas lepiej od Beto czy Niedzielana.Znaczne przepłacenie za Jirsaka, tacy zawodnicy nie kosztują wiecej niż 200 tyś Euro.Łobo mam nadzieje że sie obudzi jak w Gdańsku
Na plus na pewno ściagniecie Marcelo i Diaza ale to są defensywny zawodnicy.W sumie to troche mało.Z dwójki Skorża-Bednarz wole żeby to ten drugi stracił posade.
Paulista albo Dolha to nietrafione rzeczy. Jasiek odszedl i jakos furory nie zrobil, a Dolhy po pol roku juz w Lechu takze nie bylo. Nawet Pawełek nie zawalił zadnego meczu tak jak Dolha .Takze zamiast robic zarzuty, nalezaloby wpsomniec, ze Bednarz mial mimo wszytsko nosa w ich przypadku. Beto odszedl i Niedzielan takze. I takie transfery nie obciazaja budzetu Wisly. A jak moga obciazyc to najlepiej widac po casusie Dawidowskiego.
Mielismy Jarosza i Mielcarskiego bylo źle, Bednarz takze zły. Jakby tak kazdy podchodzil do sprawy to w takiej Barcy albo Realu zmieniali personel co 6-7 kolejek. No bo jak to mozliwe , ze druzyna za 1 mld euro nie moze wygrać np. z Almerią Troche spokojnej głowy panowie.
Chyba powiedzenie:" Nie od razu Kraków zbudowano" nie jest wam obce, co?
Winny jest ten co nie daje kasy--jakby budzet transferowy byl JAWNy i STALY to co runde byloby wzmocnienie. Ale lepiej odstawiać prowizore i tyle. Konia z rzędem temu kto powie jaki był budzet transferowy Wisly w osatnich 5ciu latach.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.07.2009, 15:31
Trzeba rozważyć dwie sprawy pracy Bednarza.Czy transfery są takie słabe bo nie mamy środków na nie czy po prostu Bednarz nie potrafi znaleźć bramkarza i napastnika jeśli to drugie to żegnamy się z panem Jackiem. Osobiście wydaje mi się że jest on w tym całym cyrku tylko marionetką.
Odpowiedz cytując
tomaso
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.07.2009, 15:50
Wszyscy obwiniają Bednarza i Skorżę a jakoś dziwne że nikt nie pisze o naszych kopaczach a to wszystko głównie ich wina! Powinno się pierwsze szukać oszczędności właśnie u nich ! Co ma Bednarz do tego że Brożek i Ćwielong z 5 m do bramki nie potrafią trafić?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów