|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dziś w PS jest notka, że przepraszają za przypisanie słów o Brożku i Wiśle z Barceloną Ulatowskiemu. Wygląda na to, że wszystko było zmyślone...
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jutro mecz naszej "reprezentacji" i dzisiaj usłyszałem w TV ciekawą rzecz ... Możliwe że Polacy zagrają w ustawieniu 3-5-2 z 3 stoperami i 2 napastnikami, podobno Ben chce sprawdzić to przez problemy z lewym obrońcą O.o
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Akurat Danch jest dobry ale co do Zahorskiego się zgodze, Pazdana nie oceniam bo go w akcji nie widziałem a wawrzyniak na EURO mnie pozytywnie zaskoczył.
Może nie rewelacja, ale coś z niego jest. |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wyjściowy skład Polski na dzisiejszy mecz z Ukrainą. Gramy 3-5-2.
Fabiański - Golański, Dudka, Żewłakow, Kokoszka, Krzynówek - Lewandowski, Murawski - Błaszczykowski, Jeleń, Smolarek. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja pierd........ dlaczego ta Kokoszka gra?
nie tak dawno były czasy w jednym z małopolskich klubów ze piłkarze oddawali kawełk pensji trenerowi, za to że ich wpuszczał... ale przeciez trenerem jest LEO a nie zwykły obszczymurek? A może ten cały LEO to jeden wielki farmazon? Od jakiegos czasu, niestety pan Leo wydaje sie farmazonem, balonem napompowanym przez media, farciarsko uratowanym przez Krzynówka w meczu z Ukrainą. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na stronie TVP.pl w programie jest info, że na jedynce jest tylko pierwsza połowa?!
OCB?! EDIT: Okej przyjrzałem się dokładnie, chyba jest i druga część spotkania, bo wieczorynka prawdopodobnie nie trwa godzinę i 10 minut
Ostatnio edytowane przez spidey : 20.08.2008 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
17:45 Piłka nożna - studio: Piłka nożna
17:55 Piłka nożna - 1. połowa meczu towarzyskiego: Ukraina - Polska: Piłka nożna 18:45 Świnka Peppa 2, odc. 36 18:55 Piłka nożna - 2. połowa meczu towarzyskiego: Ukraina - Polska: Piłka nożna za onet.pl Może ta cała Świnka Peppa się przedluży? ![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
SĄ LEPSI ! po 2. chłop nie gra tam ... ocb ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dokładnie. Powinien Leo powołać jakiegoś zawodnika na ta pozycję, a nie na siłę szuka dla Adasia pozycji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wiem... Gdzie są Ci lepsi? Tylko żeby byli faktycznie lepsi? Ten cały Polczak? Może Jopa chcecie? Głowacki wiadomo... ale kontuzja, poza tym on do kadry to chyba nigdy się nie przebije...
Być może i ja będe napieprzał na Leo i Kokoszkę ale wstrzymam się do końca meczu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wiem dlaczego Benhaker nie powołał Brożka,dlatego że nie pasuje do jego koncepcji,w końcu się mu nie dziwie po co mu napastnik który mając 1 akcję w meczu potrafi strzelić bramkę,jest przecież Zahorski pupilek Leo który gra przeciętnie nawet na ligę polską,a z Jeleniem będzie tak jak z Brożkiem da mu pograć 45 minut nie dostane nawet jednego podania i skończy się na tym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Przecież Leo mówił że Brożek to nie jest International level ciężko to zrozumieć? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do Kokoszki to po 11 minutach meczu zgadzam się z pozostałymi... Są lepsi
![]() Ale jakby grał być może i byłoby zasadne powołanie go... Nie on pierwszy i nie ostatni jest powoływany mimo braku gry... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja juz nie oglądam tej padaki i pomysleć że ci kopacze tyle zarabiają .
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Prawa strona obrony czyli w tym przypadku Kowalczyk... Dodatkowo Kokoszka...reszta slaba i tak.
Nedza straszna. Po przerwie Roger chociaz on tez wiele nie zmieni ![]() Nudny mecz...ide na piwo ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
cos nie bardzo to nowe ustawienie sie sprawdza
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i co, drugiej polowy nie bedzie w tv?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Po obejrzeniu 1 połowy w wykonaniu zawodników o miedzynarodowym poziomie 'international level' stwierdzam, że wole iśc pograć w cs'a
PS. Jak ja się ciesze, że nie ma Brożka, bo znowu tak jak Jeleń byłby odcięty od jakichkolwiek podań ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jedno wielkie gówno.
Dziękuję. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Leeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooo... nowa wersja: Loooooooooooo-ooooooooooooooooL. Straszna padaka...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czego Wy oczekujecie? Niby Krzynówek nagle zacznie grać jak rasowy skrzydłowy, a Murawski jak Zidane? Kopaczy mamy, a nie piłkarzy i nawet Brożek czy inni tego nie zmienią. Cińcy są i tyle.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Inna rzecz, że nie gramy znowu z "ogórkami" lecz z solidną ekipą europejską na jej terenie. Trudno było oczekiwac cudów z Polczakiem, Fabiańskim, Zahorskim, Kowalczykiem w składzie...
Sparing jak sparing, bez emocji sobie patrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Te trąbki na stadionach powinne być zabronione bo można zwariować. To jest dużo bardziej niebezpieczne niż race
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Dno dna : Kowalczyk - Nigdy wiecej takich kalek.
Dno : reszta Na plus : Majewski, Fabianski Majewski : Dosrodkowania, ustawienie, no look pass. W naszym skladzie to MoM.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.08.2008 o godz. 18:51.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko mecz.
![]()
|