The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2024, 20:24
Tylko jestem ciekaw na kogo będzie zrzucona wina, gdy okaże się że ten wymarzony trener z zagranicy okaże się odpadem?

Po klęsce holenderskiej winny był zatrudniony po kilku miesiącach od wydarzeń Bednarz, a nie rzeczywiści winni.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 11.01.2024 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 11.01.2024, 20:25
Markus napisał(a):Wyświetl post
Produkowanie już dziesiątek postów o Królewskim i Rude z takim samym przesłaniem, jako o krętaczeu, kłamcy, czy grabarzu (pod adresem pierwszego) czy o marnym trenerze, który jest najwyżej analitykiem i który wszystko przegrywa, a wiosną znów przegra oraz oznacza "strzał w kolano", to nie nagonka? To co to w takim razie jest, urocze poklepywanie ich po plecach?

Ty się czasem czytasz?

A o PMS nie trzeba mówić źle, bo jaki jest koń każdy widzi, kto umie trzeźwo spojrzeć na jej osiągnięcia, jak szkoli piłkarzy i jakie zespoły z nich robi. Ma zasłużone niskie miejsce w Europie, nieprzypadkowo z etykietą zacofanej, nie potrafiącej uczuć piłkarzy techniki.

Hiszpanów też nikt nie musi promować, sami to najlepiej robią zarówno w Wiśle, jak i w całym piłkarskim świecie, gdzie są cenieni jako zwykle dobrze indywidualnie wyszkoleni zawodnicy, włącznie z tymi grającymi w ich niższych ligach. jak widać po namacalnych przykładach z naszego kraju.Przyjeżdżając stamtąd często są dużo lepsi niż to, co biega na tej pozycji na polskich boiskach. Byłbym idiotą, gdybym pisał, że tak nie jest, bo nie byłaby to prawda.

Twój problem polega na tym, że nie dostrzegasz, iż ostatnie działania Królewskiego SKUTECZNIE zmieniły i nadal zmieniają dzisiejszy wizerunek Wisły, na obraz klubu nowoczesnego i stawiającego na innowacje w sporcie, będącego tu w Polsce absolutnym prekursorem. Ba, On próbuje taki obraz Wisły sprzedać również za granicą. Wartość marki Wisły dzięki temu wzrosła i dalej wzrasta, to się akurat mu udało. Obok zatrudnienia Kiko.

Dziś już nikt nie mówi o Wiśle jako klubie wewnętrznie skłóconym, w stanie rozkładu, bez wizji i planu, z przestępcami czy bandytami u steru, jedynie zwijającym się i płaczącym za Cupiałem. Pompowany przez ostatnie lata przez niektóre środowiska i media wizerunek kibiców Białej Gwiazdy jako bandytów też jakby znalazł się gdzieś w głębokim cieniu, już tak mocno nie rzutuje, bo teraz tematem są te tak zwane przez Ciebie utopie Królewskiego. Dla klubu to dobrze. Ale Ty tego nie dostrzegasz.

Atmosfera teraz jest inna, lepsza, znów gości w niej nadzieja i szansa, że w końcu uda się zrobić przy Reymonta coś wartościowego, bo po raz pierwszy od lat jest jakiś konkretny plan, jakaś idea, zainwestowano w jakieś narzędzia mające pomóc w jej realizacji. Ty jednak cały czas to próbujesz zwalczać i prowadzisz osobistą nagonkę przeciwko temu. Shame.
Wartość Wisły wzrasta tylko na popierze. Dopóki nie pójdziemy do przodu to te pierdzielenie prosiaczka jest tylko dla samego pierdzielenia jak to jest zajebiscie
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.01.2024, 21:41
Skawa Wadowice napisał(a):Wyświetl post
Model jest tworzony pod wodzą Piotrka od kilku miesiecy. Wczesniej robil to na poziomie serie A przez dwa sezony. Jest to bardziej jako narzedzie do analizy.
Brzmi chwytliwie AI - dzieki temu jest wiele szumu wokol nas. Albert to trener jak kazdy inny z zagranicznej lapanki. Moze wypalic a moze nie. Zadanie ma o tyle latwe ze my mamy najelpszy sklad w lidze. Wystarczy pewnie zeby nie przegrywac…. Taka mam nadzieje
Uścislijmy, że robił to na poziomie serie A, po czym jego klub spadł do serie B. I mniej więcej wtedy przyszedł do Wisły.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 11.01.2024, 22:24
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Uścislijmy, że robił to na poziomie serie A, po czym jego klub spadł do serie B. I mniej więcej wtedy przyszedł do Wisły.
Ale po co o tym mówić? To niedobra jest.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.01.2024, 00:48
Ja też uważam, że zatrudnienie Rude było ryzykowne - ale Jaroo1 to dosłownie dostał sraki z przejęcia
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.01.2024, 07:11
Nie dostałem żadnej sraczki, tylko jak na te zapowiedzi Królewskiego, mówienie o AI itd to jestem zawiedziony wyborem. Tym bardziej, że to jest ziomo Kiko.
I wkurzony tym jak to wszystko jest przedstawiane, jako jakiś wielki sukces i nie wiadomo co. A przychodzi do nas zwykły chłop z Hiszpanii, praktycznie bez większego doświadczenia praktycznego a co gorsze z porażkami w dwóch ostatnich pracach.

Miał być jakiś "gwarant" awansu, a jest zagadka pokroju Jopa.

A Jaro się dobrze bawić, jedzie po wszystkich i zapowiada że teraz to się będzie działo haha
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 12.01.2024, 07:58
Karherop

Cytat:
Do tego mamy w lidze:
Lechię z bogatszym właścicielem
Miedź z bogatszym właścicielem
Motor z bogatszym właścicielem
GKS Tychy z bogatszym właścicielem
TBB z bogatszym właścicielem i znikomymi kosztami
Płock który dostał od miasta 25 Mln Ziko w rok na zachętę

Kwestia czasu aż w/w zespoły się ogarną/zainwestują/poczują krew i będą skuteczniej walczyć o awans.
Mama mi mówiła, że bogaci są bogaci, bo potrafią wydawać rozsądnie swoje pieniądze. A biedni wydaja pieniędzy, których nie mają, żeby stworzyć wrażenie tego, ze są bogaci

Na marginesie. Tak się zastanawiam. Czy AI wybrało jarkowi partnerke życiową? Hmm....
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.01.2024, 09:40
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Markus, a Ty produkujesz dziesiątki postów o Hiszpanach, że musi być trener z Hiszpanii i że Królewski robi super. No i co? .
W którym miejscu pisałem, że trener MUSI być z Hiszpanii? Albo że Królewski robi coś super?

Tak się teraz chcesz bawić, manipulując jak Koalik?

Zestawiasz swoją histerię i nagonkę z pisaniem, co byłoby najlepsze dla Wisły? (można się z moim zdaniem nie zgadzać, ale nie hejtuję pracowników klubu! Nie staram się za wszelką cenę szkodzić właścicielowi i trenerowi Wisły oraz mobilizować do tego ludzi! )

Od tygodni nie robisz nic innego, tylko w każdym możliwym temacie piszesz to samo o Królewskim i Rude, jacy są beznadziejni i jak robią ludzi w trąbę. I jaki to za pół roku będzie pewny Armagedon. Dumny jesteś z siebie?

Tylko takie masz przesłanie. No brawo.

Nie widzisz, że dziś wizerunek Wisły jednak się zmienił I nadal zmienia, Rude jest trenerem z jednak chwalonym warsztatem, Królewski próbuje czegoś zupełnie nowego, odmiennego od tego, co próbował wcześniej, bo jakieś tam wnioski sobie wyciągnął. Nie wiem czy mu się teraz to uda, Ja trzymam za to kciuki, bo dla Wisły dobrze byłoby, gdyby się jednak mu udało przynajmniej częściowo.

W międzyczasie Ty zaklinasz rzeczywistość wraz z Koalikiem żeby jak najszybciej wszystko się posypało i na Wisłę spadła kolejna klęska. Powtórzę: dumny jesteś z siebie i z tego co robisz? Dziś do zaoferowania masz tylko i wyłącznie ten hejt?
Ostatnio edytowane przez Markus : 12.01.2024 o godz. 09:43.
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 12.01.2024, 10:53
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Wiem o tym, nie pisałem tego z racji wielu czynników o których nie wiemy. Ile osób liczył sztab, jaki wpływ miał jego model na decyzje trenera, to że to była najwieksza polska kolonia i na koniec sezonu wyje**li wszystkich bo w mediach była nagonka na polaków tak jak u nas na hiszpanów.

Jeszcze bardziej uściślając to dzisiaj Spezia jest na dole Serie B, nie wiedząc czy dalej uzywa modelu, czy z niego zrezygnowali, a moze to polacy ktorzy odeszli oslabili tak naprawde klub? Rozne czynniki.

Dlatego o tym nie wspomniałem

Pewnie odnosicie wrażenie, że bronie AI, ale z racji tego że pracuje w IT i jestem trochę bliżej tego świata na co dzień to powtórzę to jest tylko narzędzie. Bardzo pomocne jeśli umie się wykorzystać dane. Decyzja należy dalej do człowieka. Rozliczać będziemy trenera nie AI.
Ostatnio edytowane przez Skawa Wadowice : 12.01.2024 o godz. 10:59.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.01.2024, 10:55
Cytat:
W międzyczasie Ty zaklinasz rzeczywistość wraz z Koalikiem żeby jak najszybciej wszystko się posypało i na Wisłę spadła kolejna klęska. Powtórzę: dumny jesteś z siebie i z tego co robisz? Dziś do zaoferowania masz tylko i wyłącznie ten hejt?

To nie jest hejt tylko realna ocena sytuacji. Chcesz to się podniecaj "czymś nowym" Królewskiego. Za pół roku będzie znowu coś nowego. Dziwi tylko, że można być tak naiwnym i łykać te wysrywy Jarka i się cieszyć co pół roku jak małe dzieci, ze teraz to będzie.
Tym bardziej, ze cały pomysł Królewskiego opiera się na farmazonie, ze AI poprowadzi Wisłę i już mówi jak to AI działa, a tak na prawdę chuja tam działa. I cała koncepcja jest śmieszna, bo to nie jest tak, że jakiś komputer czy algorytm zawodników wybierze. To jest zwykłe porównywanie statystyk i tak samo jak koniec końców na trenera Kiko wziął ziomka, tak samo forsowani będą gracze już komuś znani. Dlaczego? No bo są znani i takim łatwiej zaufać, a poza tym lepiej brać swojego niż taką samą zagadkę, którą skądś komputer wynalazł.

Ja Ci nie zabraniam podniecania się jak dziecko tym co wypluje Królewski ale weź się odwal ode mnie za to co ja uważam.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 12.01.2024, 14:16
Markus napisał(a):Wyświetl post
, ale nie hejtuję pracowników klubu!
No chyba że są Sobczakiem albo innym Polakiem
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.01.2024, 15:18
Sylwus1988 napisał(a):Wyświetl post
No chyba że są Sobczakiem albo innym Polakiem
Krytykowanie piłkarza za złe zagrania i słabą postawę na boisku to hejt? Aha. No można i tak.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.01.2024, 15:43
Nie. Lepiej za złe działanie lizać dupę Jarkowi zamiast krytykować
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.01.2024, 16:44
Nie. Lepiej za złe działanie lizać dupę Jarkowi zamiast krytykować

Jaroo, Ty naprawdę masz jakąś obsesję. Pamiętaj, że nieustanna i długo trwająca “sraczka” zwykle kończy się odwodnieniem, a do końca rundy jeszcze daleko. Nie wiem jak Twoje jelita to wytrzymają, ale to już nie mój problem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.01.2024, 16:46
Pamiętaj, że nieustanny brak awansu z I ligi do ekstraklasy, gdy się ma długi i jeszcze powiększa je, grozi upadłością klubu.

Jesteś dumny z tych 5 lat rządów trio i roku rządów Jarka? Tak to miało wyglądać?
drozd:
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.01.2024, 17:02
Jesteś dumny z tych 5 lat rządów trio i roku rządów Jarka? Tak to miało wyglądać?
Ależ nie i nigdzie o tym nie pisałem. Królewski zresztą rządzi nie przez pięć lat, a przez rok, wcześniej była inna sytuacja. Popełnił sporo błędów, na czele z trzymaniem Sobolewskiego, ale miał też dobre decyzje, takie jak zatrudnienie Kiko.

Teraz też ma nowy i oryginalny plan w Polsce na rozwój klubu, odmienny od tego, co było poprzednio. Ja mu kibicuje, aby choć to mu wyszło dla dobra Wisły, a Ty to zwalczasz i dostajesz sraczki jeszcze zanim cokolwiek zostało zrealizowane lub pojawiły się jakiekolwiek efekty, nie mając kompletnie wiedzy o wielu sprawach.

I rozpiera Cię z tego powodu duma, tak? Czemu jesteś taki pobudzony od kilkunastu dni i niczym Pieńkowska relacjonująca zwycięstwo Trumpa dostajesz spazmów i latasz od tematu do tematu z krzykiem, jak to się źle dzieje i jak to Królewski robi wszystkich w wała? Przypomnieć jak się o nim wyrażasz? To nie jest hejt i obsesja? Zastanawiam się, po co właściwie w ogóle z Tobą tu piszę?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.01.2024, 17:26
Chcę to piszę. Nie wiem po co z tego problem robisz. Królewski sam się podsumował .......ąc ostatnio, że algorytmy broniły Sobola i wcześniej, że póki on pracuje to Sobola nie zwolni.
1. Super, że by go nie zwolnił. Ciekawe czy jakby co roku spadał ligę niżej to tez by go nie zwolnił.
2. Teraz mówił, że jak nawet trener by miał dobre wyniki ale algorytmy by mówiły, że trzeba zwolnić to w sumie mógłby zwolnić. Czyli nagle pojawiły się super algorytmy, super pomysłi trochę sam sobie przeczy, że w tej sytuacji wychodzi na to iż Sobolewskiego mógłby zwolnić gdyby algorytm zaczęły pokazywać złe wyniki.
3. Królewski po prostu papla, .......i trzy po trzy i nawija takim jak Ty makaron na uszy. On nie ma żadnego planu, tylko gra na czas, gada i błyszczy w mediach. Takich "planów" jak teraz to on już miał kilka.

Z dobrych decyzji to zatrudnił Kiko, który był nawet tu na forum przywoływany. Był sprawdzony i zatrudnienie jego wpasowuje się w ściąganie "swoich". Także nic wielkiego nie odkrył. Zatrudnił gościa, którego nawet debil by zatrudnił, bo to był wybór oczywisty. Tak samo jak teraz Rude nie został wynaleziony nie wiadomo jak i skąd, tylko przyszedł bo Kiko go znał i na pewno był polecany przez znajomych z Hiszpanii, którzy wiedzą wiedzieli o nim więcej niż sam Kiko.

I to są te super decyzje Królewskiego i wielkie wyszukiwania. Po prostu zatrudnianie tych co się zna i chcą przyjść do tej tonącej łajby popracować.

Królewski ma nowy plan, on robi dobrze. Jak w ogóle tak można napisać o gościu, który miesiac temu wmawiał wszystkim, że Sobol się nadaje i nie będzie zwolniony? Jak można w ogóle łykać te jebane bajki no bo skoro algorytmy rządzą i broniły Sobola cały czas, to po co była narada odnośnie stanowiska Radka po meczu z Arką?
drozd:
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.01.2024, 17:51
Ale wy nie wiecie, że Markusowa wolność słowa jest tylko wtedy jak mu jest na rękę.

Jak ktoś krytykuje to uprawia hejt czy mowę nienawiści, jak on krytykuje to jest to normalna akceptowalna krytyka.

Przypomina mi posłów, a w zasadzie posłanki Lewicy.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 12.01.2024, 18:53
Najlepsze gadanie, że jak ktoś po Królewskim jedzie to jest szkodnikiem Wisły i ma za zadanie działac na niekorzyść klubu. Ok, póki co jesteśmy skazani na Królewskiego - ale tu znowu paradoks, skazani przez niego samego bo było oferta od MADA to specjalnie odrzucił - i powiedzieć "won" jest łatwo, ale co dalej?
Tylko, ze znowu nie mówiąc "won" Panu Jarkowi, mamy długi, I ligę, brak awansu i być może ostatnie 15 meczów szansy - funkcjonowanie klubu w kolejnym sezonie nie to, że nie jest niemożliwe, bo pewnie nadal będzie ale jak z obecnym budzetem nie możemy awansować to po cięciach na następny sezon pewnie już ugrzęźniemy w tej lidze na lata, póki co w srodku tabeli.

Także kto działa na niekorzyść klubu? Ja mogę mówić, ze Markus bo popiera szkodnika i niszczyciela, przez którego klub się stacza. No ale nie będę tak mówił. Dla mnie Markus czy drozd to naiwniacy, lubią być robieni w uja, jednak mówienie, że ktoś specjalnie chce klub zniszczyć, działać na niekorzyść to już zwykły hejt.

PS
Tak, tak, Jaro rządzi rok, a nie 5 lat. To już słyszałem. Szkoda, ze jak TJ chciał jakoś rozważniej prowadzić politykę klubu, ograniczyć rozpasane wydatki, to postawiono na ściąganie szrotu całymi wagonami i przepłacanie tego szrotu - pytanie, to nie Jaro do tego łapę już 5 lat temu dołożył?
drozd:
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.01.2024, 20:00
...
Tylko, ze znowu nie mówiąc "won" Panu Jarkowi, mamy długi, I ligę, brak awansu i być może ostatnie 15 meczów szansy - funkcjonowanie klubu w kolejnym sezonie nie to, że nie jest niemożliwe, bo pewnie nadal będzie ale jak z obecnym budzetem nie możemy awansować to po cięciach na następny sezon pewnie już ugrzęźniemy w tej lidze na lata, póki co w srodku tabeli.
...
Czyli chcesz się pozbyć obecnego właściciela Wisły i dlatego hejtujesz go w internecie? Bo inaczej nie bardzo się da tego zrozumieć. Zakładam, że nawet składając się z innymi hejterami, nie będziecie w stanie wykupić akcji od Synerise.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.01.2024, 20:27
To jest albo zadaniowany propagandysta, albo pożyteczny idiota. Inaczej się tej sraczki z założoną tezą wytłumaczyć nie da.

Królewski wybrał bardzo dobrze, odważnie i ze świadomą intencją zmiany. Mam przeczucie, że kiedy zacznie się granie to trudno już będzie tak bredzić jak jaro teraz. Dlatego jest taki pobudzony, żeby zdążyć nabruździć jak najbardziej.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.01.2024, 22:52
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Czyli chcesz się pozbyć obecnego właściciela Wisły i dlatego hejtujesz go w internecie? Bo inaczej nie bardzo się da tego zrozumieć. Zakładam, że nawet składając się z innymi hejterami, nie będziecie w stanie wykupić akcji od Synerise.
A to Synerise posiada jakieś udziały w Wiśle żeby trzeba było cokolwiek od nich odkupić?
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.01.2024, 15:16
krysztal napisał(a):Wyświetl post
A to Synerise posiada jakieś udziały w Wiśle żeby trzeba było cokolwiek od nich odkupić?
Ok, masz rację, Jaro jest akcjonariuszem.
Problem w tym, że kasę zarabia na Synerise. Więc "pogonienie pana Jarka" postulowane przez Jaroo1 to pogonienie zarówno właściciela jaki i najprawdopodobniej sponsora.
Nadal zakładam, że gołodupce to piszące nie mają na to funduszy.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.01.2024, 15:26
Póki co ten niegołodupiec Krolewski jest na tyle gołodupcem, że nie ma kasy na zasypanie dziury budżetowej, przejebał wszystko co dali ludzie na zryw podczas ratowania Wisły w roku 2019 i późniejszych oraz prowadził Wisłę tak, że przepalał kasę na szrot itd doprowadając do powiększania długu co tak czy siak zakończyło się spadkiem z ekstraklasy.

Broń panie boże Wisłę od takich zbawicieli i niegołodupców.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.01.2024, 15:30
Bagienko którego interesów broni jaro swoją sraczką, pragnie żeby było jak do tej pory. Kasę wykłada ktoś inny, ale jak ją wydawać i kto ma z niej korzystać to już bagienko decyduje. Dlatego jest taka panika. Nawet Boniek coś tam beknął, dziennikarzyny zatroskane, jaro załamuje ręce jak to kibice są oszukiwani. Wszystkie ręce na pokład. Bo jak nie daj Boże Wisła awansuje to już nie będzie powrotu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.01.2024, 15:33
Wiadomo, Wisła za czasów trio i teraz Jaro to kraina mlekiem i miodem płynąca. Jest tak dobrze, że ojejku. Awans to będzie sukces, który zapisze się na lata w historii Wisły

Ja nie wiem z czego wy sie idioci cieszycie i czym jaracie.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.01.2024, 15:42
Tym że kończą się powoli czasy pasożytów w Wiśle.

Póki co ten niegołodupiec Krolewski jest na tyle gołodupcem, że nie ma kasy na zasypanie dziury budżetowej, przejebał wszystko co dali ludzie na zryw podczas ratowania Wisły w roku 2019 i późniejszych oraz prowadził Wisłę tak, że przepalał kasę na szrot itd doprowadając do powiększania długu co tak czy siak zakończyło się spadkiem z ekstraklasy.

Broń panie boże Wisłę od takich zbawicieli i niegołodupców.
To nie Królewski propagandysto. Wszyscy dobrze o tym wiedzą. Więc możesz iść za radą Goebbelsa i po stokroć wciskać ciemnotę, ale to działa tylko wtedy kiedy nie ma dostępu do prawdy. A prawda jest taka, że kasę z 2019 roku przepaliło bagienko którego bronisz. Do spadku doprowadziło bagienko którego bronisz. Poprzedniego który chciał osuszyć bagienko, czyli Hyballe pierwszym który zaczął na forum zwalniać był kto? jaroo1, no cóż za zaskoczenie. Królewski ma władzę od roku. Po przejęciu jej z rąk rodziny Błaszczykowskich.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.01.2024, 15:58
Tak, Błaszczykowski rządził TJ i JK

Z tego co jest wiadome na 100% to TJ był tam jako jedyny za oszczędzaniem i cięciem kosztów. Skoro koszty cięte nie były to kto go przegłosowywał? Sam Kuba czy Kuba i Jaro?

Jesteś tak głupi i naiwny że nie potrafisz tego zrozumieć.

Kto dalej Wisłę od roku zadłuża? Kto nie dopuścił MADA? Atencjusz Jaro Królewski. Kto broni PMS? Udawał, że Brzęczek i Sobol świetnie pracują i się nad nimi rozpływał?

A, ze teraz takim debilom jak ty nowa bajeczkę zarzucił, to tylko jego spryt, bo niewątpliwie ma łeb na karku i wie jak debilami manipulować. Dla każdego coś dobrego. Była PMS z super Sobolem, teraz jest Hiszpan i AI.
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.01.2024, 19:40
No widzisz PMS się nie sprawdziła to Jaro próbuje innego sposobu i tak jak Kiko jest lepszy niż Pasieczny czy Brzęczek tak Rude będzie lepszy niż PMS. Co ostatecznie udowodni, że nasze rodzime bagienko trzeba osuszyć bo przynosi to pozytywne efekty.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 13.01.2024, 20:15
Mam spore obawy czy Rude będzie lepszy bo póki co w 3 świecie piłkarskim na Kostaryce się nie sprawdził - taki fachowiec i nawet tam go nie chcieli? Przecież można się domyślac na jakim poziomie rozwoju jest tamtejsza piłka, więc gdyby taki zbawiciel jak Rude tam się ukazał to prędko by go nie puścili.

A w III lidze hiszpańskiej czyli drugim świecie piłkarskim to już całkiem go pogonili po pół roku.
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów