|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dostałby kasę 10x taką jak w Levadii, to na piechote by przyszed ten Andreevł. To samo Kirm. Ja bym nie płakał, że musi sam ciągnąć drużynę. Zarabia 2x tyle co w Domzale, jakoś się przemęczy. Pewnie niedługo go wytransferujemy do Bundesligi bo gość ma papiery na granie w europejskiej lidze.
Chyba, że zobaczy jak wszyscy lamią i zrówna poziomem ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niedawno w tym temacie ktoś pisał żeby sie zainteresowac Janckerem.Coś chyba było na rzeczy bo Carsten bedzie prawdopodobnie grał na Słowacji w Dunajskiej Stredzie.http://www.futbol.pl/artykul/58425.html
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
a nadal nie rozumiem czemu tak się boimy i nie zakręcimy się koło tego Carlosa Costly'ego Moliny
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ly/profil.html Przecież gość jest zajebiaszczy, sieje taki zamęt w polu karnym, wszędzie go pełno - sam jest zarodkiem wileu akcji, idealnie by do Wisły pasował, jest skuteczny i wysoki (1,90m) i stac nas na niego, 800 000 euro. A jeśli chodzi o bramkarza, to nadal stawiam na reprezentanta Austrii, który jest wolnym zawodnikiem z ogromnym doświadczeniem i chętnie przeprowadzi się do Krakowa. http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ho/profil.html
Ostatnio edytowane przez Domas : 19.07.2009 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Niesamowicie skuteczny, szczególnie gdy w 11 meczach w Birmingham nie strzelił ani jednej bramki. W polskiej lidze strzelił 7 bramek, prawdziwy lis pola karnego!... Nie no, znakomite wzmocnienie, na dodatek Gks zapewne zażyczył by sobie za niego dość sporo.
A co do Macho, pytałeś się go czy chętnie się przeprowadzi do Krakowa, skoro tak twierdzisz? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Costlego mecze oglądałem i zrobił na mnie niesamowite wrażenie, może po prostu partnerzy zawodzili, może grzał ławę, może trener miał inne wizję jego pozycji na boisku - ale dla mnie 2 lata temu w Bełchatowie to był super zagrożeniem - 11 goli chyba w 2007 roku. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Domas : 19.07.2009 o godz. 16:32.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Andreev ciekawy gracz, bo łupie z każdej piłki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Eleusis : 19.07.2009 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Do Costliego trzeba więcej cierpliwości, i jak z Brożkiem kiedyś - obdażenia go zaufaniem, jeśli Ulatowski do niego trafi (a Costly oczywiście nie zostanie sprzedany) to będzie czołowym napastnikiem ligi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nam nie są potrzebne kolejne eksperymenty..nam jest potrzebny napastnik ktory zacznie strzelac bramki zaraz po przyjsciu do klubu..wiec Costly raczej do nich nie należy skoro chłopak nie odnalazł się w GKSie i birgmingham..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Costly nie chce grać w Polsce. Sam o tym mówił, nie nauczył się nawet języka.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Taki ciekawy zawodnik, lewa pomoc
Emir Bajrami z Elfsborga ostanio strzelił fantastyczna bramke, mozna byłoby się mu przyjżeć co myślicie?Bramka 15 sek filmu link daje niżej. http://www.ebramki.pl/view,emir-bajr...sten,5913.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Vieri i Morientes są wolnymi zawodnikami
Aż dziwne, że Fakt i SE jeszcze się nie kapnęły, ze negocjujemy z tymi zawodnikami ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tristan obecnie jest bez klubu, bo wygasl mu kontrakt z WHU.Chyba Larisa sie nim interesuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
hmm to ja tez dodam cos od siebie
czytalem ostatnio na futbol.pl artykul o niedoszlych gwiazdach ktore mialy przejsc do Polski i wyczytalem tam ze Ljuboja rowniez jest wolnym zawodnikiem ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak tak cudakujemy z gwiazdami to myślę, że realniejszy od Triastana i reszty byłby Vratislav Lokvenc, gość doskonale mówi po Polsku - gra w 2 Bundeslidze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sparingach dla ŁKS-u sporo bramek strzela Jarosz pozyskany z Górnika Wieliczka.Ciekawe dlaczego nie wziął go Bednarz chociaż na testy ? Pewnie byłby to znacznie tańszy zawodni niż Beto a zapewne o wiele lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Teraz przydałoby się kilku Polaków, bo jak na razie zagraniczny zaciąg. Na pewno nie chciałbym widzieć Nowaka w koszulce Wisły, bo jest zbyt podatny na kontuzje, a kolejnego wiecznie leczącego zawodnika nam nie potrzeba.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja watpie zeby ktos z tych dawnych gwiazd chciał przyjsc do Polski. Mysle ze raczej Ci piłkarze wola sobie dorobic do emerytuy w cieplejszym kraju, gdzie miedzy runda wiosenna i jesienna nie ma 3 miesiecznej przerwy...
Nawet Polacy (Zurawski, Kosowki) wola isc na Cypr gdzie maja wiecej kasy, ciepły fajny klimat i rozgrywki pewnie w normalnym tempie (pisze pewnie bo nie znam terminarza ligi Cypryjskiej) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jest Jeden Pozytyw Z Tej PoraŻki !!!! Temat ...gdybym ByŁ Bednarzem Przestanie ByĆ Aktualny !!!! Tylko Dlaczego Tak PÓzno
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
mam linę w piwnicy myślę żę dobrze speta łeb tego łysego nieudacznika którego efektywność spadła do 0 w ostatnim czasie, bumel pracuje za ciężkie pieniądzea nic nie robi nie robił w kierunku nie pogarszania jakości zespołu OUT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak nad samobójstwem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Proste. Uprzedziłbym Cupiała i sam podałbym się do dymisji...
ps: MARIUSZ PAWEŁEK!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dokładnie związać liną zaczepić do auta i przeciągnąć przez miasto i zostawić na trasie wylotowej na Warszawę!
![]() BEDNARZ WON!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
grogoriogreg myśle ze zamiast ubliżać mi powinieneś zmieć emblemat FRAJERZE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Bednarz jest ok. Nie wszystko moze. A zreszta moglby sciagnac i Messiego, ale przy takim zenujacym podejsciu zawodnikow, nie ma cudow.
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, czemu Łysy nie wbiegł na boisko i nie huknął, jak ze szwedami w 94'. taki z niego dyrektor sportowy, ja pierdziele...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mial dwa lata na sprowadzenie do Wisly bramkarza. Mial dwa lata na sprowadzenie napastnika. W obu tych kwestiach niestety nie podolal. Czy wylacznie z wlasnej winy, tego juz nie wiem. Wiem natomiast, ze bramkarz oraz zatrwazajacy brak skutecznosci, okazal sie gwozdziem do trumny w konfrontacji z Levadia.
Jesli ktos ma zamiar to wszystko tlumaczyc skapstwem Cupiala, to ja z gory odpowiadam, ze ok.1,5 mln euro wpakowane w pilkarzy, ktorych przydatnosc do zespolu okazala sie bliska zeru, mozna byly zdecydowanie lepiej ulokowac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Eustachy co do bramkarza sie zgodze ale napastnikow kupila Wisla i to kilku: Matusiak, Niedzielan, Beto - a teraz odpowiedzcie na pytanie ile razem zagrali meczy i ile strzelili lacznie bramek
![]() a gdybym byl Bednarzem to bym juz dawno opuscil Wiselke ale bednarzem nie jestem i przy Wisle zostaje na dobre i na zle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz skoro ŁKS zdegradowano ja bym spróbował na pół roku ściagnac Wyparłe.Takich błędów jak Pawełek to Bodzio W. nie robi.Za niewielkie pieniądze można miec solidnego bramkarza.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|