|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Rozumiem ze to prawdopodobnie Twoj ulubiony zawodnik, ale bez przesady |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A jakby Paweł Brożek miał taką siłę jak Drogba, drybling jak Messi, strzał jak Ronaldo ohohoho... Tylko wiesz co? Nie ma tego, więc nie ma o czym mówić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gorzej jak nas Grosik zniszczy w sobotę
![]() No ale do zimy to ten temat jest tylko o wolnych obrońcach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Bzdura, przecież Grosicki aktualnie jest lepszy niż którykolwiek zawodnik z naszej ofensywy. Prezentuje większą wartośc dla swojego zespołu niż którykolwiek z naszych. Bo niby kto? Brożek? Rios? Małecki?Boguski?Jirsak?Paljic?Boukhari?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
może Grosicki to nie Messi ale Wisła to też nie Barcelona.Napewno na skrzydło by sie przydał ktoś bez problemu potrafi związac 2-3 rywali i do tego celnie strzelic.Ma dopiero 22 lata, Łobo tak dobrze sie nie prezentował w Lubinie zanim do Nas przyszedł.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.09.2010 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To jest przeciętny kopacz. Tylko tacy grają w tej lidze. Nie ma się czym zachwycać, bo przy kontaktach Valckxa możemy trafić wolnego piłkarza, który będzie od niego lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ta napinka przed meczem na szczycie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ten 'przecietny kopacz' tydzien temu w pojedynke rozwalił Lecha
Powiedzcie mi, ktory to z naszych swietnych grajkow jest obecnie lepszy od Grosickiego? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim osobistym zdaniem Grosicki to naprawde dobry pilkarz ale jezeli jego forma zwyzkuje w ostatnim czasie a on niema zamiaru zostawic naszej kopanej ligi dla lepszej to ja dziekuje. Jak dla mnie czeka tylko na dobry kontrakt w polsce i tyle, troszke wiecej ambicji grosik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tylko że Grosicki rozegra jeden znakomity mecz na 10, 4 dobre, reszta go nie widac.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Był już w lepszej lidze.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Myślę, że obojętnie kogo bym wymienił to i tak byś zanegował mój wybór. Ale, że jestem ciekaw jak będzie próbował mnie wyprowadzić z "błędu", to napisze, że Patryk Małecki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|||
Nie jestem sfrustrowany ( ale tak najłatwiej przecież zbić krytykę ), co najwyżej zniesmaczony i czasami po prostu zły. Co więcej - uważam, że jako kibic Wisły mam ku temu podstawy. A wizje Twoje, maci0sia czy zbymaka obchodzą mnie niewiele - liczą się fakty. A te są dla nas bardzo przykre - po zakończonej wyprzedaży mamy spaloną ziemię, nieprzygotowany, niezgrany, ba - niekompletny ( PO ZAKOŃCZENIU OKIENKA ) zespół, który gra koszmarnie. EDIT: Pomijając już, że to niewłaściwy temat, żeby rozmawiać o Grosickim, to on ma jedną dyskwalifikującą wadę - silne uzależnienie od hazardu. Dlatego właśnie pozbyli się go w Legii - żeby go uratować przed kompletnym stoczeniem się. Chłopak może jakoś funkcjonować na zadupiu, gdzie pokus zbyt wielu nie uświadczysz. U nas mógłby mieć poważne problemy. Zwłaszcza, jeżeli trafiłby w nieodpowiednie towarzystwo ( a jest w Wiśle z kim obstawiać czerwone ). Jest powód, dla którego o Grosickiego nikt się nie bije, mimo, że na nasze warunki to niezły kopacz. Dlaczego nie sięgnie po niego Groclin albo Amica? Czemu nie wróci do Legii? Wystarczy nam jeden Sypniewski.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.09.2010 o godz. 21:29.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A propos tansferu Juniora Diaza do Brugge, to Wisła zgarnęła za ten transfer 750 tys. Euro (prawdopodobnie płatne w dwóch ratach). Skąd wiem wolę nie pisać bo znowu bana dostane.
Dziękuję za uwagę. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W Jadze Grosicki dobrze gra, mały klub nie ma ciśnienia, dobra atmosfera, jest tam kimś. Obawiam się, że gdyby przyszedł do Wisły mogłby się zacząc odzywać stare problemy, stare pokusy. Dlatego niech lepiej zostanie w Jadze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Właściciel Jagi jest właścicielem największych klubów w Białymstoku, także Grosik nie ma jak uciec przed nim ze smyczy. W Białym jak Grosicki piwo kupi to za godzine dzwoni do niego ktoś z klubu z pytaniem czy za szybko go nie wypił. Kibice Jagi sami dzwonią do klubu z newsem, że Grosickiego na mieście widziano. Dlatego jeszcze numerów w Białymstoku nie wywinął. Jak przejdzie gdzieś gdzie nie ma takiego nadzoru to stoczy się tak jak w Warszawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Może za to łoi ostro w domu. Ale nie, z pewności pani z monopolowego by dała cynk w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby się Grosicki z małym skumplowali, nie byłoby mocnych zarówno na boisku jak i poza nim
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o picie, bo piją wszyscy, tylko o hazard.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No to przy cichaczem przemyconej do mieszkania flaszeczce, grzmoci w kasynach online.
Olśniło mnie dzisiaj, że ksywa "Grosik" odwołuje się nie tyleż do nazwiska, co stanu konta. No i mów, że wszyscy przychodzą zabombieni na trening.
Ostatnio edytowane przez pchelas : 06.09.2010 o godz. 23:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podobnie - wielu z naszych piłkarzy miało mniej lub bardziej przejściowe przygody z kasynem w tle. Czym innym jest jednak zwykła głupota, a czym innym - uzależnienie. Chłopak już raz próbował popełnić samobójstwo. Zresztą, mamy na tym polu swoje własne problemy, nie trzeba ich jeszcze pogłębiać. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Golański w Wiśle,Polonii lub Koronie
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html Kolejnymi kandydatami do gry w Wiśle według "SE" mają być 28-latek z Serbii i 30-latek z Brazylii. Ich nazwiska nie zostały jednak ujawnione. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
*AYALA - Jestes tutaj od 2006 roku, a nie wiesz, ze nie jest to dział na tego typu sprawy. Przegląd Sportowy to loteria, wrzuc to do dzialu Nibylandia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
- Bojan Neziri - Nino Pekaric 30-letni brazylijscy defensorzy bez kontraktu: - Vinicius Bergantin - Anderson Cleber - Flavio Pinto - Edinho - Rafael Pereira |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Użytkownik, który puścił wczoraj tę plotę w obieg zaznaczał jeszcze, że Ci tajemniczy piłkarze maja za sobą karierę reprezentacyjną.
Swoja drogą chciałem pozdrowić wszystkich czytajacych to "dziennikarzy", którzy poprzez zdobywanie informacji rozumieja czytanie forów internetowych i zrzynanie z nich. Czesc chłopaki, gratuluje dobrej roboty! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|