The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2010, 18:02
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Grosickich i jemu podobnych w Wiśle nie trzeba. Tu trzeba 8 pracusiów, wyrobników w stylu Sobola, Głowackiego czy Diaza + 3 gwiazdy w ofensywie, które robią różnicę i są w stanie w pełni prezentować swe umiejętności nawet na tle niezłych europejskich drużyn.
Ciekawe co powiesz jak Grosicki będzie grał w Bundeslidze, w "11" repry i strzelał bramy Bayernowi/Niemcom Chłopak ma potencjał i za to go lubię, ma już doświadczenie w wieku 22 lat, grał za granicą, w kadrze i wydanie na na niego ok.750 euro nie jest sumą zaporową Chłopak ma talent, potencjał i jeśli miałby taką skuteczność jak Franek to nie grałby w PL tylko w Premiership! Bo drybling, szybkość ma bardzo dobrą
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 06.09.2010, 18:06
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe co powiesz jak Grosicki będzie grał w Bundeslidze, w "11" repry i strzelał bramy Bayernowi/Niemcom Chłopak ma potencjał i za to go lubię, ma już doświadczenie w wieku 22 lat, grał za granicą, w kadrze i wydanie na na niego ok.750 euro nie jest sumą zaporową Chłopak ma talent, potencjał i jeśli miałby taką skuteczność jak Franek to nie grałby w PL tylko w Premiership! Bo drybling, szybkość ma bardzo dobrą
Normalnie nowy Messi sie narodzil...

Rozumiem ze to prawdopodobnie Twoj ulubiony zawodnik, ale bez przesady
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.09.2010, 18:10
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Chłopak ma talent, potencjał i jeśli miałby taką skuteczność jak Franek to nie grałby w PL tylko w Premiership! Bo drybling, szybkość ma bardzo dobrą
A jakby Paweł Brożek miał taką siłę jak Drogba, drybling jak Messi, strzał jak Ronaldo ohohoho... Tylko wiesz co? Nie ma tego, więc nie ma o czym mówić.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 06.09.2010, 18:13
mic napisał(a):Wyświetl post

Przesadzasz mic, ten avatar to przypadek
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 06.09.2010, 18:16
Gorzej jak nas Grosik zniszczy w sobotę
No ale do zimy to ten temat jest tylko o wolnych obrońcach.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 06.09.2010, 18:18
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Przede wszystkim to Chavez.
Wilk również.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.09.2010, 18:19

Podobne przemyślenie mnie naszło Nie wiedziałem, że gdzieś daleko na wschodzie biega taki brylant.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 06.09.2010, 18:19
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Grosickich i jemu podobnych w Wiśle nie trzeba. Tu trzeba 8 pracusiów, wyrobników w stylu Sobola, Głowackiego czy Diaza + 3 gwiazdy w ofensywie, które robią różnicę i są w stanie w pełni prezentować swe umiejętności nawet na tle niezłych europejskich drużyn.
Bzdura, przecież Grosicki aktualnie jest lepszy niż którykolwiek zawodnik z naszej ofensywy. Prezentuje większą wartośc dla swojego zespołu niż którykolwiek z naszych. Bo niby kto? Brożek? Rios? Małecki?Boguski?Jirsak?Paljic?Boukhari?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.09.2010, 18:20
może Grosicki to nie Messi ale Wisła to też nie Barcelona.Napewno na skrzydło by sie przydał ktoś bez problemu potrafi związac 2-3 rywali i do tego celnie strzelic.Ma dopiero 22 lata, Łobo tak dobrze sie nie prezentował w Lubinie zanim do Nas przyszedł.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.09.2010 o godz. 18:23.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.09.2010, 18:21
To jest przeciętny kopacz. Tylko tacy grają w tej lidze. Nie ma się czym zachwycać, bo przy kontaktach Valckxa możemy trafić wolnego piłkarza, który będzie od niego lepszy.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.09.2010, 18:30
ta napinka przed meczem na szczycie
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.09.2010, 18:42
Ten 'przecietny kopacz' tydzien temu w pojedynke rozwalił Lecha

Powiedzcie mi, ktory to z naszych swietnych grajkow jest obecnie lepszy od Grosickiego?
Odpowiedz cytując
arbuz
Senior Member

Stary 06.09.2010, 18:48
Moim osobistym zdaniem Grosicki to naprawde dobry pilkarz ale jezeli jego forma zwyzkuje w ostatnim czasie a on niema zamiaru zostawic naszej kopanej ligi dla lepszej to ja dziekuje. Jak dla mnie czeka tylko na dobry kontrakt w polsce i tyle, troszke wiecej ambicji grosik.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 06.09.2010, 18:49
Tylko że Grosicki rozegra jeden znakomity mecz na 10, 4 dobre, reszta go nie widac.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.09.2010, 19:37
arbuz napisał(a):Wyświetl post
Moim osobistym zdaniem Grosicki to naprawde dobry pilkarz ale jezeli jego forma zwyzkuje w ostatnim czasie a on niema zamiaru zostawic naszej kopanej ligi dla lepszej to ja dziekuje. Jak dla mnie czeka tylko na dobry kontrakt w polsce i tyle, troszke wiecej ambicji grosik.
Był już w lepszej lidze.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 06.09.2010, 20:47
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Ten 'przecietny kopacz' tydzien temu w pojedynke rozwalił Lecha

Powiedzcie mi, ktory to z naszych swietnych grajkow jest obecnie lepszy od Grosickiego?
Myślę, że obojętnie kogo bym wymienił to i tak byś zanegował mój wybór. Ale, że jestem ciekaw jak będzie próbował mnie wyprowadzić z "błędu", to napisze, że Patryk Małecki.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.09.2010, 21:04
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Szczerze powiedziawszy teraz tacy piłkarze jak Sobol, Brożek czy Mały pokażą z czego są zrobieni i ile naprawdę są warci - albo będą zapierdalać albo będą ławkować. Nie sprzedaliśmy żadnego znaczącego napastnika czy pomocnika, a nowo sprowadzeni wygryźli naszych wcześniejszych ze składu.
A wiesz dlaczego? Bo nie było kogo sprzedać z pomocy i ataku. To były dwie najsłabsze formacje do czasu, aż pozbyliśmy się całej obrony. Daruj więc sobie demagogię, bo wyjdzie na to, że znaczący są zawodnicy w rodzaju Łobo, Kirma czy Jirsaka o których mniej więcej wiadomo, że się nie sprawdzili.

Obrona wygląda bardzo słabo i to każdy widzi, ale nie ma co się z tego powodu sadzić i rozdzierać szat tylko cierpliwie poczekać na uzupełnienie tej formacji.
A niby czemu nie? Nie każdy chce żyć w Nibylandii.

Wylewaj dalej własne frustracje i wal jadem bez opamiętania na lewo i prawo Czekam na kolejne podwórkowe wrzuty pod moim adresem, może nauczę moje dzieciaki paru jak się okażesz wystarczająco elokwentny.
Cokolwiek byś nie napisał na mój temat - nie ma żadnej wartości. Nie znasz mnie, nie wiesz o mnie nic.

Nie jestem sfrustrowany ( ale tak najłatwiej przecież zbić krytykę ), co najwyżej zniesmaczony i czasami po prostu zły. Co więcej - uważam, że jako kibic Wisły mam ku temu podstawy. A wizje Twoje, maci0sia czy zbymaka obchodzą mnie niewiele - liczą się fakty. A te są dla nas bardzo przykre - po zakończonej wyprzedaży mamy spaloną ziemię, nieprzygotowany, niezgrany, ba - niekompletny ( PO ZAKOŃCZENIU OKIENKA ) zespół, który gra koszmarnie.

EDIT: Pomijając już, że to niewłaściwy temat, żeby rozmawiać o Grosickim, to on ma jedną dyskwalifikującą wadę - silne uzależnienie od hazardu. Dlatego właśnie pozbyli się go w Legii - żeby go uratować przed kompletnym stoczeniem się. Chłopak może jakoś funkcjonować na zadupiu, gdzie pokus zbyt wielu nie uświadczysz. U nas mógłby mieć poważne problemy. Zwłaszcza, jeżeli trafiłby w nieodpowiednie towarzystwo ( a jest w Wiśle z kim obstawiać czerwone ).
Jest powód, dla którego o Grosickiego nikt się nie bije, mimo, że na nasze warunki to niezły kopacz. Dlaczego nie sięgnie po niego Groclin albo Amica? Czemu nie wróci do Legii?
Wystarczy nam jeden Sypniewski.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.09.2010 o godz. 21:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sasiad11
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 06.09.2010, 21:34
A propos tansferu Juniora Diaza do Brugge, to Wisła zgarnęła za ten transfer 750 tys. Euro (prawdopodobnie płatne w dwóch ratach). Skąd wiem wolę nie pisać bo znowu bana dostane.
Dziękuję za uwagę.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 06.09.2010, 21:36
W Jadze Grosicki dobrze gra, mały klub nie ma ciśnienia, dobra atmosfera, jest tam kimś. Obawiam się, że gdyby przyszedł do Wisły mogłby się zacząc odzywać stare problemy, stare pokusy. Dlatego niech lepiej zostanie w Jadze.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.09.2010, 21:51
Właściciel Jagi jest właścicielem największych klubów w Białymstoku, także Grosik nie ma jak uciec przed nim ze smyczy. W Białym jak Grosicki piwo kupi to za godzine dzwoni do niego ktoś z klubu z pytaniem czy za szybko go nie wypił. Kibice Jagi sami dzwonią do klubu z newsem, że Grosickiego na mieście widziano. Dlatego jeszcze numerów w Białymstoku nie wywinął. Jak przejdzie gdzieś gdzie nie ma takiego nadzoru to stoczy się tak jak w Warszawie.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.09.2010, 22:21
Może za to łoi ostro w domu. Ale nie, z pewności pani z monopolowego by dała cynk w klubie.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 06.09.2010, 22:29
Jakby się Grosicki z małym skumplowali, nie byłoby mocnych zarówno na boisku jak i poza nim
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 06.09.2010, 22:55
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Może za to łoi ostro w domu. Ale nie, z pewności pani z monopolowego by dała cynk w klubie.
Tu nie chodzi o picie, bo piją wszyscy, tylko o hazard.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.09.2010, 23:45
No to przy cichaczem przemyconej do mieszkania flaszeczce, grzmoci w kasynach online.
Olśniło mnie dzisiaj, że ksywa "Grosik" odwołuje się nie tyleż do nazwiska, co stanu konta.
No i mów, że wszyscy przychodzą zabombieni na trening.
Ostatnio edytowane przez pchelas : 06.09.2010 o godz. 23:48.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.09.2010, 00:14
pchelas napisał(a):Wyświetl post
No to przy cichaczem przemyconej do mieszkania flaszeczce, grzmoci w kasynach online.
Olśniło mnie dzisiaj, że ksywa "Grosik" odwołuje się nie tyleż do nazwiska, co stanu konta.
No i mów, że wszyscy przychodzą zabombieni na trening.
W najgorszym wypadku na kacu. Jeżeli uważasz, że nasi piłkarze nie piją i dobrze się prowadzą...

Podobnie - wielu z naszych piłkarzy miało mniej lub bardziej przejściowe przygody z kasynem w tle. Czym innym jest jednak zwykła głupota, a czym innym - uzależnienie. Chłopak już raz próbował popełnić samobójstwo. Zresztą, mamy na tym polu swoje własne problemy, nie trzeba ich jeszcze pogłębiać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
kuba16
Member

Od: 02.2006

Stary 07.09.2010, 07:54
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Jakby się Grosicki z małym skumplowali, nie byłoby mocnych zarówno na boisku jak i poza nim
pochlali by za bardzo, stawiali by sie do kogos, dostali by knypki po plaskaczu i do domu
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.09.2010, 07:56
Golański w Wiśle,Polonii lub Koronie
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html

Kolejnymi kandydatami do gry w Wiśle według "SE" mają być 28-latek z Serbii i 30-latek z Brazylii. Ich nazwiska nie zostały jednak ujawnione.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.09.2010, 08:06
*AYALA - Jestes tutaj od 2006 roku, a nie wiesz, ze nie jest to dział na tego typu sprawy. Przegląd Sportowy to loteria, wrzuc to do dzialu Nibylandia
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 07.09.2010, 08:22
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Kolejnymi kandydatami do gry w Wiśle według "SE" mają być 28-latek z Serbii i 30-latek z Brazylii. Ich nazwiska nie zostały jednak ujawnione.
28-letni serbscy defensorzy bez kontraktu:

- Bojan Neziri
- Nino Pekaric

30-letni brazylijscy defensorzy bez kontraktu:

- Vinicius Bergantin
- Anderson Cleber
- Flavio Pinto
- Edinho
- Rafael Pereira
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.09.2010, 08:37
Użytkownik, który puścił wczoraj tę plotę w obieg zaznaczał jeszcze, że Ci tajemniczy piłkarze maja za sobą karierę reprezentacyjną.

Swoja drogą chciałem pozdrowić wszystkich czytajacych to "dziennikarzy", którzy poprzez zdobywanie informacji rozumieja czytanie forów internetowych i zrzynanie z nich. Czesc chłopaki, gratuluje dobrej roboty!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów