|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podoba mi się gra tych chłopaków. Zostawiają sporo zdrowia i serca na boisku, biegają, starają się a nie tak jak te gwiazdki co dostaną po dupie ze Słowacją jutro.Szkoda że Małecki zawalił tą pierwszą połowę bo nie ma co sie oszukiwać graliśmy dobrze dostajemy rzut karny i tu powinna być bramka.Bylibyśmy wtedy w komfortowej sytuacji a tak to jest z dupy 0:2 szkoda liczę chociaż że jeszcze powalczymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i po meczu...Mały dałeś ciała z tym karnym...bylebyś za bardzo nie gwiazdorzył
zaraz bedzie czwarta, ale młyn...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.10.2009 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i schodzi Mały, słaby mecz w jego wykonaniu, oby w Poznaniu było lepiej....
0-4...to pokazuje gdzie jest PZPN...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.10.2009 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, a widziałeś kiedyś jak Mały strzela karnego
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 13.10.2009 o godz. 18:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chłopaki bojkotują mecz
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mar, weź się chłopie zainteresuj lekcjami, bo jutro do szkoły trzeba iść. Ludzie, skąd się tacy biorą? Przypomnij sobie jak Brożek strzelał na Legii jakoś 2 lata temu. Zdarza się, po prostu. Może trema go zjadła? Generalnie nie idą mu te karne, ale pewnie nikt inny się nie kwapił z jego wykonaniem, albo wskazał go trener.
Wynik przerażający. :/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra młody jest mogło mu nie wyjść...pisze tylko żeby mu sodówa nie uderzyła do głowy bo taki strzał to zlekcewarzenie przeciwnika i nonszalancja...no Brożek tak strzelał i co z tego wyszło, przegraliśmy z Legią...a co by było gdyby Mały strzelił karnego
![]() Szkoda że źle odbieracie moje słowa...ale widać dla was Małecki już jest Bogiem....powodzenia
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 13.10.2009 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Poza tym przypomnij sobie mecz z Lechią 2 sezony temu... ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Paweł wg Ciebie w meczu z Legią też gwiazdorzył?....pamiętasz ten strzał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
I zobacz, wystarczy słowo, moim zdaniem, rozsądne i zupełnie nienacechowane albo miłością, albo nienawiścią nt. Małeckiego (ale nie po Twojej myśli), a Ty już piszesz, że jest on dla nas Bogiem.
Spójrz trzeźwo na całą sytuację, bo poprzedniego posta zacząłeś dobrze, ale zakończyłeś fatalnie. No i tak na przyszłość "jest już Bogiem"? Dla mnie nigdy żaden piłkarz nie będzie Bogiem, bo Bogiem jest Wisła i... Bóg. ![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja tam uważam, że nawet jeśli Małecki gwiazdorzy, to taki niewykorzystany karny jest kubłem zimnej wody i dzięki temu spokornieje.
Cieszmy się, że zmarnował karnego w meczu reprezentacji, do tego przegranym 0-4, a nie Wisły. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to miała być bramka na 1-0, i do tego czasu nasza drużyna radziła sobie całkiem przyzwoicie..więc nie bagatelizowałbym nie strzelenia karnego właśnie w tym meczu..bo cieszyć się nie ma z czego.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Znając życie pewnie Sobiechy, Grosickie i inne Rybusy wystraszyły się podejść w ogóle do piłki. Mały podszedł jak w zeszłym sezonie z Lechią Gdańsk w Krakowie... ale tym razem nie trafił. To nie gwiazdorstwo a brak umiejętności/doświadczenia/braku koncentracji/pecha i szczęście bramkarza
Zejdzie już z Małeckiego co poniektórzy! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
W Realu rzuty karne wykonuje Kaka, bo Cristiano Ronaldo się pewnie boi (raz wykonywał Portugalczyk, a tak to póki co robi to Brazylijczyk) ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
zresztą co może pisać legionista o widzewiaku, który ma lke tam gdzie słońce nie dociera to co może byś wskrzesił Deyne, albo na stołek prezesa Brychczego posadził ehhh jednak warszawiak to warszawiak... |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
Po drugie - skoro nie interesują mnie wyniki kadry, więc nie martwi mnie przestrzelony karny. Wolę, by Małecki pudłował w młodzieżówce niż w lidze. I wreszcie po trzecie - gdyby babcia miała wąsy... Nie wiemy, jaki byłby mecz gdyby Mały gola strzelił. Z tego co wyczytałem z relacji prowadzonej przez gazeta.pl, przewaga Holendrów nie podlegała dyskusji. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lucekj ale podałem dwie wersje co do Bońka:
pierwsza to taka, że wiedział o korupcji w Widzewie, a druga to taka, że nie wiedział. I w obu przypadkach wg Ciebie był dobrze zarządzającym współudziałowcem? Pierwsza opcja-wszystko jasne. Druga opcja- inni robili mu koło dupy, a on o tym nie wiedział. Więc jak taki człowiek poradzi sobie z PZPN-em? Też będą mu robić koło tyłka i on nie będzie o tym wiedział? Kolejna sprawa- przez to forum(i nie tylko to) przewija się fala krytyki, że Lato i jego ziomki wsadzili na trenera kadry Majewskiego. A co powiedział Boniek? Że dla niego Majewski to po Engelu najlepszy kandydat na selekcjonera. Czyli jak widać ten Boniek wcale nie chce pozbyć się tego betonu (bo dla mnie ten Engel to beton, nie wiem jak dla Ciebie). I dlaczego sugerujesz w moim kierunku takie rzeczy, jak 'usadzanie' Deyny czy Brychczego na stanowisku prezesa? Wciskasz marne argumenty na siłę. Wg mnie najlepiej było by mieć prezesa, który nie sympatyzuje z żadnym klubem. No ale to będzie ciężkie do spełnienia. Szczerze mówiąc, tak jak nie widzę aktualnie dobrego kandydata na Prezydenta RP, tak samo nie widzę odpowiedniej osby na stanowisko prezesa PZPNu. Ogryzek nie opierał się na żadnych racjonalnych argumentach, ja zaś je przedstawiłem. Nie wiem czy Boniek jest czysty czy nie, ale wiem, że w czasie korupcji był w Widzewie. i na zakończenie, możesz rozwinąć myśl 'ehhh jednak warszawiak to warszawiak...'? W sumie to samo mógłbym napisać o Tobie, tylko po co
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 13.10.2009 o godz. 21:32.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Bo nie łapie tych twoich "racjonalnych" argumentów? Może pomyliłeś mnie z kimś innym? (Ja nie pisałem nic o Bońku... no może kiedyś dawno temu) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogryzek nie chodzi o Twój pogląd na temat Bonka, tylko wcześniejszy post, w którym stwierdziłeś, że Sobiechy, Grosickie i inne Rybusy pewnie się bały podejść do wykonywania rzutu karnego. Tego nie wiesz, czy Ci zawodnicy się bali. Moim zdaniem to trener wskazuje przed spotkaniem, kto ma strzelać i pewnie wyznaczył Małego.
W ogóle to nie rozumiem, o co to cale halo? Małecki nie pierwszy i nie ostatni który nie strzelił karnego (to nie zarzut do Ciebie Ogryzek). ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I nie chce mi się wierzyć, że wolisz żeby Patryk strzelił bramkę z karnego np. takiej Odrze W. niż w meczu Reprezentacji, niż w meczu El. MME tak dla przypomnienia gdzie PL była liderem grupy ...do dziś. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W kwestii bojkotu, czy to prawda że PZPN aby załatac trochę Śląski rozdaje bilety w szkołach?
![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja nie przecenialbym znaczenia tego "bojkotu"...ludzie nie ida na ten mecz z roznych powodow: jedni protestuja przeciwko PZPN'owi, inni przeciwko pilkarzom ktorzy olewaja swoje obowiazki, jeszcze inni dlatego ze mecz jest o nic, nastepni z powodu warunkow pogodowych...mozna wymieniac i wymieniac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Serwis Stawiam.com dotarł do nagrania z rozmowy z Mariuszem Lewandowskim. Jasno wynika z niego, że powiedział to, co zostało napisane w mediach. Okazuje się więc, że okłamał wszystkich kibiców, a także swoich przełożonych: trenera Majewskiego oraz prezesa Grzegorza Lato. Tymi słowami: "Dziennikarz sam sobie zadał to pytanie i sam na nie odpowiedział. Mieliśmy z tego sporo śmiechu."
http://stawiam.com/beta/czytaj/newsr...owiedzial.html I ten gościu ma dziś ubrać koszulkę z Orłem na piersi ? Jeszcze niech FIFA się lepiej za to weźmie http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,...wiadomosc.html to może i protest kibicowski w połączeniu z tymi haniebnymi postępkami ludzi spod znaku PZPN da jakieś efekty. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A to głąb, przecież wiadomo, że dziennikarze nagrywają wywiady, z pamięci ich potem nie spisują.
Ostatnio edytowane przez GemHZR : 14.10.2009 o godz. 10:12.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,...wiadomosc.html
A ja tylko protestowałem przeciw PZPNowi .....;-) ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
A co do Lewandowskiego - ja wiedziałem, że tak będzie! Ja wiedziałem, że dziennikarz nagrał naszego kapitana I co teraz, Panie Lato, Panie Majewski? A do Lewandowskiego mam jedno przesłanie - cytując klasyka: Cytat:
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Rozkminił ktoś, co idzie dzisiaj na TVN7 o 20:05 ?
Przypadek, czy celowa prowokacja |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do Cycusia nigdy nic nie mialem, bo pilkarz drewniany, ale grac chce i lubi to robic. Pracowity, gra w naprawde dobrym klubie, utytulowany, w reprezentacji pierwszy plac.. i mogl sobie spokojnie dociagnac do ME2012 ale spod tych jego rumiencow wylazla pospolita ****a i mu popsula PR.
Cycus niech spierdala. Ma szczescie ze dzis bojkot meczu, bo by go pewnie 40tys wygwizdalo i wyslalo w przyslowiowy ****ziec. majewski moglby sobie dzis poprawic wizerunek wywalajac tego lysego zloba z kadry, ale jak sie jest natural born pussy i natural born idiot to sie takich darow od losu nie dostrzega. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Lewy jaki jest taki jest, ale kadrze potrzebny
Ostatnio edytowane przez timmdorf : 03.12.2009 o godz. 19:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|