The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2015, 22:05
[QUOTE=wiesniak842;1423342]A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz[/QUOT

Co sądzę o bohaterze PRL-U dla co poniektórych z tego forum

https://www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 17.12.2015, 22:09
ABGwislakABG ale chcesz starszym ludziom zabronić słuchania tego radia czy jak ?

Jedni słuchają Tok Fm i czytają Gazetę Wyborczą a inni słuchają Radia Maryja i czytają Nasz Dziennik.

Według mnie Ci drudzy lepsi bo wspierają prawicę a nie lewicę (światopoglądowo gdyby ktoś się doczepił) Każdy może mieć swoje zdanie na ten temat.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.12.2015 o godz. 22:14.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.12.2015, 22:11
Kurva mac, czy ja pisalem o zabronieniu sluchania rm, czytania naszego dziennika, ogladania trwam?

Znow po linii partii Hubert, znow po linii partii...

Pytales sie co mi sie nie podoba w tych mediach - wyrazilem wlasna opinie. Proste?
Anty PO-PiS!!!
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 17.12.2015, 22:12
O to to i dlatego jest jak jest. Dwie partie zagrabily sobie wylacznosc na jakiekolwiek media i sieja w nich swoja propagande. Roznica tylko taka, ze niemieckie media posiadaja znaczna wiekszosc tych po stronie PO, Swetru itp itd. Niezaleznych mediow poza internetem w Polsce jest absolutnie brak.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 17.12.2015 o godz. 22:12.
heoij
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:15
wiesniak842 to proszę mi podać te niezależne strony w Internecie, jakie Ty uważasz.

Mogę poczekać
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:18
Hubert widac, zes mlokos.

NIE MASZ NIEZALEZNYCH STRON! SAM musisz wyrobic sobie opinie na podstawie tego, co jest Ci serwowane!

Problemem sa medialne klosze.

Albo po, nowoczerskie etc. I wtedy ladujesz w gw, tvn, natemat itd., albo pis i wtedy rydzykowskie media, republika, niedlugo publiczna.

Wbrew powskiego i pisowskiego myslenia jest jeszcze 3 droga, ktora nie nalezy do zadnego klosza i potrafi samodzielnie wylapywac informacje i wyciagac z nich samodzielne wnioski bez mediow z 1 i 2 klosza. Tylko ona ma najgorzej, bo nadaje na oba klosze i przez obydwa obozy jest krytykowana. Jak siedzisz w ktoryms z kloszu jestes cacy, swoj, zloty brat etc. Jak kiedys byla sluchaczka RM okreslic mojego ojca.

Daleko idac - tutaj mnie Smuga takim zwrotem raz na sb okreslil. Milosc sie skonczyla przy 1 ataku na klosz nr 2 z pisem w srodku.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.12.2015 o godz. 22:24.
Anty PO-PiS!!!
heoij
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:19
To co mi tu Wieśniak pisze, że w Internecie znajdę niezależność i obiektywizm, proszę o przykłady w takim razie tych niezależnych i obiektywnych stron

Dobra, wiem o co chodzi
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 17.12.2015, 22:21
Ja jestem niezalezny, Ty pewnie tez, duzo innych uzytkownikow a jednak piszemy o polityce i potrafimy sie dogadac, choc nie zawsze sie ze soba zgadzamy aczkolwiek na przykladzie kerima czy wislaka68 widac, ze i tutaj agitacja polityczna zagoscila w jakims stopniu. Nie bez powodu ktos tam z PO stwierdzil, ze przegrali przez internet bo tutaj juz nie ma jak w TV tylko albo proniemieckich, platformianych mediow albo propisowskich trwam, republiki itp itd. Ludzie moga wymieniac sie wlasnymi pogladami, wysuwac wnioski. To uwazam za niezaleznosc wlasnie.
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 17.12.2015, 22:26
Media w Polsce, to w praktyce monopol jednej opcji, tej co właśnie przegrała wybory.

Nie wiem jak można na jednej płaszczyźnie przeciwstawiać, małe radio religijne i stacje netową, oraz drugą stację TV netową z ...... gigantami medialnymi TVN, TVP, Polsat, gdzie każda z nich ma po kilka stacji telewizyjnych powszechnie dostępnych z gigantycznymi budżetami, a wszystko dlatego, że media podzielono "sprawiedliwie", opcji liberalno-laickiej wszystko, opcji konserwatywnej (chadecko-narodowej) nic.

Efekty tego to 23,5 roku rządów UD, UW, SLD, PO , oraz 2,5 roku rządów opcji drugiej, licząc, włącznie, od 1989 roku.

Efekty tego do anonimowi założyciele WZZ, K.Wyszkowski i A.Gwiazda, czy mało znane życiorsy Macierewicza i Naimskiego, oraz... słynna Krzywonos. Totalna manipulacja historii dawnej i współczesnej, propaganda, zamiast informacji, a teraz ... doniesienia na zachód o zamachu stanu.

To żenujące aby małe radyjko religijne i mała stacyjka telewizyjna byłą jedyną alternatywą dla wszystkich telewizji w Polsce (TVN, TVP, Polsat)... w ostatnich wyborach doszedł Internet, tu stary układ przegrał .. z TV Republiką, z portalami społecznościowymi, na otwartych forach internetowych, choćby takich jak to, zwolennicy PO i Nowoczesnej, SLD są w mniejszości, ale nie w ....... TVN, TVP i Polsacie, tam są tylko Cimoszewicze, Marcinkiewicze i inne Giertychy, tam wrogiem jest J. Kaczyński, stąd nikogo nie powinno dziwić, że JK w tym układzie sięga po religijną stacje radiowo-telewizyjną, a jaki ma wybór !? Pytanie retoryczne, polityka to robienie tego co możliwe, w obiektywnych realiach, a te ustawili Kiszczak z Michnikiem. Stąd tak ciężko jest je przebić, mając przy okrągłym stole moc sprawczą, reszta była tylko obserwatorami wobec zdarzeń które później nadeszły.

Ja zaś konsekwentnie czekam na zmianę władzy w TVP, a jeszcze bardziej, choć wiem, że to na teraz iluzja, otóż czekam na trzecią stację prywatną TV, obok TVN-u i Polsatu, taką która sprawi, że aby poszukać konserwatywnych poglądów, nie będę musiał sięgać po radykalno-narodową rozgłośnie religijną, czy stacje TV internetową... ja czekam na realny pluralizm, o którym była już mowa podczas pamiętnej debaty Wałęsa - Miodowicz, wówczas to pierwszy raz padło to magiczne słowo, „pluralizm” i od tamtego czasu idzie on do nas jak krew z nosa...
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.12.2015 o godz. 23:34.
heoij
Senior Member

Tu się zgodzę z Wieśniakiem.

Kerim, te słowa kieruję do Ciebie Daj sobie czasami na wstrzymanie, bo co za dużo, to nie zdrowo- pamiętaj !

Nie musisz się do wszystkiego odnosić i od razu kogoś atakować za odmienne zdanie. Trochę luzu, bo Ci żyła pęknie z tej polityki
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.12.2015 o godz. 22:29.
ABGwislakABG
Senior Member

Wklejony post na zamowienie. Brawo miloszku. Klosz nr 2. Barca vs Real, PO vs PiS.

Masz jaja zeby przeprosic za "komucha"? Bo gdzie jak gdzie, ale sa pewne granice. Z wiedza historyczna na bakier ile osob zamordowali zwolennicy tego systemu?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.12.2015 o godz. 22:33.
Anty PO-PiS!!!
milosz
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:35
ABGwislakABG
jesteś komuszkiem, bo zachowujesz się jak bolszewik z nożem w zębach.

"post na zamowienie" do tego jeszcze spiskowa teoria dziejów, no nie mam pytań.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.12.2015 o godz. 22:37.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 17.12.2015, 22:36
Miloszu drogi. Ja nie przeciwstawiam, ja zestawiam, gdyz stacje te, programy, sluza do tego samego - agitacji i promowania jedynej slusznej opcji. O udzialach tv, radiu, innych mediach nie ma sensu rozmawiac bo kazdy wie jak jest. Internet ostoja niezaleznosci
milosz
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:40
Drogi wiesniak842
ale ja temu nie przeczę. Stwierdzam tylko brak równowagi, co wykrzywia demokracje, powoduje brak dialogu, a zastępuje go propagandą jednej strony. Gdyby była choć minimalna równowaga, powiedzmy 2 stacje liberalne (TVN Polsat) kontra jedna konserwatywna, choćby 2 na 1 , żylibyśmy w bardziej normalnym kraju.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 17.12.2015, 22:41
Powyzszemu tez nie przecze a nawet sie zgadzam
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:42
Czyli nie masz. Szkoda.

Za to nie ma tego zlego, coby na dobre nie wyszlo. Hubert ma idealne poparcie stawianych przeze mnie tez w twojej postaci.

Okazales sie bardzo uzyteczny, dziekuje.
Anty PO-PiS!!!
milosz
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:46
ABGwislakABG Hipokryta, tak masz na imię.

Innym ubliżasz, a sam oczekujesz przeprosin. Mały zakompleksiony mitoman, tak Cię postrzegam robaczku

A za ubaw związany z twoją osóbką, dzieki

_________

Choć jedna telewizja wolna od towarzystwa agitującego na rzecz świętości IIIRP, oraz , na co czekam, wspólna praca PiS z Kukiz'15 nad projektem nowej konstytucji, mnie akurat to najbardziej teraz interesuje.

_________
Do tekstu poniżej, ubliżasz wulgaryzmami jako pierwszy (ja nigdy tak nie zaczynam dyskusji), od komunistów też, czyli jednak skleroza i poszukiwanie kłótni za wszelką cenę, smutne musisz mieć życie, bez odbioru.

EDIT. Co do cierpień, od komunistów, nie znasz losów mojej rodziny, moich też nie, więc nie masz pojęcia o czym piszesz, jak zwykle z resztą.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.12.2015 o godz. 23:28.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.12.2015, 22:50
Nie przypominam sobie, bym wyzywal od komuchow

Cos jeszcze masz do dodania?

Oczywiscie w rekach pisu, tak?

Wulgaryzmami ci sie dostalo za komucha, ktorego nigdy nie zdzierze jako osoby pochodzacej z rodziny mordowanej i tepionej przez czerwonych. Sam komuchem cie nie nazwalem bo w przeciwienstwie wiem co niesie za soba to pojecie.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.12.2015 o godz. 22:57.
Anty PO-PiS!!!
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.12.2015, 22:57
Problemem polskiego elektoratu jest to, że przed każdymi wyborami wydaje mu sie ze zagłosuje na polityków formatu wykraczajacego poza nasze Polskie brudne podwórko. Tymczasem "elita" z PiSu jest tak ograniczona umysłowo, że nie jest w stanie pojąć, że nie można patrzeć na Polske z perspektywy darowanej (za zasługi?) przez PRLowskie władze willi na Żoliborzu, bo tenże Żoliborz to zadupie. Ci z PO z kolei, jeżeli już słusznie uznali, że sami sobie mogą w dupie pogrzebać i zwrócili sie w strone najbliższego sasiada, najpoteżniejszej europejskiej gospodarki (tak wiem co stało sie w 1939 roku ale skoro cofamy sie o 76 lat to może cofniemy sie do Zjazdu Gnieźnieńkiego?) to postanowili sprawy zostawić takimi jakimi one są i wzieli sie za korzystanie z przywilejów władzy zamiast umacniać sojusze i pozycje Polski na zachód od Odry. O reszcie nie ma nawet co wspominać w kontekście kształtowania geopolityki i umiejscwianiu Polski w tym europejskim ale i światowym ładzie.
Np. Politycy PiSu uznali, że beda starac sie o Tarcze antyrakietową. Oczywiście zrobili by wszystko, żeby ją mieć bo wydaje im sie, że uchroni nas ona przed ruskimi rakietami...Najsmieszniejsze jest to, że sami Amerykanie, a konkretnie administaracja Busha elementy tarzcy chciała stawiać jako zabezpieczenie przed rakietami z Iranu a nie ruskimi To najlepiej świadczy o orientacji jaką oni posiadaja w sferze ukłądu miedzynarodowego i szeroko pojetej dyplomacji a jeżeli w tych sprawach są tak ogarnieci to jakim cudem oni moga skutecznie sytuować Polske w dziesiejszej Europie? Ze niby współpraca w ramach dawnego obozu sowieckiego? W imię czego mamy firmować układ miedzy panstwami skoro one wszystkie do kupy i tak mjaja mniej do gadania niż np. jedna Austria, że o niemcach nie wspomne? W imie liderowania w regionie? A co to za nobilitacja stać na czele biedaków i obszczymurków? Takie liderowanie zawsze konczy sie tym, że taki lider w łachmanach w pewnym momencie patrzy kto za nim jeszcze stoi a tam już nikogo nie ma.
Nie mamy czynnych poityków formatu europejskiego. Cała terazniejsza czynna elita to banda nieudaczników. W Brukseli mamy Tuska który rozmiarem jest na poziomie Kaczynskiego tylko nie drze głupio ryja i dlatego na starość nie bedzie musiał martwić sie o kase. I tych dwóch to wszystko na co nas na dzień dziesiejszy stać...A dlaczego tak jest? Bo Polacy nie potrafia słuchać. Polacy nie kształtuja sobie opini na podstawie wypowiedzi mądrych ludzi ale na podstawie własnych poglądów szufladkuja ludzi któych powinni sluchać. Dlatego nie mądrzeja, nie rozwijaja się. Polska polityka w ciągu ostatnich 10 lat po prostu zgłupiała, polscy wyborcy są coraz głupsi bo nie słuchaja co się do nich mówi. Kiedys ludzi mądrych sie słuchało i na podstawie ich sądów ludzie wyrabali sobie opinie...teraz najwazniejsze jest, czy wypowiedziana opinia jest zbierzna z tym co mówi partia, prezes, przewodniczacy itd. Rece mi opadły gdy usłyszałem, w jaki sposób profesor Brzezinski z całym swoim dorobkiem został spuszczony w kiblu przez polityków i sympatyków PiSu bo śmiał! powiedzieć to co powiedział nt katastrofy w Smolensku...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
milosz
Senior Member

Stary 17.12.2015, 23:24
Do tektu powyżej, nie ma to jak przekonanie, że wszyscy są głupi, tylko samemu się jest najmądrzejszym.

Uważam, odwrotnie, że:
1. Tarcza antyrakietowa w Polsce, to znaczy baza amerykańska w Polsce, to znaczy US musiałyby bronić terytorium gdzie stacjonuje ich wojsko.
2. Intelektualnie za JK, to jesteś w epoce kamienia łupanego. Notabene nic rozumiesz, JK o własną kasę nie dba.
3. Brzeziński to przegrany polityk w USA, poczytaj sobie o awarii pewnego śmigłowca... To że zrobił karierę w Stanach, szacunek, ale często się myli w ocenach.
4. Współpraca z sąsiadami to naturalna konieczność, a w UE zawsze kilka głosów, to więcej niż jeden, np. w sprawie uchodźców, oddziaływanie samych Węgier, zero skuteczności, ale z Polską, Czechami, a jak się dołączy i mniejsze państwa zachodnie, jak Austria, czy Dania, wreszcie zmiana nastrojów w samych Niemczech...pouczasz, a sam postrzegasz politykę jak mały Jasio.
5. Tusk nie prowadzi samodzielnej polityki, Polska zaś powinna zawsze w swoim interesie szukać dla siebie optymalnych rozwiązań, a nie iść na pasku Niemiec.
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 17.12.2015, 23:25
milosz napisał(a):Wyświetl post
Media w Poslce, to w praktyce monopol jednej opcji, tej co właśnie przegrała wybory.

Nie wiem jak można na jednej płaszczyźnie przeciwstawiać, małe radio religijne i stacje netową, oraz drugą stację TV netową z ...... gigantami medialnymi TVN, TVP, Polsat, gdzie każda z nich ma po kilka stacji telewizyjnych powszechnie dostępnych z gigantycznymi budżetami, a wszystko dlatego, że media podzielono "sprawiedliwie", opcji liberalno-laickiej wszystko, opcji konserwatywnej (chadecko-narodowej) nic.

Efekty tego to 23,5 roku rządów UD, UW, SLD, PO , oraz 2,5 roku rządów opcji drugiej, licząc, włącznie, od 1989 roku.

Efekty tego do anonimowi założyciele WZZ, K.Wyszkowski i A.Gwiazda, czy mało znane życiorsy Macierewicza i Naimskiego, oraz... słynna Krzywonos. Totalna manipulacja historii dawnej i współczesnej, propaganda, zamiast informacji, a teraz ... doniesienia na zachód o zamachu stanu.

To żenujące aby małe radyjko religijne i mała stacyjka telewizyjna byłą jedyną alternatywą dla wszystkich telewizji w Polsce (TVN, TVP, Polsat)... w ostatnich wyborach doszedł Internet, tu stary układ przegrał .. z TV Republiką, z portalami społecznościowymi, na otwartych forach internetowych, choćby takich jak to, zwolennicy PO i Nowoczesnej, SLD są w mniejszości, ale nie w ....... TVN, TVP i Polsacie, tam są tylko Cimoszewicze, Marcinkiewicze i inne Giertychy, tam wrogiem jest J. Kaczyński, stąd nikogo nie powinno dziwić, że JK w tym układzie sięga po religijną stacje radiowo-telewizyjną, a jaki ma wybór !? Pytanie retoryczne, polityka to robienie tego co możliwe, w obiektywnych realiach, a te ustawili Kiszczak z Michnikiem. Stąd tak ciężko jest je przebić, mając przy okrągłym stole moc sprawczą, reszta była tylko obserwatorami wobec zdarzeń które później nadeszły.

Ja zaś konsekwentnie czekam na zmianę władzy w TVP, a jeszcze bardziej, choć wiem, że to na teraz iluzja, otóż czekam na trzecią stację prywatną TV, obok TVN-u i Polsatu, taką która sprawi, że aby poszukać konserwatywnych poglądów, nie będę musiał sięgać po radykalno-narodową rozgłośnie religijną, czy stacje TV internetową... ja czekam na realny pluralizm, o którym była już mowa podczas pamiętnej debaty Wałęsa - Miodowicz, wówczas to pierwszy raz padło to magiczne słowo, „pluralizm” i od tamtego czasu idzie on do nas jak krew z nosa...
Kolega Miłosz bardzo dobrze opisał jedną z najistotniejszych rzeczy.

Kluczowa jest równowaga medialna w PL. Jak niektórzy mówią, silne medium to obecnie odpowiednik kilku dywizji.

Wspomniałem wczoraj o obecnym matriksie medialnym. Przykład - mamy trzy bardzo istotne wiadomości dotyczące demokracji i wiodącego tematu z TK:

1. rozpoczęło się śledztwo w sprawie inwigilacji prawicy - Gmyz mający status poszkodowanego napisał, że będzie "grubo" https://twitter.com/cezarygmyz/statu...72090029211649
2. uniewinnienie Sumlińskiego i zdaniem sędziego niejasna rola Komorowskiego, Bondaryka i Grasia
3. dzisiejsza decyzja Seremeta, że TK nie może procedować uchwał PiS-u o wyborze nowych sędziów TK

Tymczasem jedną z wiodących "afer" jest źle zaparkowany samochód Dudy, a w/w tematach cisza ...

Pluralizm w TVP to jedna z najpilniejszych kwestii do uporządkowania, niemniej podobnie jak Kol. Miłosz, uważam, że środowiska konserwatywne powinny jak najszybciej stworzyć potężną, komercyjną telewizję, która będzie miała podobny zasięg i oglądalność do wiodących kanałów informacyjnych.

Dla pełnej równowagi, dobrze gdyby pojawiła się także gazeta codzienna o czytelności jak FAKT, SE czy GW.

Jeżeli po prawej stronie szybko się ktoś za to nie weźmie, to powinni mieć potem tylko do siebie pretensje, że codziennie będą łajani we wszystkich dominujących mediach.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 18.12.2015, 08:41
I zastepowanie jednej propagandy druga wedle obowiazujacej konstytucji. Zyc nie umierac. Pluralizm to mnogosc. Dla mnie dwie opcje do wyboru to zaden pluralizm.
Anty PO-PiS!!!
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 18.12.2015, 10:02
Jaka Ameryka, taki JFK. Pompowanie level pro

63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.12.2015, 10:20
W szybkim tempie wraca komuna...
Wejscie nocne niczym wspomnienia z lat 80..
Ale co Wy możecie pamietac dzieciaki...kochacie swój Pis i swojego wodza...

Wasza naiwność w przemianę państwa jest straszna...zresztą przyjdą takie dni gdzie nawet Wy sami Ci najtwardsi zwolennicy Jarka na tym forum przyznają racje...

Polska była jaka była...miała plusy i minusy a teraz jest gowno....
Wisła Prokocim
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 18.12.2015, 10:26
63.5 KG Chłopie wyjdź i nie wracaj. Już się wystarczająco kompromitujesz.
heoij
Senior Member

Stary 18.12.2015, 10:27
63.5 Kg Czym więcej piszesz takich postów, tym bardziej przekonujesz mnie i utwierdzasz, że dokonaliśmy słusznego i dobrego wyboru. Podobnie działają na mnie słowa Schultza, bo on niby wie od nas lepiej co dla Polski jest dobre a co złe
kerim1906
Banita

Stary 18.12.2015, 10:33
hubert.fan "Nie musisz się do wszystkiego odnosić i od razu kogoś atakować za odmienne zdanie."

Nie powtarzaj komsomolskich wynurzeń niektórych użytkowników tylko daj konkretny przykład takiego atakowania.Będziesz bardziej wiarygodny bo od innych tego nie wymagam

Wisła Prokocim "63.5 KG Chłopie wyjdź i nie wracaj. Już się wystarczająco kompromitujesz."

Rzadko bywasz, jakbyś częściej pisał to dowiedział byś się że "atakujesz".Co mogę dodać, takich mentalnych komuchów jak kilogramowy 63,5 jest tutaj na prawicowym Wiślackim forum dużo więcej.Różnica taka że niektórzy sie nie kontrolują i piszą komusze teksty a inni świadomioe bądz nieśmiadomie ich bronią.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.12.2015 o godz. 10:40.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 18.12.2015, 10:40
Wystarczajacym faktem banicja drozda i milosza. Potrzebujesz wiecej?
Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 18.12.2015, 10:51
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Wystarczajacym faktem banicja drozda i milosza. Potrzebujesz wiecej?
Czym się cieszysz, tym że jakiś komsomolec pod..ił kogoś?.Znam na tym forum co najmniej 4-5 oficjalnych pod....czy.Wstyd i hańba , brak mi słów.Powiesz za co poleciał Miłosz?

Dla przypomnienia to z wczoraj "Prosilbym o zmiane nazwy tematu politycznego na: jak nie jestes za PISem to oplujemy Cie jadem, ewentualnie jak sie z czyms nie zgadzasz z PISem to cie oplujemy jadem, ewentualnie o zbanowanie tych politycznych agitatorow, ktorzy gowno z Wisla maja wspolnego, nikt ich osobiscie nie zna a tylko sieja zamet i denerwuja normalnych uzytkownikow. To samo sie tyczy shoutboxa. Tylko ktos cos wspomni o czyms zwizanym z polityka, zaraz jak grzyby po deszczu wyrastaja przedstawiciele jedynej slusznej partii na tym forum.
Zeby podkreslic jedna rzecz - nie chodzi o to kto jest za kim czy kogo popiera ale o fakt,ze osobniki te uniemozliwiaja normalna, kulturalna wymiane argumentow innym uzytkownikom.
Tak wiem, moglbym ich zignorowac co dawno juz zreszta uczynilem swoja droga ale na shoutboxie nie ma takiej mozliwosci niestety.

PS. Ewentualnie w trosce o niektorych uzytkownikow tego forum, skontaktujcie sie z osrodkiem na Babinskiego, gdyz to przypadki wymagajace leczenia. Jesli nie wiecie o kogo chodzi to gowno z was a nie moderatorzy/admini. Dziekuje za uwage"

Komsomolec wiesniak nawet zagroził moderatorom w ostatnim zdaniu.Nie dość że podpierdala braci po szalu to jeszcze grozi władzy.Rok 1967 zebranie komsomołu w sprawie niepoprawnych członków.................
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.12.2015 o godz. 10:56.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2015, 11:06
Drogi uzytkowniku kerim1906. W post scriptum wyraznie podkreslilem, ze post ow zostal napisany w trosce o ogol uzytkownikow tego forum (braci po szalu) ale takze i w trosce o innych uzytkownikow cierpiacych ewidentnie na zaburzenia emocjonalno-umyslowe( nie wiem czy braci bo nikt ich nie zna i na meczu nie uswiadcza). To z glebi mojego dobrego serduszka bylo pisane. Martwie sie o Ciebie:(
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.12.2015 o godz. 11:06.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów