|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Druga wojna światowa. Zwiadowcy radzieccy złapali niemieckiego czołgistę. Jeniec został doprowadzony do sztabu w celu przesłuchania. Powstał jednak mały problem, gdyż nikt w dowództwie nie znał języka niemieckiego. Wtedy oficer polityczny, który skończył sześć klas przykołchozowej szkoły pod Władywostokiem i uczył się tam angielskiego, postanowił przesłuchać Niemca w tym właśnie języku. Na początek upewnił się, że wróg również zna angielski :
- Du ju spik inglisz? - zapytał - Yes I do - odpowiedział Niemiec - Łot is jor nejm? - zadał pytanie politruk - My name is Gerhard Schmidt - powiedział jeniec Oficer radziecki trzasnął go pięścią w twarz i wykrzyczał : - Łot is jor nejm? - My name is Gerhard Schmidt - wyjęczał przestraszony niemiecki żołnierz Trzask. Następny cios w twarz. - Łot is jor nejm? - wrzasnął czerwony ze złości Rosjanin - My name is Gerhard Schmidt - zakrwawionymi ustami wyszeptał Niemiec. Trzask - Ja się ciebie ku*wa pytam ile macie czołgów. - W czasie wojny rosyjski żołnierz melduje przełożonemu: - Panie generale, pańska córka kocha się z Niemcami! - Wiem. To nasza najlepsza broń bakteriologiczna! Jedzie taksówkarz z obcokrajowcem i obcokrajowiec mówi: - A co to jest? - Hotel Europa. - A ile go budowli? - 2 lata. - U nas by taki w rok wybudowali. Jadą dalej... - A co to jest? - Pyta się obcokrajowiec. - Hotel Plaza. - A ile go budowali? - Rok. - U nas by taki w 6 miesięcy zbudowali. Przejeżdżają obok Wawelu. - A co to jest? - Nie wiem, bo jak jechałem rano to tego tu nie było - odpowiada zdenerwowany taksówkarz. Idzie Polak , Niemiec i Rusek ... przez pustynie i zachciało im sie pić .. nagle pojawia im sie diabeł i mówi, że dostaną się napić jeżeli w sumie będą mieli 100 cm kutasa .. polak wyciąga .. 50 cm .. Niemiec 49 cm , a Rusek szuka ...i wyciąga 1 cm idą dalej .. i Polak mówi: -dobrze, że miałem 50 cm .. Niemiec mówi -dobrze że miałem 49 cm ... a Rusek mówi: -dobrze, że mi stanął ..![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://www.milanos.pl/film.php?cat=23&id=70658 pokaz fontanny we Wrocławiu podczas wizytacji Platiniego
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=z_GJY...c-HM-fresh+div
idzie sie zejszczac ze smiechu xd ![]()
BSNT ! ŚWL NA WIEKI !!
KUPIĘ !! Koszulkę: Pies który jeździ koleją. Kapelusz: WSP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Oddaję całe serce dla Wisły i tą bramkę dedykuję wszystkim kibicom, którzy byli dziś na stadionie Wisły. Nie wiem czy po każdym meczu będę ściągał koszulkę, ale w tym meczu musiało tak być! To Wisła rządzi w Krakowie. Tak było i będzie na długie lata" - Patryk Małecki
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
prosze, i bez wiekszych ceregieli 150 zatrzymali na raz, nie tak jak u nas '5 najbardziej krewkich'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() ![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Polska reprezentacja w eliminacjach jest jak jaja:
bierze udział, ale nie wchodzi ![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
"Oddaję całe serce dla Wisły i tą bramkę dedykuję wszystkim kibicom, którzy byli dziś na stadionie Wisły. Nie wiem czy po każdym meczu będę ściągał koszulkę, ale w tym meczu musiało tak być! To Wisła rządzi w Krakowie. Tak było i będzie na długie lata" - Patryk Małecki
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja tam nic nie widze
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Offline |
|
|
w srodku jest Krowa o ile sie nie myle
![]() ![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja tam krowe widze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Noo krasule ktos wiezie
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() http://demotywatory.pl/34852/Dziecinstwo-w-gruzach ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ide albo nie ide....
http://www.youtube.com/watch?v=gc9ZjiBQgp8 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez spartan : 02.08.2009 o godz. 21:52.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vb8l8NEUI6I - Urywek z Rosyjskiej telenoweli ... jak w u nas jest niebezpiecznie
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|