|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
W TV Republika minister Szałamacha przedstawił z kolei założenia budżetowe, ich wyliczenia, wpływy do budżetu, które tez mają być większe itp. Tymczasem w reżimówkach leci tak nachalna antyrządowa propaganda, ze naprawdę można się zrzygać po 5 min. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No cóż - urzędnik w randze ministra - ponosi odpowiedzialność przed Trybunałem Stanu. Prezes TK przed nikim
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przed TS to podobno stanie inny senator PiS, a nie Kempa, jeśli sprawy nie ukręcą.
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...u-panstwa.html
Ostatnio edytowane przez emj10 : 15.12.2015 o godz. 10:17.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
W dziesiątkę, po obejrzeniu na przykład takiego gówna kilogramowy 63,5 i asik82 co maja pisać i mówić ? http://wpolityce.pl/media/275085-zob...-dziela-bronil |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
||
|
Ustawa o Trybunale Stanu
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mareq : 15.12.2015 o godz. 10:32.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Tamci żadnych skrupułów mieć nie będą, bo walczą o wpływy i kasę, którą PiS chce im zabrać. Wyjątkowo naiwne rozumowanie, że PiS odpuszcza w sprawie TK, a później ludzie PO w Trybunale pod wpływem negatywnej reakcji społeczeństwa nie uwalą prospołecznych ustaw ![]()
Ostatnio edytowane przez rozarian : 15.12.2015 o godz. 10:58.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
rozarian Dokładnie, to są takie same postawy jak tzw dziennikarzy "prawicowych" typu Warzecha czy inni.Jak słyszę że trzeba zachować standardy i inne duperele to krew mi sie gotuje.Odpowiadam Z GANGSTERAMI TYLKO GANGESTERSKIMI METODAMI. Z nimi inaczej się nie da.Wypalić gorącym żelazem , zakopać, odkopać i dla pewności jeszcze raz, a jak której k...e mało to powtórzyć do skutku.
Tutaj jak ktoś ma wątpliwości do jakiego "sortu" należy Najpierw urbanoplatfusiara mucha https://twitter.com/zaorany/status/676476191499526144 Tutaj odpowiedz Pereira Samuel https://twitter.com/hashtag/najgorsz...lakow?src=hash Proste i łatwe do wyboru Stanowski to nie moja bajka ale od pewnego czasu mądrze prawi,kto przeczyta całość a nie tylko tytuł sam oceni http://weszlo.com/2015/12/15/jak-co-...stanowski-138/
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 15.12.2015 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to teraz dopiero się zacznie. KOD już chyba formuje szyki
![]() http://wpolityce.pl/polityka/275117-...c-wielu-karier |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
sitwa skrupułów nie miała przez ostatnie 8 lat jak zamykała szpitale,POdnosiła ceny lekarstw,wyganiała młodych na emigracje za godnym życiem...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
He,he było to kilka dni temu ale wkleję bo jak bym słyszał kilogramowego 63,5 czy Asika82.Halo to wy ?
https://pbs.twimg.com/media/CWQXvDKWoAAvIai.jpg |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to mamy kolejny transfer rodem ze Stanu Wojennego
![]() https://www.youtube.com/watch?v=VXIAxg2YMXk Cytat:
Najpierw prokuratorzy ze SW, później kilku TW, a na deser politolog obecnie chodzący na pasku judeamarykańskim.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 15.12.2015 o godz. 12:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żadnego odpuszczania, nie cofać się ani na krok. jeszcze pewniej iść do przodu. Tą kwicząca bandę postkomunistycznych świń odsunąć czym prędzej od rządów, mediów publicznych, zacząć czyścić sądownictwo. Ta banda dobrze wie, ze realizacja programu PiS 500+, obniżenia wieku emerytalnego, czy bezpłatne leki dla ludzi od 75 lat to dla nich gwóźdź do trumny.
Nawet ich zwolennicy jak poczują w portfelu pieniądze i nie będą musieli płacić za leki w następnych wyborach nie dadzą sobie tego odebrać. Sitwa o tym dobrze wie i dlatego ujada i kwiczy. Mają strach przed oczami. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
emj10 Mitomanie, twoja gówn...a propaganda nie działa, zapłacz się za bieleckim i krawcem.Jesteś bezsilny i możesz tylko wyć.Oczywiście możesz liczyć na wsparcie "Wiślaków" którzy zaraz się zbiegną i dadzą mi odpór.Kiedyś mnie to dziwiło, dzisiaj nic a nic.Byłeś , jesteś i pozostaniesz pośmiewiskiem tego forum oczywiście dla myślących i znających twoją mitomańską "twórczość".Wszędzie byłeś, wszystko widziałeś, na wszystkim się znasz,pracowałeś na ziemi i w galaktyce.Jak ktoś cię czyta od początku to nie może sie nadziwić twoim zdolnościom i walorom.Nie wiem czy poniektórzy traktują cię z przymrużeniem oka czy tego nie dostrzegają.Jeżeli to pierwsze to mogę zrozumieć, jeżeli to drugie? cóż .....................
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
emj10
Jaki procent nominacji, dokonanych (lub proponowanych) przez PiS, jest na teraz wątpliwej jakości (w kontekście negatywnych związków z PRLem), niech zaryzykuje, 0,003, czy 0,001, oto clou postrzegania świata przez manipulatora, to co robisz, to coś więcej niż z igły robienie wideł. A przy PO był jaki procent, "ciut" inny, bo PO jest w jednym szeregu z PSLem, z SLD, oraz z WSI, jednym słowem pełnymi garściami brała co sojusznicy ideowi zaproponowali i nadal proponują. Dla mnie, w kontekście antykomunistycznej polityki, istotne jest kogo dziś popierają twórcy i założyciele KOR(Macierewicz) i WZZ(Gwiazda, Wyszkowski), ...a to że media "głównego ścieku" i ich naiwni klienci będą szukać igły w stogu siana, to już ich wewnętrzna sprawa, ja mam to szczerze gdzieś... dla mnie liczy się całość, a ta nie wygląda tak jak przekazują to propagandziści o mentalności Twojego idola, A. Michnika, moim zdaniem prezentujesz jego etykę, widać wiele was łączy. EDIT. Wszelkie wątpliwe nominacje zawsze należy wyjaśniać, a jak są uzasadnione, merytoryczne lub etyczne powody, to naprawiać, ale nie dam sobie wmówić, że kilka czarnych owieczek skreśla tysiące przyzwoitych ludzi, idących ramię, w ramię z A. Gwiazdą, w ramach tej samej antykomunistycznej etyki. Ostatnie słowo, z poprzedniego zdania użyłem w tym tekście kilka razy, bo o ten kontekst przecież chodzi, a na te drugie, merytoryczne oceny, przyjdzie jeszcze bowiem czas, teraz jest moim zdaniem, na to zbyt wcześnie.
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.12.2015 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dla niektórych zatroskanych rządami PiS-u medycyna podaje pomocną dłoń.
https://www.youtube.com/watch?v=hB_AP_azrxw ![]()
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 15.12.2015 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wielcy obrońcy demokracji w wydaniu PO i Nowoczesniej... gdzie byliście gdy łamano prawo i konstytucje za czasów rządu PO-PSL?!!! Gdzie byliście gdy wasi idole w sowa i przyjaciele pokazali prawdziwą twarz?!!! Gdzie szef MSW Bartłomiej Sienkiewicz mówi, że "Polskie państwo istnieje tylko teoretycznie" Szef MSW mówi m.in. że "państwo polskie istnieje teoretycznie, praktycznie nie istnieje", funkcjonariusze BOR "mają syndrom sztokholmski", Polskie Inwestycje Rozwojowe - flagowy projekt rządu Tuska - określa mianem "...., dupa i kamieni kupa"
To chyba dobrze, że PIS porządkuje państwo, czy może ci wielcy zwolennicy tzw demokracji w wydaniu PO uważacie, że państwo dalej powinno istnieć tylko teoretycznie?!!! Gdzie byliście gdy PO i PSL wybrało 5 sędziów TK łamiąc konstytucję? Jak można bronić TK, która orzeka, że moje/nasze pieniądze z OFE to nie moje pieniądze a państwa... szkoda tylko ze to z mojej pensji ściągane... Gdzie byliście gdy Kopaczowa kłamała w sprawie uchodzców... dzięki, której mamy mieć ich 7 tyś?!!! Polacy uciekają z kraju a w zamian ściągają nam na głowe zagrożenie?!!! W kogo wierzycie? W Tomasza Lisa, który: https://www.youtube.com/watch?v=9_f-axbuI9A |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
A tak na prawdę to niby gdzie PiS dużo gada o TK? To media narzucają dyskurs. Jak będa chciały media to będą gadać o bajkach z politykami i będziemy rzygać gadkami o bajkach bo, kórego kanału nie włączysz to tylko o jakichś bajkach .......ą. To jest straszna polityka mediów i dlatego by się przydało te szwabskie media wyjebać w kosmos i tych volksdojczy Lisów i innych wysłać na emerytury. Mamy obce media i mamy zdrajców narodu jako dziennikarzy. Wniosek? Jak się chce rzygać Smoleńskiej, PiSem i kibicami to znaczy, że jednak systemowi są te sprawy niewygodne i specjalnie obrzydzają. To samo jest z tym jak nas widza media za granicą. Chwała Bogu, że mamy internet i wszystko można łatwo sprawdzić, można się bawić w małego detektywa. I co się okazuje? Że te media zachodnie to tak nas widzą bo jakieś .......one śmiecie dziennikarskie wypisują paszkwile na Polskę - już nawet nie mówię o PiSie ale o narodowcach, MN, kibicach na łamach zachodnich gazet, portali, dają wywiady telewizjom. To jest czyste kurestwo i za takie coś to powinna być szubienica. Nie dość, że tu robią krecią robotę to jeszcze za granica plują na Polskę. Najpierw sami plują a później mówią "patrzcie jak o nas piszą za granicą". Szczyt bezczelności. A tak na prawdę zastanówmy się. Co kogo za granica obchodzi Polska? Chuja obchodzimy kogokolwiek tak samo jak nas chuja obchodzi Łotwa, Litwa (no chyba, że chodzi o sprawy naszych Rodaków na Litwie), Szwecja, Dania, Niemcy itp. Zadajmy sobie pytanie. Jaką my mamy wiedzę na temat choćby naszych sąsiadów? Czy wiemy kto jest prezydentem, premierem Czech, Słowacji? Czy wiemy jakie te Kraje mają stanowiska w wielu ważnych sprawach dla Europy, dla siebie? Czy tam są zadymy narodowców? Jeśli tak to kiedy, gdzie ostatnio były? Jestem pewien, że wielu z nas, kibiców nie orientuje się nawet w sprawach kibicowskich za granicą. Choć się interesujemy tym, choć się gdzieś przeczyta, obejrzy filmik z zadymy to w natłoku informacji i zgiełku życia to wszystko przemija. Pozostaje tylko w pamięci (albo i nie) fakt, że np w Sztokholmie była zadyma przed derbami ale w sumie ilu się biło, ilu zatrzymano, czy się coś grubego tak an prawdę działo? Kto o tym będzie pamiętał? W ogóle co to kogo obchodzi? Czy ich życie i sprawy mają wpływ na Polskę? Jedynie może pozostaje taki stereotyp, że w tym kraju to można w mordę dostać, że na zachodzie to rządzi pedalstwo i upadek moralny panuje, że gdzieś tam szaleją narodowcy a gdzieś antifa. Ale kojarzyć fakty? Wątpię. No chyba, że tylko ja jestem głupi a wszyscy, w szczególności lewactwo może wyliczać na palcach argumenty na to, że ty i ówdzie jest straszne kibolstwo lub faszyzm bo wtedy i wtedy to była taka i taka sytuacja. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Całkowita, a dokładnie prawie całkowita (nie licząc OFE) zgoda z Korwinem:
https://www.youtube.com/watch?v=or9d...ature=youtu.be |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Szydło masakruje urbanoplatfusiarnię , polecam wysłuchanie w całości , warto
http://vod.gazetapolska.pl/11984-cal...5-grudnia-2015 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy porównać kartoniadę trzymaną przez 20 tys. kibiców na Wiśle a kartoniadę grupki posłow PO, żeby zobaczyć, ze to nieudaczna banda:
http://media.wplm.pl/pictures/835x46...1638dd6882.png ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jutro w Sejmie nowa oprawa "Kaczyński przeproś Gestapo".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 15.12.2015 o godz. 19:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wiedza na dzisiaj:
Jestem gorszego sortu Jestem komuchem Jestem złodziejem Jestem gestapowcem... I ....... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I jesteś na tyle głupi, że łykasz co Ci w TV powiedzą... Obejrzałbyś wywiad z Kaczyńskim, w którym używa określenia "gorszy sort Polaków", to może nie pisałbyś głupot (jak zwykle zresztą).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie też nie ma zaczenia, czy wygra Wisła, czy Cracovia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O Polkach gorszego sortu czyli słowach Kaczyńskiego jest już napisane tutaj kilka stron.
Moim zdaniem powinieneś jeszcze dopisać, że jesteś debilem. Potwierdzają się tylko moje słowa, że lemingi czerpią wiedzę z mainstreamu i żyją tą wiedzą. Dla nich nic innego nie jest istotne tylko to co media wyskrobią i później się żywią tą wiedzą, robią afery i różne dziwne akcje. Szkoda takich ludzi. Trzeba pracować nad reformą edukacji bo jak widać te 30 procent Polaków daje się robić w konia jak dzieci. No chyba, że wychowanie seksualne by sie przydało bo może chodzi o to, że te 30% lubi być ruchane w dupę przez polityków. Ale to tak samo złe jak nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, myślenia i selekcji informacji. Nie idźcie tą drogą. PS No chyba, że donosisz na Polskę za granicę więc jesteś Polakiem gorszego sortu, w takim razie przepraszam. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
O Polsce za granicą trzeba mówić tylko i wyłącznie dobrze! Ludzie bez honoru, którzy nie potrafią wbić do swojej pustej głowy, że to ludzie wybrali PiS a nie PiS zrobił zamach na Demokrację! P.S. dojdzie do tego, że niedługo ta cała fala imigrantów będzie bardziej szanowana niż Polacy...
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 15.12.2015 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|